WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 20. lokakuuta 2011

11:11 - mistä oikein on kyse?

11:11 - mistä oikein on kyse?
Olen tässä viime aikoina saanut hivenen palautetta siitä, että mikä ihme on se 11:11, josta Kryon usein puhuu kanavoinneissaan. Olin aika hyvin perillä siitä, mistä oikein oli kyse, kunnes Kryon veti maton jalkojen alta ja käytti sitä vähän eri yhteydessä kuin aiemmin. Ristiriitainen hämmennys sai minut kyselemään asiaa vähän tarkemmin... 
 
Kryon on puhunut 11:11 -käsitteestä jo heti ensimmäisestä kirjasta lähtien. Sillä tuntuu kuitenkin olevan monta eri merkitystä, enkä aina ole itsekään ollut käännöstä tehdessäni aivan varma, miten asia pitäisi tulkita. Nyt alan vihdoin ymmärtää, ja siksi toivon tämän artikkelin tuovan siihen vähän lisäselvyyttä. 

Ensimmäisessä kirjassaan Kryon sanoo, että 11:11 on portti/käytävä, joka edustaa 11 vuoden ajanjaksoa ja Kryon-energiaa. Uuden energian lasketaan alkaneen vuoden 1992 alussa, jolloin Kryonin magneettiverkon muutostyö alkoi, ja kun se valmistui vuoden 2002 lopussa, työ oli kestänyt tarkalleen 11 vuotta. Lisäksi nimi Kryon, joka valittiin kanavointeja varten (hän itse sanoo sen olevan vain osa hänen todellista, moniulotteista nimeään), on numerologisesti 11. [Lyhyesti, numerologiassa jokaiselle kirjaimelle annetaan lukuarvo siten, että A=1, B=2, jne. ja siten Kryonin nimen kirjainten lukuarvot ovat K = 11 (yleensä ns. mestarilukuja eli 11, 22, 33 ei supisteta yksinumeroisiksi), R = 18 (tai supistettuna 1+8 = 9), Y = 25 (7), O = 15 (6) ja N = 14 (5), jolloin KRYON = 11 + 18 + 25 + 15 + 14 = 83 (tai 11 + 9 + 7 + 6 + 5 = 38) ja siitä edelleen 8 + 3 = 11.] 

11:11 viittaa siis Kryonin energiaan ja 11 vuoden ajanjaksoon. 

Mutta ei siinä vielä kaikki. Lee Carroll selvensi asiaa kysyessäni tätä niin, että kyse on oikeastaan vuonna 1987 tapahtuneen mittauksen, Harmonisen yhdentymisen (Harmonic Convergence) energiaksi, sillä tuolloin ilmoitimme haluavamme ottaa seuraavan askeleen kehityksessämme, nousta seuraavalle tasolle, ja viedä tämä planeetta kohti uutta tulevaisuutta. Ja sen jälkeen mikään ei ole ollut niin kuin ennen, ainakaan universaalista näkökulmasta, vaikka tietenkin elämä täällä planeetalla näyttääkin samanlaiselta kuin silloinkin. Paljon on kuitenkin tapahtunut, jos osaa lukea hienovaraisia merkkejä. 

11:11 on eräänlainen kehitysvaihe, jonka aikana ihmiskunta astuu kohti seuraavaa vaihetta askel askeleelta.  

Yksi parhaista tämän aihealueen lähteistä on enkeli Solara, ja onpa Kryonkin on viitannut Solaraan niin kakkos- kuin kolmoskirjoissa ja kehottanut meitä kertaamaan niitä asioita, joita Solara opettaa tästä ajasta ja 11:11 -tapahtumasta. Solaran opetuksia voi lukea englanniksi osoitteesta http://www.nvisible.com

Tuon vuoden 1987 mittauksen seurauksena ihmiskunta otti siis uuden suunnan, ja se oli lähtölaukaus Kryonin verkkomuutoksille. 11:11 -käsitteellä viitataan usein myös tammikuun 11. päivänä 1992 suoritettuun kyselyyn, jolloin me taas tahdoimme muuttaa maailmaa: Tuolloin nimittäin annoimme täällä ikuisuuksien ajan olleille tasapainottajaolennoille (luonnonhenkiä ym.) luvan poistua, sillä me olimme päässeet kehityksessämme siihen vaiheeseen, että kykenimme ottamaan vähitellen itse vastuun tästä paikasta. 

Tässä onkin sitten toinen kysymys, joka tuntuu joskus vaivaavan ihmisiä: Mikä tarkoitus tasapainottajilla oikein on ja mitä energiatasapaino ja värähtely tarkoittavat? Kryon sanoo, että energiatasapaino on aina pysynyt ja tulee aina pysymään samana, mutta värähtely voi muuttua. Siis mitä? Otetaanpa tässä vaiheessa lyhyt esimerkki vedestä ja sen olomuodoista.

Oletetaan, että meillä on tietty kappalemäärä vesimolekyylejä, ja suljetaan ne riittävän suureen eristettyyn tilaan tai astiaan, niin että molekyylimäärä pysyy aina samana. Jos alkutilana on se, että vesi on jäätyneenä, molekyylit värähtelevät hyvin hitaasti, ja siksi vesi on kovaa. Jää ei muuta helposti muotoaan, vaan pysyy yleensä kiinteänä kimpaleena. Mutta kun jäätä aletaan lämmittää, vesimolekyylit alkavat värähdellä yhä nopeammin ja jäätä kiinteänä pitävät molekyylien väliset siteet katkeilevat, kunnes jää muuttuu juoksevaksi vedeksi. Molekyylien määrä säilyy yhä samana, vaikka värähtely lisääntyy. 

Kun vettä lämmitetään lisää, se alkaa vähitellen höyrystyä, sillä molekyylien värähtely lisääntyy entisestään ja ne löyhät molekyylien väliset siteet, jotka pitävät veden juoksevana nesteenä, antavat periksi (jos nyt oikein muistan fysiikan oppitunnilta, älkää taaskaan hirttäkö minua, jos vertaus menee pieleen… ;o) ja molekyylit alkavat liikkua suljetussa tilassa vapaasti (olettaen, että tilaa on riittävästi). Näkyvä vesi muuttuu siis vesihöyryksi ja alkaa haihtua, siis kadota näkyvistä, koska sen värähtely on niin nopeaa ja molekyylit ovat toisista erillään. 

Jos tätä nyt verrataan Maa-planeetan ja ihmiskunnan tilanteeseen, niin me olemme kehittyneet niin paljon, että me kykenemme pitämään sisällämme aiempaa enemmän energiaa (siis niitä aiemman esimerkin vesimolekyylejä). Vaikka väkimäärä on lisääntynyt aikojen saatossa muutamista miljoonista yli 6,2 miljardiin ihmiseen, emme silti ole kyenneet ennen tätä kuljettamaan itsessämme riittävää määrää energiaa planeetan energiatasapainon ylläpitämiseksi. Siksi täällä siis on ollut näitä tasapainottajaolentoja, tai "kellujia", niin kuin Kryon heitä nimittää. 

Vähitellen me siis saavutimme sen vaiheen, ettei tasapainottajaolentoja enää tarvittu niin paljon kuin aiemmin, vaan me kykenimme vähä vähältä tasapainottamaan tilannetta itse ja siksi nuo olennot saivat luvan alkaa poistua. Näin siis tapahtui 11.1.1992, ja Kryon viittaa siihen termillä 11:11 -lupa. 11:11 ei siis tässä tapauksessa viittaa suoranaisesti päivään (kuten taisin virheellisesti vielä kolmoskirjassakin paikoitellen mainita… pahoitteluni!) vaan pikemminkin 11:11 -energiaan ja siihen liittyvään lupaan, joka antoi meille taas aihetta riemuun, olimmehan saavuttaneet taas yhden merkkipaalun kehityksessämme! 

Entä sitten 12:12? 

Tuota tapahtumaa Kryon nimittää "Soihdun siirroksi eteenpäin". 12:12 tapahtui 12.12.1994, joka sekin on numerologisesti 11-päivä (päivät, kuukaudet ja vuodet supistetaan erikseen ja lasketaan sitten yhteen) sillä 12 + 12 + 23 = 47 (tai 3 + 3 + 5 = 11), josta edelleen 4 + 7 = 11. Tuolloin viimeinenkin noista aiemmin mainituista tasapainottajaolennoista poistui planeetalta, ja me otimme itse yksin vastuun planeetasta. Voisi sanoa, että 12:12 on siis meidän, koko ihmiskunnan, itsenäisyyspäivä. Hienoa, eikö totta? Tänä vuonna siitä tulee kuluneeksi siis jo kymmenen vuotta, ja planeetta on yhä elossa! 

Vielä lyhyesti tähän loppuun tuosta värähtelyasiasta: 

Mitäs sitten, jos me värähtelemme aiempaa nopeammin? 
Onko sillä muka jotain merkitystä, ja miten se näkyy? 
Ja miten Maa-äiti tähän liittyy? 

Aina kun me käymme läpi jonkin karmallisen haasteen ja selviämme niistä kunnialla (toisin sanoen valitsemme mieluummin valon ja rakkauden kuin pimeyttä ja vihaa tai pelkoa), niin tuosta karmallisesta haasteesta vapautuu energiaa, josta osa menee Maahan ja osa meidän kauttamme verkkojärjestelmään. Mitä enemmän tuota energiaa vapautuu, sitä enemmän sitä tallettuu planeettaan, ja sen värähtely nousee. Ihan fyysisesti tämä näkyy mm. siinä, että esimerkiksi Schumannin resonanssi, joka mittaa planeetan sähkömagneettista aaltoliikettä maanpinnan ja alemman ilmakehän välillä, oli hyvin pitkään noin 7,8 Hz. Niin pitkään itse asiassa, että sen mukaan on kalibroitu tiettyjä mittalaitteitakin. Harmillista sinänsä, mutta viimeisen vuosikymmenen aikana tuo resonanssi harppasi ylöspäin ja on tällä hetkellä käsittääkseni suunnilleen 10-11 Hz:n luokka. Toinen näkyvä merkki on säätieteilijöitä huolestuttava ilmakehän lämpeneminen, joka uhkaa tutkijoiden mukaan jo ihmiskunnan tulevaisuutta. 

Kryonin mukaan osa tästä lämpenemisestä selittyy sillä, että Maa-äiti on lämmennyt meidän kehityksemme seurauksena. Mitä enemmän käymme läpi karmaamme, sitä enemmän energiaa vapautuu Maahan, ja sen seurauksena Maa alkaa lämmetä. Lämmönnousu lämmittää edelleen meriä, mikä aiheuttaa muutoksia ilmastossa ja sääilmiöiden synnyssä, ja lämpö välittyy merestä puolestaan ilmakehään. Kyse ei tämän mukaan olisi siis pelkästään ilmansaasteista. Toki meidän on tehtävä jotain myös niille, eli tämän perusteella ei ole syytä pistää päätä pensaaseen ja odottaa, että ongelma ratkeaisi itsestään. Mehän olemme nyt täysin itse vastuussa tästä planeetasta! 

Toivon mukaan tämä artikkeli nyt selitti muutamia kysymysmerkkejä Kryonin opetuksista, ja kenties aiheutti muutaman uudenkin kysymyksen. No, ehkä käyn niitä sitten läpi seuraavalla kerralla. 

    Halituksin, Harri

2 kommenttia:

Olli kirjoitti...

Lyhyiten miten itse voisin omasta kokemuksestani tuon 11:11 jutun kääntää on tosiaan portaali/energia. Kokemisen harmoninen tilanvaihdosportaali. (sanahirviö :D)

Numerologia on vähän liian left-brain mulle, enkä resonoi sen kanssa kovinkaan voimakkaasti, mutta käytän 11, 22, 33, ym. mestarisarjoja usein intention kanssa astuakseni sisään toivomaani tilaan. Jos ymmärrät mitä tarkoitan :)
(Päätät jotain, pyydät/odotat aktivointia, portaali avautuu - bam - olet uudessa tilassa)
Ja kuten tiedämme, viestit aktivoinnista tulevat mitä erikoisimmista paikoista.. Digikellot juttelevat joo, mutta tänään yksi aktivoinneista tuli mm. tietyömerkinnöistä asfaltissa. Ensimmäinen kerta sekin!
Kompassi on lukossa kohti Valoa ja matkavauhti tuntuu vaan kiihtyvän!

Kiitos kirjoituksistasi/jakamisistasi.
T: nuoren polven Valotyöntekijä <3

SeijaTuulikki kirjoitti...

<3 Kiitos Olli <3

Tällainen intuitiivinen ajatus:

"Taputa itseäsi selkään kaikesta, mitä teet - ei vain puhuaksesi polullasi, vaan nauttiaksesi matkastasi. Olet tärkein ihminen maailmassasi, uskomaton muutosagentti. Juhli itseäsi kaikessa, mitä olet!"