WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 1. lokakuuta 2011

KeskusAurinko

 
Esoteerisesti ei ole olemassa kuin yksi Aurinko. Se on Suuri Kosminen KeskusAurinko, joka on myös kaikkeuden Alkulähde. 
Kaikkien maailmankaikkeuksien ja galaksien keskusauringot ja aurinkokuntien auringot ovat suuren keskusauringon laajentumia tai osa-laajentumia. Voidaan siis ajatella että oma aurinkomme loistaa myös suuren KeskusAuringon ja Alkulähteen Valoa. 
Kun puhutaan Auringonjumalasta, sillä viitataan Korkeimpaan Jumalaan. Kaikkein parasta on kuitenkin se, että Suuri KeskusAurinko on myös laajentunut jokaisen elävän olennon sydämeen. Kaikkeuden Alkulähde virtaa ulos meidän jokaisen Sydänchakrasta.

Tämän Mantran ensisijainen tarkoitus on avata kuulijan tai laulajan Sydänchakra, jotta keskusauringon loistava kirkkaus voisi virrata maailmaan. Me kaikki olemme Aurinko-Enkeleitä ja kotoisin suuresta keskusauringosta. 
Kun meidän auramme on saatu täydelliseksi, olemme itse myös aurinkoja ja auringonjumalia.
Pyydämme ja vastaanotamme Alkulähteen- Kosmisen keskusauringon Jumalallista Valoa ja Rakkautta. 
Loistakoon tämä Valo kaikkialle universumiin, niin alhaisille, ylhäisille, kuin keskitason planeetta järjestelmille. Kirkastakoon tämä Valo mielemme ja ohjatkoon ajatuksiamme. 
Avatkoon se Sydänchakramme ja kohottakoon tietoisuutemme universaaliin Kristus-tietoisuuteen.
"Niin ylhäällä kuin alhaalla" Ihmisessä, mikrokosmoksessa, on todella vastaavuus aurinkokuntaan, sen seitsemään pyhään planeettaan sekä seitsemään säteeseen eli taivaalliseen ihmiseen, joiden kautta ne toimivat. Ihmisen sielu ja pidemmälle kehittyneissä henki vastaa aurinkoa ja se säteilee ja välittää energiaa ja elämää kehon jokaiseen keskukseen. Siten se pitää koko organismin elävänä. Ihmisen chakrat, energiakeskukset, avautuvat ja kehittyvät pääasiassa sisäisen auringon säteilyn seurauksena. Samalla tavalla aurinko välittää energiaa ja elämää ja lämpöä aurinkokunnan planeetoille. Auringon, suuren ja pienen, voima tuo esiin ne kyvyt, voimat, ominaisuudet ja energiat, jotka piilevät planeetoissa ja ihmisessä. 
*Eckhart Tolle*

Ei kommentteja: