WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Henkisesti häiriintyneet lapset





http://fi.wikipedia.org/wiki/Torey_Hayden
http://www.torey-hayden.com/

Torey Hayden, s. 21.5.1951 Montanassa USA:ssa, on psykologi ja erityisopettaja. Hän on työskennellyt henkisesti häiriintyneiden lasten parissa kouluissa, sairaaloissa ja laitoksissa. Hän on toiminut useita vuosia myös yliopiston opettajana ja tutkijana.
Hayden muutti vuonna 1980 Yhdysvalloista Walesiin ja vuoden 1992 lopulla Skotlantiin, josta hän osti skotlantilaisen miehensä Kenin kanssa maatilan. Nykyisin Hayden elää yksin, parikymmentä vuotta kestänyt avioliitto Kenin kanssa on päättynyt eroon. Haydenilla on yksi lapsi, aikuinen Sheena-tytär.
Hayden on julkaissut useita tositapahtumiin pohjautuvia selviytymistarinoita lapsista, jotka ovat joutuneet elämässään kaltoin kohdelluiksi. Haydenin kirjoja on käännetty useille eurooppalaisille kielille sekä mm. kiinaksi ja swahiliksi, yhteensä yli 30 kielelle.
Tunnetuimpia hänen teoksistaan ovat One Child (1980) ja sen jatko-osa The Tiger´s Child (1995), jotka Otava on julkaissut suomeksi yhteisniteenä nimellä Tiikerin lapsi (1996). Hayden on julkaissut myös romaanit Auringonkukkametsä (The Sunflower Forest, 1984) ja Sähkökissa (The Mechanical Cat).
Torey Haydenin kirjoja on myyty Suomessa lähes neljäsataatuhatta kappaletta. Maailmanlaajuisesti Haydenin teosten myyntimäärä on noin kymmenen miljoonaa kappaletta.

Ei kommentteja: