WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 29. tammikuuta 2011

Miksi tunteeni vaihtelevat niin paljon?

KYSY SAINT GERMAINILTA: MIKSI TUNTEENI VAIHTELEVAT NIIN PALJON?

 
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack 

( www.joyandclarity.com)
17.11.2010 Cluj-Napoca, Romania
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä sieluntarkoitustulkinta on julkaistu tässä asiakkaan luvalla.
 
Kysymys: Rakas Saint Germain, mielialani ja ajatukseni vaihtelevat koko ajan. Nousen korkeuksiin innostuksesta yhtenä hetkenä ja olen alamaissa seuraavana. Olen yksinhuoltajaäiti ja tämä tilanne vaikuttaa itsetuntooni, valintoihini, lapsiini ja onnellisuuteeni yleensä. Minun on myös vaikeaa jatkaa kovin pitkään käytännön rutiineja kotona. Voitteko auttaa minua?
 
Ystäväni, olet herkkä ihmisolento. Ja tämän vuoksi läpäiset hyvin toisten ajatuksia, mielialoja ja tunteita. Tämä on voimakas puumerkki energiakentässäsi. Mitä tämä sitten merkitsee sinulle? Yleisesti se merkitsee, että ailahtelevuus mikä vaikuttaa sinuun, on joskus peräisin sinusta, mutta useammin ei ole - sen aiheuttavat toiset ympärilläsi.
 
Tässä on esimerkki, miten tämä voi toimia. Koska havaitset toisten energiat, liian monien ihmisten lähellä oleminen liian kauan luultavasti tuntuu väsyttävältä. Myös tunteisiisi vaikutetaan. Saatat yhtäkkiä tuntea vihaa tai masennusta - ei koska ne ovat sinun oikeutettuja tunteitasi, vaan koska joku lähelläsi tuntee niin.
 
Tuntuuko tämä tutulta? Jos tuntuu, niin luultavasti hyötyisit sellaisten henkilökohtaisten rajojen ja rutiinien muodostamisesta, jotka auttavat sinua ylläpitämään energiaeheytesi yksilönä. Tämän tekemällä voit eliminoida paljon hämmennystä ja ailahtelevuutta elämästäsi.
 
Sielusi kannustaa sinua muodostamaan rajoja ja rutiineja, jotka auttavat sinua vartioimaan yksilöllisyyttäsi. Tätä voitaisiin kutsua eräänlaiseksi energeettiseksi itsepuolustukseksi.
 
Rajat ja henkilökohtainen eheys
 
Tietenkään mitään ei sinussa tarvitse perimmiltään puolustaa. Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Piste. Tämä totuus takaa turvallisuutesi ja varmuutesi koko ikuisuuden. Mutta maaulottuvuudessa ihmiset ovat vaihtelevassa määrin tietoisia tästä tosiasiasta. Tämä merkitsee, että joskus toiset saattavat tuputtaa tahtoaan, tunteitaan ja ajatuksiaan sinulle tunteakseen maailmassa turvaa eikä uhkaa. He tekevät tätä, koska he ovat unohtaneet totuuden jumaluudestaan.
 
Jos olet herkkä ihminen, on erittäin todennäköistä, että henkinen tietoisuutesi on hyvin kehittynyt. Sen seurauksena sinulla on taipumusta pysyä energeettisesti avoimena ja luottaa toisiin. Mutta jos olet summittainen tämän tekemisessä, saatat havaita, että sinua tiedostamattomammat yksilöt alkavat tunkeutua energiakenttääsi ajatuksineen, tunteineen ja pelkoineen. Ellet tiedä tätä tapahtuvan, sinulla on taipumusta määritellä heidän voimakkaat tunteensa omiksesi. Et tiedä, missä sinä "loput" ja toiset "alkavat".
 
Ja kertauksen vuoksi … Ailahtelevat mielialasi ja huolestuneet ajatuksesi johtuvat usein herkkyydestäsi. Olet henkisesti avoin, mikä merkitsee, ettei persoonallisten energiarajojesi ylläpitäminen ole sinulle helppoa.
 
Sielusi tarkoituksesta
 
Tällä hetkellä sielusi kannustaa sinua muodostamaan ja vahvistamaan henkilökohtaisia rajoja suhteissasi. Tämä voi olla lastesi, vanhempiesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa.
 
Mutta tämän tekemiseksi sinun täytyy astua tehokkaasti rooliisi äitinä. Tässä hämmennyksesi ja mielialavaihteluksi voivat olla suurimmillaan. Tämä voi tuntua ensin vaikealta, mutta älä lannistu. Se tulee paremmaksi.
 
Tästä on muitakin hyötyjä. Kun opit kommunikoimaan oman rajasi lapsille ja muodostamaan käytännön rutiineja, jotka tekevät elämästäsi yksinhuoltajaäitinä helpompaa, huomaat jotain taianomaista tapahtuvan. Jotain odottamatonta, mutta tervetullutta.
 
Huomaat, että voit erottaa omat ajatuksesi ja tunteesi ympärilläsi olevien häiritsevistä tunteista ja suodatat pois kaiken, mikä ei kuulu sinulle. Tämä parantaa elämääsi valtavasi. Se auttaa sinua tuntemaan enemmän turvaa lastesi kasvatuksessa ja olemaan täysin läsnä myös muissa suhteissasi. Se auttaa sinua tunnistamaan, mikä on sinun ja mikä ei ole, ja lisäämään yleistä onnellisuuttasi maailmassa, kuten olet halunnut.
 
Huomaat myös ottavasi vahvemman roolin kotona vanhempana ja kommunikoijana. Huomaat, että voit puhua lapsillesi rakastavana vanhempana, mutta selkeämmästä auktoriteettiasemasta. Kommunikoit rakkauttasi ja lempeyttäsi heille, mutta rajatuimmista puitteista, mikä sallii sinun olla myös tehokas äiti.
 
Tähän olet matkalla.
 
Tiedän, että sinulla on luultavasti tällä hetkellä taakkanasi yksinhuoltajan vastuut ja että tunnet jonkinlaista pakkoa tehdä sen täydellisesti. Mutta voit alkaa rentoutua tämän osalta. Vaikka maailmasi saattaa tuntua epäselvältä toisinaan, voit korjata tämän … ja teet sen. On käytännön asioita, joita voit tehdä tämän parantamiseksi nyt.
 
Anna rutiinien auttaa sinua
 
Olet sanonut, että sinun on vaikeaa jatkaa kotona kovin pitkään käytännön rutiineja. Kuitenkin rutiinit ja rajat voivat toimia yhdessä tehokkaasti. Miksi näin on? Koska rutiinisi auttavat määrittelemään, kuka olet, näyttämällä sinulle ja toisille täsmällisesti, mikä on tärkeää sinulle säännöllisesti.
 
Silloin kun ihmiset lähellesi, kuten lapset, pystyvät tarkkaileman päivittäisiä rutiinejasi, he näkevät rajat, joita olet muodostanut elämäsi tärkeysjärjestystä varten. Tekemällä tietyistä rutiineista tärkeitä lähetät heille viestin, että nämä ovat oikeita heijastuksia siitä, kuka olet, mitä teet ja mitä arvostat. Toisin sanoen, asetat rajoja toimillasi, et vain puhumalla niistä. Ihmiset kunnioittavat usein toimintaa enemmän kuin sanoja.
 
Muista siis, että rajasi ja rutiinisi voivat tukea toisiaan erittäin hyvin, erityisesti jos olet herkkä ihminen. Ne antavat sinulle työkaluja, joita tarvitset pysyäksesi avoimena ja rakastavana, ilman että tulet niiden tallomaksi, jotka ovat unohtaneet itse, miten tämä tehdään - tai lastesi tapauksessa - jotka ovat liian nuoria ymmärtämään tämän.
 
Kiitos kysymyksestäsi, rakas ystävä.
 
Olen Saint Germain.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


http://www.healingeagle.net/Fin/Txt/Solmu1.html 

MUISTIASIOITA

Menneiden kuukausien epätavallisen korkeat taajuudet ovat heittäneet maailman raiteiltaan monin tavoin. Lukuisia lentokone- ja auto-onnettomuuksia ovat aiheuttaneet yhtäkkiset muistikatkokset jokapäiväisissä tiedoissa ja automaattireaktioissa. Sen unohtamisesta, miksi meni toiseen huoneeseen, on tuossa miljoonien ihmisten riesa, kun erittäin lyhytaikaiset muistikatkokset edeltävät tekoja, jotka yleensä otetaan itsestäänselvyyksinä. Miten monta kertaa myös autoa ajaessa yhtäkkiä ette muista, minne olette menossa? Jne., jne. Tällaiset katkokset eivät ole ainoastaan ärsyttäviä, vaan itse asiassa pelottavia, kun normaalireaktio on tavallisesti "olenko menettämässä järkeni?"

Rajut aurinkomyrskytaajuudet joita on tullut maan ylempään ilmakehään ja kiitänyt planeettanne uumeniin, ovat vaikuttaneet kaikkiin eläviin olentoihin. Sääpoikkeavuudet ovat kääntäneet vuodenajat päälaelleen ja aiheuttaneet laajalle levinneitä sadon epäonnistumisia ja epätavallisia lämpötilamuutoksia.

Avaruusasemat ja avaruusalukset ovat raskaasti suojattuja säteitä vastaan, mutta niillä on silti ongelmia elektroniikkansa kanssa.

Käsittäessänne, miten tämä auringon aktiivisuusjakso vaikuttaa kaikkeen ympärillänne, luulitteko todella, ettei se vaikuttaisi myös teihin? Miten usein kuulette surullisia tarinoita ystävistä, joilla mikään ei ole näyttänyt olevan oikein viime aikoina? Suhteet ovat huonossa jamassa, kun nämä taajuusvaikutukset saavat ihmiset ajattelemaan ja toimimaan eri tavalla kuin normaalisti. Jos vain hyväksytte tämän asiaintilan syyn ja tunnistatte sen olevan kuin kerros sähköistä savua, joka tunkeutuu kaikkeen ja kaikkiin, on helpompaa pitää epävarmuuden ja avuttomuuden tunteen aiheuttama stressi hallinnassa. Kun tiedätte syyn ja toimitte järkevästi sen kanssa, pystytte toimimaan niin, kuin teidän tarvitsee, nauttien sisäisestä "oikeuden" tunteesta kaikissa asioissa.

Uudestaan ja uudestaan välitämme informaatiota, että vastaukset tasapainoon ovat sisällänne - kuunteletteko te? On monia hyviä yrttilääkkeitä stressin hallitsemiseen ja ne auttavat päästämättä myrkyllisiä kemikaaleja kehoon aikana, jolloin niitä ei ehdottomasti tarvita. Kuitenkin parempaan tasapainoon ja sisäisen rauhan tunteeseen tässä kaikessa tuo henkisen rauhan, energian ja voiman lähestymistapa - se tuo paljon suurempaa selkeyttä mieleen ja itseluottamuksen tunnetta tilanteesta riippumatta.

Hyväksykää muistikatkokset, hyväksykää laiteongelmat, hyväksykää, että päätöksenteko on toisiaan vaikeampaa. Auringon säteily osuu tänne ja sinne ja hyppelee jatkuvasti. Yhtenä päivänä mieli on kristallin kirkas, seuraavana sameaa sotkua. Sen sijaan että kynnätte mahdollisten huonojen päätösten tai reaktioiden kenttää, laittakaa ne sivuun päiväksi, pariksi, kunnes kaikki taas selkenee. Pitäkää sillä välin paperia tai muistilehtiöitä keittiössä, vessassa (siellä tapahtuu paljon ajattelua), makuuhuoneessa, työpöydällä tai missä tahansa. Kirjoittakaa muistiin, kuka sanoi mitä, puhelinviestit, luettelo välttämättömistä puuhista ja ostoksista jne. Napatkaa harhailevat järkevät ajatukset paperille, ennen kuin unohdatte ne. Lupasitteko hakea jonkun tiettyyn aikaan? Laittakaa "muistilappu" kelloon tai puhelimeen.

Onko teillä jatkuvia väittelyjä puolison, lasten tai työpaikkanne ihmisten kanssa? Pysähtykää - ajatelkaa, mitä sanotte ja miksi. Nämä taajuudet "pelaavat" hermojärjestelmällä, kunnes pienikin kommentti tai katse merkitsee kritiikkiä. Nyt on aika käsittää, että te ette ole yksin epämukavuudessanne, ja yrittää auttaa toisia palauttamaan tasapainonsa olemalla ekstrakärsivällinen heidän purkaustensa suhteen.

Silloin kun ajatuksenne pirstoutuvat ympäriinsä ettekä pysty saamaan mitään oikein tai päättämään, mitä tehdä ja miten, vain pysähtykää! Antakaa mielen ja kehon levätä - todella levätä. Niiden on toivuttava taajuuksista, jotka ovat aivan liian korkeita niiden sietokyvylle. Älkää katsoko televisiota, älkää puhuko, vain sulkekaa silmänne ja levätkää. Kaikki selkenee, kun mieli hellittää taistelusta taajuuksia vastaan.

Milloin se loppuu? Ei kenties aiemmin, kun planeetta asettuu takaisin normaalille kiertoradalleen - teidän aikaanne noin parin vuoden kuluttua. Teidän on pakko oppia elämään tilanteen mukaan. Käyttäkää sisäistä rakkauttanne ja lujuuttanne itsenne ja ihmisten auttamiseen. Hyväksykää, että teillä on sisällänne avain universaaliin energiaan, mikä on rakkaus, ja luomiskyky, mihin voi päästä koska tahansa, kun hiljennätte ja keskitätte mielen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: