WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 7. lokakuuta 2011

KUNDALIININ HERÄTTÄMINEN


Kryonia kanavoinut David Brown 
(www.kryon.org.za )1.12.2009 Salzburg, 
Itävalta Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus lukijalle: Ilmaise tahdoksesi,
että olet kanavoinnin nyt-hetkessä 
ja että oma energiasi yhdistyy 
paikalla olleeseen ryhmään.

***********

Tervehdys, Rakkaat Ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

On ihanaa olla kanssanne tänä iltana, juuri tänä iltana Salzburgissa. Sää on muuttunut ja talvi on tulossa ja uusi maailma koittaa. On ollut monia, moniamuutoksia viimeisten kuukausien aikana sekä henkilökohtaisella ettämaailmanlaajuisella tasolla. Totuus alkaa suodattua läpi ja uusi totuus astuu tälle planeetalle. 

Tuo totuus alkaa vapauttaa kaikkia. Tulevinavuosina kaikilla on erittäin vahva ja voimakas Kryon-yhteys ja luotte myös todellisuutenne Rakkaudesta. Teillä on edelleen vapaa valinta tällä planeetalla ja siitä tulee paljon selkeämpää, että Rakkaudesta tekemiänne valintoja on viisas tehdä. Sillä Rakkaus, kuten olemme aina sanoneet näissä kanavoinneissa, on aina vastaus jokaiseen ongelmaan

Ongelma on sisäpuolella ja ulkoinen maailma heijastaa sitä. Jokainen ongelma on siellä, mistä puuttuu Rakkautta - paikka kehossanne missä Rakkaus ei virtaa.

Pyydämme Teitä nyt sulkemaan silmänne, kääntymään sisäänpäin ja sallimaan yhteyden, ensin Isä Taivaaseen. 

Sallikaa yhteys Suuren keskusauringonsydämeen kruunuchakran kautta, mikä siirtyy kaikkien chakrojenne läpi ja ulos juurichakrasta yhdistyen Äiti Maan sydämeen. 

Sallikaa tämän isäenergian puhdistaa ja selkeyttää. Sallikaa nämä energiat. Kehossanne saattaa olla vastustusta tai tukkoisuutta. 

Tuntekaa energian virtaavan kehonne läpi ja sitten kuin se saapuu toisen ja juurichakran välille, sallikaa tämän energian energisoida kundaliini, energisoida se käärme, joka lepää lannealueellanne. 

Olkaa lempeitä itsellenne ja sallikaa tämän käärmeen nousta. Se tietää, miten se tehdään. 

Se tarvitsee vain vähän isäenergiaa ja Rakkautta. Sitä se haluaa.  Sallikaa sen kohota ja sallikaa energioiden jatkuvasti virrata, sillä tämä auttaa Teitä pysymään yhdistyneenä, erityisesti silloin kun koette vaikeita aikoja. 

Kun tämä kundaliini-käärme pysyy jatkuvasti pystyssä, energianne ei romahda vastoinkäymisten edessä, joten sallikaa tämän kundaliininenergisoiminen Rakkaudella ja isäenergialla ja tuntekaa muutos. 

Tuntekaa liike juurichakrassa, lanteissanne ja tuntekaa kundaliini-energian alkavannousta.  

Tämä energia tuo Teille yhdistyneisyyden. Se saa teidät tuntemaan turvaa, varmuutta ja Rakkautta. Teistä voi tuntua myös hyvin seksikkäältä tämän Energian myötä, joten se on energiaa, jota on kunnioitettava ja arvostettava, sillä seksuaalisuus on pyhää. 

Ja Teidän on tarkoitus kunnioittaa ja arvostaa seksuaalisuuttanne. Kun tämä energia alkaa nousta, tunnette vastakkaisen sukupuolen viehättyvän teistä enemmän ja enemmän ja kundaliini tuo täyteyden tunteen kehoonne. 

Sallikaa siis edelleen IsäTaivaan energioiden virrata lävitsenne ja tarkkailkaa kundaliinia ja sen nousemista.  

Antakaa sen virrata lävitsenne. Sallikaa kundaliinin nousta. 

Kaikki tässä huoneessa tänä iltana olevat ovat tehneet paljon työtä itsensä kanssa ja vain ne, jotka ovat meditoineet paljon ja tehneet paljon sisäistätyötä, voivat mennä tähän tilaan, missä kundaliini voidaan energisoida ja nostaa. 

Niin Rakkaat Ystävät, on kunnia työskennellä kanssanne tänä iltana.

On Kryonin joululahja Salzburgille, kun annetaan Teille tämänkundaliini-lahja.

Sallikaa energioiden virrata. 

Antakaa nyt Äiti Maan energioiden virrata jalkapohjienne kautta ja liikkua juurichakraan ja taas äitienergia energisoi kundaliinin. Sallikaa Äiti Maan energioiden virrata kaikkien chakrojen läpi,virrata kruunuchakran läpi ja yhdistyä Suuren keskusauringon sydämeen.

Antakaa nyt itsellenne Isä Auringon ja Äiti Maan yhdistyneet energiat. Ja samaan aikaan sallikaa sydämenne avautua vähän enemmän ja lähettäkää rakkautta jokaiselle tässä piirissä ja vastaanottakaa rakkautta jokaiselta tässä piirissä sydämen kautta, mikä hävittää kaiken vastustuksen tai tukkoisuuden, mitä Sydämessä voi olla.

On Yksi Rakkaus ja se on jumalainen Rakkaus. 

Silloin kun jumalainen Rakkaus virtaa jatkuvasti läpi, alatte tuntea itsenne kauniissa tilassa. 

Silloin kun tämä virtaus katkeaa, luotte negatiivisuutta. Tämän ei ole tarkoitus tuomita teitä, vaan sallia jumaluuden virrata negatiivisuuden läpi.  

Suuri keskusaurinko pitää Äiti Maata kiertoradallaan ja jakaa kaiken Energiansa aina ja sellainen suhteen pitäisi olla miehen ja naisen välillä, kun olette astuneet pyhään avioliittoon. 

Pystytte saavuttamaan pyhän avioliiton todella vasta, silloin kun kundaliini on energisoitu. 

Tämä henkinen matka saattaa Teidät Ykseyden ja Rakkauden tilaan. 

Tämän tunteen annatte itsellenne ja tämä tunne teidän pitäisi haluta antaa kumppanille suhteessa. 

Silloin kun kaksi ihmistä yhdistyy tästä tilasta, he luovat uskomattoman kauniin todellisuuden yhdessä. 

Rakkaat Ystävät, tämä on uuden maailman energiaa, uuden aikakauden energiaa, sillä mies ja nainen voivat tällä tietoisuustasolla johtaa maailman uuteen maailmaan, uusille tietoisuustasoille. 

Miehet eivät voi yksin tehdä tätä eivätkä naiset voi yksin tehdä tätä. 

On eheiden ihmisten matka johtaa maailma uusiin ulottuvuuksiin. 

Tämä tietoisuus yhdistyy täysin kahden ihmisen välillä Sydämessä ja se luo täysin erilaisen todellisuuden kuin menneisyyden energia.

Tiedämme, että monet ihmiset jotka kuuntelevat tätä kanavointia, ovat odottaneet tätä päivää, sillä tuomme teille tänään uutta energiaa.

Ankkuroimme tämän energian tänne Salzburgiin - uuden maailman energian. Tämän tietoisuuden ihmiset työskentelevät yhdessä ja avaavat taas kerran sen Rakkauden kirkon ovet, mikä on ollut hukassa 700 tai 800 vuotta. 

Rakkauden kirkko avaa taas kerran ovensa. Tämä on uusi maailma, tämä on muinaisten ihmisten tie ja tämä on tulevaisuuden tie. Tämä on uuden ulottuvuudenmaailma ja tätä ylösnousemus on.

Antakaa vain Rakkauden edelleen virrata Sydämenne läpi ja sallikaa Sydämenne hehkua Rakkaudesta. On tulossa hyvin erityinen maailma ja monet, monet ihmiset ovat työskennelleet kovasti itsensä kanssa. 

Tiedämme, että kundaliinin nouseminen on muinainen järjestelmä, mikä vaatii paljon sisäistä työtä, mutta tulee aika, jolloin mies voi välittää sen toiselle tai nainen voi välittää sen toiselle naiselle.  

Tälle planeetalle tulee hyvin monia muutoksia. Suuria muutoksia tuleepankkisektorille ja teollisuussektorille. Myös uskonnoissa tulee moniamuutoksia. Kaikki nämä muutokset tulevat Rakkauden kera ja olemme tehneet voitavamme opettaaksemme Teitä olemaan kehossanne ja Sydämessänne. 

Seitsemänchakranne ollessa auki tuomme läpi vielä lisää tukevia energioita varmistamaan, että voitte ylläpitää tämän tilan vastoinkäymisten läpi.

Tulevaisuudessa on yksi maailma. Kaikki ovat hyvin yhdistyneitä ja hierarkiahäviää. 

Päätökset viedään paljon maailmanlaajuisemmalle tasolle ja nämä päätökset koskevat valmistusta, pankkisektoria ja kaikkea, mitkä ovat tärkeitä maailman resursseille. 

Tulee verkkojen kaltaista tietoisuutta, mikä kiertää maapalloa, ja tuo tietoisuus perustuu elämänkukan ja dodekaedrinenergioihin ja geometriaan. Tämä rakenne asetetaan paikoilleen askel askeleelta.

Meidän on ymmärrettävä, että tietoisuus on matka ja se vie aikaa. Te jotka kuuntelette ja luette tätä kanavointia, olette osa sitä ensimmäistä aaltoa, joka menee tähän tietoisuuteen ensimmäisenä. 

Pääsemme lähemmäs ja lähemmäs vuotta 2012, mutta 11.11.2011 ensimmäisen aallon ihmiset ovat valmiita ja ylösnousevat. He ovat läsnä täällä maan päällä säteilemässä energioitaan ja näyttämässä kaikille muille tietä. 

Sanomme taas kerran, että tällä planeetalla tulee täydellinen yhteys jokaiselle miehelle, naiselle ja lapselle ja tätä tarkoitetaan ylösnousemuksella.

Tämä ensimmäinen ihmisaalto luo Todellisuuden Puhtaasta Rakkaudesta ja heidän Rakkautensa on jumalaista ja heidän valintansa tehdään aina Rakkaudesta. 

Valtaosa ensimmäisen aallon ihmisistä ovat ylösnousseet menneissä elämissä. 

Se ei vie kauan, sitten kun ensimmäinen aalto on käynyt läpi tämän planeetan tietoisuusmuutoksen, sillä kaikki toimii sadannen apinan periaatteella. 

Vain ne jotka haluavat jäädä taakse, jätetään taakse.

Tämä päätös tehdään sielutasolla. Tätä päätöstä ei tehdä fyysisellä tasolla.

Lopulta on hyvin harvoja, jotka eivät halua astua ylösnousemukseen. Päätökset jotka tehdään Rakkaudesta, ovat ihmisten päätöksiä, ja teidän tehtävänne on päättää, millaisen planeetan haluatte, miten monta ihmistä haluatte elävän sillä ja millaisen haluatte sen olevan, mutta nuo päätökset tehdään Rakkaudesta. 

Rakkaus ja logiikka eivät ole sama asia. Samatperusteet joita teillä on tänään, eivät päde huomenna. Rakkauden jatietoisuuden lisäämisen myötä vastaukset ovat hyvin, hyvin erilaisia. Elämänne on hyvin erilaista. 

Kehossanne virtaa Rakkaus ja harmonia jatkuvasti. Tällä planeetalla on tasavertaisuutta ja reiluutta. 

Rakkaat Ystävät, Uusi maailma tulee.

Päätöksemme tehdään henkimaailmassa ja meidän on tarkoitus tukea tätä ylösnousemusaaltoa paljon voimakkaammin, kuin olemme tukeneet menneisyydessä, ja haluamme kunnioittaa Teitä kaikkia, jotka ovat työskennelleet itsensä kanssa, koska tämä on avannut portteja ja tähtiportteja ja sallinut suuremman määrän energioita virrata lävitsenne.

Tämä antaa meille portin tuoda enemmän ja enemmän tietoisuutta planeetalle ja sallia maapallon muuttua rauhallisella, rakastavalla ja välittävällä tavalla.

Tässä maailmassa tällä hetkellä jatkuvat sodat ovat niin pahoja, kuin ne voivat olla. 

Se ei mene pahemmaksi. Vastakkaiset puolet ja vastakkaiset voimat oppivat luomaan harmoniaa keskustelujen avulla. 

Valtaan ja polttoaineeseen liittyvät ongelmat ratkaistaan ja uutta teknologiaa hengestä tulee sallimaan vapaamman energian virtaamisen ja myös niiden tiettyjen voimien vapautumisen, jotka kontrolloivat vapaata ja puhdasta energiaa.

Odottakaa näkevänne näitä muutoksia hyvin pian. Uusia voimakkaampia ja vahvempia isäenergioita virtaa läpi ja nämä auttavat kaikkia tällä planeetalla tuntemaan Turvaa, Varmuutta ja Rakkautta.

Asiat alkavat Rentoutua, asiat alkavat Virrata helpommin ja Elämänne alkaa Virrata Helpommin. 

Huomaatte, että Teillä on aikaa ja energiaa tehdä asioita, joita todella haluatte tehdä. 

Vuoteen 2012 mennessä todellinen Kristus-tietoisuus juurtuu niin vahvasti, ettei ole mitään voimaa, mikä voi horjuttaa sitä. 

Kristus-tietoisuus on kaikkien vapaasti saatavilla ja se vapauttaa uusia verkkoja, jotka kiertävät maapalloa, ja jokaisen energiajärjestelmä järjestyy vastaanottamaan näitä energioita ja tätä tietoisuutta.

Rakkaat Ystävät, olemme hyvin vakavissamme tästä uudesta maailmasta. Tämä planeetta joutui sotkuun tietoisuuden puuttumisen vuoksi. 

Tietoisuus virtaa vapaasti ja myös Rakkaus virtaa. 

Astumme muutosvaiheeseen, missä etiikka pidetään korkealla. Etiikka alkaa virrata ja etiikkaenergia alkaa virrata kaikkien merkittävien hallitusten läpi, pankki- ja teollisuussektorin läpi ja niiden energioiden joita tietyt yksilöt ovat hautoneet, sallitaan virrata. 


Rakkaus on kuin sähköä, sitä ei voi oikeastaan varastoida. Sen on virrattava jatkuvasti ja tästä tulee rahoitusjärjestelmänkin tapa. Ilmentämisestä tulee paljon helpompaa. 

Ajatukset luovat tunteita, jotka luovat todellisuutta, ja tunteet luovat ajatuksia, jotka luovat todellisuutta. 

On paljon tunteita, Rakastavia tunteita - Rakkaus virtaa. Hyvän vanhemmuuden ja hyvän rakastamisen tietoisuus virtaa kaikkien korkean tietoisuuden omaavien välillä ja kaikki jakavat tämän energian ja tämän tiedon. 

Rakkaat Ystävät, pyydämme Teitä siis vain sallimaan Rakkauden virrata ja sallikaa Rakkauden hävittää se, mikä kehossanne estää sitä virtaamasta. Astumme uuteen vaiheeseen, uuteen tietoisuuteen, uuteen maailmaan.

Menkää turvallisesti ja Jumalan siunausta, sillä Kryon on lähdössä.

Ei kommentteja: