WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 11. lokakuuta 2011

SUHDE ÄITIISI


Äiti Maria
Äiti Maria auttaa meitä sisäisen lapsen hoivaamisessa ja itsen täydellisessä hyväksynnässä. Kun lapsuuden muistikuvat tarvitsevat hoitoa ja hoivaa, pyydä Äiti Marian Pyyteetöntä Rakkautta Osaksesi.

Hoivaa Sisäistä lastasi Äiti Marian Täydellisessä Rakkauden Valossa.

Kryonia kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za )
4.9.2007 Marina Da Gama, Kapkaupunki
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus lukijalle: Ilmaise tahtosi siitä, että olet kanavoinnin ”NYT-hetkessä” ja että oma energiasi yhdistyy paikalla olleeseen ryhmään.
Tervehdys, Rakkaat Ystävät, MINÄ OLEN Kryon Magneettipalvelusta.


On taas kerran hienoa olla kanssanne täällä Marina da Gamassa tänä talvi-iltana. Ilmassa on paljon rakkautta kuten aina näissä kanavoinneissa, mutta tänä iltana tuomme hyvin erityisen rakkauden puolen kehoihinne. Haluaisimme taas kerran sanoa, että ilmassa on paljon rakkautta.


Sallikaa vain silmienne sulkeutua ja olkaa läsnä kehossanne. Sallikaa itsenne tuntea Hengen astuvan huoneeseen. Sallikaa rakkauden virrata ja sallikaa itsenne aluksi yhdistyä jalkojenne kautta Äiti Maahan ja tunnette välittömästi tuon yhteyden ja uuden yhteyden muodostuvan. Nämä kanavoinnit ottavat uuden ulottuvuuden tästä eteenpäin, ja se on aina vain syvempää yhteyttä Äiti Maan sydämeen. 
 
Sallikaa Sydämenne yhdistyä Äiti Maahan, laajentua ja täyttyä Rakkaudesta. Tämän kanavointirupeaman, joka tapahtuu muutaman seuraavan kuukauden aikana, on tarkoitus korvata se Rakkaus, jota ette koskaan saaneet omalta äidiltänne.

Sallikaa syvä energiavirtaus sydämeenne ja tuokaa kehoonne johonkin kuulumisen tunne, rakkauden ja rakastettuna olemisen tunne. Kaiken tämän tunnette sisällänne, yhdistytte omaan sydämeenne ja alatte tuntea tuota syvää feminiinistä rakkautta itseänne kohtaan. 
 
Kaikki tässä huoneessa lähtevät matkalle sydämeen, matkalle rakkauden, yhteyden ja kuulumisen tilaan ja astuvat enemmän ja enemmän ykseyden tilaan. Kyse ei ole siitä, että ykseys on ykseyttä, vaan ykseys on yhteyttä, ja itsenne puolien takaisinottaminen tekee teistä eheämpiä ja eheämpiä ja yhtä itsenne kanssa.

Olette kaikki valinneet äitinne ja kaikki tunnette äitinne hyvin. Teidän kaikkien äidissä on suuria vahvuuksia ja suuria heikkouksia. Jokaisen äidillä on lahjoja ja puolia, joissa heillä on puutteita.


Toivomme teidän menevän syvemmälle ja syvemmälle kehoonne ja todellakin yhdistyvän enemmän ja enemmän sisäiseen äitiinne, tuohon osaanne, joka synnyttää teidät, hoivaa ja ravitsee teitä, välittää teistä ja rakastaa teitä. 
 
Tulkaa syvemmälle, syvemmälle ja syvemmälle kehoonne. Tämä on kokemusprosessi, jossa syvennetään sydänyhteyttänne Äiti Maahan, sillä hän on arkkityyppinen äiti, ja oma äitinne oli myös arkkityyppinen äiti ja tuon arkkityypin poissaolemista.

Sallikaa itsenne tuntea kehonne, tuntea sen mitä tunnette kehossanne äitiaiheen ympärillä. Lapseksi maaplaneetalle syntyminen ei ole helppo asia. Se on erittäin vaikea matka. Olemme sanoneet näissä kanavoinneissa, että valitsitte tietenkin vanhempanne, jotta voitte kokea karmanne ja työstää niitä oppitunteja, joita teidän tarvitsee oppia tällä planeetalla. Noiden oppituntien ei tarvitse enää kestää elämän ajan. Ne voivat kestää niin kauan, kuin haluatte niiden kestävän.


Ette tietenkään voi oppia jokaista oppituntia samalla hetkellä, mutta askel askeleelta matkan aikana nuo oppitunnit esittelevät itsensä, ja joskus jäädään kiinni samaan oppituntiin eikä koskaan edistytä seuraavaan oppituntiin tiedon tai tahdon puutteesta, asioiden katsantotavan ja sen vuoksi, mihin uskotte. Kaikki nämä asiat tulevat siitä, mitä teille on opetettu lapsena, kun olette tarkkailleet vanhempienne suhdetta, omaa suhdetta äitiinne ja isäänne.


Tänä iltana keskitymme äitisuhteeseenne. Pyydämme teitä päästämään kehoonne sen, mitä tahansa tunnettekin. Monet teistä tässä huoneessa ovat äitejä ja tietenkin jokaisella on ollut joko tietoinen tai tiedostamaton äiti. Teillä kaikilla on täytynyt olla äiti, koska se on perusedellytys tälle planeetalle tulemiseen. Jos äitinne on pystynyt rakastamaan, niin teitä rakastetaan. Jos äitinne ei pystynyt rakastamaan, niin ette tiedä, miten rakastetaan. Kaikki tällä planeetalla kytkeytyy sen opettamiseen jokaiselle yksilölle, miten rakastetaan, ja jokaisen yksilön unelma on rakkauden unelma. Ensin itsensä rakastaminen ja sitten toisen rakastaminen on intiimi suhde, ja usein, muttei aina, kaikkien ympärillännekin olevien rakastaminen on sitä.


Rakkaus on erittäin vaikea energia ymmärrettäväksi. Rakkaus on kaukana älyn tuolla puolen. Rakkaus on kokemus. Rakkaus on energiaa. Rakkaus on asioiden tekemistä tietyllä tavalla. Rakkaus on välittämistä. Rakkaus on havainnollista. Rakkaus voi olla täynnä intohimoa ja ruusuja, mutta rakkaus olla myös kuin vastasatanutta lunta maassa - valkoista, kylmän puhdasta ja kirkasta. Rakkaus voi olla hyvin monia asioita. Rakkaudella on hyvin monia puolia, ja ne rakkauden puolet on teilläkin, joita äidillänne oli.


Voimme taas kerran sanoa, että se tapa, jolla äitinne rakasti isäänne ja isänne äitiänne, on se tapa, jolla rakastatte suhteessa. 
 
Kyse on siitä, että sallitte itsenne tarkkailla sitä tapaa, jolla vanhempanne rakastivat. Asettakaa vain vanhempanne mielenne silmien eteen ja tarkkailkaa sitä tapaa, jolla he rakastivat toisiaan, jolla he "kantoivat" toisiaan - kantoiko äiti isää vai isä äitiä? Miten suhde toimi? Mitä heidän olisi tarvinnut tehdä pystyäkseen rakastamaan toisiaan enemmän?

Menkää syvemmälle ja syvemmälle, läheisyyden syvimmille tasoille. Rakkaat ystävät, tänä iltana kytkemme teidät syvemmälle ja syvemmälle Äiti Maan sydämeen, mikä saattaa eloon ne äitinne puolet, jotka eivät olleet elossa, saattaa eloon sen yhteyden äidistänne teihin, joka ei ollut saatavillanne. Sen yhteyden, jota äitinne ei ymmärtänyt tuolloin eikä myöskään puhunut siitä tai ajatellut sitä.


Äitiys olisi pitänyt jo kauan korjata tällä planeetalla. Ei ole muuta yhtä tärkeää tehtävää kuin äitiys. Äitiys ja se tapa, millä äiti liittyy lapseensa, päätyy tavaksi, millä lapsi liittyy maailmaan. Jos äitinne kantoi teitä tunnista toiseen, tunnette Äiti Maan kantavan teitä, tunnette itsenne olevan kantavassa energiassa, syvässä rakkauden tilassa, syvästi yhteydessä Äiti Maahan, ja teillä on syvä tunne kuulumisesta Äiti Maahan.


Silloin kun olette äitinne kohdussa, olette kantavassa tilassa, tilassa missä Teitä kannetaan. Mutta vaikeuksia syntyy, kun isänne ei tee tehtäväänsä miehenä ja huolehdi äitinne eduista, kun hän on Raskaana Teistä, eli isänne ei "kanna" äitiänne, joten hän vuorostaan ei tunne olevansa hyvässä tilassa kantaakseen lasta. 
 
Mitä tahansa luottekin elämässänne, Teidän on pysyttävä ylläpitämään tilaa, ylläpitämään sitä energiaa, mitä haluatte luoda. 
 
Aivan samalla tavalla kuin äiti kantaa lasta kohdussaan, tekin kannatte unelmaanne tuossa tilassa, "astiassa". Maskuliinisuus on "astia" ja feminiinisyys on se, mitä astiassa on ja mikä on ilmentymätöntä.

Niinpä silloin kun huomaatte elävänne elämää, josta puuttuu yltäkylläisyyttä, on todennäköistä, että teitä ei ole koskaan todellisuudessa kannettu ettekä tiedä, mitä kantaminen on.


Sallikaa itsenne tuntea tämä kantava energia, joka laskeutuu päällenne ja liikkuu ympärillenne Äiti Maasta. Sallikaa itsenne mennä tilaan, missä tunnette syvästi Äiti Maan kantavan Teitä. 
 
Henkioppaanne ovat tänä iltana jalkojenne juuressa. Niissä herättää kunnioitusta se, miten pitkälle olette päässeet. Niissä herättää kunnioitusta matkanne, kehitystilanne ja se, miten paljon olette kehittyneet tässä elämässä.

Muistakaa aina, että sana "kehittyä" (evol(ve)) on Rakkaus (love) sanottuna takaperin. 
 
Se miten kehitytte ihmisenä, riippuu siitä, miten paljon Rakastatte Itseänne. 
 
Jos siis olette henkisellä polulla, olette matkalla Rakkauteen, kun Rakastatte itseänne tarpeeksi kulkeaksenne tätä polkua. 
 
Tämä polku, tämä tie, tämä matka ei ole helppo. Se on näkymätön matka, matka eheyteen hankkien takaisin sisäisen lapsensa ja yhdistyen arkkityyppiseen äitiin, joka on Äiti Maa, ja arkkityyppiseen isään, joka on Isä Taivas. 
 
Olette ottamassa takaisin tuota lasta ja tulossa taianomaiseksi olennoksi, joka kulkee taivaan ja maan välillä, äidin ja isän välillä.

Olemme astumassa täysin uuteen maailmaan, ehdottomasti uuteen näkökulmaan, ehdottomasti uuteen olemistilaan, ja tämä matka ei ole helppo. Ensinnäkin viihdytte kaikki hyvin vanhassa. 
 
On helppoa jäädä tapaan, jossa Teidän ei tarvitse kohdata ja vapauttaa vihaa, surua ja loukkauksia, kysyä "miksi?" eikä tietää, että asiat eivät olleet lapsuudessanne aivan niin, kuin olisi pitänyt. 
 
Se joka Rakasti Teitä eniten, myös loukkasi Teitä eniten. 
 
Kaikkia näitä asioita on monilla eri tasoilla ja monissa eri ulottuvuuksissa, joihin äly ei pääse käsiksi eikä tule koskaan pääsemäänkään.

Olette matkalla älyn tuolle puolelle, sydämeenne, ja sydämenne laskeutuu yhdistymään Äiti Maan sydämen kanssa. 
 
Olemme sanoneet usein näissä kanavoinneissa, että 90% leimautumisestanne tulee äitinne kautta, suurin osa siitä kohdussa vietettynä aikana, ja tietenkin tämä leimautuminen heijastaa suhdetta, joka äidillänne on isäänne, ja teistä tulee tuo suhde. 
 
Teistä tulee myös suhde itsenne ja äitinne välillä. 
 
Lapsen ollessa kohdussa äidin on usein vaikeaa pysyä yhdistyneenä, lämpimänä ja rakastavana ja antaa rakastavan energian virrata lapseen, kun hän kenties tuntee epävarmuutta ja turvattomuutta miehensä, tavallisesti isänne lähellä.

Uskokaa, Rakkaat Ystävät, että kun laskeudumme syvemmälle ja syvemmälle tähän uuteen olemistilaan, tässä syvässä yhteydessä Äiti Maahan löydätte Todellisen Rakkauden - syvän, puhtaan ja intensiivisen Rakkauden. 
 
Siksi Koraanissa sanotaan: 
 
"Äitinne jalkojen alta löydätte taivaan täällä maan päällä." 
 
Mitä syvemmälle laskeudutte omaan äitiinne ja omiin ongelmiinne hänen kanssaan, sitä helpompaa teidän on löytää Rakkautta tällä maapallolla. Kyse ei ole enää suhteesta, joka teillä on omaan fyysiseen äitiinne, vaan suhteesta, joka teillä on Äiti Maahan ja Omaan Sisäiseen Äitiinne.

Sisäinen Äitinne on aivan kuin Sisäinen Lapsenne, ja se on puolenne, joka on haavoittunut. Sisäinen äiti on äidin haavoittunut puoli. Arkkityyppinen äiti on Äiti Maa- (miinus). 
 
Käy niin, että yhteydestänne arkkityyppiseen äitiin vähennetään ongelmanne ja yhteydettömyys oman sisäisen äitinne haavoihin. 
 
Matkana on siis mennä parantamaan äitinne puolet, jotta voitte syventää yhteyttänne Äiti Maahan ja tuntea turvallisuutta, varmuutta ja johonkin kuulumista, koska siltä Teistä olisi pitänyt tuntua, jos äitinne olisi ollut arkkityyppinen. 
 
Olisitte tuntenut Ehdotonta turvaa ja varmuutta äitinne kohdussa. Olisitte tuntenut Rakkautta ja kuuluvanne johonkin, ja se olisi automaattinen reaktionne elämää kohtaan. 
 
Jos Teillä olisi ollut kaikki nämä turvallisuuden, varmuuden, kuulumisen ja Rakkauden energiat, elämänne olisi hyvin, hyvin erilaista. Itsenne hoivaaminen ja ravitseminen eivät olisi enää mikään ongelma.

Antakaa äitiinne liittyvien tunteiden tulla kehoonne, mitä tahansa tunnettekin. Älkää tuomitko tunnetta. Vain tiedostakaa ja hyväksykää se, antakaa sen tulla ja mennä
 
Sallikaa näiden energioiden liikkua, ja tämäniltaisen kanavoinnin tarkoitusta varten tuomme esiin Äiti Marian energian, mikä on hyvin maasidonnaista äitienergiaa, jota palvovat ja myös energisoivat monet miljoonat katolilaiset. 
 
He ovat kohdistaneet paljon energiaa Äiti Mariaan ja tuohon äitienergiaan, koska he tietävät äitinä olemisen merkityksen.

Missä tahansa tunnettekin yhteydettömyyttä tai äitinne haavoittuneisuutta, se alkaa hävitä kehostanne, tavallisesti toisesta chakrasta, solar plexuksesta ja juurichakrasta, kolmesta alimmasta chakrasta. 
 
Olette kaikki tässä energiassa tänä iltana, Rakkaat Ystävät, päästääksenne irti, purkaaksenne ja vahvistaaksenne yhteyttänne Äiti Maan Sydämeen. Sallikaa se.

Sallikaa lisää ja lisää Rakkautta Virrata omaan äitisuhteeseenne. Sallikaa energioiden liikkua. Sallikaa itsenne olla tässä energiassa. 
 
Tuntekaa tuomitsematta se, mitä tunnette. Tunnette energian virtaavan kehoonne, mutta tunnette myös sen, missä olette tukossa, koska tukokset voimistuvat. Tulette tietoisemmaksi ja tietoisemmaksi äitinne ongelmista muistaen, että tunteet ovat sisällä ja nuo tunteet luovat ongelmia ulkopuolelle.

Tämä on matka luovuuteen, rakkauteen, kykyyn luoda elämä, jonka todella haluatte itsellenne, omanarvontunnon puutteen ja lapsuuden loukkausten parantumiseen. 
 
Mitä voimakkaampi yhteytenne on Äiti Maahan, sitä enemmän energiaa ympäröi sisäistä lastanne ja sitä enemmän energiaa teillä on panostettavana tuon sirpaloituneen lapsen tuomiseen takaisin. 
 
Äiti Marian energia on erittäin kaunista ja lohduttavaa. 
 
Sallikaa lisää ja lisää tätä Äiti Marian energiaa virrata sisäiseen äitiinne, mikä ratkaisee ja parantaa ne ongelmat, jotka saattavat ilmentyä vihana, loukkaantuneisuutena, kiukkuna, suruna tai kenties kyvyttömyytenä liittyä yhteen.

Jokaisella yksilöllä on oma matkansa ja sen, mitä tahansa teillä onkin, pystytte parantamaan. Mitä tahansa ominaisuuksia äidiltänne puuttuikin, voitte antaa ne itsellenne tiedostamalla tämän puutteen. 
 
Kun tämä prosessi jatkuu, sallikaa sydämenne pehmentyä, tulla hyvin, hyvin pehmeäksi ja lempeäksi, vastaanottavaksi. 
 
Sallikaa itsenne avautua rakkaudelle, niille Rakkauden ominaisuuksille, joita ette ole koskaan ehkä kokeneet elämässänne. 
 
Sallikaa Rakkauden Virrata ja antakaa sen virrata tuon lapsen puoliin, joita äitinne on ehkä loukannut tai haavoittanut. 
 
Sallikaa Anteeksiannon, Rakkauden ja antautumisen virrata niihin paikkoihin, mistä puuttuu Anteeksiantoa.

Kenties on aika antaa itsellenne runsauden lahja, sallia runsauden energian virrata sydämenne läpi hajottaen esteet tieltään ja sallia Sydämenne Rakastaa, Laajentua ja Yhdistyä Äiti Maan Sydämeen.


Ne Teistä, joiden äiti oli poissa tai ei vain ollut läsnä elämässänne, sallikaa äitiyden lahjan virrata sydämeenne. 
 
Katsomme tätä äitiyden kysymystä kaikilla tasoilla. Jos on paikkoja, joissa lapselle ei annettu anteeksi, niissä on suora yhteydettömyys Äiti Maahan ja nämä kysymykset on ratkaistavat tavalla, joka on Teille mukava ja äitinne ollessa elossa kunnioittava ja arvostava häntä kohtaan, sillä hänellä oli suuri merkitys matkallanne. 
 
Riippumatta siitä, miten haavoittuneeksi se jätti Teidät, hän teki sen, mitä hänen oli tarkoituskin tehdä.

Te todellakin Teitte tuon valinnan, ja kaiken tämän haavoittumisen varjoissa on piilossa paljon kultaa ja monia lahjoja. 
 
Haavojenne sisältä löydätte neron, taianomaisen itsenne. 
 
Yhdistytte siihen osaan itsestänne, joka ymmärtää tätä maailmankaikkeutta. 
 
Jos kuljette tätä polkua riittävän kauan, tulette ymmärtämään tätä maailmankaikkeutta, ja eräänä päivänä esittelette tätä maailmankaikkeutta neroutenne kera, ja tämä lahja otetaan vastaan kunnioittaen ja hämmästyneenä.

Jokainen ihminen tässä huoneessa tänä iltana on tuonut hämmästyttäviä lahjoja tälle planeetalla, mutta kaikki lahjat on kätkettynä haavoihinne, tuskaanne, poissaolevaan vanhemmuuteen. Ne eivät ole kätkettynä pahan päivän tai minkään muunkaan yhtä abstraktin varalle. 
 
Ne ovat piilossa, ne odottavat ja ne ovat odottaneet elämä toisensa jälkeen.

Kun hajotatte sipulia, kun kuoritte sipulia, löydätte neroutenne palapelin paloja jokaisesta sipulista - äitinne, isänne ja sisäisen lapsenne sipulista, äiti- ja isäsuhteenne sipulista, isän ja äidin suhteen sipulista. 
 
On monia, monia suhteita, jotka on hajotettava, purettava, kuorittava ja ratkaistava, mutta kaksi tärkeintä käsiteltävää suhdetta ovat suhde äidin ja lapsen välillä sekä suhde lapsen äidin ja isän välillä. 
 
Loput virtaavat paikoilleen. Se on helppoa, kun ymmärrätte näitä kahta suhdetta, kun tunnistatte nämä kaksi suhdetta sisällänne.

Mitä tahansa siis tunnettekin kehossanne, tunnistakaa nuo tunteet. Tämä ei ole älyllinen prosessi. Tämä on prosessi, missä tämän kanavoinnin välityksellä avaamme haavanne, sallimme parantumisen tapahtua ja Teitä elämässänne pidättelevien energioiden vapautua. 
 
Omistakaa siis se, mitä tunnette. On täysin normaalia tuntea vihaa ja kiukkua vanhempiaan kohtaan. Riippumatta siitä, keitä olette - maapallon alaspainetuin vai ylistetyin ihminen - olette kaikki tulleet samasta lähteestä. Olette yhtä tärkeitä tällä planeetalla riippumatta siitä, keitä olette. 
 
Miten suuri tai pieni tehtävänne tällä maapallolla onkin, olette kaikki hyvin, hyvin tarpeellisia ja yhtä tärkeitä.

Suurinkaan vaihde ei voi kääntyä ilman pienimpien rattaiden hammastusta, ja erittäin usein suuret vaihteet ja hyvin pienet vaihteet toimivat harmoniassa keskenään. 
 
Yritämme tällä pyytää Teitä omistamaan oman suurenmoisuutenne, omistamaan upeutenne ja päästämään pintaan pelon siitä, kuka olette. 
 
Antakaa sen tulla ja mennä.

Olemme usein kertoneet, että pelko on este teidän ja unelmanne välillä. Jos ei olisi pelkoa, unelmanne olisivat todellisuuttanne. Suuri johtajanne puhui virkaanastujaispuheessaan valonne pelkäämisestä, suurenmoisuutenne pelkäämisestä. Siellä ovat suurimmat pelkonne, ja keitä te olette tekemään itsestänne pieniä tämän pelon kohdatessa.


Sallikaa itsenne tuntea tämä pelko, joka koteloi suurenmoisuutenne. Antakaa tämän pelon tulla kehoonne. Antakaa sen tulla ja mennä. 
 
Teille saattaisi olla helpompaa antaa äitinne oman suurenmoisuutensa pelon tulla kehoonne, olemukseenne - antaa sen tulla ja mennä. 
 
Saattaisi olla vieläkin helpompaa antaa isoäitinne tai isoisänne oman suurenmoisuutensa pelon tulla kehoonne - antaa sen tulla ja mennä. Ne ovat kaikki teidän sisällänne, kaikki nämä pelot, isovanhempienne ja vanhempienne pelot sekä omat pelkonne.

Kannatte näitä pelkoja kuten jokainen ihminen tällä planeetalla, ja matkanne on kulkea näiden pelkojen läpi ja astua aitouteen, oivaltaa neroutenne ja suurenmoisuutenne ja antaa maailman nähdä totuus siitä, kuka todellisuudessa olette, mutta ennen kaikkea antaa itsenne nähdä tuo suurenmoisuus, tuo kauneus, tuo lämpö ja intohimo, hämmästyttävä taianomainen itsenne. 
 
Ja vain ehkäpä juuri tämän vuoksi äitinne päätti saada lapsen ja kokea oman suurenmoisuutensa teidän kauttanne, ja vain ehkäpä jokin osanne ei koe tuota suurenmoisuutta juuri joidenkin oman äitinne sisällä olevien haavojen vuoksi.

Sallikaa tunteiden tulla ja mennä, sallikaa tunteiden tulla ja mennä. Mitä enemmän energiaa annatte tulla ja mennä, sitä korkeammalle energia tässä tilassa liikkuu. 
 
Jos pystytte päästämään irti jostain, niin naapurinnekin pystyy. Tämä toimii kuin toistensa vetämisenä suurenmoisuuden tilaan, upean voiman ja rakkauden tilaan. Tämä on aitoa yhteyttä. Tämä on aitoa rakkautta, kun teette jotain itsellenne ja se vaikuttaa viereiseen ihmiseen hyvällä tavalla.

Sallikaa näiden tunteiden tulla ja mennä ja vain tarkkailkaa kehoanne. "Kenties tukahdutan tässä jotain? 
Mitä tukahdutan? 
Miksi tukahdutan tämän?" 
 
Silloin kun tukahdutatte jotain, käytätte energiaa siihen eikä se salli tukahdutetun muuntua ja tulla siksi, mitä sen on tarkoitus olla. 
 
Mitä vahvemmaksi ja vahvemmaksi tulette, sitä vähemmän teidän täytyy tukahduttaa asioita ja sitä enemmän voitte päästää irti sitä, mitä ette ole halunneet katsoa laatikon ulkopuolella. 
 
Jos tukahduttamanne liittyy jotenkin kateuteen ja mustasukkaisuuteen, niin ette ainoastaan kiellä itseltänne jotain, vaan kiellätte toiseltakin ihmiseltä saman. Voitte saada kaiken, kaiken. Voitte saada kaiken uneksimanne, mutta muistakaa, että vain unelmoitte pelon vuoksi, koska muuten eläisitte unelmianne. Olisitte tuossa todellisuudessa.

Tietysti Teillä olisi silloin toinen unelma jonkin toisen pelon vuoksi, joka Teidän täytyisi vapauttaa. Sitten Teistä tulisi aina vain taianomaisempi ja kykenevämpi luomaan valitsemanne todellisuuden.


Tämä planeetta haluaa Teidän olevan yhtä. Tällä planeetalla on yhteisymmärrys, joka haluaa Teidän olevan yhtä, eheitä. 
 
Se on kätketty, tiedostamaton yhteisymmärrys, joka on piilossa verhon takana, mutta jokainen tällä planeetalla haluaa tulla eheäksi ja yhdeksi ja pystyä luomaan oman todellisuutensa.

Raamatussa sanotaan hyvin selvästi, että olette Jumalia ja voitte luoda elämän ja paljon suurempia ihmeitä, kuin Kristus teki. 
 
Mutta avain näiden ihmeiden tekemiseen on rohkeus mennä oman olemuksenne pimeään nurkkaan, rohkeus laajentua maailmankaikkeuden poikki ja rohkeus ottaa takaisin nuo sisäisen lapsenne puolet, jotka ovat hyvin loukattuja ja hyvin haavoitettuja, ja saattaa ne takaisin itseenne.  
 
Näin voitte tulla eheäksi, tulla yhdeksi ja elää unelmanne ja vetää toiset tähän uuteen todellisuuteen, jossa ihmiset voivat elää unelmiaan, tähän pelottomaan maailmaan, jossa Rakkaus on Kuningas.

Tämä planeetta odottaa yhtä Teidän kaltaistanne ihmistä astumaan tähän uuteen olemistilaan, tähän uuteen todellisuuteen, aloittamaan pallon pyörittämisen kaikkien muiden puolesta, ja Te tänä iltana tässä huoneessa olette tällä planeetalla listan ensimmäisten joukossa tämä tehtävän tekemiseksi.


Antakaa siis pelon tämän asian ympärillä tulla kehoonne, olkaa pelossanne ja nauttikaa tästä pelosta, koska se ei ole läsnä kovin kauan tässä kauniissa, kantavassa energiassa, kun otatte askelia syvemmälle ja syvemmälle Äiti Maan sydämeen, syvemmälle ja syvemmälle omaan psyykeenne, syvemmälle ja syvemmälle kohti todellista ykseyttä Teitä varten.


Rakkaat Ystävät, tämä on matkanne. Tämä on tienne eteenpäin.


Menkää turvallisesti, Jumalan siunausta ja pitäkää huolta itsestänne, sillä Kryon on lähdössä.
* KRYON *

Ei kommentteja: