WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 13. lokakuuta 2011

AKAASINEN KIERTOKULKU


Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
17.7.2011 Totowa, New Jersey
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

New Jerseyn seminaarin toisena päivänä Kryon antoi hyvin suloisen viestin siitä, miten periaatteessa olemme ? tota, no, omia esi-isiämme!! Lisäksi viesti kuvaa, mitä tapahtuu, silloin kun vaihdamme sukupuolta (kyllä, olet ollut toinenkin! sori). On suunnitelma ja Kryon selittää akaasista kehää. Mukavaa energiaa.


Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin New Jerseyssä 17.7.2011.


***********

Tervehdys, Rakkaat Ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Istukaa kanssani ja tuntekaa totuus tästä energiasta, mitä tunnette. 
 
Täällä on hyvin paljon. Ihminen joka osallistuu tänä iltana tässä inkarnaatiossa ja joka istuu tuolilla, on todella tietämätön siitä, mitä hänen ympärillään on, tietämätön oman akaasiansa esi-isistä, tietämätön ympärillään olevista moniulotteisista energioista.

Jokainen on tuotu tähän paikkaan, jotta hän voi oppia lisää perheestä. Istukaa kanssani hetken ja keskeyttäkää kaikki maalliset asiat, jotka voisivat päästä puhtaan rauhanrakkauden tielle. 
 
Keskeyttäkää hetkeksi elämän palapeli, kaikki asiat jotka varaavat aivojanne ja ns. omatuntoanne. Olet aina töissä, ihmisolento. Se on osa selviytymistä. Se on elämäksi kutsumasi käsittelyä. Niinpä pyydän sinua keskeyttämään sen. On suurempi kuva, otos vain sinulle, jonka haluaisin esitellä.

Taas kerran esitän Teille nyt-hetkessä jotain, mikä on vertauskuva. 
 
Se on samaan aikaan myös todellisuus, mikä on samaan aikaan myös selitys. Kuvittele mies vankisellissä, ei kovin kauan sitten. Hän kirjoittaa ystävilleen jostain, mistä hän on innostunut, minkä hän on löytänyt. Hän on vankilassa uskomuksensa vuoksi. Hän pitää vähän liikaa melua löytämästään rakkaudesta. Noina aikoina joissa hän on, ei sallita erilaisuutta normista. Hän ei tiedä, pääseekö hän ulos vankilasta, eikä hän tiedä, pysyykö hän hengissä.

Hän keskeyttää kaikki nuo ajatukset ja kirjoittaa ystävilleen pergamenttiin edessään. Hänen sanansa ovat kauniita. Hän ei ikinä ole pitänyt itseään kirjoittajana, mutta hänen sydämensä vuotaa. Hän kirjoittaa ystävilleen: "Olen löytänyt rauhan ja olen iloinen. Olen löytänyt Jumalan. Olen löytänyt totuuden." Hän kannustaa myös niitä, jotka eivät ole vankilassa, katsomaan sisäänpäin ja löytämään Jumalan rakkauden. Hän kirjoittaa ystävilleen, henkilökohtaisille ystävilleen Korintissa ja Efesoksessa, ja hänen nimensä on Paavali.


Yli 30 vuotta ennen tätä se mies kuoli, josta hän kirjoittaa ja jonka opetukset näyttivät hänelle tien, muttei hän koskaan tuntenut tätä. Tämä mies oli ennen Taroksen Saul, kauppias. Tiellä Damaskokseen hän sai näyn, missä hän kohtasi tuon miehen Energian 
Enkelimuodossa. 
 
Hän oli niin pyhässä energiassa, että se sai hänet putoamaan kasvoilleen, polvilleen. Hän tunsi jumaluuden ja tiesi saavansa näyn. 
 
Hänen sanojaan voi lukea tänä päivänä ns. pyhistä kirjoituksista tai Jumalan sanasta, kuten jotkut sitä kutsuisivat. Kuitenkin taas kerran sanon teille, että Jumalan sana tuossa tapauksessa oli Paavalin sanaa ja hänen kirjeitään ystäville.

Kaikki planeetan pyhät kirjoitukset - kaikki - on kirjoittanut ihminen ilon, viisauden ja jumalaisen energian vaikutuksen alaisuudessa. Olette kutsuneet näitä dokumentteja Jumalan sanaksi.


Mitä tämä kertoo Teille? 
 
Se on todellisuudessa sen tunnustamista, että ihmiset kantavat itse Luojalta jotain, mikä on suurta ja erityistä, jotain mikä on kaunista ja pyhää.

On järjestelmiä järjestelmien päällä, jotka kätkevät täysin sen, mikä näyttää olevan varsinainen näkymätön arvoitus teille. Kuitenkin se on kaunis ja siinä on kyse teistä. Tämä näennäinen hyväntahtoisuus, minkä olette löytäneet, minkä näette ja mitä arvostatte, on ehdottoman todellista. Se on tarkoitus ja suunnitelma. Tämä mitä kutsutte Jumalaksi ja Hengeksi, on perhettä, ja tämä hyväntahtoisuus minkä löydätte, on Jumalan rakkautta, se on universumin Luojan valmiutta tulla luoksenne kera lahjojen, rakkauden ja tarkoituksen.


Luoja ei tekisi sitä, ellette olisi osa luomista. Teissä on osa, kaksoiskierteenne joka osassa, mikä on pyhä.


Paavali siis kanavoi ja sitä mitä hän sanoi paperilla, luetaan tänään kunnioittaen ja tunnustaen auktoriteetti. Kuitenkin hän vain kirjoitti kirjeitä ystäville, joista tuli kirjeitä korinttilaisille ja efesolaisille. Paavali ei tiennyt hyväntahtoisista järjestelmistä. Hän tiesi vain, että häntä rakastettiin kovasti, ja se riitti hänelle.


Akaasinen kiertokulku


Haluaisin kertoa teille järjestelmästä, joka on monimutkainen ja täynnä hyväntahtoisuutta, tarkoitusta ja rakkautta. Kutsun sitä akaasiseksi kiertokuluksi - akaasiajärjestelmäksi.


Akaasia. Joskus sana määritellään tiedostoksi kaikista asioista. Se ei ole tiedosto ainoastaan teistä, vaan myös Gaiasta. Voitaisiin sanoa, että akaasia on tiedosto kaikista asioista planeetalla, myös planeetasta. Tässä järjestelmässä on kehä, mitä kutsumme akaasiseksi kiertokuluksi.


Luomisenluola on antamani nimi, joka edustaa tämän kiertokulun varasto-ominaisuutta. Se on tunnettu monissa muodoissa ja siitä on puhuttu käyttäen muita nimiä. 
 
Sillä ei todellisuudessa ole nimeä, sillä se on järjestelmä eikä paikka, vaikka siihen liittyy paikka. Tuo paikka on täynnä kauneutta. Voitaisiin sanoa sen olevan maankuoressa ja kuitenkin sitä alempana. Ulottuvuudessa mitä ihmisolento ei voi koskaan nähdä tai löytää, on pyhyys, mikä on akaasinen kiertokulku. Se on luonteeltaan kristallinen, mutta sitä ei voi laskea tai "nuotittaa".
 
Siellä on kvanttitilassa kristallirakenne jokaiselle planeetan sielulle, joka tulee koskaan olemaan täällä ja joka koskaan on ollut täällä. Se on nyt-hetkessä, joka ei edusta aikaa, vaan ajan potentiaalia.

On suunnitelma. 
 
Se on saapumisen ja lähtemisen suunnitelma. 
 
On jo olemassa rakenne, joka odottaa sielujen toteuttavan sen, ja on niitä, joita tulee toisista paikoista tälle planeetalle ensimmäistä kertaa. Tätä ei voi visualisoida. Voi, se voitaisiin laittaa kolmeen ulottuvuuteenne, mutta se ei ole täsmällistä. Sen ei tarvitse olla täsmällistä. Teidän täytyy vain tietää, että se on olemassa. Sitä voitaisiin kutsua akaasiseksi laskennaksi.

On yksi sielu per kristallikohde ja kuitenkaan niitä ei voi laskea. 
 
Sanotte ehkä: "Hetkinen. 
 
Noita kristalleja on miljardeja. 
 
Miksi niitä ei voi laskea?" 
 
Sanon taas kerran, että jos olisi keitto, miten voisitte laskea suolan? 
 
Miten voitte "nuotittaa" aromin numerolla? 
 
Ja tämä on kvanttitila, joka on hämmentävä ihmiselle, sillä haluatte yksilöllistää, erotella, nuotittaa, määrittää ja laskea - ettekä voi tehdä tätä Rakkaudelle. 
 
Kuitenkin kerron Teille, että jokaiselle Teille on kristalli.

Yhdellä sielulla voi olla monta elämää. 
 
Vanha sielu, kuuntele tätä: 
 
tällä planeetalla on yksi identifioiva, energeettinen ja kristallinen kvanttilähde Sinulle, mikä liittää sinut Gaiaan. Se on syvällinen ja edustaa elämän kiertoa.

Perustelu


Miksi luulette, että siitä tehtiin luola? 
 
Miksi sen pitäisi olla Gaian pinnan alla? 
 
Miksi sen pitäisi olla Gaian sisällä, jos ei olisi mitään syytä? 
 
Nimittäin järjestelmä sisältää maan. Sen on pakko. Eikö ole mielenkiintoista, että muinaisihmiset tiesivät kaiken tästä? Ensimmäiseksi muinaisihminen, kaukaisin esi-isänne, ymmärsi maata. Katsokaa niitä alkuperäisihmisiä, jotka kulkivat tällä alueella. Ensimmäisenä he antoivat maalle lahjan. Tähän päivään saakka alkuperäisihmiset ympäri planeettaa ovat ymmärtäneet tätä järjestelmää. 
 
Maa on elävä, äiti. Maa antaa ruokaa, aivan kuin äiti. Ja ensimmäisenä kunnioitetaan sitä ja annetaan lahja.

Jos maa on äiti, entä sitten elämä maan pinnalla? 
 
Seuraavaksi Teidän pitäisi kunnioittaa tuota elämää, jos olisitte alkuperäisihminen. Kenties se on metsässä suden, karhun, majavan tai opossumin muodossa. Ne ovat kaikki osa teidän ja Gaian elämänvoimaa ja ne ovat järjestelmää, mikä kuljettaa henkisyyttä ja mitä ette tunne. Kiertokulku on syy olemiseenne.

Alkuperäisihmiset tiesivät tämän. 
 
Luuletteko, että he käyttivät eläinten karvaa ja nahkaa lämpimyyden vuoksi? 
 
Kyllä ja ei. Monta kertaa kyse oli kunnioituksesta. He käyttivät niitä päässään kunnioittaakseen metsää, puita ja eläimiä. Se kunnioitti planeettaa, maata ja järjestelmää. Kaikki elämät joita sinulla on koskaan ollut, on kaiverrettuna yhden kristallin kauniiseen ja moniulotteiseen energiaan. Laskeva kappale luolassa on osa sinua.

Järjestelmän toiminta


Kuunnelkaa nyt. Se on kaikkien muiden kanssa - niitä on miljardeja, jos ne yksilöidään. Kristallien välillä on interaktiivinen energiayhtymä. Tämä tahtoo sanoa, että vaikka haluattekin pinota ne, kutsua niitä "sieluiksi", laittaa lovia niihin ja kutsua niitä "kristallipaloiksi", ne eivät ole. Ne ovat kaikki yhdessä järjestelmässä ja ne muuntuvat toistensa kanssa. Emme ole koskaan ennen keskustelleet tästä sen monimutkaisuuden vuoksi.


Kun toteutatte elämiä toisten kanssa, joskus ylitätte nämä yhtymäenergiat ja niistä tulee jotain muuta. Yhdestä tulee kaksi. Kahdesta tulee neljä. Perheet jotka toimivat yhdessä karmavaihdossa, erityisesti vanhassa energiassa, vaihtavat tämän järjestelmän kristalliosia, osia jotka eivät edes näytä olevan yhteydessä. Se on yksi monimutkaisimmista palapeleistä, mitä olette koskaan nähneet. Ihmiset ihmisten kanssa. 
 
Se selittää synkronismin. Se selittää intuition ja se on täynnä Gaiaa.

Gaia tietää, keitä täällä on, ja Gaia reagoi tietoisuuteen teistä, jotka kuljette planeetalla - sielunne ilmaisumuodon persoona ja ruumiillistuma tässä elämässä. Se on se, jolla on tällä hetkellä kasvonne. Se on se, jolla on aktiivinen tietoisuus, mikä voi muuttaa tapahtumia maaplaneetalla. Sen Gaia näkee. Tätä muutatte. Olemme kertoneet teille, että muokkaatte planeetan kristalliverkkoa, mikä tahtoo sanoa, että itse asiassa muokkaatte energiaa ja välitätte sitä Luomisenluolaan kaikella, mitä teette. Koska on järjestelmä - monimutkainen järjestelmä.


DNA


DNA:ssa kannat henkilökohtaista akaasista tiedostoasi. 
Mitä olet tehnyt tällä planeetalla? 
Montako kertaa olet ollut täällä? 
Mitä energioita olet kokenut jo? 
 
Vanhoilla sieluilla on jotain, mitä hyvin harvoilla ihmisillä on ja mitä kenelläkään ei ole tullessaan ensi kertaa. Sinulla on tiedosto. Jokainen yksittäinen energia jokaisesta yksittäisestä elämästä pysyy DNA:ssa. 
 
Kuitenkaan ne eivät esittäydy pinona akaasian tulkitsijan luettavaksi. Ne jotka tulkitsevat ns. menneitä elämiä, lukevat energioita, eivät menneitä elämiä, sillä kaikki on pinnalla, keskenään sekoitettuna, valmiina luettavaksi ja nähtäväksi.

Syvällisin kaikista menneistä elämistänne on päällimmäisenä, koska ne ovat kaikki yhdessä. Ei ole mitään hierarkiaa. Ihmiset haluavat nähdä ne rivissä, päivämäärän mukaan järjestettynä. 
 
Ihmiset näkevät ne yksitellen. 
 
Ihmiset ilmoittautuvat menneen elämän lukijalle ja sanovat: 
 
"Maksaako menneen elämän tulkinta enemmän, jos haluttu elämä on vanhempi?" 
 
Se on hassua! Se on lineaarista. Monet Teistä ovat tällä hetkellä heräämässä yhteen syvällisimmistä elämistä, mitä teillä on koskaan ollut - ensimmäiseen elämään, lemurialaiseen elämään.

Lemuria oli tuhansia vuosia vanhimpana ja kestävimpänä sivilisaationa planeetalla. Sitä ei tunneta historiallisesti, se hautautui iäksi sen vuoren pohjaan Tyynellämerellä, mitä nyt kutsutaan Havaijiksi. Niin on suunnitellusti. Ihmisten ei pitäisi kaivaa esiin niitä asioita, jotka ovat osa luomistarinaa. Se antaisi teille ennakkoasenteita. Se antaisi teille vähän liikaa informaatiota.


Arvoitus on tämä: 
 
voitko löytää sen, mitä on haudattuna sisällesi? 
 
Tämä uusi energia voidaan nähdä osana sipulinkuorta, joka poistetaan - ei vain planeetasta, vaan sinusta. Kuoria karistetaan, jotta voit nyt alkaa nähdä, mikä on akaasia sisälläsi. Se selittää, miksi hyvin monet teistä alkavat tuntea asioita tässä muutoksessa.

Voisiko olla niin, että osaat todella tehdä näitä asioita? 
 
Vastaus on "kyllä". 
 
Miten moni Teistä on nyt tietoinen sisäisestä shamaanista? 
 
Miten moni teistä alkaa nyt tunnistaa, henkilökohtaisesti ja yksityisesti, vanhan sielun, joka siellä on? 
 
Jotkut Teistä alkavat saada taitoja, jotka ovat olleet haudattuna. Joistakin teistä on tulossa kirjailija, tarinankertoja. 
 
Kaikki luovat asiat - musiikki, säveltäminen, taide, väri, muotoilu - Ovat Osa Sinua. Tiedät niitä olevan.

Sukupuolen vaihtaminen


Vanhat sielut, minäpä kerron Teille jotain. Jos olet riittävän vanha ja monet Teistä ovat, olet ollut kaikkea. 
 
Kuuletko minua? 
 
Te kaikki. Olet ollut kumpaakin sukupuolta. Te kaikki olette olleet sukupuolien välillä - kuten sitä kutsun - ja se merkitsee, että olette kaikki vaihtaneet sukupuolta. 
 
Tiedättekö, mitä tapahtuu, kun Teidän on aika vaihtaa sukupuolta? 
 
Olemme keskustelleet siitä aiemmin. Teillä on kymmeniä elämiä samana sukupuolena. Olette tottuneet siihen. Se on mukavaa. Ette voi kuvitella olevanne mitään muuta, kuitenkin nyt on aika muuttua. 
 
Teiltä vie noin kolme elämää tottua siihen ja noiden kolmen elämän aikana teillä on "sukupuolihämmennystä", kuten sitä kutsun.

Se ei ole lainkaan hämmennystä. Se on ehdottomasti normaalia, kuitenkin yhteiskunta näkee sen usein epänormaalina. Istun tässä kertomassa teille, että olette kaikki käyneet sen läpi. Te kaikki. Sitä vanhat sielut tekevät. Se on osa järjestelmää.


Minäpä kerron Teille kiertokulusta, minkä Luomisenluola antaa, mikä on akaasinen tiedosto kaikista asioista, kaikista elämistä, kaikista sieluista. 
 
Kuljette maan pinnalla akaasisen tiedostonne ja DNA:nne kanssa, kristalliverkon kautta sidoksissa Gaiaan. Käytätte informaatiota, mitä teillä on sisällänne, ja kiertokulku on valmis. Kun vaikutatte kristalliverkkoon tietoisuudellanne ja teoillanne, se muuttaa sitten Luomisenluolaa.

Kaikki on kehässä, Rakas Ystävä. Se on kaunista. 
 
Se on vuorovaikutteista. En voi selittää mitään enempää, paitsi että mitä korkeammalla värähtelet ja mitä enemmän käytät sitä, mitä olet tiennyt planeetalla, sitä enemmän se muuttaa planeettaa. Luomisenluolassa on tuo miljardien sielujen kvanttienergiayhtymä. Miljoonat eivät ole vielä edes olleet täällä - se vaikuttaa heihinkin. 
 
Kerron Teille miksi. 
 
Koska muutatte tulevaisuutta, kun työstätte menneisyyttä. Muutatte saapuvien rakennetta ja sitä, mitä he tekevät ja mikä heidän tietoisuutensa on.

Se mitä tänä päivänä teette, kylvää rauhan siemeniä maan päälle, joten syntyessään heillä on se, mitä teillä on. 
 
Se on syvällisempää kuin tiedätte ja istutte tuolilla miettien bensarahaa. 
 
Näettekö, mitä sanon? 
 
Kenties on aika keskeyttää se hetkeksi ja sanoa: 
 
"Kiitos, Jumala, että tiedän, mitä tiedän."

Kun lähdette tästä paikasta, haluan teidän tietävän jotain. Olette suurempi kuin mikään kuvitelmanne ja teidän pitäisi pitää pää pystyssä. Ette oikeasti tiedä, mitä olette tehneet. 
 
Jotkut kutsuvat sitä uhraukseksi, mitä me kutsumme tarkoituksenmukaisuudeksi. Huoneessa on niitä, jotka ovat tulleet planeetalle tarkoituksella vain kolmeksi kuukaudeksi. 
 
Sitten he kuolevat ja näyttävät särkevän äitinsä sydämen. 
 
Ja sanotte ehkä: "No, miksi koskaan tekisin sellaista?" 
 
Ja kerron Teille. 
 
Jotta äitinne voisi löytää Jumalan, siksi. 
 
Koska hän ei löytäisi muuten. Hänen oli mentävä pimeimpään paikkaan, tutkittava itseään ja tultava ulos Valotyöntekijänä. Se on kirjoitettu akaasiaan! 
 
Se on energia, mikä on kristalliverkossa! 
 
Ettekö usko Jumalan tietävän sitä? 
 
Se on osa järjestelmää.

Voi, tiedän, keitä täällä on. Kenties olet ollut sen toisella puolella, äiti. Nyt tiedät. Kenties istut tuolissa sen vuoksi. Luuletko, ettemme tiedä, keitä täällä on? 
 
Se on mahtavaa! 
 
Kutsutte sitä uhraukseksi, muttei se ole. 
 
Olet täällä kolme kuukautta, palaat takaisin kotiin, sitten tulet taas - usein samalle äidille. 
 
Tässä on järjestelmä! 
 
Se on kaunista.

On paljon harvempia sielutiedostoja, kuin luulette. Tämä johtuu siitä, että palaatte jatkuvasti takaisin. 
 
Miten monta ihmistä maan päällä on? 
 
Miten monta ihmistä maan päällä on ollut? 
 
Mitä se tekee yhteensä? 
 
Paljon enemmän mitä Luomisenluolassa on, sillä palaatte jatkuvasti takaisin. Totta, maapallon väestö kasvaa eksponentiaalisesti. Tämä merkitsee, että aina on oltava uusia ihmisiä ja niitä on. Mutta Gaia tietää, keitä on tulossa. Jumalan osat ympäri tätä universumia tietävät, keitä on tulossa. Ja vanhat sielut tietävät jollain tasolla, keitä on tulossa. Haluaisin kertoa teille lopuksi, että tässä on kauneutta.

Keskeyttäkää uskomuksenne hetkeksi. Haluaisin viedä teidät erääseen paikkaan. Se on kaunis planeetta. Siellä ei ole paljon epäsopua. Voi, on mielipide-eroja, muttei paljon epäsopua. 
 
Tässä paikassa on vain muutama manner ja niitä ympäröi vesi. Siellä ei ole ollut sotaa 100 vuoteen. Tämän planeetan asukkaat eivät aina ole samaa mieltä, mutta he eivät enää tapa toisiaan. Voitteko kuvitella sellaisen paikan? Voi, on tasapainottomuutta, koska on vapaa valinta, mutta välitetään toisistaan.

Ei enää tapeta toisiaan. Se ei ole enää vaihtoehto, koska se on ollut barbaarista. Se ei juolahda yhteiskunnan päähän, aivan kuin teidän päähänne ei juolahda katkaista poikanne kättä, jos hän varastaa jotain. Se on barbaarista eikä vaihtoehtona valaistuneessa yhteiskunnassa.


Haluaisin esitellä Teille tämän paikan. Sitä kutsutaan maaplaneetaksi. Se edustaa tulosta niistä, jotka saapuvat luolaan. Se vie niin monta sukupolvea kuin vie, koska sen siemeniä kylvetään tänä päivänä. Se tapahtuu hitaasti. Teidän on aloitettava nyt. 
 
Voitteko nähdä sen? 
 
Teille ei tule enää uutta maailmansotaa. Teille ei vain tule. Teille ei voi tulla. Järjestelmässä on liian paljon hyväntahtoisuutta, mihin alatte osallistua.

Voi, ei ehkä näytä siltä. Katsokaa uutisia! Olette siirtymässä vanhasta energiasta ihmistietoisuuden renessanssiin. 
 
Voisiko olla niin, vanha sielu, että olet tullut saavuttamaan jotain, mistä esi-isät ovat vain haaveilleet? 
 
Voi, miten monta sukupolvea se vie? 
 
Sillä ei ole merkitystä. Ollaan hitaasti menossa siihen suuntaan.

Onko sotia? 
 
Varmasti. Tämän viimeistelyprosessissa vanha energia vallitsee ja tietyt paikat menevät taaksepäin pimeyteen. Sitä pimeys tekee. Mutta valo voittaa. Hidasta se on. Sen on liityttävä sukupolveen, sillä lasten on tultava tuoreina. Aikuiselle on keski-iässä vaikeaa saada tietoisuusrenessanssia.

Ja keitä nuo lapset ovat, vanha sielu? Teitä! Näettekö kiertokulun? Kylvätte nyt siemenen, jotta palatessanne voitte kastella sitä Jumalan kauniilla rakkaudella ja hoivata sen kasvua. Olette omia esi-isiänne ja olette sitä tulevaisuudessa. 
 
En kertoisi Teille tätä, jos niin ei olisi, jos niin ei olisi asioiden suunnitelmassa, jos sitä ei olisi nähty vuosia sitten.

Rakkaat Ystävät, mikään Kryon ei puhuisi Teille Nyt, jos se ei tapahtuisi sen vuoksi, mitä olette tehneet. En olisi ollut täällä, jos olisitte aikoneet tuhota itsenne. En olisi täällä, jos Maa aikoisi tuhota Teidät. 
 
Kuuletteko minua?

Teillä on vapaa valinta tehdä, mitä haluatte - teillä kaikilla. Mutta olette ylittäneet merkin, missä potentiaali työntää hyväntahtoisuuteen, missä ihmisluonto alkaa muuttua ja missä se mitä haluatte, alkaa ilmentyä - ja jo on aikakin.


Ottakaa se, mitä olette oppineet tänään näillä kursseilla, ja kommunikoikaa eri tavalla kuin ennen. Tietäkää, kuka olette. Sanon jotain, mitä en ole koskaan ennen sanonut. Ymmärtäkää se esitettävässä asiayhteydessä.


Kaksi sanaa. 
Lähtekää ylpeänä.  
Ja niin se on.

*Kryon*
AKAASINEN KIERTOKULKU

Ei kommentteja: