WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

RAKKAUS KAUHISTUTTAA NIITÄ, JOILLA ON MAALLISEN VAHVUUDEN JA VALLAN NAAMIO KÄTKEMÄSSÄ PELON


Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
1.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun ihmiset ovat heränneet, kaikenlaisia upeita asioita tapahtuu toivottamaan teidät tervetulleeksi kotiin luonnolliseen tilaanne, yhtenä toistenne ja Jumalan kanssa. Tällä hetkellä ei ole ihmisaivojenne rajallisen kapasiteetin vuoksi mahdollista antaa teille realistista ajatusta siitä, mitä tämä merkitsee, kun jatkatte sinnikkäästi harhassa viimeistellen niitä valmisteluja, jotka mahdollistavat heräämisenne. Sitten se tapahtuu, hämmästyksenne ja pakahduttava ilonne on silti hyvinkin sen pitkän ja työlään kamppailun veroista, missä olette vaikuttaneet olevan mukana hyvin pitkään.

Jatkakaa ja vahvistakaa aikomustanne olla rakastavasti ja myötätuntoisesti tekemisissä kaikkien toisten kanssa kaikkina aikoina ja tietäkää, että tämän käyttäytymisen vaikutukset tuovat teitä aina lähemmäs jumalaista määränpäätänne, kun valo sisällänne palaa kirkkaammin ja kirkkaammin jokaisen rakastavan ajatuksenne, sananne ja tekonne myötä.

Kantamanne valon kirkkaus vaikuttaa kaikkiin, joiden kanssa olette kontaktissa - tässä säännössä ei ole poikkeuksia - ja se auttaa ja kannustaa heitä katsomaan sisäänpäin löytääkseen oman valonsa. Kuitenkin maan päällä on muutamia, jotka ovat niin tuskan täyttämiä, etteivät he voi tällä hetkellä ottaa vastaan jatkuvasti tarjottavaa rakkautta, vaikka tuon rakkauden tarjoaminen aloittaa heillä oleellisen tehtävän irrottautua ristiriitaisista uskomuksista ja haluista, joita heillä on ja jotka ovat aiheuttaneet heille ja monille muille suurta tuskaa ja kärsimystä.

Vaikka teistä vaikuttaa, että nämä tuskan täyttämät olennot jatkavat rakkaudettomilla agendoillaan, kenties entistä raivokkaammin, niin itse asiassa heidän päättäväisyytensä heikkenee ja romahtaa, kun jumalainen rakkauskenttä pyörii heidän ympärillään tarjoten hyväksyntää ja anteeksiantoa. Tämä tunne tai tietoisuus hyvin epätavallisesta lempeydestä - koska he ovat harvoin, jos koskaan, kokeneet sitä - aiheuttaa heille paljon levottomuutta, minkä vuoksi he jatkavat yritystään näyttää äärimmäisen vahvalta ja voittamattomalta. Ne jotka käyttävät maallisen vahvuuden ja vallan naamiota pelkonsa kätkemiseen, ovat kauhuissaan rakkaudesta ja siitä virtaavasta lempeydestä, koska he uskovat, että sen tunnustaminen ja hyväksyminen heikentää heitä - jättäen heidät heikoksi, kyvyttömäksi ja lukemattomien vihollisten armoille.

Näin ei tietenkään ole. Rakkaus syleilee kaikkia poikkeuksetta tai syrjimättä ja silloin kun nämä kipeästi vahingoittuneet sielut antautuvat sille - kuten vääjäämättä tapahtuu - he löytävät itsensä kaikkien muiden tapaan syvän hämmästyneenä äärimmäisen ja hurmoksellisen ilon tilasta. Hurmoksellinen ilo on vääjäämätön tila, mitä kohti olette kaikki menossa. Ainoa vaihtoehtonne tässä asiassa on viivyttää omaa saapumistanne siihen, mutta miksi tekisitte sen? Kukaan teistä ei ole luonnostaan masokisti, joten jatkakaa irtipäästämistä rakkaudettomista asenteistanne ja käyttäytymistavoistanne - tarve olla oikeassa, tarve tuomita, tarve arvostella, tarve antaa takaisin - jotta voitte siirtyä eteenpäin helposti ja nopeasti jumalaiseen määränpäähänne, missä suurenmoinen tervetulotoivotus odottaa teitä.

Muistakaa: kaikkina aikoina teitä ympäröi rakkauden, luomisen jumalainen kenttä, isänne rakastavat kädet, jonka kanssa olette yhtä - aina. Siksi teillä on joka hetki, äärettömässä yltäkylläisyydessä, kaikki apu, mitä tarvitsette pysyäksenne liikkeellä eteenpäin heräämispolullanne. Määränpäänne on selvä, perille saapumisenne on varma, joten avatkaa vain sydämenne vastaanottamaan rakkautta, mitä hyvin monet tarjoavat teille, ja jakakaa sitä kaikkien kanssa, joita kohtaatte, joiden kanssa kommunikoitte tai joita kutsutte mieleen, ja nauttikaa rauhan ja luottamuksen tunteesta siihen Luojanne tahtoon teille, että tämä asenne vahvistuu ja voimistuu jatkuvasti. Teillä on todella kaikki, koska isänne on antanut sen teille. Menkää siis kotiin vaatimaan se - se on oikeutenne ja perintönne - ja tuntekaa itsenne siksi, kuka todellisuudessa olette.

Rakastaa veljenne, Jeesus


RAKKAUS KAUHISTUTTAA NIITÄ, JOILLA ON MAALLISEN VAHVUUDEN JA VALLAN NAAMIO KÄTKEMÄSSÄ PELON
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: