WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

TRONDHEIMIN PORTAALI JA MAAPALLON VERKKO



Mestareita kanavoinut Inger Susag (www.luciamica.com)
17.6.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Mukana äänessä Mikael, Thoth, Astar, Maitreya ja St. Germain.


Tervehdys, Rakkaat Valonystävät!

Trondheimin ihmiset saavat mestaruuden hyvin nopeasti, kun he ovat ymmärtäneet, mistä Trondheimin portaalissa on kyse ja miten sen energiaa käytetään. 
Energiaportaali on suuri chakra-piste maapallon sisäisten ja ulkoisten energiakerrosten välillä. 
Korostamme, että nämä kerrokset kostuvat valoa sisältävästä tietoisuudesta. Maapallolla on monia energiakerroksia, jotka ovat näkymättömiä ihmisille. Sekä maapallon ulko- että sisäpuolella on kerroksia, jotka ovat sen energiarakenteen verkkoja, jotka ylläpitävät ihmiskunnan tietoisuutta.

Energiaportaalit ovat näin aukkoja maahan, valon vetämiseksi valoenergian alempiin rakenteisiin tai verkkoihin. Ihmisten yläpuolella oleva valoenergia sisältää nyt uusia koodeja. Ne antavat teille kaiken informaation, mitä tarvitsette löytääksenne tien siihen ykseysajatteluun, jota tarvitsette elääksenne sopusoinnussa maan päällä. Haluamme teidän nyt osallistuvan sellaisen valorakenteen rakentamiseen maan sisälle, joka antaa kaikille ihmisille vahvan varmuuden siitä, miten kaikki sopii yhteen.

Pitkän aikaa ihmisiä on huijattu uskomaan, että olette yksin tässä maailmankaikkeudessa. Rajallinen ymmärryksenne annettiin ohjelmoimalla energiarakennetta maan sisällä. Nyt tämä vanha energiarakenne on häviämässä pois, kun täysin uutta energiaa tulee maailmaan. Ulkoiset kerrokset ovat jo paikoillaan. Ne sisältävät ihmisten korkeammat itset, jotka antavat teille uusia impulsseja siitä, miten luodaan ykseys. Tarvitsemme apuanne maapallon sisäpuolen valaisemiseksi samanlaisella energialla.

Tähän saakka olette saaneet alapuolelta alemman taajuuden energiaa, mikä sisältää rajoittavia ajattelumuotoja ja mikä pitää ihmiset erossa ykseysajattelusta. Uudet maapallon verkot on valaistu, mikä merkitsee sitä, että kaikkien saatavilla on uusi ajattelutapa. Tarvitsemme apuanne saadaksemme tämän energian virtaamaan näiden kerrosten välillä, niin että myös ihmiset kaikkialla maailmassa saavat uusia ajatuksia alempiin chakroihinsa.

Ette nimittäin ajattele ainoastaan aivoillanne - tietoisuutenne on teitä ympäröivässä energiakentässä, aurassanne. Ihmisen energiajärjestelmä chakroineen toimii paljolti samalla tavalla kuin maan energiajärjestelmä… energian maan sisä- ja ulkopuolella täytyy virrata korkeasti kehittyneillä malleilla ylläpitääkseen maan "kehon" kaikki osat. Te ihmiset elätte symbioosissa maapallon energiajärjestelmän kanssa.

Trondheimin energiaportaali on äärimmäisen tärkeä kaikille ihmisille, koska se aloittaa vapauttavan energian virtaamisen maahan. Tietämällä ja uskomalla tämän aloitatte virtauksen. Kaikki ajatukset ovat tietoista energiaa ja ajatuksenne ovat kriittisen tärkeitä kehitykselle maan päällä.

Trondheimin portaali on aloituskohta ihmiskunnan vapauttamiseksi täysin uudella tavalla. Se sisältää vapauttavaa Luciamica-energiaa*, jota kaikki ihmiset maailmassa tarvitsevat nähdäkseen itsensä tämän maailmankaikkeuden osana.

Trondheim-portaali on maapallon täyttävän valorakenteen kärkikohta. Haluamme valorakenteen sisältävän kaiken tiedon, mitä ihmisrotu tarvitsee uutta maapalloa varten. Haluamme sen sisältävän kaikki parhaat saavutukset, mitä olette saaneet aikaan tämän 25000 vuoden syklin aikana, joka on nyt tulossa loppuunsa. Tämä merkitsee sitä, että teidän jotka näette itsenne valotyöntekijöinä, täytyy mennä etunenässä avaamaan tämä portaali. Siihen on nimittäin syynsä, että maan päällä on tänä aikana monia valotyöntekijöitä.

Kaikilla teillä jotka olette heränneet tekemään työtä viime vuosien aikana itsenne vapauttamiseksi, on energiakenttä, joka sisältää tietoa siitä, miten vapaudutaan vanhoista tunnetaakoista. Tämä tieto annetaan kaikille ihmisille portaalin ja verkkojen kautta, kun olette Trondheimissa ja teette työtä nähdäksenne sen tapahtuvan.

Trondheimin väki on erityislaatuista. Noin 1/3 siellä asuvista ihmisistä on valotyöntekijöitä! Eli he ovat syntyneet siellä tai muuttaneet sinne tarkoituksenaan aloittaa tämä prosessi. Valo tulee Pohjolasta, kuten vanha sanonta sanoo. Tämä ei ole mikään sattuma… sitä on suunniteltu tämän syklin alusta saakka.

(Valotyöntekijä on ihminen, jolla on luonnostaan korkea taajuus kehonsa soluissa, mikä on saanut teidät etsimään sisäistä totuuttanne. Se on myös tehnyt teille helpommaksi kuin muille ihmisille yhdistymisen valoverkkoihin. Nyt muut ihmiset kohottavat taajuuttaan nopeasti.)

Ollessaan maapallon sisäisen rakenteen kärkikohdassa, on hyvin tärkeää, että tälle portaalille annetaan nyt voimakas energiavirta. Kannustamme kaikkia, jotka näkevät tämä merkityksen, kerääntymään yhteen ja tekemään työtä voimakkaan energiavirran luomiseksi erään tärkeän kohdan läpi tässä kaupungissa. Portaalin keskuspiste on Nidaros-katedraalin sisällä. Tässä energiavirran on oltava voimakkain. Voitte kuitenkin tehdä työtä aktivoidaksenne virran ylemmistä kerroksista alempiin missä tahansa 5 km säteellä keskuksesta. Energiavirran on kuljettava molempiin suuntiin… noin metrin korkeudelta päänne yläpuolelta alas rakenteeseen, 30 metriä maan pinnan alapuolelle… ja sitten samanaikaisesti alemmasta rakenteesta yläpuolisiin verkkoihin.

Korostamme, että haluamme kannustaa teitä, jotka asuvat Norjassa ja naapurimaissa, menemään Trondheimiin ja osallistumaan tämän portaalin avaamiseen. Mitä enemmän ihmisiä tulee työskentelemään valon kanssa tässä portaalissa, sitä voimakkaampi siitä tulee. Kertokaa tästä kaikille tuntemillenne valotyöntekijöille! Vapauttava Luciamica-energia joka sisältää ihmiskunnan vapauttavat koodit, alkaa levitä Trondheimista. Jonkin ajan kuluttua ihmiset jotka asuvat portaalialueella, vapautetaan automaattisesti tunnetukoksista. Monet ihmiset matkustavat sinne kokemaan tämän. Tämän vuoksi olemme antaneet impulssin kutsua Trondheimia "Uudeksi Jerusalemiksi".

Syleilemme teitä kultavalkoisella valolla ja kiitämme siitä, että kuuntelette tätä kanavaa. Olemme mestariryhmä, joka puhuu teille yhtenä. Olemme Mikael, Thoth, St. Germain, Maitreya ja Asthar. Olemme kaikki tämän maailmankaikkeuden korkeimman tason mestareita. Ja niin se on.

(Suom. huom. Kanavointiin liittyvät, alla mainitut kuvat ovat osoitteessa www.luciamica.com/the_trondheim_portal.htm)

Elämänkukka pallomuodossa (vasemmalla). Kun vedetään viivat risteyskohtien välille, saadaan pyhiä geometrisia luomismuotoja. Jos tutkit tätä kuviota, näet, mitkä viivat vedetään oikealla olevan kuvan saamiseksi.

Ikosa-dodekaedri (oikealla). Tämä on uusi valorakenne, joka on nyt 30 metriä maanpinnan alla. Se on sijoitettu äärettömän kerrosmäärän valkoisen valon elämänkukkahologrammiin, kuin vasemmalla oleva kuva. Voit kuvitella, että Trondheimin portaali on kuvaan merkitty kärkipiste. Useat chakrat ovat runsasväkisiä paikkoja/kaupunkeja.

3.7.2008:
Selitys siitä, miten valorakenne maan sisä- ja ulkopuolella muuttaa tietoisuuttamme
- perustuu Thothin, Metatroinin, Mikaelin ja Astharin kanavoimaan tietoon Luciamicasta

Syvenemisemme sen jälkeen, kun meille on näytetty, miten valoverkot maan sisällä ovat rakentuneet.

Kaikki luomakunnassa on tehty valkoisesta valosta. Perusmuoto on elämänkukka (ks. kuva edellä). Ympyröitä ympyröiden sisällä, jotka ovat samanlaisia, mitä teimme koulussa ollessamme kyllästyneitä. Kun vedämme viivat näiden risteyskohtien väliin, muodostuu pyhiä geometrisiä muotoja.

Luovat mestarit 12. ulottuvuudessa ovat kanssaluojiamme. He luovat nämä verkot, jotka ovat samanlaisia rakenteita kuin viivat elämänkukkapallon risteyskohtien välillä, ajattelemalla ne valorakenteeksi maapallon sisälle. Samanlainen rakenne muodostaa energiakentän myös ihmisaurassa - ihmispsyyke! Maan siirtymiseksi korkeampaan ulottuvuuteen, lisää tällaisia verkkoja on aktivoitava. Maan pintaa lähemmäs tulee vielä yksi verkko lisää, kun lähestymme vuotta 2012.

Mestarit pyytävät meitä tekemään yhteistyötä, koska olemme "maaorganismin" osia. Meidät on tehty samasta energiasta kuin mestarit eli tietoisuudesta! Näin kanssaluomme sillä, mitä ajattelemme. He pyytävät meitä käyttämällä ajatuksiamme vetämään valoa valorakenteista maan ulkopuolella valorakenteisiin maan sisällä. Samalla tavalla kuin elämänvoiman on virrattava ihmisen kentässä antamaan meille elämän, valon täytyy virrata planeetan verkkojen ja chakra-kohtien läpi, jotta se voi kehittää korkeamman ulottuvuuden. Maapallokin on elävä mekanismi! Kun maapallon tietoisuus kasvaa, me kasvamme sen mukana.

Elämänkukkapallon risteyskohdat muodostavat verkon linjoista ja ovat näin maapallon portaaleja. Sivun ylälaidan oikeanpuolisessa kuvassa voit nähdä, mistä Trondheimin portaalin voi löytää. Kun saamme aina vain enemmän ja enemmän valoa virtaamaan tämän portaalin läpi, sitä useammat ihmiset heräävät ajattelemaan ykseyttä ja vapautusta. Joitain tämän verkon portaaleista ovat New York, Mexico City, Rio de Janeiro, Moskova, Nairobi, Kalkutta ja Peking. Moniin ihmisiin vaikutetaan, kuten näette.

Aktivoinnit Trondheimissa ovat äärimmäisen tärkeitä kaikille maapallon ihmisille, koska se on avausportaali. Uuden tietoisuusenergian virtaus on erityisen voimakasta portaaleissa. Niissä asuvat eivät välttämättä tiedä siitä. On kaikille ihmisille hyödyksi, jos näissä paikoissa asuvat ovat myös aktiivisia. Itse asiassa, kun he heräävät, he ovat tietoisia siitä ja alkavat avautua henkiselle viisaudelle. Uusi energia muuttaa heidät sydämestä!

Valkoinen valo on neutraalia energiaa. Korkeimmat ominaisuudet maailmankaikkeudessamme ovat: ehdoton rakkaus, palvelu, selkeys, rauha ja viaton ilo. Nämä ominaisuudet tulevat esiin väreinä, koska ne muodostuvat eri värähtelymalleista. (Luomakunta on tehty tietoisuudesta, joten jokainen saavuttamamme ominaisuus antaa energiakenttäämme tietyn väritaajuusmallin.)

Uudet valoverkot maan sisällä on ohjelmoitu antamaan meille nämä ominaisuudet lisättynä sen ykseyden ymmärtämisellä, joka nyt valtaa alaa, kun vanha erillisyysajattelu romahtaa.

Valorakenteessa (kuva sivun oikeassa ylälaidassa) joka on 30 metriä jalkojemme alla, on värisäteitä, joilla on korkein potentiaalimme - se tietoisuus johon meidän on venyttävä. Mestarit haluavat meidän apuamme yhdistymiseksi tähän rakenteeseen maapallon päächakroissa, näin kuvion risteyskohtiin… jotka ovat KAIKKI sydänchakroja! Näistä portaaleista on tiedetty hyvin vähän tähän mennessä. Nämä ovat UUSIA portaaleja, jotka on nyt aktivoitava lisäämään ihmisen tietoisuutta niistä ominaisuuksista, jotka luovat rauhan maan päälle.

Sekä maapallon sisä- että ulkopuolella on nyt uusia rakenteita:

* 40 metriä maanpinnan yläpuolella on 144000-kerroksinen elämänpallohologrammi, joka antaa meille nyt ykseystietoisuuden. Sen sisällä on samanlainen rakenne kuin maan sisällä, ikosa-dodekaedri, alla lueteltujen ominaisuuksien ja värien kera.

* Tilassa joka alkaa päästämme ja jatkuu noin metrin ylöspäin, on 144000 valkoisen valon "rakkauskukkapallokerrosta", mikä antaa meille Luciamica-energiaa ja myös muodostuu siitä, mitä aiemmin kutsuttiin Kristus-energiaksi tai armoksi.

* Maan sisällä noin 30 metrin syvyydessä on myös ikosa-dodekaedri. Tämäkin verkko tai rakenne koostuu valkoisesta valosta ja alla olevista ominaisuuksista ja väreistä. Sininen ja violetti valo ovat Mikaelin värejä.

* Ehdoton rakkaus on valkoista valoa, jossa on kultaisia säteitä.
* Palvelu ehdottomassa rakkaudessa ja harmoniassa on violettia valoa.
* Selkeys ja rauha ovat sinistä valoa.
* Viaton ilo on lämpimän keltaista valoa.
* Ykseysymmärrys on valkoista valoa.

Lisää värejä ja ominaisuuksia on matkalla… J

Luomakunnan korkeampien tasojen mestarit ovat itse asiassa luoneet nämä perusrakenteet. He luovat kuvittelemalla tällaisia rakenteita! Niin he luovat… visualisoimalla rakenteita ja ohjelmoimalla ne.

Samalla tavalla kuin heidän ajatuksensa luovat, meidänkin ajatuksemme luovat! Näin meidän on nähtävä itsemme tärkeinä kanssaluojina, kun vedämme valoa yläkerroksista alas portaalien kautta.

Meidät on tehty samalla tavalla! Chakrajärjestelmämme perustana on geometrinen muoto. Katso kanavointi Luciamica-kuutiokentästä.

(Suom. huom. Alla mainitut kuvat ovat sivun alareunassa osoitteessa www.luciamica.com\the_earthgrids.htm>www.luciamica.com/the_earthgrids.htm. Sivun yläosassa on artikkelissa (3.7.) aiemmin mainitut kuvat.)

Rakenne vasemmalla (yllä) on ikosaderi, joka näytettiin minulle 35 metrin syvyydessä. Se sisältää samat värit kuin yläpuolella oleva rakenne. Se on ollut maan sisällä jonkin aikaa ja antanut meille väylän ykseysajatteluun.

Ikosa-dodekaedri-rakenteet vasemmalla (alla) laitettiin pakoilleen juhannuksena 2008. Tätä rakennetta aktivoidaan nyt ja se lähettää ykseysenergiaa aurakenttäämme omega-chakran kautta jalkojemme alla. Trondheimin portaalin avaamisella Luciamica-energia aktivoidaan tässä verkossa ja annetaan ihmiskunnalle. Se vaikuttaa kaikkiin ihmisiin heidän vapautumisessaan.

Punaisella ympyrällä olemme merkinneet sen, missä Trondheim-portaali sijaitsee. Kohti vuotta 2012 ihmiskunnan, meidän itsemme, on aktivoitava kaikki portaalit. Mestariystävämme antavat meille myös viestin, että yksi verkko jossa on vieläkin "tiuhempi" rakenne, laitetaan paikoilleen ja täytyy aktivoida ennen vuotta 2012.


*Suom. huom. Luciamica on uutta vapauttavaa energiaa, joka on suuri lahja kaikille ihmisille koko maailmassa. Se on meidän kaikkien käytettävissä. Itse asiassa se ON jokainen… se on lahjapaketti meille! (Lisää tietoa energiasta englanniksi täältä www.luciamica.com\what_is_luciamica.htm>www.luciamica.com/what_is_luciamica.htm.

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

TRONDHEIMIN PORTAALI JA MAAPALLON VERKKO

Ei kommentteja: