WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 1. lokakuuta 2011

Muutoksen lapset

 
Hilarionin viisautta syyspäiväntasauksen 2011 yhteydessä: 
Kultasäteen lasten esiinmarssi

Syyspäiväntasaus on yksi vuoden neljästä astronomisesta kulminaatiokohdasta. Noiden neljän huippukohdan aikoihin (21.3., 21.6., 21.9. ja 21.12.) kokoontuvat henkiset ryhmät ympäri planeettaa planetaariseen rauhanmietiskelyyn, luomaan koko planeetan ylittävää valon ja rauhan aaltoa.

Kiitos teille kaikille, jotka otitte osaa ympäri Suomea keskiviikkoiseen rauhanmietiskelyyn joko ryhmissä tai itseksenne. Tämä on sitä valotyötä, jonka avulla on kyetty neutraloimaan monia turbulenssienergioita esimerkiksi luonnonkatastrofien yhteydessä. Ne tietysti ovat olleet ihmiskunnan karmaa, joka on vaatinut purkautumiskanavan. Hilarion kertoo, että näissä viime vuosien katastrofeissa olisi voinut ilman valotyötä tekevien ponnisteluja menehtyä kenties kymmenkertainen ihmismäärä.

Vuoden neljän planetaarisen rauhanmietiskelyn yhteydessä Mestari Hilarion jakaa viisauttaan kalifornialaisen kanavansa Jon C. Foxin kautta. 
Keskiviikkoisessa kanavoinnissa Hilarion valaisi mm. kultasäteen lasten inkarnoitumista, mikä on parhaillaan käynnissä ympäri maailmaa. Meidän kaikkien on hyvä tietää, minkälaisia valo-olentoja on juuri syntynyt tai syntymässä erityisesti Henkisen Tien kulkijoiden perheisiin.

Asia ei kuitenkaan ole ihan uusi. Jo yli kymmenen vuotta sitten Hilarion antoi paljon informaatiota indigosäteen lasten jälkeen syntyvistä muita säteitä edustavista lapsista, kuten hopealapsista ja juuri kultalapsista sekä heidän roolistaan nykyisissä ja tulevissa planetaarisissa virtauksissa. Kirjoitimme näistä asioista Minä Olen –lehteen, ja nyt asia on ehkä ajankohtaisempi kuin tuolloin kirjoitushetkellä. Niinpä kertaamme seuraavassa hieman tuolloin esitettyjä asioita täydennettynä Hilarionin syyspäiväntasauksen yhteydessä antamilla tiedoilla. On tärkeää, että tämä informaatio tavoittaa mahdollisimman monet Henkisen Tien kulkijat, jotka ovat hiljattain saanet perheenlisäystä, odottavat vauvaa tai suunnittelevat parhaillaan lapsen hankkimista.

Säteet itsessään edustavat uusia energiamuotoja, uutta potentiaalisuutta. Indigosäteelle avautuvia lapsia on jo jonkin aikaa syntynyt kaikkialla planeetalla. Ihmiskunta tulee ymmärtämään paremmin tätä sädettä näiden lasten vartuttua aikuisikään.

Osa indigolasten sykliä ja kehityskaarta liittyy Uranus-planeettaan, jolla on usein tärkeä rooli heidän kehitykselleen, ymmärrykselleen ja myös yhteys tiettyihin symboleihin, jotka liittyvät näiden lasten kasvamiseen. Nämä yksilöt käyvät yleensä lävitse merkittävän transformaation tai muodonmuutoksen elämässään, tavallisesti noin 28 ikävuoden tienoilla, johon liittyy eräänlainen syvempi herääminen tai sielun kriisi.

Tämän seurauksena monet piilossa olevat kyvyt ja ominaisuudet heräävät. Niistä mitkään eivät näytä olevan erityisen soveliaita kyseisille ihmisille aivan samalla tavoin kuin suuri osa heidän lapsuuttaan on näyttänyt etenevän eri tahdissa verrattuna muuhun ihmiskuntaan.

Hopeasäde ja kommunikaatio aineen kanssa

Vielä nykyäänkin hopeasäteen alaisuudessa syntyneet ihmiset ovat vähemmistöä, niin kuin muidenkin uusien säteiden ihmistyypit. Tulemme kuitenkin yhä enemmän lähivuosikymmeninä tunnistamaan lapsia, jotka ovat syntyneet hopeisen säteen edustajina. Jokaisella säteellä on oma aikataulunsa, jonka mukaan ne nousevat kukoistukseensa, lisäävät ihmiskunnan ymmärrystä ja tuovat mukanaan oman tarkoituksensa.

