WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 10. huhtikuuta 2012

HENKIINHERÄÄMINEN MERKITSEE IHMISKUNNAN HERÄÄMISTÄ HARHASTA


Jeesusta kanavoinut John Smallman (johnsmallman2.wordpress.com)
8.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pääsiäinen on erinomainen päivä tuoda mieli Jumalan rakkauteen kaikkia lapsiaan kohtaan. Se on muistutus hänen aikomuksestaan, että nämä kaikki palaavat todellisuuteen - ikuiseen elämään hänen kanssaan taivasalueilla - kuten henkiinherääminen havainnollistaa. Kristinuskossa henkiinherääminen merkitsee Kristuksen nousemista kuolemasta, mutta se merkitsee itse asiassa ihmiskunnan heräämistä pitkästä oleskelustaan harhassa, koska jokaisen teidän sisällä palaa Kristus-tietoisuuden valo, joka valaisee tietänne kotiin - ja nyt teille on tulossa mahdottomaksi jatkaa sen sivuuttamista, kuten olette tehneet hyvin pitkään. Aika jonka olette viettäneet harhassa, on ollut työlästä ja tuskallista, aiheuttaen teille paljon pelkoa ja kärsimystä. On Jumalan tahto, että heräätte tuosta onnettomasta tilasta. Ja niin tulette heräämään.
 
On tulossa lisääntyvässä määrin selväksi, että olemassaolonne nykytilasta planeetalla on tulossa kestämätön, ja kuitenkin ne jotka voisivat alkaa tehdä tarvittavia muutoksia helpottaakseen tilannetta ja auttaakseen teitä siirtymään pois itsetuhon partaalta, eivät ole riittävän huolissaan sen vakavuudesta tehdäkseen mitään tilanteelle. Kuitenkin tuo jatkuva vastuuton käyttäytyminen - mitä havainnollistavat ne, jotka asemansa puolesta voisivat aloittaa ihmiskunnan siirtämisen pois vääjäämättömältä näyttävästä, maailmanlaajuisesta ekologisesta katastrofista ja jotka kieltäytyvät toimimasta - lakkaa pian, kun nämä johtajat taivutellaan eroamaan ja ne joilla on kykyä, kompetenssia, teknologisia keinoja ja kiihkeää halua korjata kestämätön asiaintila, korvaavat heidät.
 
Tulitte maan päälle planeetan suojelijoina, mutta keskinäisen hämmennyksenne ja epäsopunne vuoksi siitä, ketkä olivat Jumalan valittuja, jouduitte kovasti harhateille ja unohditte roolinne. Monet alkoivat uskoa, että Jumala suosi joitain ja tuomitsi toiset, ja näin aloitte kilpailla hyvin häijysti hänen suosiostaan. Ja aivan tähän päivään saakka monet ovat jatkaneet tämän järjettömän mutta hyvin kulutetun polun seuraamista yhteiseen tuhoutumiseen.
 
Kuten teille on kerrottu - ja kerrottu ja kerrottu - Jumala rakastaa teitä kaikkia, ei ole poikkeuksia. Ja kuitenkin tämä jumalaisen rakkauden viesti on jatkuvasti sivuutettu, kun taistelitte keskenänne hänen hyväksynnästään. Aika tuon käyttäytymisen lopettamiseen on lopultakin käsillä ja tietoisuus siitä kasvaa nopeasti, että teidän järjettömien ja usein järkyttävien toistenne käsittelytapojen - ihmisen ja kansojen kesken - on loputtava, jos teidän on tarkoitus selviytyä.
 
Tämä tietoisuus tekee mahdolliseksi oleellisen asenteiden ja käyttäytymistapojen muuttamisen planeettatasolla, mikä mahdollistaa teille elämisen yhdessä niin, kuin on jumalaisesti aina tarkoitettu - rakastavassa, harmonisessa ja kunnioittavassa yhteistyössä. Näitä muutoksia otetaan nyt käyttöön hyvin tehokkaasti ympäri planeettaa ja upeita tuloksia nähdään ja raportoidaan. Aikokaa tulla tietoiseksi tästä informaatiosta, jakakaa sitä ja tulkaa sen osaksi, kun päästätte irti kaikista niistä mielen esteistä ja joustamattomuuksista, jotka ovat estäneet teitä silloin tällöin käyttäytymästä niin rakastavasti ja pelottomasti, kuin rehellisyytenne ja tinkimättömyytenne vaatii.
 
Eläminen tinkimättömyydessä, rehellisyydessä ja rakastavassa harmoniassa on polun seuraamista ulos harhasta. Ja tämän ihmiset ovat enemmän ja enemmän oivaltamassa. Tiedostamisvyöry kulkee planeetan halki, kun useammat ja useammat teistä informoituvat siitä tuhosta, mitä on tapahtunut - lähes aina edistyksen nimissä ja viitaten siihen, että se johtaa kaikkien hyvinvointiin - saastuttaen ilmanne ja vetenne ja tuhoten osia ekosysteemistänne, mitä ilman elämä maan päällä ei voi jatkua.
 
Tämän tiedostamisen Jumala on lähettänyt herättämään teidät unestanne ja sen menestys on taattu alkuperänsä vuoksi. Herääminen on kohtalonne ja siksi heräätte ja sen avun kera mitä on nyt käytettävissänne, ratkaisette monia merkittäviä, ihmiskuntaa kohtaavia ongelmia ja korjaatte hävityksen, mitä planeetta ja sen ekosysteemit ovat kärsineet. Valaistuneen elämisen uusi aika lähestyy, silloin kun kaikki todella ymmärtävät ja arvostavat planeettanne kauneutta, kun otatte takaisin roolinne planeetan suojelijoina. Olette varmasti polulla ilon, rauhan ja harmonian elämään ja Maa tulee riemuitsemaan yltäkylläisessä terveydessään ja hedelmällisyydessään.
 
Rakastava veljenne, Jeesus


HENKIINHERÄÄMINEN MERKITSEE IHMISKUNNAN HERÄÄMISTÄ HARHASTA
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: