WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Elämänkukka



Elämän kukka on luomisen geometrinen alkumuoto, joka johtaa meidät fyysiseen olemassaoloon ja sieltä pois.


Star of Life on kuusisakarainen tähti Elämän Kukan ytimessä. Se on valokehomme muoto (Mer-Ka-Ba), joka uinuu ihmisessä, kunnes kehitymme henkisesti ja
yhdistämme hengen materiaan tietoisuutemme kautta.


Koko maailmankaikkeus on luotu käyttäen kolmea pääenergiaa - Rakkautta, Luovaa Ajatusta ja Voimaa (Tahto). Nämä kolme synnyttävät Valon Seitsemän Sädettä, jotka ylläpitävät kaikkea elämää.



Viime aikoima Maan suurta transformaatiota tukemaan on kosmisilta tasoilta vapautettu uudet VIISI SÄDETTÄ, jotka värähtelevät hyvin korkealla taajuudella. Näiden omaksuminen auttaa meitä kun kollektiivisesti siirrymme korkeampaan ulottuvuuteen.



Tärkeää:

Valon 12 - säteen ymmärtäminen ja ankkuroiminen energia-kenttäämme invokaation (kutsumisen) kautta.



Neljän elementin tasapainottaminen sisällämme olemuksemme eri tasoilla.



Merkaba-meditaatio perustuu vanhaan tietoon siitä, kuinka puhdistaa sisältä energeettistä järjestelmäämme ja aktivoida valokehomme.



Flower of life / Elämän kukka, yksi merkittävimmistä symboleista uskonnollisessa geometriassa. Tähän kuvioon on koodattuna koko luomakunnan pohjapiirros. Elämän kukka sisältää kaikki elämän eri osa-alueet joitaon olemassa. Se on lähde kaikille kielille eli alkuperäinen universumin kieli, puhdas muodoltaan ja koostumukseltaan.



Elämän kukka: 18 + 1 kokonaista ympyrää kehän sisällä Drunvalo Melchizekin opetuksissa keskeinen elementti. Siihen sisältyvä viisaus johdattaa Merkaban, kaiken elollisen ympärillä olevan valokehon, tuntemiseen. Harmonisen yhtenäistämisen hetkellä myös Merkaba-käsite on keskeisesti mukana.



Meditointi tämän Elämän kukan kanssa haastaa minut Yhdistämään Mieleni, Sieluni ja Sydämeni. Tämä symboli voi palvella minua koko ikäni peilinä josta voin nähdä loputtomat mahdollisuuteni.

Kiitos, kiitos, kiitos...



Lue:

Elämän kukan salaisuus Melchizedek Drunvalo

Elämänkukan keskellä voi nähdä siemenen ja Elämänpuun. Meidän kehityksemme lainalaisuudet on kirjoitettu elämänpuuhun, jota pitkin luottavaisesti voimme antautua tälle meille annetulle valmiille tielle meissä luomisen Rakkauden Sydämeen. 
Jokainen kulkee tämän matka yksilöllisesti, mutta tie on kaikille sama . Ja tämä tie myös yhdistää meitä toistemme kanssa. 
Elämänkukkaa on verrattu hedelmään, joka kasvaa puussa. Sen sisällä on siemeniä uutta syntymää ja kasvua varten. Näin itsessään voimme huomata aivan intuitiivisesti miten Elämänkukassa on koko elämänkehä ja kierto itsessään olemassa siemenestä kukkaan ja hedelmään asti, ikuisesti uusiutuvana Valon Sydämenä. * Anja *
 

Ei kommentteja: