WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 10. tammikuuta 2011

Uneni 10.1.2011

Olin kirkossa. Kirkko oli täynnä vanhempiä miehiä. Heidän oli tarkoitus esiintyä siellä. Miehet istuivat kirkkosalin tuoleilla, minä siellä joukossa. 

Miehet nousivat ylöspäin kohti kirkon kattoa. Katto ja seinät olivat puuta. Heidän päänsä oli melkein katon rajassa ja kasvot seiniin päin. Siellä he riippuivat rentoina putoamatta alas. Välillä laskeutuen takaisin istumaan kirkon penkeille ja taas takaisin ylös katonrajaan. Ihmeellistä ja kaunista.

Vieressäni istui pitkä mukavantuntuinen mies. Hän oli eräs näistä esiintyjistä. Katselin häntä ja mietin laittaisinko käteni hänen käteensä ja pyytäisin päästä mukaan tuohon upeaan ylöspäin menoon. Totesin kuitenkin itselleni, etten taida uskaltaa ja tuo onnistuu minulta vain kun nukun eli unessa. Olenhan usein lentänyt unissani ja kävellyt koskettamatta maata.

Miesten esiintymisen jälkeen saman tekivät monet monet ihanat pienet enkelit. Kaunista katseltavaa.

Halusin kertoa kirkon papille näkemäni. En mielestäni nähnyt enää unta vaikka olin edelleen unessa.

Pappi oli jotenkin kiireinen ja varattu. Yritin kertoa hänelle näkemäni mutta aina tuli jokin este. Muita naisia tuli lähelle häiritsemään todeten, ettei minun asiani ollut tärkeä.

Eräs nainen vei papin huomion itselleen. Odotin vuoroani mutta lopulta luovutin ja rupesin kiukuttelemaan. Lienenkö ollut mustasukkainen naiselle.

Nainen kertoi omat asiansa papille, mutta pappi totesi ettei naisen asiat olleet hyvin, naisella oli sairaus? Näin sitten kaksi tyttöä, joista toinen loisti ihanaa Valoa koko olemuksestaan. He olivat vaakatasossa.

2 kommenttia:

SeijaTuulikki kirjoitti...

KIRKKO. Arvokkaana ympäristönä kirkossa tapahtuvat unikohtaukset viittaavat tapahtumien tärkeyteen unennäkijän arvomaailmassa. Kirkossa tapahtuvat asiat saavat ikään kuin siunauksen unennäkijän päässä pyöriville epävarmoille ajatuksille.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kirkko
Jos näet unessasi kirkon ulkopuolelta, kertoo se pyhyydestä ja spirituaalisesta virkistyksestä. Se on verrattavissa omaan arvoasteikkoosi ja asioihin, joita pidät pyhinä.
Jos olet kirkon sisällä, uni vihjaa että etsit jonkinlaista henkistä helpotusta ja opastusta. Etsit jotakin, mikä nostaisit sinut taas maasta, kohottaisi mieltäsi. Ehkäpä olet tehnyt menneisyydessäsi joitakin virheitä, joiden takia oletkin joutunut ottamaan takapakkia päämääriesi tavoittelussa. Oikealla tuella pääset taas raiteillesi.
Vaihtoehtoisesti uni voi tarkoittaa että kyselet ja punnitset elämääsi ja sitä, minne se johtaa sinua. Arvioit uudelleen mitä haluat tehdä elämässäsi.