WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Näkymättömiä asioita....


Näkymättömiä asioita...
Kryon-yleisökanavointi
Mt. Shasta, Kalifornia - 18. kesäkuuta 2005
Lee Carrollin kanavoimana

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Alla oleva tieto on vapaasti käytettävissäsi. Voit halutessasi kopioida tai tulostaa sen tai välittää sen ystävillesi. Sen Copyright kieltää kuitenkin sen myynnin kaikissa muodoissa muilta kuin Tekijänoikeuksien haltijalta.
Lee Carroll
Lukijan auttamiseksi tämä kanavointi on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä, jotta siitä on saatu vieläkin paremmin ymmärrettävä. Jos haluat nähdä alkuperäisen version (eroavuuksia kunnioittaen), se on pian saatavana DVD:nä sellaisena, kuin kanavointi annettiin yleisötilaisuudessa Mt. Shastalla. Usein elävässä tilanteessa kommunikoidaan energiaa, jota ei ole painetuilla sivuilla. Nauti siis tästä parannetusta viestistä, joka annettiin Kryonin jokakesäisessä Valokonferenssissa.

Tervehdys, Rakkaat Ystävät, minä olen Kryon magneettipalvelusta. 

Ajatus siitä, että toiselta puolelta verhoa saadaan viestejä Ihmisolennon välityksellä - mitä te olette kirjaimellisesti nähneet tänään tuntien ajan - venyttäisi joidenkin mielestä uskottavuutta. Kuitenkin minä kerron teille jälleen kerran, että näin tilanne on aina ollut. Kaikki kirjoitukset teidän planeetallanne - kaikki - ovat niiden Ihmisolentojen kirjoittamia, jotka ovat olleet rakkauden vaikutuksen alaisina ja puhuneet Hengen kanavan kautta. Teidän historianne syvällisimmät Jumalan sanat olivat Henkeä tulkitsevien Ihmisten sanoja. On aina tapa yhdistyä, sillä se on Ihmisyyteen sisäänrakennettuna. Ja niin se on jälleen kerran, että me yhdistymme ja että te olette täällä.

Täällä [yleisössä ja lukemassa tätä kanavointia] on niin monia, joita te ette voi nähdä. Jälleen kerran, tämä on jotain uskomatonta teille neljässä ulottuvuudessa, jonka te tunnette todellisuudeksenne. Minäpä käytän hetken antaakseni seurueen asettua paikoilleen. Tämä on suloinen paikka. Ydinryhmä on täällä, ja on niin paljon jännitystä. On niin monia, jotka ovat odottaneet niin pitkään, ja heitä virtaa tänne jälleen tänään tapaamaan teitä henkilökohtaisesti. Aikaisemmin me kehotimme teitä tuntemaan nämä olennot. Me kerroimme teille, että pystyäksenne tekemään jotain tämän planeetan ja heidän hyväkseen, teidän pitäisi vähintäänkin uskoa siihen, että heidän on mahdollista olla olemassa. Teidän uskonne jää edelleen hataraksi, sillä asiat, joita me pyydämme teitä ymmärtämään, ovat aina näkymättömiä… aina näkymättömiä.

Lisäksi täällä on jotain todella uskomatonta: 

Oli muinainen sivilisaatio, josta kukaan ei voi löytää merkkiäkään. Se istutti Ihmisluonnon siemenet, sillä oli ylimääräinen ulottuvuus, jota teillä ei ole, ja se asui tällä planeetalla hyvin pitkän aikaa. Sillä oli korkea teknologia, vaikkakaan ei teidän kuvaamallanne tavalla, ja kun asiat ajautuivat tiettyyn pisteeseen, tämä sivilisaatio käsitti, että se tulisi tuhoutumaan. Niinpä se valmistautui muuttamaan joidenkin kansalaistensa ulottuvuutta, ottamaan osan kokonaisuudesta ja muuttamaan tuntemattomaan paikkaan itsensä maan sisään. Siellä he odottaisivat sitä mahdollista aikaa, jolloin Maapallo jälleen voisi käyttää heidän apuaan - sitä aikaa, joka on saapunut. Ja, rakkaat ystävät, kun tämä viesti tulee neliulotteisiin korviin, se on satua! Se on monille hölynpölyä. Kenties tämän päivän hölynpöly on huomisen todellisuutta?

Hetken kulutta me aiomme puhua tieteestä jälleen kerran. Ennen kuin aloitamme, meidän on kuitenkin annettavana teille havainnollista ymmärrystä ymmärtämättömästä havaintokyvystä. ”Mitä Kryon juuri sanoi?”, jotkut pohtivat. Miten me voimme auttaa teitä ymmärtämään tätä keskustelua? Me yritämme sitä antamalla teille tarinoita.

Jos me aiomme puhua moniulotteisista asioista, meidän on jälleen kerran pakko antaa teille vertauskuvia, joten minäpä annan teille pari niistä nyt. Te elätte neljässä ulottuvuudessa, mutta jotkut kutsuvat sitä kolmeksi. On tarkoituksenmukaista, että se on rajoittunutta, koska se on teidän valintanne. Järjestettiin niin, että tämä on koe. Kokeen haasteena on katsoa, pystyttekö te kaivautumaan sisään siihen, mitä te kutsutte biologiaksi, minkä te luulette olevan 4D:tä, ja löytämään moniulotteisen kipinän, joka tulee sallimaan niin paljon tapahtuvan. Jotkut ovat kutsuneet sitä DNA:nne osien aktivoimiseksi. Voi, tämä on niin lineaarinen kuvaus! Se menee paljon tämän yläpuolelle, mutta te ette voi sitä havaita. Minä en voi sitä teille myöskään opettaa, sillä se on täysin havaintokykynne rajojen yläpuolella. Sitä ei yksinkertaisesti pysty selittämään.

Minäpä annan teille vertauskuvan siitä, kuinka selittämätöntä se on. Kuvittele hetkisen aikaa, että olet laskeutunut planeetalle, missä sinun edessäsi olevilla on mustavalkoinen havaintokyky. No niin, se on heidän kehitystasonsa, ja se palvelee heitä hyvin. He näkevät harmaan miljoonia sävyjä ja he rakastavat sitä! Se on heistä kaunista. He eivät voi kuvitella mitään muuta ja he ovat tyytyväisiä siihen. He näkevät harmaan sävyjä, valkoisimmasta valkoisesta mustimpaan mustaan, ja he rakastavat metsissä kulkemista ja tuon ja tuon tietyn harmaan näkemistä. Kuinka kaunista se heistä onkaan. Voi, he nauttivat luonnosta hyvin paljon! Tämän evoluutio on heille antanut ja se on syvällistä. Mutta heidän silmänsä ovat erilaiset kuin teidän.

Kun laskeudut heidän planeetalleen, sinun tehtäväsi on kertoa heille kaikki väreistä! Minäpä kerron sinulle, mitä tapahtuu: Ei vie kauankaan, ennen kuin ne välttelevät sinua. Sinä kuulet heidän sanovan:

Katsokaa! Siinä menee tuo outo tyyppi, joka näkee kummallisia asioita. Hän yrittää kertoa, että me emme näe kaikkea ja että hän voi nähdä paljon enemmän. Hänellä ei ole nimittäin ’kaikki kotona’. Hän haluaa meidän näkevän niiden realiteettien ulkopuolelle, joiden me tiedämme olevan olemassa. Ehkäpä meidän ei pitäisi olla tuollaisen henkilön läheisyydessä.” 

Kuulostaako tämä tutulta? 

Oletko sinä koskaan yrittänyt selittää ystävälle henkisestä Akaasisesta energiastasi [menneet elämät]? 
Mikä on ollut reaktio? 

Ehkäpä hän kommentoi: 
”Onko sinulla mitään todisteita? 
Miten sinä voit nähdä sellaista? 
Kuka sinä olet kertomaan minulle siitä?”

Kuinka kukaan voi selittää värit jollekin, joka näkee ainoastaan mustavalkoista? Minäpä annan teille toisen esimerkin: Kuinka sinä voit selittää värit sokealle henkilölle? Ajattele sitä! 

Hänellä ei ole edes muotojen käsitteitä. Hän ei edes näe mustavalkoista, kuitenkin sinä aiot kertoa hänelle kaiken väreistä? Ei sitä voi tehdä, sinä saatat sanoa. Ja jos sinä sanot niin, sinä olet oikeassa! Se on yhtä vaikeaa, kuin kertoa 4D-Ihmiselle 12D:stä, kuitenkin sitä me yritämme tehdä.

Minäpä kerron teille toisen esimerkin jostakin, missä me käymme myöhemmin tänään tällä pienellä matkalla. Tässä on vielä toinen tarina teille: Sinä laskeudut planeetalle, jossa kaikki asukkaat ovat näkökyvyttömiä. He pystyvät kulkemaan kuitenkin melko hyvin, koska aikojen kuluessa he ovat mitanneet välimatkat joka paikkaan ”askelina”. Heillä on hyvin tietokonemaiset aivot. Niinpä kävellessään he tuntevat maan ja he tietävät, missä töyssyt ja missä mäet ovat. He ovat kulkeneet kaukaisiin paikkoihin, ja yrityksen ja erehdyksen kautta he tietävät, missä vaaralliset kohdat ovat. He tietävät, missä vuoret, järvet ja laaksot ovat. Sivilisaation kehityksen ajan he ovat kulkeneet näihin paikkoihin suuressa vaarassa ja pitkiä matkoja. Historiansa aikana he ovat menettäneet monia tässä etsinnässä, ja nyt he laulavat heistä. He pysyvät kulkemaan paikasta toiseen kaatumatta ja kompastelematta, koska he tietävät täsmälleen, missä kaikki on ja heille on kehittynyt aivot, jotka ovat sopeutuneet askelien laskemiseen ja kaiken muistamiseen.

Yhtäkkiä sinä ilmestyt heidän planeetalleen Ihmisen näkökyvyn kera. Kuvitellaanpa keskustelua. Sinä laskeudut ja katselet ympärillesi. He tervehtivät sinua, ja he ovat mielissään nähdessään sinut! Kuka tahansa toiselta planeetalta on tervetullut heidän maailmaansa ja siinä sinä olet. Sinä olet heidän vieraansa. Sinä katsot vuorelle, ja se on hyvin oudon muotoinen ja hyvin kauniin värinen. Niinpä sinä sanot: 

Tiedättehän, että lännessä on kaunis ja oudon mallinen vuori. Mikä sen nimi on?” He ottavat välittömästi pari askelta taaksepäin. ”Kuinka sinä voit tietää siitä paikasta? Sinä et ole käynyt siellä! Sen löytäminen vei meiltä vuosia aikaa - kolmen vuoden matkan, jossa me menetimme 18 ihmistä. Meidän täytyi etsiä, missä jyrkänteet, halkeamat, kielekkeet ja joet olivat. Ja sinä tiedät, missä ne ovat, ilman matkustamista?

He perääntyvät luotasi. Sinä ole hyvin erilainen ja he pelkäävät sinua. Jotkut luulevat sinun olevan huijari tai että sinä yrität tehdä heihin vaikutuksen ylimaallisilla voimillasi. Miten sinä mitenkään voisit tietää vuoren tarkan muodon ja sen, että sen on lännessä? Sinä vain arvaat. Sinä et ole koskaan ollut siellä etkä sinä käyttänyt siihen vaadittua aikaakaan. Sinä et millään voisi tietää noita asioita. 

No, Rakkaat Ystävät, minä olen juuri kuvaillut teidän ja lemurialaisten välisen eron. Minä pääsen aiheeseen hetken kuluttua. Tämän oppitunnin aihe on yrittää antaa teille todellista tiedettä, joka on näkymätöntä. Sitten se ei ehkä olekaan enää mielikuvitusta - se on teidän logiikkanne laajentamista asioihin, jotka ovat teidän todellisuutenne ulkopuolella, mutta jotka kuitenkin ovat siinä näkymättömiä. 

Minäpä annan teille joitain havaintoja pohdittavaksi, Rakkaat Ystävät. 

Ajatelkaa kahta esinettä pöydällä. Olkoon ne vaikka omenoita, jos niin haluatte. Mitä näette? ”No, Kryon, minä näen yhden esineen, sitten toisen esineen ja sitten on tilaa niiden välillä. Sitten minä näen myös pöydän.” Tämä on hyvin 4D:tä, ja se on tarkoituksenmukaista teidän todellisuudessanne. Mutta tässä on vähän tietoa, jonka me aiomme antaa teille ja joka on tiedettä: Ei ole sellaista asiaa kuin ”tilaa/etäisyyttä niiden välillä”. Ne kaikki ovat jatkuvassa ja jatkuvasti muuttuvassa energian kokonaisjatkumossa. Ja jos teillä olisi moniulotteiset silmälasit, te ette näkisi kahta esinettä ja pöytää. Sen sijaan te näkisitte prosessin! Ja tässä prosessissa värit kertoisivat teille sen, minne energiaerojen oli määrä luoda se, minkä te luulette olevan kiinteää tai tilaa. Ei olisi ollenkaan mitään esineitä! Ne olisivat energiaprosessi, joka on jatkuvasti liikkeessä. Minä en pysty selittämään sitä, paitsi että nämä vertauskuvalliset moniulotteiset silmälasit kertovat teille jotain dramaattista: ne osoittavat teille, ettei ole tilaa/etäisyyttä esineiden välillä.

Oletko sinä erossa Rakkaistasi? 
Ehkäpä he ovat maapallon toisella puolella? 
Ei ole sellaista asiaa, kun etäisyys teidän välillänne! Sitä ei ole olemassa. Te olette yhteydessä juuri nytkin. Kvanttitasolla te olette yhteydessä. Voi, minäpä annan ison jutun… jotain, joka teidän täytyy kuulla yhä uudestaan. Minkä luulet erottavan sinut jostakusta, jota olet rakastanut ja jonka olet menettänyt lähiaikoina? 

Kuuntele minua, minä puhun sinulle! [Kryon tietää, kuka on täällä ja kuka on lukemassa.] Minkä sinä luulet erottavan teidät? Valtavan etäisyydenkö? Luuletko sinä sen olevan kuolema? Minäpä kerron sinulle totuuden: Teidän välillänne ei ole mitään etäisyyttä - vain moniulotteinen havainto. 

Todellisessa ulottuvuudessa (ei 4D) ei ole mitään lineaarista aikaa, ei mitään välimatkaa. Elämä on ikuista. Teidän havaintonne elämästä on se, että ikään kuin Ihmiselämänne olisi kaikki, mitä on. Ja se on naurettavaa, lemurialainen, ja sinä tiedät sen! 

Taas sinä olet tällä planeetalla. Mutta sinä et ymmärrä sitä, ethän? Sinulle tämä on ainoa kerta. Ei ole mitään etäisyyttä sinun ja niiden välillä, joita olet rakastanut ja jotka olet menettänyt. Ei mitään. Mutta 4D:ssä sanotaan, että on, ja te surette neljässä ulottuvuudessa niitä, jotka ovat poistuneet sen kautta, jota sanotaan Ihmisen kuolemaksi. Mutta kun te laitatte päähänne nuo moniulotteiset silmälasit, he ovat täällä!

Ajatelkaa siis sitä: 
Auditorio on täynnä Ihmisolentoja tuoleillaan. Kuitenkin jollain tavalla täällä on myös tuhansia lemurialaisia tuolta vuorelta, joka on aivan minun takanani. Ja täällä on myös Kryonin mukana tullut enkeliseurue verhon toiselta puolelta. Ja täällä on myös teidän jokaisen seurue [opasryhmät]. Jotkut teistä voivat sanoa: ”No, missä he kaikki aikovat istua?” [Naurua] Miten olisi minun sormeni päässä? [Lee pitää sormeaan ylhäällä.] Te ette ymmärrä tätä, ettehän? Mutta he kaikki mahtuvat sisään. Tämä on korkeaa fysiikkaa - ei mitään välimatkaa, ei mitään aikakehystä.

Se on näet mahdollista. Moniulotteisuudessa muoto, aika, välimatka eivät ole lainkaan kuin teillä. Niinpä me pääsemme monia kiinnostaviin tiedeaiheisiin. Neljässä ulottuvuudessa teidän tieteenne alkaessa katsoa atomin ja sen osien muotoa, havaittiin, että jokaisen atomin ytimen ja elektronipilven välillä oli valtava määrä tilaa. Se oli valtava määrä tilaa verrattuna itse yksikköön [aineeseen atomissa]. Osien välissä on niin paljon tilaa, että tiedemiehet katsovat nyt ainetta ja sanovat: 

Tiesittekö, että suurin osa aineesta on tehty tyhjästä… siinä on vain tilaa?” Onko siinä edes järkeä? Tukeeko teidän 4D-logiikkanne sitä käsitettä, että fyysiset esineet teidän todellisuudessanne ovat enimmäkseen tyhjyyttä atomiosien välillä? Ei, ei se tue. 

Laittakaa nyt päähänne nuo hauskat moniulotteiset lasit, niin minä kerron teille, ettei ole mitään tilaa ytimen ja elektronipilven välillä. Sen sijaan siellä on prosessi, ja se on täynnä jotain, jolle teillä ei ole mitään nimeä eikä ole meilläkään. Teidän täytyy löytää tuo kaikki ihan itseksenne, mutta se on kahden energian muodostama kumppanuus, joita kutsutaan magnetismiksi ja painovoimaksi. Ja nuo kaksi energiaveljeä ovat täysin erottamattomat. Te ette koskaan löydä yhtä ilman toista.

Täällä Maapallolla tiedemiehenne ovat nimenneet kaksi tärkeää planeetan voimaa magnetismiksi ja painovoimaksi. Se on väärin. On yksi voima, jolla on kaksi ominaisuutta, mutta te ette ymmärrä sitä vielä tällä tavalla, koska te ette ole täysin tietoisia tuosta prosessista.

Tutkitaanpa magnetismia”, joku voi sanoa. Tai: ”Tutkitaanpa painovoimaa.” Ei voida tutkia yhtä ilman toista. Kokeet toisella laukaisevat toisen. Joskus kokeissa tapahtuvaa ei ymmärretä ja sanotaan: 

No, tämä on outoa. Me emme vain pysty ymmärtämään, mitä täällä tapahtuu.” Tämä johtuu siitä tosiasiasta, että tiedemiehet yrittävät erottaa prosessin. He haluavat laittaa painovoiman ja magnetismin eri laatikoihin, mutta niin ei voi tehdä.

Magnetismi ja painovoima ovat erottamattomat, ja nähdessänne poikkeamia yhdessä, toinen aiheuttaa ne.  

Se on nimittäin näkymätön prosessi.  

Kokeet magnetismilla muuttavat painovoimaa ja muuntelevat itse aineen vaihesiirtymää! Etäisyysmuuttujat muuttuvat ja niin tekee aikakin. Mutta teidän lineaarinen mielenne estää teitä näkemästä tuota prosessia. Se on teille näkymätöntä. 

Minäpä annan teille esimerkin, jota ette ehkä ole tulleet ajatelleeksi tästä prosessista. Se on jotain hyvin tavallista - näkymätöntä, kuitenkin erittäin voimakasta. Teidän lapsenne leikkivät usein magneettisauvaleluilla. Kahdesta sellaisesta saadaan hieno lelu lapselle. Kun otatte nuo kaksi sauvamagneettia, kumpikin pituudeltaan useita tuumia (tuuma = noin 2.5 senttiä), ja yhdistätte ne samaan asentoon, niitä on melkein mahdotonta saada irti toisistaan! Vedä kaikin voimin. 

Ne ovat juuttuneet yhteen!” saatat huudahtaa. Kuitenkin toisessa asennossa ne työntävät, hylkivät toisiaan sellaisella voimalla, ettet saa laitettua niitä yhteen, vaikka työntäisit kuinka kovasti. Näiden kahden, toiminnassa olevan voiman kanssa sinulla voi olla paljon hauskaa. Ajanvietteellisesti te löydätte tälle voimalle kaikenlaista tekemistä. Joillakin teistä on työpöydällänne leluja, joissa kappaleet pysyvät loputtomiin suuren magneetin negatiivisen ja positiivisen navan välissä. Ne näyttävät leijuvan ilmassa.

Onko kukaan nyt kysynyt: ”Mikä tämän saa aikaan?” 

Tämän päivän lapsi katselisi näkymää ja sanoisi: 
Missä paristot ovat? 

Ja kuinka usein ne tarvitsee vaihtaa?” 

Sitten aikuinen saattaisi vastata: 

No, ei siinä ole mitään paristoja eikä niitä tarvitse koskaan vaihtaa, koska voima on ikuista.” 

Silloin lapsi saattaisi katsoa ylös ja sanoa: 

No, mistä se voima sitten tulee?” 

Jopa lapset käsittävät tämän! 

Ajatelkaa sitä. Mikä saisi aikaan jatkuvan voiman… veto- tai hylkimisvoiman koko sinun ikäsi ajaksi ja ylikin? 

Harkitsitko koskaan tätä? 

Mikään ei ole siihen yhteydessä, siinä ei ole paristoja, se ei ole kytkettynä seinään ja kuitenkin se on fyysinen voima ja sinä voit nähdä sen silmilläsi ja tuntea sen kehollasi aina halutessasi. 

Näetkö kenties prosessin? Näkymättömän?

Kuinka moni teistä on koskaan ajatellut tätä erityistä voimaa? 

Minäpä kerron teille, mitä se on: 

Se on magnetismin ja painovoiman prosessi. 

Ne limittyvät luomaan vuorovaikutuksen, jossa molempiin kenttiin syntyy poikkeamia, jotka horjuttavat kosmista hilaa juuri tarpeeksi vetämään fyysistä voimaa maailmankaikkeudesta, näennäisesti tyhjästä. 

Jos tämä voima on tarpeeksi suuri, se voi itse asiassa muuttaa välimatkaa, aikaa ja aineen ominaisuuksia (tilaa atomin ytimen ja elektronipilven välillä). Se on moniulotteinen voima ja se on ikuista! 

Tahdotteko nähdä energiattoman koneen? 

Katsokaa kahta sauvamagneettia! 

Se ei siitä enää paremmaksi tule. Se ei myöskään siitä enää yksinkertaisemmaksi tule. Ei mitään liikkuvia osia. Ilmaista energiaa ikuisesti. 

Ajattelitko koskaan tätä?

Voi, fyysikot tulevat sanomaan: ”Mitään ei voi saada tyhjästä. Aina on jokin vaihtokauppa.” 

He ovat siinä oikeassa. Heillä on kaavoja, jotka käsittelevät sitä ja kuvaavat sitä, mutta he eivät tiedä, mistä voima tulee eivätkä he todellisuudessa tunne tuota ”vaihtokauppaa”. Se ei ole ”jotain tyhjästä”. 

Se on osa jättiläismäistä konetta, joka on aina valmiina voimakytkentää varten ja jossa on ”vaihdettavia” ominaisuuksia paikassa, joka korvaa ne hetkessä lähteestä, joka on Maailmankaikkeuden vakio. Tämä tarkoittaa sitä, että jollain tavalla jossain yksinkertaisenkin sauvamagneetin voima korvataan maailmankaikkeuden sisällä näiden universaalien fysiikan ”lakien” kautta.

Minäpä kerron vähän lisää magnetismikoneistosta, koska me puhumme tästä samasta asiasta. Ajattele teidän maapallonne pohjois- ja etelänapoja, mitkä ovat aivan kuin nämä magneetit. Mitkä ovat tämän koneiston ominaisuudet? 

Jotkut ovat pyytäneet tieteellistä informaatiota tästä. He kysyvät: ”Onko ehkä olemassa jonkinlainen yhteys pohjois- ja etelänavan energian välillä, sellainen, joita ei voi todellisuudessa nähdä?” Ja vastaus on ehdottomasti kyllä! On moniulotteinen yhdistyminen, jota te ette voi nähdä, mutta joka on yhtä tiheä kuin jokin, minkä te voitte kuvitella. Monet teistä eivät välitä ymmärtää tätä, joten minä teen tästä hyvin yksinkertaista ja hyvin nopeaa. Minkä tahansa magneettikentän napojen välillä on koneiston, joka on moniulotteinen ja joka on aina ”päällä”. Napojen välillä on prosessi, ei tyhjää tilaa. Tässä teidän maapallonne tapauksessa, te olette tämän prosessin sisällä [napojen välissä] ja se, rakas Ihmiseni, on syy siihen, miksi tämän maapallon magneettisuus on yhteydessä teidän biologiaanne ja teidän DNA:hanne. Te olette jo nähneet magneettien ”voiman”. Miten siis olisi, jos alkaisitte nyt myöntää, että ehkäpä tällä näkymättömällä voimalla on jotain teitä varten?

Ajatelkaapa sitä: 
Näennäistä voimaa tyhjästä. Tämä on puhdasta tiedettä, ja lapsen lelukin ilmentää sitä. Nyt me annamme teille yhden ajattelemisen aiheen lisää. Te jaatte osiin valon, äänen ja värin. Te sanotte: ”Voi, se on kaunis”, ja sitten te määrittelette värin joillekin asioille, valon toisille asioille ja äänen vielä muille asioille, ettekä te ymmärrä sitä, että joka ikisessä asiassa tällä planeetalla on kaikki kolme! Ne ovat yhdistyneet yhdeksi ettekä te voi mainita mitään sellaista tällä maapallolla, jolla ei olisi kaikkia kolmea. Silti te tutkitte niitä erikseen.

Voi, te voitte katsoa niitä itsenäisesti, jos te valitsisitte niin. Mutta se olisi sama asia, kuin mennä sinfoniaorkesterin konserttiin ja pyytää kuuntelemaan yhtä viulua, muun orkesterin soittaessa niin, että te ette kuule sitä. Miksi te tekisitte niin, kun kuoro ja orkesteri ovat niin merkittäviä? 

Miksi te eristäisitte yhden ominaisuuden ja sanoisitte: 

No, tutkitaanpa vain yhtä asiaa ja jätetään muut huomiotta.” 

Tämä johtuu siitä, että te ette voi kuulla, nähdä ja arvostaa muita. Miksi? 

Koska ne ovat usein näkymättömiä teidän havaintokyvyllenne.


Kryon, kerrotko sinä meille, että tavallisissa asioissa on valoa?” Kyllä, juuri sen minä kerron teille. Luulitteko, että valo on omaa energiaansa? Mietittekö koskaan sitä, että se saattaisi olla aineen todellinen rakennuspalikka, osa prosessia? Ette ole vielä löytäneet tätä. Ja kun te sen teette, tulee olemaan kuohuntaa. 

Ja uutiset sanovat: 

No, näyttää siltä, että me emme todellakaan oikeasti ymmärrä ainetta, koska me havaitsemme valoa siinä kaikessa.”

Tehkää kokeita nähdäksenne, kerronko minä teille totuuden. Te tulette havaitsemaan valoa kaikessa aineessa, jopa kivessä!  

Voi, se saattaa olla hienoista, mutta sitä on. Me haastamme tiedemiehenne etsimään valotiiviitä huoneita, mihin voidaan sijoittaa tavallisia esineitä. Sitten analysoikaa niitä, avatkaa ne, jos niin haluatte. Jättäkää ne sinne viikoksi tai kuukaudeksi tai pidempään äärimmäisen herkkien valoinstrumenttien kanssa. Kerätkää fotonit, jotka saattavat karata tästä kivestä täydellisessä pimeydessä, erittäin herkällä valokuvauslevyllä. Minä takaan, että kun otatte ne pois tuosta huoneesta ja kehitätte filmin, tulette havaitsemaan, että kivessä on valoa! Ja jos haluatte aloittaa tuon valon analysoimisen, te havaitsette värähtelyä, jossa ei ole mitään järkeä: 

Se on paljon korkeampaa, kuin mitä te olette odottaneet.

Tuo uusi värähtely on itse asiassa väri! 

Alkaessanne puhua hyvin korkeista värähtelyistä, te ette ajattele värejä, koska se on Ihmisen näkökyvyn ulkopuolella. Voi, se on olemassa meidän silmissämme ja se on kaunista! 

Kuinka minä tiedän? Koska minä katson sitä! Minä katson teitä ja te olette kauniita. Kaikki on valoa. 

On värin ominaisuuksia, joita ette ole vielä mitanneet tai ymmärtäneet, mutta kaikki värähtely on väriä ja ääntä. Mikä orkesteri! Mitä ääni ja valo tekevätkään. Valo on nimittäin aina myös ääntä, mutta te ette kuule sitä, vai kuinka? Minä kuulen ja tekin kuulette silloin, kun ette ole Ihmisen muodossa.

Kuka teistä on viime aikoina kuullut valoa?

Monet epäilevät minua. Tarkkailkaa tätä: Jonain päivänä tieteenne tulee osoittamaan, että DNA itse asiassa laulaa! Instrumentit tulevat näyttämään, että DNA laulaa [sillä on äänen värähtelyjä] ja te sanotte: ”Vau, tämä kuulostaa joltain, mistä Kryon kertoi meille.” [Naurua] 

Miksi ette säästäsi vähän energiaa ja yksinkertaisesti uskoisi sitä jo nyt sen sijaan, että odotatte tiedemiestenne kertovan siitä teille? Johtuuko se siitä, että se on näkymätöntä? No niin on magnetismi ja painovoimakin. Minä kerron teille, että jotkut minun tällä hetkellä käsittelemistäni asioista ovat hyvin lähellä löytymistä.

Tästä pääsemmekin lemurialaisiin. Kuinka meidän pitäisi puhua teille tästä? [Kryon pohtii] Tässä on tämä outo käsite… uskomaton käsite. Jotkut kutsuisivat sitä ”ääriryhmäksi”. Vuorella, ei niinkään kaukana, on pyörreportti, jota te kutsutte Shastaksi. Sen sisällä on moniulotteinen kaupunki. Ehkäpä se voisi mahtua sormeni päähän? Se saattaisi. Mutta te ette halua kuulla sitä, koska se ei sovi teidän ymmärrykseenne eikä havaintoonne todellisuudesta. 

Lemurialaiset ovat kuitenkin täällä, teidän uskomattannekin. Ja on niitä, jotka sanoisivat: 

No, tämä on ihan naurettavaa. Vaatisi korkeaa tiedettä tehdä mitään tällaista - asettaa osittain Ihmisolento moniulotteiseen tilaan. Ja lemurialaisilla, jos heitä edes oli, ei ollut tietokoneita, teleskooppeja tai edes sähköä meidän tietojemme mukaan. Ei ole todisteen häivääkään siitä, että heillä oli yhtään mitään. Me emme voi edes löytää todisteita heidän sivilisaatiostaan. Mutta jos heillä olisi ollut mitään noista asioista, he olisivat kehittyneet, me olisimme tietäneet siitä ja me olisimme löytäneet sen." 

Mennäänpä takaisin sille näkökyvyttömien planeetalle hetkeksi. Minä haluan teidän menevän sinne takaisin tuhat vuotta myöhemmin. Nyt he ovat kehittyneet. Teknologia hallitsee ja jokaisella kansalaisella on laite päässään. Se on kuin pieni tutkayksikkö, joka antaa heidän todellakin nähdä, mitä edessä on, tähyilemällä sitä tutkan tavoin. Ei heillä vieläkään ole näköä tai värejä eikä edes mustavalkoista havaintokykyä, mutta he tietävät, kun jotain on heidän edessään ja he iloitsevat teknologiastaan - se on korkeatasoista tiedettä. Nyt heillä on tietokoneita, heillä on sähköä ja he ovat löytäneet tavan sovittaa nämä yksiköt päähänsä sähköttämään signaaleja heidän aivoihinsa. Omalla tavallaan he voivat nyt ”nähdä”, käyttäen tätä teknologiaa.

He ovat hyvin onnellisia teknologiastaan, ja sinä laskeudut tervehtimään heitä. 

Ja sinä sanot jälleen: ”No, tuolla on mielenkiintoinen vuori. Miten mielenkiintoinen muoto ja mikä kaunis väri sillä onkaan.” Ja jälleen he sanovat: ”Kuinka sinä voisit tietää sen? Sinulla ei ole laitetta! Sinulla ei ole yksikköä päässäsi.” Ja sinä sanot: ”Ei niin, mutta minulla on näkö.” 

Ja he sanovat: ”Me emme usko sinua.” 

Melko pian he taas välttelevät sinua. Sinä vain olet liian erilainen! Tämä on hyvin paljon samanlaista, mitä te teette noiden vuoren asukkaiden kanssa. Te laitatte heidät 4D-Ihmisen ajatuslaatikkoon ja käytätte omaa historiaanne ja omia kykyjänne ja sanotte: ”Koska heillä ei ollut näitä koneita - tietokonetta, teleskooppia, sähköä - siksi he eivät voineet tehdä sitä tai tätä.”

Me istuimme tällä näyttämöllä vuosi sitten ja kerroimme teille kehittyneistä sumerilaisista, jotka ilmestyivät suoraan lemurialaisesta kulttuurista. Sumerilaisilla ei vain ollut kuusipohjaista matematiikkaa, vaan he piirsivät kuvia teidän aurinkokuntanne planeetoista [Berliinin Sinetti]. 

Ja te sanotte: ”No, kuinka sellaista voisi olla? Heillä ei ollut tietokoneita eikä teleskooppeja.” Ja minäpä kerron teille, että se johtui siitä, että he pystyivät näkemään sen! Kuten tuo tarinan vierailija, joka sinä olit. Heillä oli niin erilainen näkökyky kuin teillä, että te ette pysty ymmärtämään sitä. He olivat yhteydessä. Ei ollut mitään etäisyyttä heidän ja Jupiterin välillä. He pystyivät näkemään sen selkeästi ilman teleskooppia, ilman tietokonetta ja ilman laitetta. Tämä on totuus.

No, Kryon, vaikka lemurialaisilla olisi moniulotteinen kerros, niin kuinka kauan he ovat olleetkaan vuoressa? Kuinka monta tuhatta vuotta? Eivätkö he olisi vanhoja? Eivätkö he olisi kuolleet jo kaikki tähän mennessä? Kuinka tämä toimii?” Ja jälleen kerran me sanomme, tämä on teidän 4D-havaintonne. Teidän vanhassa energiassanne, nykytodellisuudessanne, te vanhenette ja kuolette. Voi rakkaat ystävät, teidän biologianne DNA:ssa on niin paljon sellaista, joka ei ole vielä aktiivista! On lemurialainen kerros, mistä me kerroimme teille viime vuonna [DNA-kerros seitsemän]. Te ette nimittäin ole koskeneet siihen. Jotkut teistä ovat juuri löytämässä kuudennen kerroksen, kommunikaatiokerroksen. Mutta lemurialaisilla oli aktiivisena DNA:n kerros, joka teillä ei vielä sitä ole. 

Miten tämä sopii evoluutioon?

Kuinka he pystyivät elämään niin pitkään? 

Minä haluan antaa teille 4D-esimerkin ikuisesta elämästä, ja se on teidän biologisen järjestelmänne piiristä tällä planeetalla. Minä annan tämän esimerkin siitä, miten te muodostatte todellisuutenne. Teidän valtamerienne metaanikielekkeen alla, satoja jalkoja (100 jalkaa = noin 30 metriä) merenpohjan alapuolella, on mikrobeja, jotka on löydetty viime aikoina, mutta niitä ei ole täysin tutkittu ja ymmärretty. Kun niitä tuotiin pintaan ja analysoitiin, tiedemiehet havaitsivat, että jotkut niistä ovat olleet olemassa dinosaurusten ajasta lähtien! Kuitenkin ne ovat edelleen elossa. Minä en puhu mikrobien jälkeläisistä. Minä puhun todellakin yksittäisistä mikrobeista. Sitten käsitettiin, että siellä, mistä nämä mikrobit löydettiin, ei ollut valoa, siellä oli uskomaton paine eikä mikrobeilla mitään syötävää! Itse asiassa näillä ”elävillä” maan mikrobeilla ei ole mitään havaittavaa aineenvaihduntaa! Ei ole myöskään mitään jätettä. Kuitenkin ne ovat elossa ja niin vanhoja, että ne ovat olleet täällä dinosaurusten ajoista lähtien! Tämä tekee niistä vanhempia kuin elämä siinä vuoressa, jota te kutsutte Shastaksi, eikö niin?

Kuinka niin voisi olla? 
Sen täytyy olla virhe, te saatatte sanoa. Asiat eivät ole aina sitä, miltä ne näyttävät, rakkaat ystävät. Tällä planeetalla on elämää, joka on vanhempaa kuin nuo lemurialaiset vuoren sisässä. Kuitenkin te haluatte asennoitua ”aavemaisena” siihen, mitä minä olen teille kertomassa. Uskotko sinä enkeleihin? Melkein koko planeetta uskoo enkeleihin. Kuitenkin puhuttaessa olennoista, jotka menivät moniulotteiselle tasolle ja ovat olleet odottamassa sitä, että te kehitätte tälle planeetalle energian, joka on juuri nyt kypsymässä, on monia, jotka lähtevät ulos ja sanovat: 

Ei niin voi olla, ei vain voi olla.” 

Mitä jos me kertoisimme heidän olevan enkeleitä? 

No, se on eri asia, koska enkelit ovat jumalallisia.” 

No, niinhän tekin olette! Niin tekin olette! 

Tämä on Kryonin viesti. 

Tämä on niiden lemurialaisten viesti, jotka istuvat täällä näkymättömässä tilassaan - aivan kuten enkelit ja teidän oppaanne. 

Miksi te erotatte nämä asiat?

Lemurialainen viesti on tämä: 

Me [lemurialaiset] emme ainoastaan tehneet sitä, vaan me odotimme teidän jumaluutenne energiaa vastaamaan sitä, minkä me tiesimme mahdolliseksi. Ja meidän kaikkien välillä on mahdollista maapallon rauha! Maapallolla on käynnissä herääminen. Kunnia sille! Me emme koskaan tienneet sitä, mitä tapahtuisi, mutta mahdollisuudet olivat olemassa. On itse asiassa värähtelyä, joka antaa meidän näyttäytyä valossa niille, jotka menevät vuorelle, katsovat ja tuntevat. Me emme koskaan odottaneet sen tapahtuvan.” 

Niinpä heidän viestinsä meille kaikille on: ”Se on tapahtumassa!!

He tanssivat kaupunkinsa kaduilla. Tiesittekö tästä? 

Ajatelkaapa tätä: 

Kuinka kauan he ovat odottaneet tätä valaistuneiden Ihmisten ryhmää tulemaan tähän huoneeseen ja kutsumaan heidät tietoisuuteensa? Heillä on teille viestejä. Me kuulemme heidän hurraavan. Mitä te kuulette heidän tekevän?

No, Kryon, minä en todellisuudessa kuule mitään.” Miksi sinä et kuuntele tarkemmin, Ihminen? Ehkäpä sinä voit aktivoida DNA:si osia lopultakin kuulemaan valoa. Näkymätöntä, niinkö sanot? Voi, on niin paljon, johon sinä uskot ja joka on näkymätöntä. Mutta lemurialaiset vuoren sisässä? No, ehkäpä tämä on aika alkaa ajatella toisella tavalla.

Minäpä kerron, mitä minä tulen tekemään. Minäpä esittelen teille yhden muinaisen ihmisen, joka sattuu olemaan Ihmisolento tässä huoneessa. Monet teistä luulevat sen olevan Yaween, yhden, josta minä kerroin viime vuonna [tohtori Todd Ovokaitys, DNA-tutkija, joka on yleisön joukossa]. Ei. Meillä on teille toinen ihminen. Yawee on täällä ja hän on se, joka antoi tieteelle Nuoruudentemppelin. Hänen tieteestään tuli pyhää lemurialaisille, sillä se piti heidät fyysisesti elossa paljon kauemmin, kuin mitä Ihmisen evoluutio muuten olisi pitänyt, mikä johtui DNA:n laulamien laulujen täydellisestä ymmärtämisestä. 

Mutta Yawee teki harvoin parannustyötä temppelissä. Hän oli liian kiireinen laboratoriossa käyttäessään moniulotteista näkökykyään nähdäkseen kierteet DNA:n sisällä. Hänellä oli nimittäin lahja. Hän yhdisti asioita. Hän kehitti mekanismeja. Hän ymmärsi magnetismia ja painovoimaa ja sitä, miten ne toimivat Ihmiskehossa. Mutta temppelissä oli toinen kuuluisa ihminen parantamassa. Yaweella oli tiede hallussaan, mutta eräs toinen, teidän joukossanne tänään oleva paransi. Ja keneltähän tämä saattaisi kuulostaa? Minäpä kerron teille hänen lemurialaisen nimensä ja sitten te ymmärrätte asian. Koska tämä nimi tuli vuorenhuipun mukaan, yhden maapallon korkeimmista vuorista, mitä nyt kutsutaan Havaijin suureksi saareksi. Yhdellä niistä korkeammista saarista, jotka eivät koskaan uponneet, toimivat temppelit. Hänen lemurialainen nimensä oli Ka-oo [lausutaan englanniksi kaw-oow (suom. suunnilleen ka-uu)].

Tänään teidän joukossanne Ihmisolento, joka vuosi sitten intuitiivisesti päätti kutsua itseään Kahuksi [Kahu Fred Sterling]. Mikä sattuma! Ja todellakin hän on siis se, joka istuu teidän joukossanne, jolla on Lemurian parantamisominaisuuksia ja hän on osa tuota vuorta, koska hänellä on siskoja ja veljiä siellä. He tunnistavat Ka-oon aivan samalla tavalla, kuin he tunnistavat Yaween, eivätkä he eivät hukkaa hetkeäkään ollessaan tämän vuoren siimeksessä ja pitäessään häntä hereillä yöllä. [Kryon hymyilee] Minä en kertoisi teille näitä asioita, elleivät ne olisi totta. Selvästikin perhe yhdistyy tässä paikassa.

Minulla on vielä kaksi asiaa paljastettavana ja ne koskevat molemmat DNA:ta. Tätä seuraavaa te ette usko! Me annamme teille yhden DNA:n ominaisuuden, josta me olemme puhuneet ainoastaan lyhyesti, mutta nyt on aika käsitellä sitä ja sen seuraamuksia. Ihmisen tietoisuusjärjestelmällä on eräs jumaluuden ominaisuus, joka on rakennettu DNA:han. Yksi kunnioitusta herättävin ja uskomattomina niistä ominaisuuksista on tämä: Minne tahansa  menetkin, sinä jätät taaksesi DNA:stasi jäämän, joka sitten pysyy siellä, riippuen sen ympärille kehitetystä energiamäärästä. Siitä tulee siksi osa prosessia ja se sisältää valoa.

Me olemme sanoneet aikaisemmin: Minne te menettekään, Gaia tuntee teidät. Me olemme sanoneet aikaisemmin, että te jätätte jotain jälkeenne, minne tahansa te menettekin. Tämä ei ole vain vertauskuva teidän ajastanne tällä planeetalla. Se on itse asiassa biologiaa! Te levitätte energiaa ympärillenne, missä tahansa olettekin. Ja se pysyy pitkään lähtönne jälkeenkin. Vain Ihmisolentona oleminen, kulkeminen paikasta toiseen, jättää energiaa joka puolelle moniulotteisuutta, kuten te sitä kutsuisitte; myös neljännen ulottuvuuden asioihin vaikutetaan. Koko ihmiskunnalla on tämä kyky. Mutta se on tavallisinta niillä, jotka koskettavat jumaluutta itsessään ja alkavat herätä, sillä DNA reagoi ja energia kasvaa teidän kutsuttanne jumaluutta.

Me siis olemme kertomassa teille siitä, että Ihmisolentona teillä on DNA:nne tukema tietoisuus, joka jättää energiaa kaikkianne, minne menette, ja tuo energia pysyy siellä. Tämä on syvällistä. Se selittää monia asioita. Se selittää rukouksen voiman. Se selittää kummitukset. Ajatelkaapa sitä - energiaa, jonka Ihmisen tietoisuus [DNA-järjestelmä] jättää jälkeensä, ja se jää paikalle pitkään sen jälkeenkin, kun Ihminen on jo mennyt. ”No, Kryon, jokin osa tästä kuulostaa minusta pimeyden energialta.” Kutsukaa sitä ihan, miksi tahdotte, mutta se on pelkästään energiajälki. Sen värähtelyä ei pidä tuomita. Tämä on osa sitä tapaa, maapallojärjestelmä työskentelee teidän kanssanne.

Mutta tosiaankin, jos haluatte määritellä pimeyden ja valon, pimeys tulee häviämään joka kerta, koska teidän kantamanne jumalallinen valo on voimakkaampi. Ja tämä valo jättää jälkensä maahan ja se pysyy siinä pisimpään. Tämä on prosessi, jota kukaan ei ajatellut edes olevan, mutta joka muotoilee Gaian värähtelyä. Kun ihmiskunta päättää värähdellä korkeammalla tasolla ja muuttaa mielensä, kaikki muuttuu - mukaan luettuna itse maaperä. Gaia reagoi teihin.
Minä olen antanut kumppanilleni ohjeet etsiä tästä todisteita. Kolme viikkoa sitten hän etsi ja löysi sen, mikä hänen tarvitsee esitellä teille huomenna [sunnuntain seminaarissa] - todisteen DNA:n jäljestä aineeseen [kutsutaan kummitus-DNA:ksi]. Sitä tukee nyt tieteellinen löydös. Tiedemiehet eivät vielä ymmärrä sitä, mutta he ovat nähneet sen, he ovat mitanneet sitä ja he tietävät sen todelliseksi. Näitä asioita alkaa tulla esiin. DNA ei ole sitä, mitä te luulette. Ihmisen tietoisuus ei ole sitä, mitä te luulette. Ja kaikki nämä asiat ovat näkymättömiä… aivan kuin lemurialaiset tässä huoneessa.

DNA-KERROS 10

Yhteenvedossa kerron tTille DNA-kerroksesta, jota lemurialaiset käyttivät eniten. Kerrottuanikaan, te ette ymmärrä sitä. Mutta teemme sen, koska pystymme ja koska joillekin teistä esoteerinen on vieläkin kiinnostavampaa kuin se, mitä te voitte todellisuudessa nähdä. Me esittelemme kymmenennen DNA-kerroksen.

No niin, DNA-kerrokset kymmenen, yksitoista ja kaksitoista ovat hyvin erilaisia kuin muut kerrokset. Me jälleen kerran pyydämme anteeksi täällä olevalta moniulotteiselta perheeltä sitä, että meidän täytyy laittaa nämä asiat näennäisesti numeroituihin laatikoihin Ihmisiä varten, sillä koko DNA itse asiassa työskentelee yhdessä. Ne, jotka ovat moniulotteisia, nauravat parhaillaan. 

He sanovat: ”No, se on kuin piirtäisi kylvyn ja katsoisi sitä sanoen: ’No, määritelläänpä sen osat. Katso, tässä on kuuma osa ja tässä on kylmä osa. Sitten on molekyylejä ja atomeita.'” Kuka näin haluaisi tehdä? Te haluatte ainoastaan mennä kylpyyn ja nauttia siitä, eikö vain? Se on kylpy, ei kokoelma kylvyn osia!

Todellakin, halutaan mennä nauttimaan DNA:n kokonaisuudesta, mutta me jaamme sen osiin, koska te pidätte siitä sillä tavalla. Niinpä me otamme kaksitoista osaa erilleen ja kulutamme siihen yli vuoden aikaa, koska te nautitte sen katsomisesta tällä tavalla, koska te olette lineaarisia. Ja koska ymmärrämme sen, me aiomme antaa lineaarisen kymmenennen kerroksen. DNA-kerroksilla kymmenen, yksitoista ja kaksitoista ei ole samanlaisia nimilappuja kuin muilla. Koska kymmenen, yksitoista ja kaksitoista ovat avainprosessikerroksia. Ne ovat toimintakerroksia, jopa numero kolmen yläpuolella, josta me kerroimme teille aikaisemmin. DNA on näennäisesti kehässä kaikkien kerrosten keskinäisessä vuorovaikutuksessa. Vaikein asia, mitä minun kumppanini on koskaan tarvinnut tehdä, oli yrittää selittää näitä DNA-kerroksia teille. Ja paljolti hänen kauhukseen, koska hän kuulee tästä yhdessä teidän kanssanne, minä annan hänelle tehtävän: Hänen on kirjoitettava kirja siitä! [Lee säpsähtää]

DNA-kerrosta kymmenen kutsutaan nimellä Va’yik’ra. Va’yik’ra. Se on ”kutsu jumaluuteen”. Se on toimintakerros. Sillä oli toinen nimi lemurialaisille, jotka eivät välittäneet eritellä kahtatoista kerrosta. He näkivät DNA:n alttarilla, heidän olemassaolonsa, heidän jumaluutensa ja heidän toisen näkökykynsä jumalallisena lähteenä. He eivät ymmärtäneet sitä Ihmisen kehon tutkittavana biologiana. He ymmärsivät sen elämän prosessina! He rakastivat Yaweeta, sillä hän kykeni ymmärtämään sitä siinä määrin, että he pystyivät elämään niin paljon pidempään. He rakastivat Ka-oota, sillä hän kykeni laittamaan kätensä heidän päälleen ja avustetun, magneettisen prosessin kautta todellakin aktivoimaan kutsun jumaluuteen. Nuoruudentemppeli ei ollut ainoastaan siis parantumispaikka. Se oli paikka, jossa kohdattiin itsensä tulemassa ja menemässä! Mikä kokemus!
Ne lemurialaiset, jotka ovat vuorilta täällä tässä huoneessa, hurraavat ja sanovat: 

Sitä se tarkkaan ottaen oli! Voi, viimeinkin joku paljastaa sen, miten me tunsimme, millaista se oli ja mitä me olemme olleet koko tämän ajan, kunnes voisimme herätä.” Ja tässä on noiden lemurialaisten lupaus. He tulevat näyttäytymään teille! Yhtenä päivänä, auringon paistaessa, menkää ylös vuorelle. Nämä lemurialaiset tulevat näyttäytymään teille, muttei Ihmiskehon muodossa. Se tulee olemaan valoa, ääntä ja väriä sekä moniulotteisen todellisuuden värähtelyä. 

Kuunnelkaa kuoroa! Tarkkailkaa sitä, koska te tulette näkemään kirkkaita valoja tai vähintäänkin tuntemaan heidän väriensä energian. Ja jotkut teistä jo ovatkin tehneet sen. Se on toimintakerros, kutsu jumaluuteen, voimakkain osa parantumiseen ja Hengen yhteyden aktivoimiseen. 

Mitä luulette parantumisen olevan? Kun keho tasapainottuu jumalallisesti, se ei salli epäsopivien asioiden olemassaoloa. Haluaisitteko muuttaa sitä, miten nopeasti vanhenette? Ehkäpä on aika puhua lemurialaiselle! He tulevat nimittäin olemaan aulassa. [Naurua] Voi, rakas ystävä, te olette vuosisadan Majakoita. Te tulette luomaan rauhan maapallolle. Kuuntele, kumppanini [Lee], sillä minä haluan sinun etenevän tässä hitaasti. Ei ole koskaan ollut tällaista tilaisuutta. Rakkaat kuuntelijat ja lukijat, 16 vuoden ajan te olette sallineet minun ääneni tulla tämän miehen kautta ja nyt me olemme valmiita ihmeille yleisön joukossa. Sitä ei ole koskaan tapahtunut tällä tavalla aikaisemmin. Meillä ei ole koskaan ollut Yaweeta ja Ka-oota samassa paikassa. Meillä ei ole koskaan ollut lemurialaisten energioita tässä muodossa tänä muutosten vuotena. 

Otatteko kehonne muuttamisen tosissanne? 

No, jos te aiotte istua siellä ja olla nimettömiä, sillä ei ole paljoakaan energiaa ympärillään. Kaikki meistä, mukaan lukien Kryon ja hänen mukanaan tullut seurue haluavat käyttää hetken lähettääkseen teille uskomattoman parantavaa voimaa. Minä en halua nolata ketään, mutta minä sanon teille ensimmäistä kertaa, että jos te olette vakavissanne elämänne muuttamisen osalta juuri nyt ja valmiita saamaan parannusta tässä huoneessa, niin nouskaa ylös. Nouskaa ylös! Älkää nousko ylös, jollette tarkoita sitä. [Koko yleisö, 500 ihmistä, seisoo.]

No niin, antakaa meidän hoitaa teitä. Täällä oleva seurue tietää, mitä tehdä, koska tämän vuoksi he tulivat. Lemurialaiset vuoren sisässä hurraavat, seisovat ja sanovat: ”Vihdoinkin! Sitoutumista ja uskoa on.” Ja tuntekaa siis paino ja Hengen tiheys noiden veljien ja sisarten painautuessa teitä vasten. Antakaa jalkojenne ja kehonne tulla täysin pestyiksi päästä jalkateriin saakka. Antakaa tämän olla alku sille parantumiselle, joka tapahtuu tänä viikonloppuna ja sen jälkeen. Kuusi teistä muuttuu juuri nyt… kahdeksan… neljätoista. Pidä tämä kasassa, kumppanini, sillä sinä et ole koskaan nähnyt tätä aikaisemmin. Voitko kuulla meidän hurraavan? Voitko kuulla kuoron äänen? Jos sinä voit, sinun DNA:si alkaa tasapainottua jumalallisella tavallaan. [Yleisöä pyydetään istumaan taas alas.]

Noiden surujen on aika lähteä, Rakas Ystävä. Jotkut teistä laittavat pois sellaista, mitä te olette kantaneet niin pitkään, nuo taakat, koska me pesemme teitä juuri nyt ja te tasapainotutte. Tuntekaa tuulen henkäys. Tuntekaa tapahtuva koskettelu. Jotkut teistä haistavat kukkien tuoksun siellä, missä ei ole kukkia ja tuntevat kosketuksen siellä, missä ei ole sitä. Te ette ole koskaan ennen sallineet tätä. Se on melkein liian paljon minun kumppanini kestettäväksi.

Siunattu on se Ihmisolento, joka ymmärtää, mitä on juuri tapahtunut, sillä se on virstanpylväs - ei tälle huoneelle, ei tälle kaupungille, ei edes tälle maapallolle, mutta niille ihmishengille, jotka ovat täällä ja niille, jotka saivat todistaa tämän. Monet näkevät tämän tapahtuman ja he muistavat tämän päivän ja juhlivat teidän elämäänne senkin jälkeen, kun te olette lähteneet maapallolta. He puhuvat tästä päivästä, kun lemurialaiset tapasivat teidät. 

Ja niin on aika lähteä. On erittäin vaikeaa lähteä tästä paikasta. Yhteys on muodostettu ensimmäistä kertaa ja se on kaiken sen yläpuolella, mitä minun kumppanini on koskaan nähnyt tässä työssään. Minäpä kerron sinulle, mitä tämä on, rakas kumppani: Ihmisolennot ovat juuri rakastuneet toisiinsa solutasolla. Tasapainottumista tapahtuu. Ja parantaminen on saatu aikaan… on saatu aikaan.
Ja niin se on.
  * Kryon *

Ei kommentteja: