WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Arkkienkeli Gabriel Säätiedote Tammi - Huhtikuulle / osa 2.

Raportti fyysisistä ja tunneoireista tammi-huhtikuussa 2011.
 
HUOM.: Ymmärtääksesi paremmin, miten nämä kuukaudet sopivat suurempaan kuvaan, kannustamme lukemaan ensin vuoden 2011 yleiskatsauksen. Olemme sisällyttäneet tuohon artikkeliin paljon tietoa, mikä on tärkeä vuoden jokaisen osion ymmärtämiselle. Emme toista tuota informaatiota alla.
 
Tämä on aikaa valmistautua sielun heräämiseen. Vuosi 2010 on tuonut teidät parannettuun kaksinaisuuteen, saattaen yhteen vastakohdat. Vuotta 2011 kutsutaan totuuden paljastumisen ja yhdistymisen vuodeksi.
 
Vuoden yleiskatsauksessa olemme puhuneet kolmesta kolmanneksesta. Tämä kanavointi koskee erityisesti vuoden neljää ensimmäistä kuukautta.
 
Nämä neljä ensimmäistä kuukautta käsittelevät pääasiassa kaikkien niiden salaisuuksien tuomista esiin, joita on pidetty alitajunnassa planeetallanne - sekä yksilöinä että ryhminä. Nämä ovat osianne, jotka on kielletty ja puolustettu.
 
Tammikuu - paljastuminen
Helmikuu - uudelleenarviointi
Maaliskuu - uudelleenjärjestely
Huhtikuu - uudet valinnat
 
TAMMIKUU
 
Voitte odottaa, että paljastuksia asioista, jotka ovat keskeneräisiä tai tasapainottomia ja joita edelleen pidetään kaksinaisuudessa, tulee esiin voimakkaammin tammikuusta alkaen.
 
Vuoden 2010 viimeisenä neljänä kuukautena viidennen chakran (jokaisen yksilön korkeampi tahto ja sielusuunnitelma) energiat on aktivoitu ja ne siirtyvät kolmeen alempaan chakraan. Näin alamme tammikuussa tuoda esiin noita energioita ensimmäisessä chakrassa - selkärangan juuren energiakeskuksessa. Tämä sisältää primitiivisen selviytymistietoisuuden energioita.
 
Tätä tapahtuu myös ryhmissä ja rakenteissa. Esim. WikiLeaks on alkua sen paljastamiselle, mitä on pidetty salassa maailmassa. Löydätte saman asian myös henkilökohtaisesta elämästänne. Korkeammat energiat harmonisoituvat ensimmäisen chakran kanssa ja "tahdistumisenlaki" joka tuo esiin tiheitä energioita, lisääntyy.
 
Nämä matalammat energiat siirtyvät totuuteen olemuksestanne. Tämä voi tapahtua vain, kun lopetatte kieltämisen ja lakkaatte kertomasta itsellenne valheita ja myyttejä, jotka perustuvat pelolle ja puolustautumiselle.
 
Fyysistä kehoanne hallitsee energiat - chakranne, energiakenttänne (aura) ja astraalikeho. Tämä ensimmäinen energiakeskus kytkee teidät fyysisyyteen. Kehonne tasapainottomuudet paljastuvat, kun nämä energiat aktivoituvat. Ollaksenne läsnä totuuden hetkessä teidän on opittava olemaan todellisuudessa, ei myyteissänne.
 
Viisi fyysistä aistianne ovat olleet osa selviytymispuolustustanne ja -myyttiänne pitkän aikaa. Nämä vääristymät parantuvat nyt, mikä ravistelee vääriä heijastuksia elämästä. Enemmän ja enemmän todellinen todellisuus vaikuttaa teihin kaikkiin. Mielen uskomuksia jotka ovat vääristyneet menneisyyden haavoistanne, ravistellaan. Kaikki mikä on selvittämättä näissä myyteissä, tulee esiin.
 
Keho on upea tasapainojärjestelmä ja se pyrkii parantumaan tuomalla nämä myytit pintaan. Tätä valmistellaan, kun kehonne energia kohoaa korkeampaan värähtelyyn ja taajuuteen. Tämä tuo esiin kaiken, mikä on kumuloitunut haavoittumisista menneissä elämissänne.
 
Tämä voi tuoda esiin asioita, jotka eivät näytä liittyvän tämän elämän tapahtumiin. Saatte ehkä kuvia, joissa ei ole loogisesti järkeä. Tämä tuo kuitenkin usein esiin tunteita, joka myös on tallennettuna tasapainottomaan puolustautumisjärjestelmään.
 
Asioista lapsuudesta tulee myös esiin. Teillä on tilaisuus parantaa vanhaa karmaa (asioita joita on tapahtunut ja joista ette ole osanneet ottaa vastuuta). Siirrytte nyt nopeutetulle oppimiskäyrälle ja parannatte karmanne.
 
Tammikuussa voitte havaita tietoisuuden syvään juurtuneista, primitiivisistä kokemuksista nousevan esiin … lapsuutenne varhaisvaiheesta. Kaikkea mikä on pitänyt teidät selviytymistietoisuudessa. Tämä ensimmäinen chakra ravistelee niitä rakenteita ja muotoja, joita olette ilmentäneet.
 
Tämä on aikaa rakentaa uudelleen vahoja muotoja, joita ovat tahranneet keskeneräiset asianne ja parantamattomat tunteet. Tämä on paljastusten kuukausi. Osa niistä voi olla myös innostavia. Uusia ideoita, käsitteitä ja syvempiä totuuksia nousee tietoisuuteenne, kun sielu vihjaa tuon yhteyden persoonalle. Kun jatkatte kaikkien neljän kuukauden läpi, se johtaa teidät uusiin ja innostuneisiin valintoihin ja haluun ilmaista luovuuttanne uusin tavoin.
 
Ensimmäisen chakran 7. säde lisääntyy myös, missä on myös kyse muodon uudelleenjärjestelystä. Se on seremoniallinen taikajärjestys. Tämä säde hallitsee energialakeja universumissa. On paljon ulkoisia konflikteja, missä näette sen, mitä on tapahtunut aina, mutta enimmäkseen kulissien takana.
 
Eri ryhmät ja yksilöt jotka ovat osana huijausta ja korruptiota, tulevat ilmeisemmiksi. Se tapa millä olette tehneet lakeja fyysisessä maailmassa, on perustunut oikean ja väärän, hyvän ja pahan, palkkion ja rangaistuksen moralismiin - kaikkea on pidetty paikoillaan laumatietoisuudella.
 
On lapsia, jotka haluavat miellyttää jotain toista auktoriteetti- tai johtoasemassa. Ja nyt havaitsette, että monet johtoasemassa ovat olleet haavoittuneita lapsia, jotka ovat myös toimineet puolustusmekanismistaan. Niinpä osa paljastuksista tuottaa pettymyksen selviytymistietoisuudelle.
 
Teitä innostetaan heräämään syvemmille totuuksille, mikä kannustaa teitä kasvamaan ja ottamaan suuremman vastuun omassa elämässänne. Näette nyt ne temput, joita on tehty manipuloimaan ja pitämään teidät pelossa. Kun sielu yhdistyy, myös viidestä fyysisestä aistista tulee terävämpiä.
 
Tämä auttaa teitä havaitsemaan totuuden objektiivisesta fyysisestä maailmasta. Alatte herätä syvemmille näkemyksille ja totuuksille. Jos teillä on henkilökohtaisessa elämässänne ollut jotain selviytymistoimintaa, mihin olette sortuneet malleissanne, jotka ovat pitäneet teitä kieltämisessä, erillisyydessä ja hämmennyksessä, löydätte suurempia oivalluksia näistä malleista ja siitä, miten ne eivät enää palvele teitä.
 
Alakehossa tapahtuu mullistusta, kun ensimmäinen chakra aktivoituu. Kun sielu säteilee ytimestänne, se paljastaa, mitä fyysisessä kehossanne on pidetty epätasapainossa. Niinpä teillä voi olla enemmän oireita. Joihinkin niistä saattaa sisältyä kipua alakehossa, vatsasta alaselkään.
 
Joskus tunnette pahoinvointia, kun vanhat tunteet yrittävät liikkua ja joutuvat hankaukseen solar plexuksessa. Kehon kuonanerityksen ja myös joidenkin tukosten vapautuminen voi nopeutua. Jaloissa voi olla vaivoja, kuten kipua tai kutinaa. Saatatte saada kuumia aaltoja ja sitten vilunväristyksiä, joskus vain tietyillä kehoalueilla.
 
Pitäkää mielessä, että nousevat haasteet ovat innostamassa teitä reagoimaan ja hoitamaan itsenne suurempaan tasapainoon.
 
HELMIKUU
 
Tämä on uudelleenarvioinnin aikaa, mikä perustuu tammikuussa paljastuneisiin asioihin. Tämä alkaa tuoda selkeyttä siihen, mitä tammikuussa on noussut esiin. Tämä saa aikaan paljon kyseenalaistamista ja epäilemistä ja myös pelkoa joillakin. Tämä on kuitenkin väliaikaista. Se on suoriutumista tutun mukavuusalueenne ravistelusta.
 
Saatatte tuntea pakahtuvanne ja ahdistuvanne, kun aloitatte tämän suoriutumisen. Jotkut tuntevat avuttomuutta tai hallitsemattomuutta. Varmistakaa, että sallitte näiden tunteiden kulkea lävitsenne. Silloin kun jotain nousee tietoisuuteen, se yrittää yhdistyä ja parantua tasapainoon. Tukahdutettuja tunteita ei voi parantaa.
 
Opitte katsomaan elämäänne uusin tavoin, mikä alkaa paljastaa sen, mikä voisi olla mahdollista, jos eläisitte elämäänne sarjana valintoja. Alatte siirtyä hyvän ja huonon yläpuolelle enemmän, kun parannatte kaksinaisuuden täydemmin. Alatte oppia, että vastakohdat paljastavat vain lisää asioiden puolia.
 
Tämä auttaa teitä hyväksymään tunteenne täydemmin, kun keskitytte nyt enemmän toiseen chakraan. Mitkään tunteet eivät ole hyviä tai huonoja. Ja mitkään tunteet eivät tietenkään ole uhkaavia teille, kun tiedätte, miten sallia ja hyväksyä ne ja miten ne informoivat teitä. Ne ovat antamassa teille kokemukseen syvyyttä ja ne voivat innostaa tiedät toimimaan sen mukaan, mitä tarvitsette elämässänne hetkestä toiseen.
 
Kun siirrytte pois oikeasta ja väärästä, valmistaudutte siirtymään enemmän yksilöllisyyteen, missä teillä on monia vaihtoehtoja. Alatte silloin arvioida, mitkä niistä palvelevat teitä elämän eri vaiheissa sen mukaisesti, mikä on täydellistä teille. Se ei ehkä palvele jotain toista.
 
Tämä ravistelee järjestelmää, missä ihmisiä kontrolloidaan oikealla ja väärällä, "pitäisi"-asioilla ja pelolla, ettei valitse "oikein". Tämä uudelleenarviointi saa harkitsemaan, miten haluaa käsitellä elämää, valita elämässään ja suhtautua toisiin.
 
Seitsemäs säde jatkaa kaikkien muotojen romahduttamista, jotka eivät ole ykseydessä ja palvele kokonaisuuden hyvää. Yksilöllisyys sallii tämän tapahtua täydemmin. Yksilöllisyytenne arvostaminen saa arvostamaan toisia täydemmin.
 
Uusia rakenteita harkitaan ja tutkitaan tänä aikana sekä omassa elämässänne että maailman järjestelmissä. Kokonaisuuden tarpeita ajatellaan täydemmin, ainakin esittelemällä ne. Nämä ovat kaikki oireita kaksinaisuuden parantamisesta.
 
Alatte kohdata harhakuvia, joista on tullut selviä, ja katsotte tarkemmin niitä haavoittuneita uskomuksia, joita teillä on ollut pitkään. Nämä uskomukset ovat olleet yritystänne "päättää" elämästänne, jotta voisitte kontrolloida ja tietää, mitä odottaa. Tämä ei ole sallinut totuutta.
 
Totuus on niiden syvempien elämänpuolien paljastumista, jotka perustuvat kasvuunne uusiin vaiheisiin ja tarpeisiin elämässä. Se on jatkuvaa kehitystä sydänalassanne. Rakkausvoima on sielu hallitseva energia ja se tunkeutuu paljastamaan enemmän ja enemmän totuutta elämässänne tänä aikana.
 
MAALISKUU
 
Kun mietitte uudelleenjärjestelyä tänä aikana, näette, miten olette tyrkyttäneet rajoituksia itsellenne ja toisillenne hyvin pitkään. Vaaditte: "Tämä on luonteeni!" Tämä on vain uskomuksia ja käyttäytymismalleja, joissa olette roikkuneet kiinni pysyäksenne siinä harhassa, että kontrolloitte elämää ympärillänne.
 
Kun siirrytte tähän aikaan, alatte nähdä lisää mahdollisuuksia. Todellisuus ei ole pieni tila, jossa on rajoittavia uskomuksia ja rajoittunut suhde elämään. Todellisuus sisältää äärettömästi mahdollisuuksia. Aikomuksenne keskittämistä tapahtuu, kun aktivoitte kolmannen chakran tässä kuussa. Ajatustenne, tunteidenne ja tekojenne keskittäminen tiettyyn suuntaan jonkin luomiseksi auttaa teitä tänä aikana.
 
Irtipäästäminen yrityksestä vastustaa ja välttää auttaa teitä myös. Tämä luo uudelleenjärjestelyperustan. Omatuntonne kehittyy tänä aikana täydemmin, kun reagoitte syvempiin totuuksiin. Tämä sallii teidän valmistautua uusiin valintoihin huhtikuussa. Sen tarkasteleminen, miten omat energianne, aikomuksenne ja uskomuksenne rakentavat elämäänne, palvelee teitä, kun alatte venyttää mukavuusaluetta useampiin mahdollisuuksiin ja valintoihin.
 
Jotkut ehkä kykenevät aloittamaan harjoittelemisen tai kuvittelemisen, että sisällänne on todellinen mahdollisuus suuruuteen. Alatte nähdä kehityksen prosessina siirtymiseksi suuruuteenne, ja nähdä, olette luonteeltanne jumala fyysisyydessä. Tämä tapahtuu, kun sielu alkaa tunkeutua todellisuuteenne.
 
Fyysinen maailma alkaa laajemmin repiä alas vanhoja rakenteita, jotka eivät palvele. Ihmiset ehdottavat näitä uudelleenjärjestelypainopisteitä. Jotkut poliitikot antavat edelleen vääriä lupauksia, ilman todellista aikomusta … mutta ehdotuksia tutkitaan, kun uudelleenjärjestelystä tulee välttämättömämpää.
 
Alatte ehkä saada välähdyksiä siitä, miten ette ole koskaan käsittäneet kaiken olevan kytköksissä voimakkaasti. Nämä ovat jumalaisen suunnitelman impulsseja. Ja teillä on valinnanvapaus kaikessa, mitä tulee esiin. Voitte kulkea niin nopeasti tai hitaasti kuin valitsette.
 
Kiinnittäkää huomiota siihen, mitä tarvitsette ja minkä pystytte käsittelemään. Mutta pitäkää mielessä, että aidolla rakkaudella ei ole vaatimuksia. Se vain kannustaa teitä suuren tyydytyksen suuntaan ja taivasyhteyteen maan päällä.
 
Alatte nähdä, miten jokaisella osallanne on jokin arvo täydelliselle matkallenne. Se miten käytätte valinnanvapauttanne, on yksi niistä. Katsokaa, miten tuomitsette. Katsokaa, miten olette valmis muuttamaan sen erottelukyvyn käyttämiseksi ja arvioinniksi, jotta voitte parantaa elämäänne aina vain tehokkaammin.
 
Kehittäkää omatuntoanne, jotta voitte pitää itseänne ja myös kaikkea elämää ympärillänne pyhempänä.
 
Näette tänä uudelleenjärjestelyaikana tarkoituksen aiempien valintojenne takana. Saatatte järkyttyä siitä, miten vanhoja valintoja on käytetty tunnekokemusten välttämiseen. Tästä syystä olette hyvin usein ilmentäneet sellaista, mitä ette ole halunneet. Päättäessänne vastustaa ja taistella vaaditte universumilta, että se antaa teille jotain vastustettavaa. Kun uudistatte lähestymistapanne elämään, alatte siirtyä täydemmin kohti sitä, mitä haluatte luoda. Fyysiset oireet vaikuttavat edelleen alakehoon.
 
Muutatte tapaanne käyttää tahtoanne, mikä valmistelee teitä uusiin valintoihin huhtikuussa. Tämä vaatii, että katsotte, mikä on motivoinut vanhoja valintojanne. Valmistautuaksenne parhaiten tarkastelkaa, miten elämänne rakenteet palvelevat teitä tai eivät enää palvele. Katsokaa, mitkä valinnat pitävät näitä rakenteita paikoillaan, ja jatkakaa sen uudelleenarvioimista, mitkä valinnat voisivat palvella teitä tehokkaammin.
 
HUHTIKUU
 
Tämä viimeinen kuukausi on aikaa siirtyä uusien valintojen tutkimiseen - mistä olette valmis ottamaan vastuun tässä hetkessä. Oppiminen olemaan enemmän ja enemmän tässä hetkessä, nyt-hetkessä, auttaa teitä erittäin hyvin.
 
Jos panostatte hyvin joka hetkeen, luotte tulevaisuuttanne tehokkaammin. Luotte värähtelyn sillä, mitä valitsette joka hetki. Jos sitoudutte totuuteen, luotte tulevaisuuden totuudesta. Jos sitoudutte arvoon ja tinkimättömyyteen, näin luotte tulevaisuutenne.
 
Sitoumuksienne ja valintojenne tarkasteleminen palvelee teitä upeasti tänä aikana. Ja jos olette kiinnittäneet huomiota aiempina kuukausina, olette valmistautuneet upeasti yhdistymään suoremmin luomisenergioihin.
 
Kun sielu siirtyy enemmän ja enemmän fyysiseen kehoon, se testaa ja ohjaa persoonaa sekä kommunikoi sen kanssa inspiraation ja uudelleenarvioinnin kautta. Se tekee tämän ensin hyvin hienovaraisesti, jottei se uhkaa persoonaa ja alempaa tahtoa.
 
Paljastamalla ensin sen, mikä ei enää palvele teitä, voitte innostua tekemään siirtoja ja valintoja uusiin suuntiin, mitkä auttavat teitä paljon tehokkaammin. Opitte laittamaan kaiken yhteen paremmin tässä vuoden ensimmäisen kolmanneksen viimeisessä kuussa.
 
Kannustamme teitä näkymään tietoisesti ja jatkamaan oman toimintamallinne tai elämän lähestymistapanne hoivaamista ja parantamista. Etsikää tarvitsemaanne apua ja tukea. Kannustakaa toisia valintoihin, joka palvelevat heitä, ensin toimimalla elävänä esimerkkiä rakastavammista valinnoista ja sitoumuksista.
 
Tässä vähän siitä, mitä voitte odottaa, kun siirrytte vuoteen 2011.
 
Siunausta,
Gabriel
-----------

Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Ron Baker

( www.childrenoflight.com)

1.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: