WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 15. tammikuuta 2011

Kuka minä olen? / osa 3.


"Kultainen hääpuku" on fraasi, joka tulee esoteerisesta kristinuskosta. Matteus 22:2 - 14. 

Kultainen hääpuku on minun puhdistunut aurani ja sieluni.
Aura puhdistuu ylevöitymällä alemmista haluista, elämällä epäitsekästä elämää ja rakastamalla koko ihmiskuntaa ja kaikkia eläviä olentoja.

Tämä kehoani ympäröivä vaate koostuu sinisen ja kullan energisistä väreistä. 

Kun aurani puhdistuu , chakrakeskukseni toimivat täydellisemmin ja puhdistuvat. Chakroja on kuvattu kehossani olevina valon keskuksina. Idässä niitä verrataan Lootuskukkiin, ja esoteerisessa kristinuskossa niitä usein verrataan valon ruusuihin. Kun nämä valon ruusut välittävät puhdistunutta energiaa kehoni sisälle ja ulkopuolelle, aurastani tulee ikäänkuin kultainen hääpuku.
12 valon ruusua 

Valon ruusut jalkaterissäni herätetään omistamalla elämä palvelulle, kulkemalla muinaisten mestareiden jalanjälkiä ja tekemällä väsymättä hyvää toisille.

Valon ruusut polvissani herätetään tuntien mietiskelyn ja rukoilun jälkeen ja sitten kun nöyryydestä tulee elämäni ominaisuus ja avainsana.

Valon ruusut käsissäni herätetään, kun käytän itseäni muiden
palvelemiseen ojentaen käteni auttamaan ja parantamaan. Ruusuista tulee värähtelevämpiä, kun  pyrin oppimaan jotakin uutta joka päivä.

Valon ruusu 
Selkärangan juuressa oleva ruusu - Juurichakran alueella. Herää täydellisemmin, kun puhdistan energioitani voimakkaasti ja opin muuntamaan alempia energioitani.

Valon ruusu 

Solar plexukseni alueella liittyvät yhteen kaksi perinteistä chakrakeskustani, jotka sijaitsevat pernassa ja solar plexuksessa. Kun mieleni ja tunteet tasapainottuvat, ne tulevat yhdessä uudeksi valon lähteeksi.

Valon ruusu 

sydämessäni, myötätunto sisältyy kaikkeen, mihin elämässä osallistun.
Valon ruusu 
kurkussani herää täysin, kun opin käyttämään sanan voimaa.

Valon ruusu 

kulmakarvakeskuksessani herää eloon, kun osaan tasapainottaa intuitiivisuuden älyllisyyden kanssa. Kun luottamukseni sisäiseen näkööni lisääntyy ja herättää sisäiset ravitsemisen, mielikuvituksen ja intuition naiselliset energiat, se aiheuttaa aurani voimakkaampaa valaistumista.

Valon ruusu 

päälaellani on maskuliinisten energioiden keskus. Kun opin saamaan ravitsevat ja valaisevat naispuoliset energiat tehokkaiksi ja käyttämään niitä omassa elämässäni, tämä keskukseni alkaa loistaa.
Nämä kaksitoista (12) valoa ovat uinuvina jokaisen kehossa.

Ne ovat kaksitoista (12) energiakeskusta, jotka herätettyinä ja toimivina tulevat kehon kahdeksitoista loistavaksi valoksi.

Lähde:
Ted Andrews AURAT Biokustannus Oy
1991
Hänellä on pitkä kokemus metafyysisiltä ja henkisiltä tutkimusalueilta.

Ei kommentteja: