WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 27. tammikuuta 2011

PALUU ja 12:12 ja Paluu Rakkauteen

Onnellista uutta vuotta 2011!
 
Tämä vuosi lupaa olla hyvin tapahtumarikas, sillä tänä vuonna aloitatte kaikki henkilökohtaisen ja planetaarisen ylösnousemusprosessinne. Siksi olemme antaneet Arcturuslaisen Käytävän neljännen osan otsikoksi "Paluu".
 
Ette aloita paluutanne viidenteen ulottuvuuteen vain muistamalla tuon todellisuuden, vaan myös muistamalla sen sinun, joka resonoi tuon viidennen ulottuvuuden todellisuuden kanssa. Kun muistatte tuon sinun, teillä on ensimmäinen astinkivenne kohti Kotia. Resonoitte myriadeihin viidennen ulottuvuuden rinnakkaistodellisuuksiin sekä myriadeihin kolmannen ja neljännen ulottuvuuden todellisuuksiin. Erona on, että kun saatte takaisin viidennen ulottuvuuden resonanssinne, alatte muistaa myriadit todellisuutenne tuossa ilmaisutaajuudessa.
 
Välttääksenne tunteen pakahtumisesta ja hämmentymisestä niin moniin mahdollisiin todellisuuksiin, olette luoneet astinkivitodellisuuden. Jokaisella on viidennen ulottuvuuden astinkivielämä, mihin he astuvat ylösnousemuksessa. Pian monet teistä alkavat muistaa tämän astinkivitodellisuuden ja käyvät siinä unissaan ja meditoinneissaan.
 
Salaisuutena ei ole muistaa kaikkea.
Salaisuutena on, että kaikki mitä muistatte, on todellista!
 
Tällä toteamuksella tarkoitamme, että kaiken sen luotte, minkä voitte kuvitella. Kuvittelu on viidennen ulottuvuuden ajattelua ja kaikella ajattelulla on luomisvoima. Siksi jos ajattelette jotain, luotte sen. Tämä on viidennen ja ylempien ulottuvuuksien käyttöjärjestelmä.
 
Viidenteen ulottuvuuteen ylösnousemisen viime vaiheessa tämä käyttöjärjestelmä on usein problemaattinen, koska teidän on oltava ajatustenne ja tunteidenne mestari. Jos jokainen ajatuksenne ja tunteenne näkyisi päänne yläpuolella kaikille, teistä tulisi mestari hyvin nopeasti. Toisin sanoen, tervetuloa elämään viidennessä ulottuvuudessa, sillä astinkivielämässänne jokainen ajatuksenne ja tunteenne ilmentyy välittömästi. Tämän vuoksi on elintärkeää, että saatte hallintaan pelkonne.
 
Kaksi oleellista työkalua mestaruuteen peloistanne on informaatio ja ehdoton rakkaus. Lisäksi, jos saamanne informaatio ei tunnu ehdottomalta rakkaudelta, niin sivuuttakaa se ja etsikää korkeamman taajuuden lähde. Onneksi ehdoton rakkaus ei ole ainoastaan pelon vastalääke, vaan se on myös palomuuri, joka estää pelkoa tunkeutumasta tietoisuuteenne. Jos tunnette hivenenkään pelkoa, älkää katsoko solar plexuksellanne, koska se ottaa vastaan alemman taajuuden informaatiota maa-astianne pyhään temppeliin.
 
Sen sijaan pyydämme, että tunnistatte pelon tunteen alemmilla chakroillanne, mutta katsotte tuo informaation energiamalleja avoimella kolmannella silmällänne. Pelko ei voi tunkeutua kolmanteen silmäänne. Siksi sen havaitseminen ei vahingoita teitä. Voitte sitten säteillä ehdotonta rakkautta todellisuuteenne varmistamaan, että pelkotaajuus ei vaivaa teitä.
 
Toisaalta, silloin kun saatte valoviestin avoimelta kolmannelta silmältänne, jakakaa tuo viesti korkean sydämenne kanssa. Korkea sydämenne sitten purkaa moniulotteiseen valoon upotetun ehdottoman rakkauden ja lähettää sen kaikkialle kehoonne ja ympäristöönne. Tämä ehdoton rakkaus suojelee teitä aina ja se parantaa pelon. Kyllä, pelko voidaan parantaa, sillä se on luomus, ihmisluomus. Alkakaa ajatella jokaista ajatustanne ja tunnettanne omana ihmisluomuksenanne. Onneksi voitte korjata kaikkia luomuksianne ehdottoman rakkauden mahtavalla voimalla.
 
PALUU ON ALKANUT
 
"Rakkaat Arcturuslaiset, olen kuullut viestin vain mielessäni vai onko se sydämessäni? Pyydän teitä nyt auttamaan minua selviämään tästä viestistä. Tiedän, että minun on suljettava kuilu sen "minun", joka kirjoittaa pyytäen apua, ja sen "MINUN" välillä, jolle kirjoitan - arcturuslainen ryhmämieli.
 
Olen valmis ylösnousemaan nyt!
Olen valmis olemaan täydellinen moniulotteinen ilmaisumuotoni.
Olen valmis sulkemaan kuilun kutsujan ja kutsuttavan väliltä.
 
Auttakaa minua nyt ymmärtämään paremmin tätä prosessia …"
 
Rakkaimmat ystävämme, kirjoitamme vastauksemme maadoittuneelle ilmaisumuodollemme sekä kaikille niille, jotka saavat sen. Haluamme teidän tietävän, että te kaikki olette jo sulkeneet tuon kuilun! Kyse on vain havaintojenne uudelleenkalibroinnista kyetäksenne tietoisesti kokemaan kaikki todellisuustaajuudet kolmannen/neljännen ulottuvuuden ja meidän kahdeksannen/yhdeksännen ulottuvuutemme välillä. Kun olette kokeneet seitsemännen ylittäviä todellisuuksia, paluu viidenteen on hyvin luonnollinen. Meidän on nyt aika viedä teidät kaikki kuudenteen ulottuvuuteen ja sen yli.
 
Kuudennessa ulottuvuudessa autamme teitä menemään tietoisuutenne jumalaiseen suunnitelmaan ja puhdistamaan kerääntyneet energiamalliroskat, joita olette keränneet Atlantiksen romahtamisesta saakka. Kun olette tuossa havainnossa, teette myös kvanttihypyn todellisuuteen, missä Atlantis ja Lemuria saattoivat kiertonsa loppuun rakastavalla ja rauhallisella tavalla. Niiden kierron väkivaltainen loppuminen on resonoinut maailmassanne siitä lähtien. Tiedätte, että on myriadeja rinnakkaistodellisuuksia koko ajan. Näin ollen on todellisuus, missä Atlantis ja Lemuria tekivät rauhallisen siirtymän.
 
Koska Gaia halusi ylösnousta ihmistensä kera, se pyysi vapaaehtoisia kokemaan nykytodellisuutenne äärimmäisen polariteetin. Se tiesi, että se olisi erittäin vaikeaa noille vapaaehtoisille, mutta ne jotka selviytyivät, tekisivät sen, koska heistä tuli riittävän vahvoja osallistuakseen planeetan ylösnousemukseen.
 
Te - selviytyjät sekä inkarnoituneena että korkeammilla tasoilla - keräännytte nyt yhteen auttamaan Gaiaa sen ylösnousemuksessa. Kuitenkin teidän on nyt päästettävä täysin irti kaikista pimeyden tallenteista. Pimeys joka teki teistä vahvan, on nyt puhdistettava, jotta voisitte olla vielä vahvempi. Toisin sanoen, opettajastanne, pimeydestä, on nyt tultava oppilaanne, jotta voitte sulkea havaitun kuilun kolmannen/neljännen ulottuvuuden ja korkeampien maailmojen väliltä. Tämä paluu on jo alkanut!
 
POLARITEETTIEN SULKEMINEN
 
(Audio www.multidimensions.com/players/ClosingPolarities1.mp3)
 
Olemme kertoneet teille portaaleista, joita löytyy Gaialta ja maa-astiastanne - avoin kolmas silmänne sekä henkilökohtainen käpylisäkeportaalinne. Nyt haluamme näyttää teille, miten käyttää avoimen kolmannen silmänne laajentunutta havaintotapaa luomaan portaaleja korkeampiin maailmoihin, joiden kautta voitte kulkea tietoisuuttanne laajentamalla. Nämä moniulotteiset kokemukset edistävät kovasti henkilökohtaista ja planetaarista muuntumistanne. Löydätte nämä monet portaalit oppimalla (muistamalla), miten sulkea kolmannen ulottuvuuden polariteetit.
 
Yksi ero kolmannen/neljännen ja viidennen ulottuvuuden välillä on, että viides ulottuvuus on täysin vapaa polariteeteista. Siksi löytämällä paikan polariteettien välillä voitte avata monia muutumisportaaleja ITSENNE korkeampien ulottuvuuksien ilmaisumuotoihin. Itse asiassa, voitte myös kulkea kvanttimaailmojen alimpien (nollaulottuvuus) todellisuuksien kautta.
 
Pyydämme teitä ottamaan nyt hetken ja visualisoimaan maskuliini- ja feminiinienergiapolariteetin. Näettekö, miten maskuliinienergia virtaa kohti feminiinistä ja miten feminiininen vastaanottaa energiavirran? Katsokaa nyt kahden ääripään välille keskikohtaan, missä vastakohdat kohtaavat.
 
Sallikaa näiden kahden energian sekoittua yhteen ja yhdistyä. Näettekö näiden kahden polariteettivoiman yhdistyvän yhdeksi? Näiden vastakkaisten energiavirtojen yhdistymisestä muodostuu uusi energia. Tämä energia on täysin paikallaan, kuitenkin se sisältää voiman, mikä ylittää kaiken liikkeen, sillä se on ykseydenvoima.
 
Tuntekaa tämä ykseydenvoima. Sallikaa sen vetää teidät itseensä, kun saamanaikaisesti vajoatte tämän energian säteilyyn. Kokekaa hiljaisuus ja tyyneys, kun sydämenne alkaa avautua ja hengityksenne alkaa muuttua.
 
Ette enää hengitä kehostanne. Hengitätte ykseydenvoimasta. Tämä hengitys on niin voimakas, että voitte tuskin hillitä sitä. Ette kuitenkaan halua sivuuttaa sitä, koska tiedätte sen olevan täynnä valokehonne voimaa.
 
Valokehonne on alkamassa tulla esiin horroksestaan, kun hengitätte sisään tätä ykseydenvoimaa. Voimakas värähtely rakentuu rangassanne, mikä saa teidät haluamaan ravistella voidaksenne ottaa vastaan sen, mikä on tulossa muotoonne.
 
Ykseydenaallot voimistuvat ja voimistuvat. Voitte tulla vain tyynemmäksi ja tyynemmäksi päästääksenne ykseyden maa-astiaanne. Voitte tuntea kehonne muuttuvan, kun otatte vastaan tämän voiman.
 
Jatkakaa ykseydenvoiman hengittämistä sisään, mikä säteilee ehdottoman rakkauden taajuutta. Kun hengitte hitaasti ulos, visualisoikaa, miten ehdoton rakkaus täyttää kehonne.
 
Pysykää irti maa-astiastanne, jotta voitte sallia sisäisen viisautenne havaita, miten tämä ehdottoman rakkauden ja ykseyden hengitys luo uutta muotoa teille.
 
Tämä muoto on maskuliini- ja feminiinipolariteetin ulkopuolella. Kuitenkin pitäessänne edelleen maa-astian Gaialla auttamassa sen siirtymässä, tämä muoto voi edelleen ilmentää sukupuoliharhaa.
 
Hengittäkää kolme kertaa syvään sisään ykseyttä ja hengittäkää ulos erillisyyden harhaa. Jokaisen uloshengityksen myötä päästätte irti kiinnittymisestänne fyysisen maailmanne erillisyyteen ja rajoituksiin. Tällä tavalla voitte paremmin hyväksyä uuden todellisuuden.
 
Pidättäkää hengitystä niin pitkään, kuin pystytte, jotta voitte kokea täysin olemisen ihmisyyden ja jumaluuden välissä. Sitten kun ette voi enää pidätellä, hengittäkää hitaasti ulos ja visualisoikaa ykseydenvoiman täyttävän olemuksenne, mikä vaikuttaa muodottomalta. Tämä olemus ei ole kiinni maa-astiassanne, mutta se täyttää sen ja säteilee sen ulkopuolelle.
 
Edelleen "suitte" itseänne, menette töihin, harjaatte hiuksenne ja ruokitte kehonne, mutta teette sen samalla tavalla, kuin hoitaisitte taloanne tai autoanne. Maa-astianne on keho, mikä sallii teidän kokea kolmannen ulottuvuuden todellisuudessa perinpohjin.
 
Kuitenkin sinä mikä on tämän maa-astian sisällä, voi laajentaa havaintonne sen yli, jotta voitte kokea todellisen kotinne korkeammissa maailmoissa. Aivan samalla tavalla kuin lukitsette talonne tai pysäköitte autonne turvalliseen paikkaan, varmistatte, että muotonne on suojassa ja turvassa, kun laajennatte havaintoanne fyysisen astianne rajojen ulkopuolelle.
 
Monilla teistä on hälyytysjärjestelmä autossanne tai kotonanne. Samalla tavalla matkustaessanne ulottuvuuksien välillä jätätte osan olemustanne aina "hereille" maa-astiaan kertomaan, jos teidän täytyy keskittyä fyysiseen kehoonne pitääksenne sen turvassa.
 
Tietysti sen "sinun" kannalta, joka matkustaa ulottuvuuksien välillä, ette ole jättäneet astiaanne, olette vain laajentaneet tuntoa ITSESTÄNNE sen yli. Sinä joka on saanut takaisin moniulotteisen luonteenne, elää ykseystietoisuusmallissa ja kokee samanaikaisesti kaikkia ulottuvuuksia.
 
MONIULOTTEINEN AJATTELU
 
Puhumme nyt kuilusta kolmannen ulottuvuuden ja moniulotteisen ajattelumallin välillä. Kolmannen ulottuvuuden mallissa ajattelette "itsen" olevan fyysinen keho, jossa elätte. Siksi ylösnoustaksenne teidän täytyy jättää fyysinen keho ja kulkea pitkä matka käymään moniulotteisen ITSEN korkeammissa ulottuvuuksissa. Koette fyysisen itsenne olevan erillään olemuksenne korkeamman taajuuden versioista sekä erillään muista ja planeetasta.
 
Moniulotteisessa ajattelussa itse on yhteydessä kaikkeen elämään kaikissa ulottuvuuksissa. Siksi olette yhteydessä jokaiseen olemisen osaan koko planeetalla sekä jokaiseen moniulotteisen ITSENNE taajuuteen. Näin ollen te ette matkusta eri paikkaan tai taajuuteen. Muutatte vain värähtelytaajuutta ja havaitsette todellisuuden tuon havaintosuodattimen kautta.
 
Korkeammat taajuudet voivat havaita matalammat taajuudet, mutta matalammat taajuudet eivät voi havaita korkeampia, elleivät ne kohota tietoisuuttaan. Esimerkiksi kolmannen ulottuvuuden tietoisuudessanne voitte havaita toisen ulottuvuuden kasvit ja eläimet. Voitte myös havaita ensimmäisen ulottuvuuden kivet ja elementit. Voitte myös käyttää kolmannen ulottuvuuden mikroskooppia havaitaksenne yksittäiset solut.
 
Moniulotteisessa ajattelussa ette vain kohota tietoisuuttanne. Laajennatte tietoisuuttanne, jotta voitte samanaikaisesti havaita kaikki todellisuudet sillä välillä - kuten neljännen ulottuvuuden, joka on kolmannen ja viidennen ulottuvuuden välillä. Silloin kun havaitsette neljännen ulottuvuuden auroja, näette samanaikaisesti kolmannen ulottuvuuden muodot, kuten talot, puut, luonnon ja talot, jotka säteilevät noita auroja. Toisaalta, useimpien ihmisten on suljettava silmänsä ja oltava hiljaisessa paikassa kohottaakseen tietoisuutensa theta- ja delta-aalloiksi ja havaitakseen viidennen ulottuvuuden ja sen yli.
 
Sitä vastoin ylösnoustessanne ITSEN viidennen ulottuvuuden taajuuteen, moniulotteinen tietoisuus on normaalia. Näin ollen teidän ei tarvitse sulkea silmiänne havaitaksenne sen. Aivan kuin voitte helposti havaita ensimmäisen ja toisen ulottuvuustodellisuuden kolmannen ulottuvuuden tietoisuudellanne, pystytte havaitsemaan ensimmäisen, toisen, kolmannen ja neljännen ulottuvuuden viidennen ulottuvuuden tietoisuudellanne.
 
Viidennessä ulottuvuudessa olemisen etuna on, että laajennatte tietoisuutenne polariteetin, erillisyyden ja rajoittuneisuuden kolmannen ulottuvuuden harhojen yli. Elätte ykseydessä. Siksi olette vapaa fyysisen todellisuuden kaikista harhoista, valheista, rajoituksista ja polariteeteista. Viidennen ulottuvuuden näkökulmasta voitte tarkkailla kolmatta ulottuvuutta kuin elokuvaa.
 
Viidennen ulottuvuustodellisuuden ykseydessä olette täysin tietoinen ja yhdistynyt ITSEN myriadeihin ilmaisumuotoihin kolmannesta viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli. Tämä moniulotteinen todellisuushavainto aiheuttaa vaikeuksia uusille palaajille.
 
TAVASTA IRTIPÄÄSTÄMINEN
 
Ne jotka ovat vasta palanneet viidenteen ulottuvuuteen, pitävät edelleen kolmannen ulottuvuuden ajattelutapaa ja pakahtuvat helposti havaintoihin viidennestä ulottuvuudesta ja sen yli. Pakahtumisen vuoksi he epäilevät kokemustaan. Epäily on pelon ilmaisumuoto, mikä alentaa heidän tietoisuuttaan viidennen ulottuvuuden havaintotavan alapuolelle. Vasta palaneet pakahtuvat myös siitä tosiasiasta, että heidän jokainen ajatuksensa ja tunteensa ilmentyy välittömästi. Tämä välitön ilmentäminen aiheuttaa myös pelkoa, mikä alentaa heidän tietoisuutensa takaisin kolmannen ulottuvuuden rajoitettuihin havaintoihin.
 
Siksi ylösnousevien sielujen on usein tarpeen muistaa moniulotteisen rakkauden tunne, sillä vain tuo tietoisuustaajuus voi suojella heitä pelolta ja hämmennykseltä juuri laajentuneesta todellisuudestaan. Moniulotteinen rakkaus sallii täyden siirtymisen tiheästä, fyysisen aineen muodostanne vaihtelevaan valomuotoon. Yrittäkää vapautua kaikesta epäilystä monien kulkujenne aikana viidenteen ulottuvuuteen. Kuljette edestakaisin monta kertaa kolmannen/neljännen ja viidennen ulottuvuuden välillä, kun vähitellen sopeudutte valokehoonne.
 
KUILUN TÄYTTÄMINEN
 
Palaamme nyt käsitykseen kuilun sulkemisesta. Ymmärrättekö nyt, ettei teidän tarvitse sulkea kuilua? Itse asiassa, täytätte tuon kuilun. Täytätte tuon kuilun siitä SINUSTA, joka kokee fyysistä todellisuutta, siihen SINUUN, joka kokee moniulotteista maailmaa, asettamalla ensisijaisen itsetuntonne viidennen ulottuvuuden värähtelyyn. Ensinnäkin, mielikuvituksenne voima asettaa ensisijaisen kokemuksen ITSESTÄ viidenteen ulottuvuuteenne. Opastamme teitä nyt tässä pyrkimyksessä, koska yksi kokemus vastaa miljoonaa sanaa.
 
MEDITAATIO
 
(Audio www.multidimensions.com/players/ClosingPolarities2.mp3)
 
Visualisoikaa ITSENNE viidenteen ulottuvuuteen. Avustamme teitä toistamalla portaalin avaamisen viestimme alusta. Tiedämme, että vaikein osa ITSEN ensisijaisen taajuuden muuttamisessa on voittaa ne epäilykset, että: "Onko se vain mielikuvitustani." "Minua luullaan hulluksi." "Tämä on ajanhukkaa. Minulla on töitä." Jne., jne.
 
Pyydämme teitä päästämään irti viidenteen ulottuvuuteen liittyvistä epäilyistänne ja virittymään ehdottomaan rakkauteen, jolla on ikuisesti pesä korkeassa sydämessänne. Teidän voi olla liian vaikeaa tuntea tuo rakkaus tässä hetkessä, mutta pyydämme teitä aloittamaan tietämällä, että se on siellä. Ajatelkaa jotakuta tai jotain, mitä rakastatte ehdoitta. Kenties se on lapsenne, puolisonne, paras ystävänne, lemmikkinne, kotinne, luonto, nukkuminen. Sillä ei ole merkitystä, mitä tai kuka se on. Vain sillä on merkitystä, että rakkautenne on ilman mitään ehtoja.
 
Tuntekaa tuo rakkaus nyt ja tietäkää, että te ette voisi kokea tuota tunnetta, jollei teillä olisi sitä jossain itsessänne. Ette tuntisi vetoa tätä materiaalia kohtaan, jos teillä ei olisi ehdotonta rakkautta olemuksessanne. Ottakaa hetki rentoutuaksenne tunteeseen siitä, ketä rakastatte. Lakkaisitteko tuntemasta tätä rakkautta, jos vastaanottaja muuttuisi? Jos vastaus on "ei", niin rakastatte ehdottomasti.
 
Omistakaa tämä ehdoton rakkaus ilmaisumuodoksi moniulotteisesta ITSESTÄNNE …
 
Visualisoikaa maskuliinisen, ulosvirtaavan ja feminiinisen, sisäänvirtaavan energian polariteetti …
 
Nähkää, kuinka maskuliinienergia virtaa kohti feminiinistä ja miten feminiinienergia vetää sisään tuota energiavirtaa …
 
Ette enää hengitä vain kehostanne. Hengitätte ykseydenvoimasta …
 
Tämä hengitys on niin voimakasta, että tuskin pystytte hillitsemään sitä. Kuitenkaan ette halua päästää siitä irti …
 
Kun jatkatte hengittämistä tässä ykseydenvoimassa, sallikaa sen laajentaa tietoisuutenne viidenteen ulottuvuuteen …
 
Sallikaa kuvan astinkivitodellisuudestanne tulla mielikuvitukseenne …
 
Laajentakaa fyysisen muodon SINUN olemusta, jotta se kohtaa SINUN astinkivitodellisuudessanne ja astukaa tuohon SINUUN …
 
Kokekaa jatkuva yhteys maadoittuneesta maa-astiastanne SINUUN viidennessä ulottuvuudessa …
 
SINÄ olen moniulotteinen ITSE
 
Muistan unen, jonka näin viime yönä.
Se oli täynnä pelkoa ja rakkautta ja valoa.
Se oli minä, jota en tunne.
Mutta kaikkialla ympärilläni hehkui.
 
Tuossa hehkussa näin tien,
tien lähteä ja tien jäädä.
 
Tiesin olevani Kotona viimeinkin
ja kaikki koettelemukseni olivat menneisyyttä.
 
Mutta kuitenkin oli toinen minä maailmassa,
jonka saatoin vain nähdä.
 
Tuo minä tuossa toisessa elämässä
uskoi edelleen tuskaan ja eli kamppaillen.
 
Kutsuin tuota toista liittymään seuraani,
mutta tuossa maailmassa en voinut olla vapaa.
 
Tuo minä oli edelleen harhan ansassa
ja vietti yöt ja päivät täynnä hämmennystä.
 
Jos vain voisin herättää tuo toisen tietämään sen,
että elämä oli hauskaa.
 
Muistin, kun olin siellä,
alemmissa maailmoissa ja täynnä huolta.
 
Mutta kuitenkin olen nyt korkealla sen yläpuolella.
Kenties tuolle itselle lähetän rakkauttani.
 
Sydämeni laajentuu syleilemään sieluani
kysyäkseen "Voinko olla taas eheä?"
 
Sieluni vastaus meni sydämeni
"Rakkautesi lähettäminen on paikka, mistä aloittaa".
 
Tuolla hetkellä heräsin,
"Miten kumma uni", sanoin.
 
"Näinkö unta ja nyt olen hereillä?
Vai olinko tuolloin hereillä ja nyt olen unessa?"
 
Kun nousin päivääni,
ääni tuntui sanovan
"Onko siinä eroa?"
 
Seuraavassa viestissä palaamme viemään teidät kuudenteen ulottuvuuteen. Nauttikaa siihen sakka viidennestä ulottuvuudesta. Se voi olla vähän pakahduttavaa ensin. Siksi on hyödyllistä kirjoittaa muistiin kokemuksianne. Kirjoittaminen yhdistää ne kolmannen ulottuvuuden ajatteluunne. Kun kolmannen ulottuvuuden ajattelu tottuu viidennen ulottuvuuden kokemuksiinne, epäilynne ja pelkonne vapautuu vähitellen. Ilman pelkoa ja epäilyä ensisijainen havaintonne ITSESTÄ muuttuu vähitellen maa-astianne sinusta moniulotteiseen SINUUN.
 
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Arcturuslaisia kanavoinut Suzan Caroll (multidimensions.com)
Uutiskirjeestä 20.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

12:12 JA PALUU RAKKAUTEEN
Siunausta ja jumalainen Tervehdys, hyväntahtoiset Ystävät, olen Arcturuksen lordi. Puhun Teille koko Arcturuksen sivilisaation puolesta. Kaukana ovat taistelun päivät. 
 
Teidän ei enää vaadita ylläpitävän täydellistä visiota maailmalle, sillä olette nyt täydellisiä. Teidän ei enää vaadita ylläpitävän pyhän tulevaisuuden luomista, sillä olette nyt ruumiillistunutta luomista.

Horjumattoman keskittyneet, poikkeukselliset ja rakkaat valo-olennot, kerääntykää yhteen tämän lähetyksen energiasuojassa tarkoituksenanne juhlia rakkauden paluuta! Tulemme yhteen tänään liittyäksemme ylistykseen ja juhlaan kanssanne, rakkaat maan sisaremme ja veljemme.

Vuoroveden kääntyminen, maailmojen eroaminen, jyvien erottaminen akanoista - kaikki nämä kiertoilmaukset osoittavat ikuiseen nyt-hetkeen, ajankohtaan jolloin alemman todellisuuden matriisit irrotetaan totuudesta. Haluaisimme tuoda esiin tämän monien galaktisten sivilisaatioiden, kunnioitetun moniulotteisen kanavan kautta, että tänä päivänä (9.12.09) 12:12-portti on virallisesti avattu.

Se mitä tämä merkitsee ihmiskunnalle, on laajuudeltaan ennenkuulumatonta, sillä kaikki galaktiset portit ovat johtaneet tähän voimakkaaseen taajuuspisteeseen ajassa ja paikassa.

Rakkaus luomisen edelläkulkijana ja mallina, aktivoidaan tämän portaalin kautta ja tuodaan täysin fyysisyyteen 21.12. päivänseisausjuhlassa. Tämä värähtelytaajuusasetelma on merkki tärkeästä työnnöstä eteenpäin maapallon evoluutiossa ja ihmiskunnan henkisessä mestaruudessa. Tästä päivästä eteenpäin, planeettaylösnousemuksen seuraavalla tasolla, koko ihmiskunta on iäksi muuttunut.

Ne Teistä jotka ovat tietoisesti seuranneet ylösnousemusaikajanaa, yhdistyneet näiden numeeristen, galaktisten portaalien fyysisiin muutoksiin ja puhdistaneet neljännen ulottuvuuden epäsointuisen tunnekehon, astuvat uudelle galaktiselle aikavyöhykkeelle, mikä keskittyy nollapistetaajuuteen, rauhan jumalaisen portaalin kautta.

Astuminen holismiin/kokonaisuuteen - kansankielellänne ilmaistuna - on astumista ykseysajatteluun, mikä jouduttaa yhteistoimintaa, kun kaikki osat toimivat yhteisesti kokonaisuuden puolesta. Maapallo transformoidaan rakkaustietoisuudella ja työskentelemällä yhtenä. Tällä tavalla te uudella aikajanalla olevat olette uuden maapallon isäntiä, niitä pyhiä sieluja jotka ovat nousseet harhan, pelon ja erillisyyden verhon yli ja työskentelevät toistensa ja galaktisten lähettiläidenne kanssa, ylösnousseen maapallon uusien rakenteiden käyttöönottamiseksi.

Nämä 12:12 ja 21:12-portit vievät teidät kauas kaikkien erillisyyden rajoitusten ohi ja tuovat teidät suoraan yhteyteen luomisen todellisen taajuuden kanssa - harmoniseen värähtelyyn kaiken kanssa. Suuruus odottaa jokaista teitä, kun alatte valmistella maapalloa ja sen ihmisiä täysin uuteen olemistapaan.

Nykytilanteessa maaäitinne käy läpi monia muutoksia ja värähtelypäivityksiä valmistautuakseen upeimpaan jumalaiseen väliintuloon ihmisen historiassa. Nämä muutokset luovat perustan elämiselle moniulotteisessa yhteiskunnassa ja ne ovat välttämättömiä rakkauden täydelliseksi palaamiseksi planeetalle. Pysykää yhteydessä sisäiseen tietoonne, kun näitä muutoksia tapahtuu, sillä alatte kokea maan täysin uudella tavalla - tavalla mikä hämmästyttää teitä tulevina aikoina.

Ne Teistä jotka valmistautuvat johtajarooliinsa, voivat myös huomata, että teitä kiusaa edelleen elinvoiman puute ja kyvyttömyys siirtyä eteenpäin oikeutetulle paikallenne. Näin on hyvästä syystä, sillä monet ovat niitä valomajakoita, joita tarvitaan ihmisten opastamiseksi kynnyksestä tämän oven läpi.

Kun tämä portti avautuu täysin, tunnette kuitenkin vapautuvanne kokonaan vanhojen ohjelmointien, vanhojen aiheiden energiavankilasta ja uuden ilon ja tarmon tunteen tulevan esiin. Biologiallanne on lopultakin kyky täysin sopeutua uusiin ja korkeampiin taajuuksiin ja spontaaneista parantumisista tulee tavallisia, kun otatte takaisin ne eri osanne, jotka olette auliisti sirotelleet kaikkeuden palvelukseen.

Se on todella paluuta armon tilaan, kun lepäätte, palaudutte, elävöidytte ja syleilette sisarianne ja veljiänne korkeammassa rakkaudessa muistaen täysin todellisen olotilanne nyt, kun velvollisuuskierroksenne on ohi. Kerromme myös, että jotkut teistä alkavat tuntea Jumalan armon tulevan jumalaiseen astiaanne ja sanomme, että se vain paranee.

Kun kukin teistä saattaa loppuun työlään, mutta välttämättömän yhdistymis- ja puhdistumiskierroksen, olette vapaita kokemaan unelmienne elämää, ja kun teette niin, kun lähdette tälle uudelle luomismatkalle, johdatte tarttuvalla esimerkillä.

12:12:n jälkeen

12:12-portin jälkeen kaikki aktivoidun kristalliverkkorakenteen jäsenet alkavat vapautua kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuusmatriisin vastuusta ja yhteydestä siihen. Tämä luo energiakuilun maailmojen tai todellisuuksien välille, mikä sallii uuden maailman alkaa ottaa muotoa, kun vanha maailma jatkaa hajoamista ja kokee äärimmäisiä vastakohtia. Tämä jälkimmäinen väestön osa täyttää sielusopimuksiaan karmallisessa luomisessa, kun taas uuden maapallon johtajat alkavat koota sitä kosmista piirustusta, mitä planeetan alkuperäisestä suunnitelmasta pidetään 12. ulottuvuuden taajuuskentässä.

Ne joilla on sopimus palvella ensimmäisessä isännyystasossa, tietävät roolinsa jo tähän mennessä, ja seuraavaksi aktivoitavat liittyvät mukaan ottamaan ohjakset. Tätä kaksikerroksista johtajuutta tarvitaan käyttämään niitä suurempia edistysaskelia teknologiassa ja sosiaalisessa tietoisuudessa, joita tulee sisään myöhemmissä vaiheissa.

Jos et tiedä "rooliasi" kaikessa tässä, niin käsitä, että taitojesi fyysinen ilmaisumuoto on oma valintasi. Sinulta vaaditaan vain sitä, mikä tuo sinulle suurta iloa.

21:12-päivänseisausjuhla

21:12-päivänseisausjuhlassa ja kuun- ja auringonpimennyksen tuella, maapallo ja sen ihmiset siirtyvät asemiin suurempaa laajentumista ja vuoden 2010 uusia alkuja varten. Koko maapalloon ja ihmiskuntaan vaikuttaa se rakkausmäärä, mikä virtaa näiden voimakkaiden portaalipäivien läpi. Se edustaa kuitenkin myös aktivoinnin loppuunsaattamista ja jälleenyhdistymistä, tiennäyttäjien astumiseksi täysin jumalaisiin rooleihinsa.

Tämä vihjaa hierarkkiseen järjestykseen. Kuitenkin se perustuu yksilön kykyyn hyväksyä jatkuvasti laajentuvat todennäköisyydet ja laajentaa kapasiteettiaan rakastaa. Näiden muutosten tuloksena pystymme työskentelemään suoraan monien uuden maapallon johtajien kanssa, koska erillisyyden verho kohoaa ja meistä tulee oleellinen osa uutta maailmaanne.

Veljet ja sisaret, meillä on erittäin paljon jaettavaa kanssanne liittyen uuden maapallonne rakentamiseen. Meillä on ympäri planeettaa galaktisia lähettiläitä - kuten kaikilla mukana olevilla tähtikansoilla - jotka edistävät monenlaista "ei-maailmallista" kommunikointia, mitä tarvitaan suurissa ponnisteluissa. Olemme hyvin iloisia, että voimme lopultakin työskennellä kanssanne tällä kapasiteetilla!

Niiden ponnistelujen huipentuma, joita ovat tehneet täällä monet galaksien väliset yhteisöt teidän auttamiseksenne, saa aikaan ne resurssit ja nopeat muutokset, joita vaaditaan sen mahdollistamiseksi, että maan ihmiset voivat elää todella rauhassa ja harmoniassa.

Iloksenne Loppuunsaattamisessa ja Rakkauden Paluussa!
Arcturuslaisia kanavoinut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
9.12.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: