WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 28. lokakuuta 2011

HENKISEN KUMPPANUUDEN SUUNTAVIIVOJA

 
 
Henkinen kumppanuus on kahden tasavertaisen välistä kumppanuutta, jonka tarkoituksena on henkinen kasvu
 
Se vaatii:

* SITOUTUMISTA - AIDON VOIMAN LUOMISTA (PERSOONAN HARMONISOIMISTA SIELUN KANSSA)


- Keskityn siihen, mitä voin oppia itsestäni koko ajan, erityisesti reaktioistani (kuten viha, pelko, mustasukkaisuus, närkästys ja kärsimättömyys) sen sijaan, että tuomitsen tai syytän toisia tai itseäni.

- Huomaan tunteeni (tunnustelemalla fyysisiä aistimuksiani energiakeskuksissa).
- Huomaan ajatukseni (kuten oman vastaukseni suunnitteleminen, tuomitseminen, analysoiminen, vertaileminen, päiväunelmointi jne.)
- Huomaan tarkoitukseni (kuten syyttely, tuomitseminen, tarve olla oikeassa, ihailun haluaminen, ajatuksiin pakeneminen (älyllistäminen), vakuutteleminen jne.)

* ROHKEUTTA - ITSENI VENYTTÄMISTÄ PERSOONANI PELOKKAIDEN OSIEN* RAJOITTUNEEN HAVAINTOTAVAN ULKOPUOLELLE


- Otan vastuun tunteistani, kokemuksistani ja toimistani (ei syyttelyä)

- Olen vilpitön aina (se vaatii usein toimintaa, kuten puhumista silloin, kun pelokkaat osat eivät halua puhua tai puhumatta olemista silloin, kun pelokkaat osat tuntevat pakkoa puhumiseen)

- Sanon tai teen sen, mikä on vaikeinta (kerron sen, mitä huomaan, jos se on tarkoituksenmukaista, kun joku puhuu tai toimii persoonansa pelokkaasta osasta; kerron siitä, mitä itse pelkään sanoa ja mitä tiedän minun tarvitsevan sanoa)

* MYÖTÄTUNTOA - ITSENI JA MUIDEN NÄKEMISTÄ SIELUNA, JOLLA JOSKUS ON PERSOONASSAAN PELOKKAITA OSIA AKTIIVISENA


- Muutan näkökulmani pelokkaasta rakastavaan (päätän nähdä itseni ja toiset rakastavalla tai arvostavalla tavalla)

- Päästän irti etäisyydestä, jota tunnen ketä tahansa kohtaan
- Olen läsnä toisten puhuessa (en valmistaudu vastaamaan, tuomitsemaan jne.)

* TIETOISTA KOMMUNIKOINTIA JA TOIMINTAA - KAIKEN YLLÄ OLEVAN TUOMISTA VUOROVAIKUTUKSEENI


- Pyydän neuvoa intuitioltani

- Valitsen aikomukseni, ennen kuin puhun tai toimin
- Toimin persoonani terveimmästä osasta, minkä voin löytää (enkä huolehdi, korjaa, opeta, tuomitse, syytä, juoruile jne.)

- Puhun henkilökohtaisesti ja nimenomaisesti yleisen ja abstraktin sijasta (käytän mieluummin "minä"-lauseita kuin "me" tai "sinä/te"-lauseita)

- Päästän irti kiintymyksestä lopputulokseen (luotan maailmankaikkeuteen). Jos huomaan itseni olevan kiintynyt, aloitan taas sitoutumisesta, rohkeudesta ja myötätunnosta.


* Persoonan pelokas osa = autonominen henkilökohtaisen tietoisuuden osa, jolla on juuret pelossa ja joka ilmaisee pelkoa (esim. vihaa, mustasukkaisuutta, ylemmyyttä, alemmuutta, kostonhalua jne.)
Kirjoittanut Gary Zukav 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
20.09.2007


"Minä haluan sinun ymmärtävän tämän:

Kyse on kumppanuudesta – kädestä pitämisestä. Miltä sinusta tuntuisi sellainen kumppani, jolla on täydellinen kokonaiskuva maailmankaikkeudesta? 
 
Se on Sinun Korkeampi Minäsi – siitä kädestä me haluamme Sinun pitävän kiinni – emme Kryonin tai minkään toisen kanavan kädestä. Se on se pyhä olento Sinun Sisälläsi. Se on se Kultainen Enkeli, joka asustaa Sinussa, joka on Sinun todellinen Jumalan osasi."

Lähde: Kryon 6 kirja

Ei kommentteja: