WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

TEHTÄVÄ, KAKSOISLIEKKI

Metatronia kanavoinut Beth Trutwin 
( www.galacticroundtable.com)
4.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tervehdys. Tässä on lordi Metatron.

Tammikuun 4. päivän auringonpimennys seuraa päivänseisauksen täydellistä kuunpimennystä. Kosmos toimii yhdessä, kun uusia energioita virtaa sisään. Kaikki planeetat asettuvat linjaan, mikä asettaa värähtelyn tuomaan oikeutta Washingtoniin. Kontrollointia haluavien ja muutosta merkitsevien poliitikkojen välillä on taistelua. Pitäkää mielessä, että asiat eivät ole sitä, miltä näyttävät. Kulissien takana tapahtuu paljon. Peliin tulee suuria muutoksia, joita on kauan odotettu. Se ei ole mitään, mitä olette kuvitelleet. Tämän uuden perustan myötä uusi todellisuus voi tulla muotoon. Tämän tuleminen mukaan on vaatinut kaikkien yhteistyötä ja muutoksen pyytämistä. Mikään ei voi estää muutoksia riippumatta siitä, miltä näyttää. Paljastuu uusia järkyttäviä totuuksia, joita ei ole koskaan ennen kerrottu.

Suurin muutos meille kaikille on niiden kaikkien vanhojen harhakuvien riisuminen pois, joihin olemme uskoneet totuutena. Läpinäkyvyys tuo mukanaan vapauden olla aito itsensä. On aika astua uuteen rooliin.

Aivan kuin emme voi muuttaa maailmaamme, ennen kuin luovumme harhakuvasta, että meitä voi pitää orjana ja manipuloida, niin meidän saatava tämä paljastus siitä, mitä teemme.

Ei ole kovin helppoa heittää pois vuosikymmenten mittaista ammattiuraa. Liittyykö tehtävääsi olla jotain täysin muuta kuin ennen? Salliiko tehtäväsi viedä unelmiesi intohimon uusiin korkeuksiin? Se riippuu vain sinusta. Sinulle ei taata tehtävää. Tehtävä ei löydä sinua. Sinusta tulee tehtäväsi olemalla sitä. Miten tämä toimii?

Teidän on seurattava sydämenne suurinta halua ja totuutta. Teidän on tehtävä työtä, jonka vain te voitte tehdä. Tiedätte tämä, koska rakastatte joka hetki sitä, mitä teette. Se on jotain, mikä on haaste, ja tuon haasteen voittaminen on hauskaa vaikkakin pelottavaa.

Oletteko nähneet näitä tosi-tv-ohjelmia, joissa kilpailijat pyrkivät tulemaan ompelijaksi tai kokiksi? Oletteko nähneet ihmisten työskentelevän autotallissaan tekemässä keksintöjä? Olette nähneet, miten he puhuvat työstään - he ovat lumoutuneita joka hetki. Tehtävänne löytäminen, tehtäväänne astuminen merkitsee intohimonne seuraamista. Perhe, ystävät, työ, yhteiskunta on ohjelmoinut meidät uskomaan, että olemme "jotain". Meidät on erityisesti ohjelmoitu uskomaan, että työtittelimme on sitä, kuka olemme. Ei aina totta?

Monet kysyvät: "Mikä on tehtäväni?" Te määrittelette tehtävänne. Te kasvatte tehtäväänne. Teidän ei tarvitse hyväksyä, että nykytyöstänne tulee tehtävänne. Uneksitte paljon suuremmasta näkymästä. Kuvittelette, että on upeita uusia tilaisuuksia mihin astua, kun uutta teknologiaa tuodaan esiin. Se on kaikki totta. Kysymys kuuluu: miten pääsen sinne, milloin voin aloittaa tehtäväni, miksi odottaa?

Monet teistä ovat löytäneet intohimonsa ja tiedätte tekevänne jo tehtävänne - ja tehtävänne vain kasvaa. Monet ovat täysin eksyksissä työssä, joka on vastoin heidän etiikkaansa, eikä heillä ole tietä ulos. Jotkut tuntevat, ettei ole tietä ulos, koska heidän on maksettava laskuja eikä työ jätä aikaa tavoitella omaa tehtävää. Monet ovat työttömiä ja uneksivat uudesta elämästä mutteivät ole varmoja, mitä askelia ottaa.

Yksi suurista parannuksista elämäänne on tavoitella uusia tapoja pitää hauskaa. Tämä on nopea tapa löytää todellinen tehtävänne. Mikä teistä on hauskaa? Jotkut teistä eivät koskaan ota aikaa hauskanpitoon. Teillä ei ole aavistustakaan, mitä hauskanpito merkitsee. Se on ok. Voitte kokeilla jotain hauskaa ja jos ette pidä siitä, kokeilkaa jotain muuta. Menkää tietokonekurssille, menkää "tae kwon do" -kurssille, menkää tanssimaan. Katsokaa, mistä pidätte. Tutustukaa uusiin ihmisiin netissä. Liittykää johonkin ryhmään. Etsikää lisää jostain, mikä kiehtoo teitä. Etsikää yhteisöstänne ystävä, joka voisi käyttää apuanne. Menkää vapaaehtoiseksi aatteeseen, joka on tärkeä teille.

Teistä tulee tehtävänne tekemällä sitä, mitä rakastatte. Mikään tehtävä ei ole minkään väärti, ellei se sovi parhaisiin kykyihinne eikä ole aito intohimonne. Menkää kokeilemaan uusia asioita ja löytäkää intohimonne tänään. Tänne tulee neuvonantajia aluksilta auttamaan teitä uuden roolinne oppimisessa. Luotte uuden roolinne tulemalla siksi.

Toinen tärkeä kohta tehtävänne löytämisessä on vapautua kaikista suhteista, jotka pidättelevät onnellisuuttanne. Teidät tuomitaan teoistanne, valinnoistanne ja hyvästä, mitä teette toisten puolesta. Jos teillä on hyvät perhesiteet ja onnelliset ystävyyssuhteet, sillä ei ole merkitystä. Kokeilkaa uusia ratkaisuja, kunnes löydätte oikean. Ei ole enää aika viivytellä elämänne muuttamisessa onnelliseksi. Energiat eivät enää voi tukea liikkumattomuutta. Lähtekää liikkeelle!

Toinen kysymys joka tulee esiin usein, koskee kaksoisliekkiä. Luomisen aikaan jokainen teistä jaettiin kahteen osaan - täysin samanlaiseen, paitsi toinen oli miespuolinen ja toinen naispuolinen. Viime aikoina suuri osa kaksoisliekeistä ei ole ollut inkarnoituneena yhdessä maapallolle. Toinen inkarnoituisi maahan ja toinen jäisi aluksille. Joitain kaksoisliekkejä on yhdessä nyt, vaikka se on harvinaisempaa.

Usein henkilö tapaa sielunkumppanin ja miettii, onko tämä hänen kaksoisliekkinsä. Jos se on kaksoisliekkinne, tiedätte sen - te kumpikin tiedätte sen ja sanotte sen toisillenne. Jos jompikumpi teistä kyseenalaistaa sen, kyse ei luultavasti ole kaksoisliekistänne. Tänä ylösnousemusaikana kaksoisliekit eivät ole yhdessä, elleivät he ole täysin valmiita siihen. Tällä tarkoitan, että jos olette intiimissä suhteessa jonkun kanssa, niin luultavasti ette tapaa kaksoisliekkiänne törmäämällä häneen baarissa. Kaksoisliekkinne ei lähesty teitä näin. Tapaatte kaksoisliekkinne, silloin kun sydämessänne ja tunteissanne ei ole toista ja elätte tyydyttävää elämää ilman kaksoisliekkiänne. Mitä enemmän tunnette epätoivoa, ettei teillä ole sitä, mitä tunnette teillä pitävän olla, sitä enemmän kapinoitte kaksoisliekkinne tapaamista vastaan.

Useimmat teistä voivat odottaa kaksoisliekkinsä tapaamista laskeutumisten jälkeen. Tästä tulee syvän rakkauden maailmanlaajuinen jälleentapaaminen, mikä kasvattaa suuresti rakkautta maaäidin pinnalla, ja tästä syntyy uusi todellisuus maan päälle. Siihen saakka kaksoisliekkinne yhdistyy kanssanne omasta roolistaan avaruudessa ja auttaa teitä joka askeleella matkan varrella. Kannustan teitä tuntemaan hänen rakkautensa, yhdistymään hänen kanssaan ja kehittämään telepatiaa kommunikoimalla kaksoisliekkinne kanssa.

Tärkein asia minkä jokainen ihminen voi tehdä tänä aikana, on elää elämäänsä tavalla, joka eniten heijastaa hänen omaa ajatustaan asioiden tekemisestä oikein. Tehkää elämästä totuudellista riippumatta siitä, miten vaikeaa se on. Seuratkaa intohimoanne riippumatta siitä, miten monia uhrauksia joudutte tekemään. Pitkää siitä kiinni riippumatta siitä, miten epämukavaa se on alussa. Etsikää elämän intohimo ja jatkakaa asioiden muuttamista elämässänne, kunnes olette lumoutunut jokaisesta valvehengenvedostanne.

Rauhaa.
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Rakkaus on lopullinen vastaus

Ei kommentteja: