WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Energiaennuste MITÄ NYT "OIKEASTI" TAPAHTUU?



Kirjoittanut Emmanuel Dagher 
( www.magnifiedmanifesting.com)
Lokakuu 2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, Kaunis Ystäväni! 
 
Miten voimallinen syyskuu onkaan ollut! 
 
Keskeneräisiä asioita on viimeistelty - ja viimeistellään edelleen - on tehty valmisteluja ja on katkaistu niitä siteitä vanhentuneeseen pelkomatriisiin, joita monilla on edelleen ollut. Kun niin paljon sisäistä ja ulkoista transformaatiota tapahtuu, on vain luonnollista tuntea vähän hämmennystä ja kysyä: 
 
"Mitä nyt oikeasti tapahtuu?"
 
Johdanto
 
Kauan sitten oli maailmanlaajuinen yhteiskunta, joka oli rinnakkaineloa rauhassa ja jonka ydinperusta oli Rakkaus, Avoimuus, Kunnioitus, Ystävällisyys, Palveleminen ja Ykseys. 
 
Tämä yhteiskunta kukoisti, koska useimmat asukkaista kunnioittivat sekä jumalaisia feminiini- että maskuliinienergioita itsessään ja muissa.  
 
Feminiini- ja maskuliinienergioiden tasapaino kussakin ihmisessä heijastui tasapainoisena maailmana, minkä he loivat.
 
Sitten alkoi eräs liike. Tämä liike oli suuri unohdus. Sukupolvesta toiseen ihmiset alkoivat irrota yhteydestä muistikuvaan, keitä he oikeasti olivat. 
 
He unohtivat, että he olivat kirjaimellisesti jumaluutta fyysisessä muodossa. He unohtivat, että he olivat Jumalia ja Jumalattaria, jotka voisivat välittömästi luoda ja mitätöidä kaikkea, mitä heidän sydämensä halusi. Sen sijaan he alkoivat jäädä kiinni kolmannen ulottuvuuden tiheyden harhaan. Tätä harhaa lietsoi kovasti selviytymistarve. Niinpä elämästä tuli vähemmän tietoista luomista ja enemmän selviytymistä. Ja näin muodostui feminiinisten ja maskuliinisten energioiden matalampia kollektiiviheijastuksia.
 
Feminiini- ja maskuliinienergian kollektiiviheijastus
 
Huom. puhuttaessa feminiini- tai maskuliinienergiasta emme rajoitu sukupuoleen. On monia miehiä, jotka ankkuroivat paljon feminiinienergiaa, ja monia naisia, jotka ankkuroivat paljon maskuliinienergiaa. Katsomme niiden fyysisten identiteettien ja tarinoiden ohi, joita olemme luoneet itsellemme, ja kommunikoimme energiatasolla.
 
Suuren unohduksen aikana, kuten mielelläni kutsun sitä, aloimme kollektiivina maalata kuvaa siitä, mitä ajattelimme sekä feminiini- että maskuliinienergioiden edustavan.
 
Aloimme heijastaa maskuliinienergiaa, mikä edusti hallintaa, kontrollointia, manipulointia, ahneutta ja kilpailemista. Ja juuri sen ilmensimme kollektiivikokemukseemme. Siitä tuli "me vastaan he" -mentaliteetti. Tämän tyyppinen todellisuus pyörii vahvasti tyydytyksen etsinnässä itsensä ulkopuolelta.
 
Samaan aikaan aloimme kollektiivisesti heijastaa feminiinienergiaa, mikä edusti heikkoutta ja huonommuutta, ja samalla kannettiin vastuuta pysyä äänettömänä. Ja juuri tämän ilmensimme kollektiivikokemukseemme. 
 
Tuhansia vuosia olemme nähneet naisia ja miehiä jatkuvasti sorrettavan olemasta aito kokonainen itsensä. Tietysti tämä oli kaikki osa sitä roolia, minkä loimme itsellemme, jotta voisimme kollektiivisesti pelata unohduspeliä.
 
On tärkeää muistaa, että riippumatta siitä miten syvälle näytimme putoavan unohdusjaksoon, meissä oli aina osa, joka ei koskaan unohtanut sitä, kuka oikeasti olemme. Tämä osa on henkemme. 
 
Henkemme tiesi, että lopulta erilaisten elämien ja kokemusten kautta oppisimme jonain päivänä kaikki oppituntimme, joihin ilmoittauduimme, ja ympyrä sulkeutuisi ja muistaisimme taas kerran jumaluutemme.
 
Feminiini- ja maskuliinienergioiden korkeimpien puolien ankkuroiminen
 
Muutaman viime vuosikymmenen ajan on tapahtunut valonnopeudella vanhentuneiden heijastusten valtavaa parantamista ja vapauttamista, kohti tuhansien vuosien takaisia feminiini- ja maskuliinienergioista.
 
Monet muistavat ja ankkuroivat nyt taas kerran feminiini- ja maskuliinienergioiden korkeammat puolet itseensä, mikä vuorostaan muuttaa täysin kollektiivitietoisuuden.
 
Mitä pyhät feminiini- ja maskuliinienergiat edustavat korkeimmassa muodossaan? 
 
Feminiinienergioissa on kyse jumalaisen kipinän hoivaamisesta ja ankkuroimisesta kaikessa olemassaolossa. Feminiinienergia on tehokas voima, mikä ilmentyy näkymättömistä maailmoista näkyviin maailmoihin Luovuuden, Rakkauden, Kauneuden ja Hoivaamisen Kautta. 
 
Maskuliinienergiassa on kyse visiosta, aikomuksesta ja toiminnasta. Näin yhdistettynä ne tuovat jumaluuden fyysiseen muotoon.
 
Jumaläiti ei odota enää
 
Vaikka se ehkä näyttää ilmentyvän monin tavoin ihmisille tällä hetkellä, niin "oikeasti" kyse on jumalaisten feminiini- ja maskuliinienergioiden suuresta muistamisesta ja näiden kahden tasapainottamisesta uudelleen. 
 
Hyvin pitkään planeettamme on sallinut maskuliinienergian alemman (kollektiivisesti heijastetun) puolen kontrolloida kaikkea. Tämä alempi maskuliinipuoli meissä kaikissa kontrolloi ajatuksiamme, tekojamme, rahajärjestelmiämme, hallituksiamme, uskontojamme ja koko maailmaa. Sitten tapahtui suuri käänne. Ihmiset päättivät kollektiivisesti, että oli kerta kaikkiaan oltava toinen tapa olla rinnakkain, kuin elää pelkopohjaisessa maailmassa, mitä maskuliinienergia hallitsee. 
 
Niinpä ihmisten jumalaisella tiedostamattomalla (muutamien tietoisella) määräyksellä jumalainen feminiinisyys meidän jokaisen sisällä kuunteli ja heräsi taas. Vau!
 
Miten tämä jumalaisen feminiinisyyden ankkuroituminen ilmenee elämässämme? 
 
Katsokaa ympärillenne ja näette sitä kaikkialla. 
 
Aloitetaanpa henkilökohtaisesta elämästämme. Naiset ja miehet jotka ovat sallineet toisten kontrolloida itseään - avioliitossa, ystävyydessä tai työtoveruudessa - eivät enää siedä tällaista käyttäytymistä. 
 
He puolustavat itseään ja astuvat aitoon voimaansa! 
 
Monet ihmiset tuntevat myös voimakasta vetoa elämänsä tarkoituksen uudelleenmäärittelyyn. He eivät enää tyydy mihinkään, mikä ei saa sydäntä laulamaan. Tämä tarkoituksen uudelleenmäärittely voi jättää monet vähän hämmentyneeksi ja turhautuneeksi. 
 
Tietäkää kuitenkin vain, että koska tällä hetkellä tapahtuu suuri sisäinen muutos, pian jokaisella on tarvitsemaansa selkeyttä korkeimman tarkoituksensa toteuttamisesta.
 
Monet miehet jotka ennen ruumiillistivat suuren määrän vanhoja maskuliinienergioita, käsittävät nyt nopeasti, ettei heidän vanhojen tapojensa enää sallita jatkua. 
 
Näillä miehillä (ja joillain paljon maskuliinisuutta ruumiillistavilla naisilla) on todella rankkaa siirtymäaikaa pois vanhasta maskuliini-identiteetistään, koska he ovat edelleen kovasti mielessä. 
 
Heille annetaan kuitenkin tilaisuus Syleillä ja Rakastaa jumalaista maskuliinienergiaa ja yhdistyä siihen, jotta he voivat ilmentää jumalaisen maskuliinienergian uuden mallin. 
 
Siksi uusi jumalainen maskuliinisuus edustaa yhtä paljon sekä feminiini- että maskuliinienergiaa. Jumalaisessa maskuliinisuudessa on kyse vähemmän mielessä olemisesta ja enemmän sydämessä.
 
Toinen muutos mikä tällä hetkellä tapahtuu, on, että monet naiset huomaavat monien miesten, jotka ruumiillistavat jumalaisia maskuliinienergioita elämässään, kohtelevan heitä kuin Jumalattaria. 
 
Nämä miehet tuntevat ohjausta syleillä, helliä, kunnioittaa ja palvella naisia tavoilla, mitä he eivät ole tehneet pitkään aikaan. 
 
Niille naisille (ja joillekin miehille) jotka saavat tätä erityishuomiota, ehdottaisin, että antaisitte itsellenne luvan nauttia ja vastaanottaa sen, koska tämä on kovasti "myöhässä" ja osa sitä tasapainoa, mikä tulee tänä aikana. 
 
Sallimalla maskuliinienergian kunnioittaa teitä, kunnioitatte vuorostaan maskuliinienergiaa.
 
Maailmalla näemme täsmälleen samaa tapahtuvan. Kaikkien järjestelmien jotka perustuivat maskuliinienergian alempaan puoleen, on toteutettava itsensä täysin uudelleen ja muuten ne hajoavat silmiemme edessä. Voimme nähdä todisteita tästä Lähi-idässä, Afrikassa jne., rahajärjestelmissä, hallitusten vaihtumisessa ja siinä tavassa, miten ihmiset tekevät liiketoimintaa. On muodostumassa paljon tietoista liiketoimintaa, millä on suurempi tarkoitus palvella maailmaa, vanhan maailmalta ottamisen prototyypin sijasta.
 
Jumalaisen feminiinisyyden syleileminen
 
Jos kamppailemme todella paljon tällä hetkellä (mies tai nainen), se voisi hyvinkin liittyä siihen, ettemme täysin syleile jumalaista feminiinisyyttä itsessämme. 
 
On monia tapoja tehdä tämä. Luovuus tanssin, taiteen, musiikin ja parantamisen kautta on erittäin suositeltavaa. 
 
Myös fyysisen, tunne- ja mentaalikehon hoivaaminen sallii meidän ratsastaa jumalaisen feminiinienergian aalloilla, joita virtaa tällä hetkellä sisään. Jokaisella ihmisellä on oma ainutlaatuinen tapansa hoivata itseään, on se sitten aamiainen sänkyyn, vapaapäivän ottaminen itsensä hemmotteluun, meditointi jne. 
 
Itsemme hoivaaminen on oleellinen osa jumalaisen feminiinienergian ankkuroimista maailmaan. 
 
Kun hoivaamme itseämme, alamme luonnostaan hoivata maailmaa ympärillämme ja se, Ystäväni, On Erittäin Kaunis Kokemus.
 
Vilpittömällä kiitollisuudella, Taianomaisesti Sinun****
 
Emmanuel
Energiaennuste
MITÄ NYT "OIKEASTI" TAPAHTUU?

********************************************

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: