WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 18. lokakuuta 2011

ArkkiEnkeli Mikael kertoo ....

 
ArkkiEnkeli Mikael kertoo, 

että Maan ja ihmisten uudet koodijaksot loistavat kulta- ja hopeasäteiden lisäksi myös akvamariinin, indigovioletin, punakullan,magentan ja persikanoranssin väreissä. Lisäksi ensimmäistä kertaa sinisenmustaa väriä vapautetaan Galaktisesta keskuksesta. Tämä väri tulee lopulta muuntumaan vielä korkeammaksi hopeanmustan sävyn taajuudeksi, kun se asettuu uuden Maan taajuusspektriin. Mainittakoon, että sinisenmustaa/ hopeanmustaa väriä ei ole nähty Maaplaneetalla tuhansiin vuosiin. Nämä värit ovat  Galaktisen keskuksen hedelmällistä energiaa, joka palaa planeetallemme tänä aikana. Se on energiaa, jota käytämme rakennusaineena Uuden Maan luomiseen. Sinisen-Hopean-Mustan värit tulevat syventämään intuitiotamme ja kykyä luoda yhteyksiä sydämestämme käsin. Näiden värien energian kosketus tulee parantamaan sydämemme. Arkkienkeli kertoo: ”Me pyydämme teitä pitämään yllä rauhan ja rakkauden energiaa. Antakaa sen, mikä täytyy vapauttaa, kulkea lävitsenne älkääkä yrittäkö pitää kiinni energioista, joista täytyy päästää irti, kun vanha korvataan uudella.”
Muutokseen  liittyy monia psyykkisiä ja fyysisiä oireita:
  • Voimakkaita sähköisiä tuntemuksia kehossa, mikä voi aiheuttaa stressiä herkkien ihmisten hermojärjestelmälle
  • Voimakkaat väsymyksen tuntemukset.
  • Häiriintynyt unirytmi ja oudot unet. Alitajuntasi reagoi syvällisiin solutason muutoksiin.
  • Ruoansulatushäiriöt vatsakipuineen ja päänsärky
  • Voimakkaat ahdistuksen ja pelon tunteet.
  • Tunne, että elämä on liian stressaavaa. Tämä johtuu kehosi reagoimisesta solujen DNA- muutosten aiheuttamaan stressiin.

    Lähde:

2 kommenttia:

pike kirjoitti...

Tuo teksti minulle menee yli hilseen, sano johtuuko se mun geeneistä, luonteesta vai mistä?onko nuo kirjoitukset sinun, vai täältä jostain netistä ? Kyllä tuota silti lukee, vaikkei ymmärrä tuosta höykäsen pölähtävää.Kirjoitan joskus koosteen kaikista noista kirjoituksista mitä ajattelen ja mikä on mun mielipide, mutta en tiedä saako ja otatko vastaan palautetta.

SeijaTuulikki kirjoitti...

pepita hyvä

nämä kirjoitukset on kanavointeja ja tämä on kolumnista...

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

pepita... älä lue blogiani, jos sydämesi niin sanoo.

Valoa ja Rakkautta