Hopealasten tietoisuudessaan on heräämässä luonnollinen kyky käyttää kommunikaation korkeampia muotoja. Kyvyt alkavat yleensä telepatialla, mutta etenevät paljon pitemmälle kaikkialle uusiin, molekylaarista perua oleviin kommunikaatiomuotoihin. Kommunikoidaan esimerkiksi resonanssien tai resonoivalla tavalla liikkuvien molekyylien kanssa. Tällaisia kykyjä ei vielä ymmärretä kunnolla.

Hopealasten astrologisella kartalla nousevat esiin entistä enemmän Kuun ja Neptunuksen väliset suhteet, jotka ovat tälle säteelle luonteenomaisia. On kuitenkin hyvä huomioida, että säteiden ja astrologisten energioiden yhteys muuttuu ajan ja kehityksen myötä. Uusien säteiden kehittyessä tulevat yhteydet eri planetaarisiin energioihin, merkkeihin ja symboleihin yhä tärkeämmiksi.

Kultainen säde - rakkauden laajentuvat aallot

Nyt ajankohtainen kultainen säde tuo sekin uusia erilaisia ominaisuuksia ihmiskunnalle. Ne liittyvät erityisesti uusiin rakastamisen kykyihin, joita ei ole aiemmin ymmärretty. Ne liittyvät varsinkin ryhmätietoisuuteen sekä laajemman ryhmän kykyyn tuntea itsensä kokonaisuutena - ja rakastaa. Aika on kypsynyt energialle, joka voi yhdistää yksilön voimakkaammin kollektiiviseen tietoisuuteen kuin koskaan aiemmin tällä planeetalla. Tämä ilmenee mm. siten, että ihmiset kykenevät yksinkertaisesti tietämään, mikä on oikea tapa edetä eri asioissa.

Kultaisen säteen energiat muistuttavat jollain tapaa vaaleanpunaisen säteen sekä joidenkin muiden lämpimien säteiden energioita, joiden parissa ihmiset jo nyt työskentelevät. Mutta kultainen säde ei elähdytä niinkään yksilöä vaan koko ryhmää. Tämä on erityisen merkityksellistä Skandinavian maissa, missä on työskennelty lujasti viime vuosituhannen aikana ryhmän ja ryhmätyöskentelyn ymmärtämisen hyväksi.

Astrologisesti kultasäde liittyy voimallisesti Auringon energioihin, mikä on helppo ymmärtää. Näille lapsille kannattaa jo hyvin nuorella iällä puhua kullasta ja kultaisesta valosta, käyttää kulta-termiä vaikkapa hieman lapsenomaisellakin tavalla. Sillä on samanlainen vaikutus näihin lapsiin kuin vaikkapa kellon soittamisella. Yhtäkkiä se vetää heidän huomionsa puoleensa: he kuuntelevat.

Kullan voimakas symboliikka
Kultaisella säteellä on omana aikanamme voimakkaita symboliviestejä. Kulta nähdään jaloimpana metallina, mutta myös ns. kultainen sääntö (”tee muille sitä, minkä haluat heidän tekevän itsellesi”) on mitä voimakkain energia, josta juuri nämä kultasäteen lapset ovat tietoisia. He eivät vielä kykene pukemaan sitä sanoiksi, mutta he tulevat kasvaessaan tekemään niin. Kun puhut tästä asiasta näiden lasten kanssa, tulet yllättymään huomatessasi, kuinka se koskettaa jotain herkkää kohtaa heidän olemuksessaan. Se voi jopa aikaansaada transformaation.

Nämä lapset ovat tulleet tänne mm. opettamaan meille, kuinka kultaisen säännön voimakas energia voidaan vihdoin ankkuroida planeetallemme. Tämän ymmärryksen avaaminen on ollut vuosisatojen ajan eri uskontojen pyrkimyksenä, ja siitä huolimatta vielä nykyäänkin ihmiset tekevät toisilleen juuri sitä, mitä he eivät missään tapauksessa haluaisi itselleen tehtävän. Kultainen sääntö ikään kuin koskee muita, mutta ei itseä. Tämä tulee muuttumaan!

Kullan hinta on kavunnut viime vuosina huippulukemiin. Tässä ei ole mitään sattumaa, vaan kyseessä on viesti kollektiiviselta tietoisuudelta, että kullalla on enemmän arvoa kuin on ymmärrettykään. Kyse ei ole taloudellisesta, vaan erityisesti symbolisesta arvosta. ”Love over money” saattaisi sattuvana sanontana kuvata tätä arvoa.

Tulemme huomaamaan, että seuraavien kuukausien ja lähivuosien aikana syntyvistä lapsista osa edustaa ns. sateenkaarisädettä, osa taas kultasädettä. Näistä kultaisen säteen lapsista suuri osa on tyttövauvoja, koska he ovat poikia halukkaampia kysymään tarvittaessa suuntaa; pojilta ja miehiltä se ei onnistu yhtä hyvin. Ja kun nämä tytöt sitten kysyvät suuntaa elämänsä risteysasemilla, kollektiivinen tietoisuus on valmis näyttämään sitä. Tällöin aktivoituu universaali auttamisen laki – tällä hetkellä ehkä väärinymmärretyin kaikista universaaleista lainalaisuuksista.

Kultasäde äidin ja lapsen suhteessa
Kultasäteen lapset ovat herkkiä melulle, ultraäänille, liikkeelle ja kaikenlaisille sellaisille asioille, joilla ei aiemmin ajateltu olevan erityistä vaikutusta. Kyseeseen tulee jopa ruoka, jota äiti syö odotusaikana ja tapa, jolla sikiö reagoi tähän ruokaan. Joskus reagointi antaa äidille impulssin jättää jonkin ruoan pois.

Äitien on hyvä lähettää lapselle positiivisia, hyvää tekeviä värähtelyjä erityisesti raskausaikana. Tällä on hyvä vaikutus molempiin. Äidin on hyvä ajatella korkeinta ja parasta ihmiskunnassa, rakkautta, hoivaa jne. Tämä on suotuisaa sekä lapselle että äidille itselleen esimerkiksi ultraäänitutkimuksen aikana ja jälkeen. Kultaisen energian voi nähdä mielikuvituksessaan parantavana valopallona, joka suuntautuu käsien kautta sikiöön. Kultaisen valon lähettäminen on yleensäkin viime aikoina tullut voimallisemmaksi ja selvemmäksi kuin koskaan aiemmin, ja sitä on hyvä lähettää myös eläimille, kasvikunnalle ja Äiti-Maalle.

Koska kultalapsia on tällä hetkellä syntymässä yhä enemmän, ehdotamme että ennen ja jälkeen ultraäänikoetta käytetään jotain voimakasta suojaavaa energiaa, vaikkapa em. parantavan kultaisen valon lähettämistä, jalokaasuista erityisesti argonin ja kryptonin yhdistelmää ja kuvauksen jälkeen esimerkiksi valtameriaaltoja tai muita liikkuvia aaltoja, jotka visualisoidaan kulkemaan äidin kehon lävitse. Tässä riittää vaikkapa aaltojen tuottaminen kylvyssä. Se vapauttaa kehon kaikesta sinne kerääntyneestä myrkystä, jota on tullut ultraäänten kautta. Ultraääni aiheuttaa sekvenssiä, joka voi tukkia kultaisen säteen lapsen yhteyttä kollektiiviseen tietoisuuteen.

Konkarisielut ovat valinneet vanhempansa
Myös muunlaisia säteitä on aktivoitumassa voimakkaammin ja niillä on oma tärkeä tehtävänsä. Niistä jokainen nousee esiin omana aikanaan omalla tavallaan. Esimerkiksi infrapunasäde ja ultraviolettisäde ovat hyvin mielenkiintoisia ja käyttökelpoisia. Korkeimmalla tasolla nämä säteet laajentavat ihmiskunnan havainnointikykyä ympäristöstä ja mahdollistavat työskentelyn hienovaraisempien energioiden tasoilla kuin on aiemmin ollut mahdollista. Uusien säteiden aktivoitumisen seurauksena aiemmat säännöt ja opit alkavat vähitellen mukautua ja muuttua avartuvien käsitysten ja kohonneen tietoisuuden myötä. Tämän päivän totuudet ovat huomisen puolitotuuksia.

Monet nykyään syntyvistä lapsista ovat ns. vanhoja sieluja, jotka ovat olleet intensiivisessä koulutuksessa fyysisten inkarnaatioiden välillä. Kahden fyysisen elämän välinen aika on keskimäärin puolet aineellisen inkarnaation kestosta. Tämä aika kuluu monilla sieluilla eletyn elämän kokemusten sulatteluun. Kehittynyt yksilö sen sijaan hakeutuu henkisillä tasoilla saatavilla olevaan opetukseen, joka lisää hänen kapasiteettiaan seuraavassa maaelämässä. Tällaisten ns. vanhojen sielujen kasvattaminen lapsesta aikuisuuden kynnykselle on haasteellinen ja arvokas asia. Nämä lapset ovat valinneet huolellisesti omat vanhempansa, joihin heillä on usein karmallinen side.

Mestari Hilarionin suullisesta opetuksesta tiivistäneet ja toimittaneet
Erkki Lehtiranta ja Leena Niemelä( 24.9.2011)

Ei kommentteja: