WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Arkkienkeli Gabrielin Yleiskatsaus vuoteen 2011 / osa1

Syvempien totuuksien paljastumisvuosi 

Aivan kuin vuosi 2010, 2011 tapahtuu energeettisesti kolmessa pääosassa

- tammi-huhtikuu - valintojen paljastuminen ja uudelleenarviointi (1. chakra)
- touko-elokuu - yhdistyminen ja sitoutuminen (2. chakra)
- syys-joulukuu - uudistuminen ja uudet alut (3. chakra)
 
Vuoteen 2011 sisältyy yhden merkittävän Sirius-pyörteen avautuminen. Kun tämä tapahtuu, muodostuu neljän kvadrantin risti. Näistä kukin hallitsee fyysisyyttä, tunnetta, mieltä ja henkisyyttä, mikä valmistelee sielutietoisuuden avautumiseen. Tämä avautuminen nopeuttaa näiden neljän kehon yhteensulautumista.
 
Tammi-huhtikuu
 
Neljää ensimmäistä kuukautta on valmistellut 5. chakran siirtyminen alempiin charkoihin vuoden 2010 viimeisen kolmanneksen aikana. Se on lisännyt muotoon ilmentämisen potentiaalia. Kolme alinta chakraa ovat ilmentämischakroja. Sielua valmistellaan nyt ilmentämisen ensivaiheisiin.
 
Ensimmäisessä chakrassa on kyse siitä, miten luodaan muotoa ja suhtaudutaan siihen. Pääfokus on uudelleenjärjestämisessä ja siirtymisessä uusiin valintoihin, jotka palvelevat sielusuunnitelmaa.
 
Löydätte itsenne merkittävästä uudelleenarviointiprosessista. Jotkut asiat tulevat loppuun, kun olette siirtyneet näiden asioiden oppituntien läpi. Paljastumisessa on kyse totuudesta siihen perustuen, mitä olette oppineet vanhoista muodoista.
 
Voitte nähdä tätä jo tapahtuvan esim. Wikileaks-skandaalissa - nettisivuston paljastaessa salaista informaatiota hallituksista ja johtajista. Tämä kaikki johtaa valintojen uudelleenarviointiin ja siihen, miten ne palvelevat tai eivät palvele.
 
Kun viidennen chakran energiat liikkuvat alas, paljastuu paljon salaisuuksia, joita on pidetty alitajunnan varjoissa. Tätä tapahtuu ihmisille yksilöinä ja maailman tietoisuuden makrokosmoksessa.
 
Kaikki tunnehäpeä laukaistaan pintaan. Kaikki vanha tunnekuorma tulee esiin tänä vuonna, erityisesti vuoden 2011 toisella kolmanneksella.
 
Näiden neljän ensimmäisen kuukauden aikana asioita tuodaan pintaan syvempien totuuksien paljastumiseksi. Olette valmistelleet sitä maailmanlaajuisella internet-yhteydellä. On vaikeaa pitää asioita salassa. Ihmiset oppivat, miten yhdistyä tallennettuun informaatioon näitä paljastuksia varten.
 
Maailman selviytymisjärjestelmien kontrollointi joka perustuu siihen, miten maailman johtotiimi on pitänyt salaisuuksia massoilta, paljastuu kerros kerrokselta - yhteiskuntajärjestelmät, hallitusrakenteet, uskonnolliset rakenteet, puolustusrakenteet. Tämä saattaa kaikki tasa-arvoisemmaksi.
 
Totuus paljastaa sen, mikä on todellista. Tämä paljastaa harhat ja harhojen kontrolloinnin. Kun Sirius-pyörre avautuu, se avaa opetus- ja oppimisenergioita. Tietoulottuvuus lisääntyy, kun siirrytte Viisauden ja oppimisen saliin. Tämä on astraalitason (4. ulottuvuus) uusi areena. Tämä on energiarakenne, joka ympäröi planeettaa ja jokaista yksilöä.
 
Näiden neljän ensimmäisen kuukauden aikana fyysisiä oireita on kehon alaosassa. Vyötärön alapuoli luultavasti aktivoituu. Kipu ja arkuus on todennäköistä. Energian liikkuminen pintaan aiheuttaa aistimuksia, kuten nykimistä lihaksissa.
 
Saatatte myös tuntea olevanne maadoittuneempi ja keskittyneempi, kun korkeampia energioita kulkee alakehoonne (taas kerran, valmisteltu vuoden 2010 viime kuukausina).
 
Kun 5. chakran liike on tapahtunut, alatte aktivoida totuutta olemisesta/olemuksesta, mikä johtaa Jumalan suunnitelmaan ilmentyneempänä todellisuutena ja yhtenäiskokemuksena. Vuonna 2011 koette yhtenäisyyden kokemusperäisemmin kuin ennen. Tämä tapahtuu, kuin totuus paljastuu - se, että olette samaa monilla tasoilla.
 
Olette "sisäpiirissä" syvemmin ja teillä on lisääntynyt kyky tehdä informoituja valintoja. Ensimmäiset neljä kuukautta paljastavat uusia tapoja tehdä valintoja ja tämä johtaa teidät uusiin sitoumuksiin.
 
Saattaa olla paljon vanhasta irtipäästämistä sekä sen syvempää paljastumista, miten asiat eivät palvele teitä enää vanhasta selviytymisnäkemyksestä elämää kohtaan. Malleista elämässänne tulee selvempiä. Ryhmätietoisuus kasvaa.
 
Alatte jo nähdä, etteivät ne naurettavat poliittiset mallit ole palvelleet teitä, missä USA:n kaksi puoluetta ovat olleet toisiaan vastaan eivätkä ole palvelleet kokonaisuutta. Noissa puolueissa on tapahduttava uudelleenarviointia ja muutosta sisältämään yksilöllisiä näkemyksiä ja tapoja etsiä ratkaisuja.
 
Yhdistyminen näitä ratkaisuja varten palvelee teitä. Vastakkainasettelussa teillä on heijastus kaksinaisuudesta, jota olette ylläpitäneet henkilökohtaisessa elämässänne ja kollektiivitietoisuudessa. Tämä on yksi viime vuosista, joka haastaa kaksinaisuuden suoraan. Tämä on ollut painopisteenä paljon enemmän vuodesta 2004 saakka.
 
Tämä on vastakohtien arvioinnin vuosi, jotta ymmärretään erilaisten näkökulmien ja lähestymistapojen lahjat. Paljastukset neljän ensimmäisen kuukauden aikana luovat uutta inspiraatiota. Tämä syntyy sielun alkaessa "testata" persoonaa. Tämä testaa persoonaa siinä, miten se on kiinnittynyt eri muotoihin itsetunnon kompensaationa. Tämä paljastaa, etteivät nämä kiinnittymiset enää toimi.
 
Silloin kun kiinnitytään yhteen asiaan, vastustetaan kaikkea muuta, mikä haastaisi tämän. Tämä on voimallista aikaa nähdä nämä kiinnittymiset syvemmin … nähdä, mikä palvelee ja mikä ei.
 
Paljastusten selkeyttämistä tapahtuu kahden ensimmäisen kuukauden aikana ja sitten seuraavat kaksi kuukautta ovat enemmän uudelleenarviointia. Jos lantioalueella on paljon tukoksia, teillä saattaa olla paljon lisäongelmia eturauhasessa, munasarjoissa ja sukupuolielimissä.
 
Myös virtsaaminen voi aiheuttaa hämmennystä. On tärkeää pyrkiä selvittämään tukokset, joita on pidetty kehossa ja jotka perustuvat selviytymis- ja puolustautumislähestymistapaan elämää kohtaan. Jos olette selvittäneet tukoksenne, teillä voi olla enemmän hyvinvointia ja tasapainoa.
 
Tällä kehoalueella voi olla enemmän harmoniaa. Tämä kiihtyy tavalla tai toisella. Jos teillä ei ole kovasti tukoksia siellä, saatatte tuntea energian kerääntyvän enemmän siihen keho-osaan. Tämä voi lisätä kundaliini/seksuaalienergian vapautumista. Tämä voi lisätä seksihalujanne. Se voi tuoda myös aistimuksia suuremmasta elävyydestä maadoittuneena kehoon.
 
Tämä voi innostaa teitä käyttämään elämäänne uusien muotojen rakentamiseen ja uusien parannusten tekemiseen. Voi olla halua ilmentää asioita, jotka ovat olleet pelkkiä kiinnostuksen kohteita. Ulkoisessa maailmassa näette monien järjestelmien uudelleenarviointia. Tapahtuu ensin paljastuksia, miten nuo järjestelmät eivät toimi.
 
Ensin saattaa syntyä paljon kritiikkiä. Huomaatte, että on vaikeampaa olla omahyväinen tai irti siitä, mitä monille tapahtuu. Suhde muodon maailmaan käsittäen, ettei se ole tyydytyksenne lähde, muodostuu tänä aikana.
 
Tämä on merkki, että sielu ja Jumalan suunnitelma alkaa yhdistyä kanssanne todellisemmalla tasolla. Voitte kokea myös alaselkävaivoja tänä aikana. Jos teillä on selviytymisongelmia käsittelemättä, ne tulevat pintaan selvemmin.
 
Epäilyksiä ja pelkoja voi tulla esiin, jotta ne voidaan hoitaa ja muuntaa. On itsensä epäilemisen ja selviytymispelkojen kausia, mutta epävarmuutta, mistä ne tulevat. Tämä tulee olemuksenne ydintasolta. Tapahtuu monia innostavia paljastuksia.
 
Alatte ehkä nähdä sielun silmin - kuvan varsinaisen muodon, kokonaisemman kuvan. Kun alemmissa chakroissa on kyse ilmentämisestä, sielu alkaa innostaa teitä kohti uusia luomuksia ja ilmennyksiä.
 
Saatatte havaita hyvin vaistovaraista pelkoa toisinaan, jos olette vaarallisella tiellä. Eläinvaisto lisääntyy. Se tuo esiin myös sielun kokemuksen tietämisestä. Näette asiat eheämmästä/kokonaisemmasta tietämisestä.
 
Touko-elokuu
 
Kun siirrytte toiseen kolmannekseen, ensimmäinen chakra innostaa teitä toiseen chakraan siirtyäksenne uusiin valintoihin. Alatte transformoida suhteitanne tänä aikana. Kaikkea arvioidaan siinä, miten suhtaudutte itse elämään. Miten muodostatte yhteyksiä, jotka ovat syvempiä kuin kiintymys/kiinnittyminen.
 
Yhteys muodostuu sisäisestä kokemuksesta. Touko- ja kesäkuussa on enemmän kyse yhdistymisestä syvemmin itseenne, reaktiona ensimmäisten neljän kuukauden irtipäästämiselle ulkoisista kiinnittymisistä. Se voi olla aikaa, jolloin kaikki suhteenne muuttuvat merkittävästi. Saatatte myös muodostaa uusia suhteita, mitkä vaativat teitä suhtautumaan tasavertaisemmin.
 
Tämä valmistelee teitä ykseyteen, keskinäisen yhteyden ei riippuvuuden kera. Yhdistymistä, jakamista, antamista ja saamista, missä kumpikin ovat vapaita yksilöitä. Kiinnittyminen taas perustuu narsismitavoitteisiin. Tämä ei ota huomioon kumpaakin ihmistä tai kumpaakin osapuolta ja kummankin tarpeita.
 
Narsismin harha on, että jokin ulkopuolellani määrittää arvoni. Tämä alkaa muuttua kohti yhdistymistä. Kiinnittyminen on erillisyyttä ja kontrollointia. Kiinnittymistä hallitsee persoonan alempi haluluonto, joka kiinnittyy tunteellisesti tiettyihin muotoihin ja tilanteisiin. Tämä on estänyt teitä tietämästä omaa pyhää arvoanne.
 
Halu liittyy tuskaan ja nautintoon ja se yrittää manipuloida, puolustaa ja vastustaa kaikkea, mikä seisoo tyydytyksen edessä. Tämä pitää teidät vastakohtien maailmassa. Kun päästätte irti kiinnittymisestä ja yhdistytte enemmän itseen, valmistaudutte yhdistymiseen. Sielu alkaa tunkeutua persoonaan tunteellisella suhdetasolla.
 
Toukokuu ja kesäkuu on irtipäästämistä niistä kiinnikkeistä, joita olette tunnistaneet neljän ensimmäisen kuukauden aikana. Alatte nyt synnyttää uusia lähestymistapoja sisältäpäin. Ympäröivässä maailmassanne näette mullistuksia ryhmissä ja hallituksissa.
 
Kaikki missä on kiinnitytty kaksinaisuuden ja vastakkaisuuden tiettyihin muotoihin ja tavoitteisiin, alkaa hajota jollain tavalla. Tämä alkaa harhojen paljastumisella ja sillä tosiasialla, etteivät nämä näkemykset toimi.
 
Olette saaneet jo aavistuksia vuoden 2010 lopussa. Yhdistyneet kansakunnat ovat mukana näissä muutoksissa - niiden välitystavat ovat olleet monin tavoin yksipuolisia. Myös USA:n tasapainoton lähestymistapa paljastuu. Monet pelkäävät näitä paljastuksia.
 
Alatte nähdä yksipuolisen lähestymistavan asioihin, mikä ei ole ollut kiinnostunut tasavertaisuudesta. Kiinnittymisissä ja tavoitesuunnitelmissa on ollut paljon korruptiota. Näiden asioiden ratkaiseminen vie aikaa, mutta niitä aletaan ravistella tänä aikana.
 
Näette, että hallitusten liittolaiset ovat olleet vastakkain tai taistelussa monissa tapauksissa. Tästä tulee selvää, kun salaisuuksia paljastuu lisää. On tapahtunut paljon huijausta. Koette lisää suhdemuutoksia uskonnollisissa järjestelmissä.
 
Ihmiset ovat pettyneempiä uskontojensa kaksinaisuuteen, häpeään ja tuomitsemiseen. Hyvä ja paha, oikea ja väärä vastakkain. Kun sielu tunkeutuu toiseen chakraan, se aiheuttaa mullistuksen tavassanne suhtautua elämänne jokaiseen osaan. Se yrittää paljastaa syvempiä totuuksia, jotta voitte reagoida ja siirtyä syvempään sitoutumiseen ja syvempiin ratkaisuihin.
 
Olette jo luoneet maailman ryhmätietoisuuden internetin avulla. Teidän on nyt opittava, miten kehittää maailmaanne järjestelmiä, jotka yhdistävät ja luovat tasavertaisuutta ja arvoa. On vähemmän kontrollointia, hallintaa ja salailua. Henkilökohtaisissa suhteissanne tapahtuu räjähdyksiä, jos niissä on riippuvuutta. Se on merkki tasapainottomuudesta eikä se ole tyydyttävää.
 
Riippuvuudessa on kyse vain puolustautumisesta ja haavoittumisen kontrolloinnista. Ihmiset ovat tiedostamatta käyttäneet toisia tyydyttämään omia kiinnikkeitään ja tavoitteitaan. Ja olette käyttäneet toisianne hetkelliseen nautintoon sen sijaan, että olisitte tienneet, miten luodaan syvempää täyttymystä. Totuus on, että kaikki mitä voitte omistaa, on oman olemuksenne totuuden syvyyksissä.
 
Tämä syvenee tänä aikana. Ja saatatte löytää lisää rooleja, joita olette esittäneet sen sijaan, että olisitte luottaneet yksilöllisyyteenne. Tämä on ollut tapa sopia laumatietoisuuteen, löytää hyväksyntää jostain itsenne ulkopuolisesta.
 
Kun parannatte kykyänne liittyä itseenne, pääsette syvempään totuuteen ja itsenne arvostukseen ja pystytte siirtymään kohti itsen toteuttamista.
 
Todellisuudessanne on kaikessa kyse suhteesta. Kaikki on keskenään yhteydessä ja suhteessa. Tämä kaikki alkaa muuttua tänä aikana. Yhdistyminen johtaa uusiin sitoutumisiin. Tapahtuu tasapuolisempaa vaihtoa, mikä palvelee kumpaakin ihmistä tai ryhmää.
 
Huomaatte alkavanne ymmärtää, mitä merkitsee antaa ja vastaanottaa. Ne ovat yhteydessä. Jos todella annatte itsestänne, saatte syvän kokemuksen. Jos todella otatte vastaan, luotte lisää halua antaa ja yhdistyä. Kyse on keskinäisestä innostuksesta.
 
USA, Venäjä, Korea ja Kiina ovat kaikki avainpelaajia suhteiden ravistelemisessa. Niillä alkaa olla potentiaalia nähdä keskinäiset tarpeet, millä on mahdollisuus muuttaa kansainvälisiä suhteita. On myös paljon konflikteja uskonnollisissa sodissa ja vastapuolissa.
 
Terrorismi on esillä, kun syvempiä totuuksia paljastuu. Alatte nähdä, miten näitä asioita on sepitetty tukemaan maailmanlaajuista agendaa, mikä vaatii teitä kaikkia pysymään pelossa kontrollointia varten. Näitä totuuksia tulee esiin täydemmin, jos olette valmis näkemään syvemmän totuuden.
 
Näette useampien ihmisten puolustavan oikeuttaan näkyä ja kuulua. Konfliktien jälkeen se johtaa tarpeeseen kuunnella paremmin. Ihmiset saavat rohkeutta ja muodostavat ryhmiä, jotka seisovat korkeimman parhaan totuudessa.
 
Vuoden viimeinen kolmannes liittyy enemmän ryhmätietoisuuden muodostamiseen ja yhteenliittymiseen. Tätä valmistellaan ensin muutoksilla henkilökohtaisissa suhteissa.
 
Toinen kolmannes saattaa johtaa ruuansulatusongelmiin, suolistopoltteeseen. Munuaisiin ja pernaan vaikutetaan myös. On vatsavaivoja, -haavaumia. Näitä tulee, jos ette ole puhdistaneet tunnekehoanne.
 
Taas kerran, etsikää työkaluja ja tukea, mitkä sallivat teille tämän tekemisen, jotta voitte olla ennakoiva ratkaisujen luomisessa. Kun nämä korkeammat energiat tunkeutuvat alempiin chakroihin, tapahtuu ensin supistuminen. Tämä johtuu siitä, että nämä energiat tuntuvat ensin häiritsevän sitä, minkä olette tunteneet. Tämä lopulta laajenee ja vapautuu, jos työskentelette näiden energioiden kanssa.
 
Saatatte huomata tarvetta virtsata useammin, yhtenä esimerkkinä. Ruuansulatusjärjestelmä muuttuu melkoisesti toisen kolmanneksen aikana. Jos olette valmistelleet tämän keho-osan, siirrytte tyydyttävämpään kokemukseen tunteidenne osalta.
 
Jos ette ole tehneet tätä työtä, luultavasti pelkäätte ja vastustatte enemmän, kun monia tunteita liikkuu tänä aikana. Teidän täytyy tottua jakamaan tunteitanne ja tukemaan toisianne tässä tunteiden takaisinottamisprosessissa.
 
Teillä kaikilla on samat tarpeet. Tämä voi johtaa rakkauden tunteiden laajentumiseen, mihin innostaa kykynne tuntea tasapainoa ja liikuttua uudella tavalla ihmisten olosuhteista. Tämä on yksi merkki sielusta, joka osoittaa teidän kaikkien olevan yhteydessä. Aistijärjestelmänne syvenee.
 
Kadotatte haluluonteen, mikä syntyy viiden fyysisen aistin ollessa pääaistimina. Siirrytte aistimisen korkeammille tasoille. Esimerkiksi makuaistista tulee tyydyttävämpi ja siihen tulee ulottuvuus, missä ei enää ole kyse mielihyvästä, vaan autuudesta yhdistyä kasvikuntaan (enimmäkseen).
 
Aistitte monin tavoin sen, mitä syötte, kulkevan koko järjestelmänne läpi. Elämänkokemuksena! Näkökykyynne alkaa yhdistyä oivallusvälähdyksiä, niin että nähdessänne jotain näette ydinolemuksen tai idean muodon takana.
 
Sielu on puolueeton. Muoto on puolueeton. Kun nämä yhdistyvät, alatte havaita elämän täydemmin. Tästä uudesta tavasta suhtautua ja innostua syntyy välittömiä oivalluksia. Näkeminen ja oivallus - ulkoinen ja sisäinen yhdessä.
 
Uudesta kokemussyvyydestä ja suhtautumisesta elämään tulee mahdollista. Saatte ensin välähdyksiä, kun sielu valmistautuu tulemaan kokemukseenne.
 
Syys-joulukuu (uudistaminen ja alut)
 
Kun siirrytte viimeiseen kolmannekseen, palveluhalu siirtyy kolmannen chakran tahtoon. Innostutte täydemmin ilmentämään sellaista, mikä palvelee ryhmätietoisuutta.
 
On vasta alkua yhdistymiselle ja sille, mitä se voisi merkitä, kun siirrytte haavoittuneesta narsismista kykyyn arvostaa itseä ja sitten toisia. Asioista jotka teille on yhteistä, tulee aina vain selvempiä.
 
Tämä vaatii kaikkea, mitä olette oppineet, ja nyt alatte luoda uutta todellisuutta sisäisestä ja ulkoisesta kanssakäymisestä. Tämä auttaa parantamaan tavanomaista erillisyyttänne ja siirtymään enemmän yhtenäisyyteen. Jumalan tahto voi alkaa ohjata persoonaa täydemmin, kun siirrytte kolmanteen chakraan sen transformaatiota varten.
 
Halu ulkoiseen lähteeseen kuolee lisää. Tätä on valmisteltu enemmän kahden ensimmäisen kolmanneksen aikana. Alatte ajatella, tuntea ja kokea sekä tehdä valintoja siitä, miten voitte palvella kokonaisuutta.
 
Tämä syntyy suuremmasta itsearvostuksen tunteesta. Alatte tietää sisäisen heräämisen myötä ensimmäistä kertaa, mitä voima on. Alatte ilmentää tuosta henkilökohtaisesta yhteydestä itseen, todelliseen lähteeseen.
 
Tämä uudistuminen ja alkaminen keskittyy pääasiallisesti ryhmävärähtelyyn. Tahto siirtyy kohti ryhmävärähtelyä - kykyyn havaita yhteys ryhmävärähtelyyn, mikä on harmoniassa sieluitsenne kanssa. Se on selvää teille riippumatta siitä, missä olette. Teillä saattaa olla "deja-vu" -ilmiöitä merkkeinä siitä, mistä puhumme. Tämä lisääntyy, kun avaudutte sieluvärähtelylle.
 
Tunnistatte lisää sielukumppaniyhteyksiä. On monia mahdollisia sielukumppaneita. Esimerkiksi voisitte viettää tietyn ajan yhdessä opettaaksenne toisillenne jotain erityistä, enimmäkseen positiivista ja joskus negatiivista tai haastavaa.
 
Toiset yhteydet kestävät elämän ajan sekä ystävinä että kumppaneina. Tämä lisääntyy tänä vuonna.
 
Matka mitä tämä ryhmä on suunnitellut Egyptiin marraskuussa 2011, on osa tätä ryhmätietoisuutta ja -painopistettä. Tästä syystä se on suunniteltu näin ensimmäistä kertaa. Se mitä teillä on annettavana, tukee ryhmää. Kannustamme siis teitä kuuntelemaan tuota sisäistä kiinnostusta.
 
Pääskää siis kosketukseen taitojenne, kykyjenne ja lahjojenne kanssa. Olette viettäneet vuoden alkuosan yhdistyen näihin puoliinne täydemmin. Voitte nyt alkaa tuoda esiin niitä täydemmin ryhmän hyväksi.
 
Kaikki hyötyvät kaikista muista ja tästä tulee selvempää. Kun vedätte puoleenne sieluryhmiä, ryhmäpalvelu kiihtyy ja parantaa jokaisen yksilön mahdollisuutta kokea. "Kiihdytätte" toisanne. Autatte toisianne nousemaan tietoisuuden ja mahdollisuuksien uusille tasoille!
 
Tätä varten olette valmistautuneet, kun alatte muuttaa värähtelyänne kohti sielutietoisuutta. Tuntonne kasvavat edelleen. Kuulette sisäkorvalla ja pääsette täydemmin universaaleihin ääniin. Joistain tulee nyt myös telepaattisempia. Jotkut kokevat tätä myös, silloin kun tiedätte, mitä ystävä ajattelee tai aikoo sanoa. Alatte luottaa tähän yleisemmin osana syvempää yhteyttä.
 
Alempi järjestelmä siirtyy korkeampiin havaintotapoihin, kun näihin korkeampiin energioihin yhdistytään. Siirrytte selvätuntoisuuteen, aistimaan tunnetasolla joka perustuu intuitiiviseen tietämiseen.
 
Selväkuuloisuus on kyky kuulla oppaitanne ja läsnä olevia energioita, kuten enkeleitä ja olentoja. Pystytte yhdistymään täydemmin planeettahierarkiaan, mikä yhdistyy enemmän yksilöihin, jotka ovat yhteydessä ryhmään. Tämä johtuu siitä, että suunnitelman aktivoiminen on helpompaa, silloin kun jokainen ihminen pystyy esittämään osansa tässä Jumalan suunnitelman osuudessa.
 
Selvänäköisyys on kyky puhua kanavana, kuten tapahtuu tällä, joka tuo tätä viestiä lävitseen teille. Uskonnolliset ryhmät ovat ymmärtäneet tämän monin tavoin väärin. Esimerkiksi kielillä puhuminen on kulkuneuvon kyvyttömyyttä tulkita tulevia energioita varsinaiseksi kieleksi ja puheeksi. Aivoissa tapahtuu paljon aktivointia tällä kolmannella kolmanneksella. Sydäntä aktivoidaan myös.
 
Tapahtuu myös monia hormonaalisia muutoksia, kun käpy- ja aivolisäke alkavat herätä enemmän. Tämä on uudistumista, mikä ottaa kaiken aiemmin tulleen, siirtyy uuteen todellisuuteen, mikä vasta alkaa ilmentyä, ja tulee uudeksi sielupotentiaaliksi. Ulkoisessa maailmassa vanhojen muotojen sisällä esitellään uusia muotoja. Uusia ihmisiä tulee vaikutusasemaan.
 
Voi olla radikaaleja ideoita, mutta massatietoisuus tukee niitä, kun muutoksia alkaa tapahtua. Sekä mielien kohtaaminen että ristiriidat lisääntyvät, koska on joitain, jotka menevät syvemmälle kontrollointiin yrityksenä pitää kiinni vanhoista muodoista. Tämä on kaikki osa prosessia.
 
Saattaa olla joitain vakavia konflikteja. Planeettanne ydinvoimassa tapahtuu paljon mullistusta, koska tapahtuu lisää paljastuksia. Tämä tulee esiin toisella kolmanneksella ja siirtyy enemmän toimintaan neljän viimeisen kuukauden aikana.
 
Solar plexuksessa on aktiivisuutta lisääntyneen ruuansulatusliikkeen myötä. Saattaa olla närästystä, kun korkeammat energiat polttavat kirjaimellisesti kaikki tukokset. Saattaa olla turvotusta ja paino näyttää nousevan, kun pyritte yhdistymään uusiin energioihin, mitkä osuvat ensin tukoksiin. Sisäeritysjärjestelmän haasteista tulee selvempiä tänä aikana. Kateenkorva uudistuu.
 
Alitajunta avautuu, minkä portti on kateenkorvan alueella. Tapahtuu paljon irtipäästämistä, mikä sallii alitajunnan siirtyä intuitioksi ja korkeampi voima ottaa ohjat tietoisesta mielestä.
 
Totuus pyhästä identiteetistänne ja henkilökohtaisesta voimastanne lisääntyy. Sillä ei ole mitään tekemistä kontrolloinnin kanssa. Kyse on suuremman vastuun ottamisesta koko itsestänne ja siitä potentiaalista, mikä herää sisältä. Halutaan enemmän ja enemmän rauhaa sekä yksilöinä että kollektiivisesti.
 
Tässä on muutamia asioita, joita voitte odottaa vuonna 2011.
 
Siunausta teille kaikille
Gabriel
 
Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Ron Baker 
( www.childrenoflight.com)

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
lue vielä

vuosi 2011 säätieote tammi-huhtikuulle -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: