WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 4. tammikuuta 2011

Kauriin Täysikuu

KAURIIN TÄYSIKUU
Tarkka aika 19.01.2011 klo 0:21

KAURIIN OPPILÄKSYT:
- Oppia kuuntelemaan sielun ääntä.
- Oppia käyttämään sielunvoimiaan.
- Oppia käyttämään korkeampaa mieltään ja tahtoaan.
- Oppia sietämään paineita.
- Oppia täyttämään velvollisuutensa loppuun saakka.

Olemme kulkeneet astrologisen vuoden eläinratamerkeistä kolme neljäsosaa. Nämä kaikki edeltävät merkit ovat yhdellä tavalla olleet ihmisen kehityskaari ja Kauriista eteenpäin astumme ikään kuin aivan uuteen kehitysvaiheeseen. Kolme viimeistä merkkiä (Kauris, Vesimies, Kalat) ovat synteesin merkkejä. Kaikissa kolmessa viimeisessä syntetisoituu Jumalan Pojan kehitystarinan viimeiset taistot ja voitot. Neljä edellistä merkkiä alkaen Neitseyestä, kertovat oppiluudesta. Neitseyessä syntyy palveluun kykenevä oppilas. Vaa`assa tämä oppilas valmistautuu taisteluun, Skorpionissa hän on voittoisa ja Jousimiehessä syntyy todellinen oppilas. Kauriissa tästä oppilaasta tulee vihitty - kolmannen asteen vihitty.

Kolme viimeistä merkkiä ovat astrologisesti Pyhä Kolminaisuus: Isä - Poika - Pyhä Henki. Kauris edustaa Pyhää Henkeä. Nämä kolme viimeistä merkkiä kuvaavat saavutettua huippua. Kauris edustaa vuorta (Karman vuori), jonka päällä loistaa Ikuinen Tuli, Pyhän Hengen eläväksi tekevä tuli.

Kristus syntyi Kauriissa. Hän täytti lain Saturnuksen lain alaisena ja hänet vihittiin Venuksen alaisena. Kauris on vihityn täydellinen merkki, josta tulee Maailman Palvelija Vesimiehessä ja Maailman Pelastaja Kaloissa. Jeesus Kristus ristiinnaulittiin Kaloissa. Ja Hän huudahti: "Se on täytetty."

Kauris vartioi sielun salaisuutta, sen kätkettyä loistoa, joka paljastuu oppilaalle, kun hän saavuttaa kolmennen eli kirkastuksen vihkimyksen. Tällöin hän muuttuu lopullisesti, luopuu persoonallisuudestaan, alemmasta haluluonnostaan ja tämän jälkeen häntä hallitsee puhdas sielutietoisuus.

Tämä voi tapahtua vain voimakkaan pyrkimyksen ja kriisien kautta sekä väsymättömän palvelun tuloksena. Tällöin noustaan persoonallisuuden rajoitusten yli, vastoinkäymisistä ja vaikeuksista huolimatta.

Sielun pitkässä inkarnaatiokulussa ei ole olemassa mitään oikotietä onneen. Meille kaikille on erittäin haasteellista nousta omien itsekkäitten ja erillisyyttä aiheuttavien rajoitustemme yli. Emme edes välttämättä tiedosta näitä, saatikka voita niitä. Polku on pitkä, prosessi tekee kipeää. Vähitellen opimme henkilökohtaisten kokemustemme ja vastoinkäymistemme kautta kurinalaisuutta ja tunteen kontrollia sekä opimme pyhitämään elämämme oppilaan työlle.

Henkisen hierarkian näkökulmasta katsoen vasta kolmatta vihkimystä pidetään ensimmäisenä varsinaisena todellisena kosmisena vihkimyksenä. Sitä edeltäneet olivat "Kristuslapsen syntymä sydämessä" ja ”Kaste”. Ne ovat valmistavia vihkimyksiä. Kolmas Kirkastuksen vihkimys liittää oppilaan henkiseen Hierarkiaan.

Edistyneen Kauriin kehityksessä maallinen kunnianhimo muuttuu henkiseksi pyrkimykseksi ja suureksi tahdoksi vapautua persoonallisuuden kahleista. Niistä tulee pakoittava voima, joka ajaa oppilaan vihkimyksen portille. Kauriin mantra on: "Kadonnut olen yliluonnolliseen Valoon ja kuitenkin tuolle Valolle käännän selkäni". Se johtaa palvelulle omistettuun elämään. Yliluonnollisen Valon ja jumalallisen totuuden kokemus aukeaa ihmisen tietoisuudessa ja hän sulattaa tämän Valon omaan valoonsa. Tämä sisältää tietoisuuden Ykseydestä. Vihitty ja maailmanpalvelija on syntynyt ja juuri tämän takia hän kääntää selkänsä tuolle yliluonnolliselle Valolle, palvellakseen ja auttaakseen veljiään ja sisariaan, jotka kulkevat polun alkuosaa - pimeydessä.

Symboolisesti on olemassa kolme erilaista Kauriin ilmenemismuotoa: 1) Vuohi, 2) Krokotiili ja 3) Yksisarvinen Kauris. Alimassa vuohen kehitysvaiheessa Kauris ajattelee vain materiaalista omaa hyvinvointiaan ja hänen päämääränsä on raha ja valta. Ystävyydetkin perustuvat pyyteellisyydelle. Tällainen vuohi-kauris on kunnianhimoinen ja hän tekee mitä tahansa saavuttaakseen materiaalisen hyvinvoinnin ja runsauden.

Kauris hallitsee polvia ja sanotaan, että vasta kun Kauris on valmis polvistumaan suuremman vision edessä, hän on valmis kulkemaan korkeampaa kehityksen polkua.

Krokotiili elää sekä maalla että vedessä - eli Kauriin tulee hallita sekä fyysinen elämänsä että tunne- ja menttaali-luontonsa. Hänen tulee murtautua sielun intuitiiviselle tasolle, Kristus-tietoisuuden värähtelytaajuudelle.

Tässä krokotiili-vaiheessa Kauris kohtaa testinsä ja niitä on viisi:

1. Hänen tulee voittaa seksin, rahan ja omistamisen voimat. Näillä kolmella ei saa enää olla valtaa häneen.

2. Toisessa testissä hän saa yhteyden korkeampiin tasoihin ja voimiin. Hän saa ideoita ja visioita ja hän alkaa tuteuttaa niitä elämässään. Hän muuttaa luonnettaan ja luo itsensä uudestaan. Tämän kaiken on tapahduttava pyyteettömyyden hengessä.

3. Kolmannessa testissä Kauriin on voittava pelon ja yksinäisyyden tunne. Kauriit ovat depressioille taipuvaisia. Persoonallisuus valtaa tällöin heidät ja heidän näkökenttänsä on sumun peitossa täynnä epäilyä ja pelkoja. Tässä vaiheessa he pääsevät yhteyteen oman sisäisen oppilaansa kanssa ja voittavat nämä esteet. Me kaikki voimme tuntea yksinäisyyttä, mutta kun olemme luoneet yhteyden sisäiseen oppaaseemme, sieluumme, ymmärrämme, että tämä kaikki on harhaa ja suurta illuusiota, eikä yksinäisyyttä oikeasti ole olemassa, vaan voimme jatkuvasti olla yhteydessä elämään.

4. Voitettuaan pelon ja yksinäisyyden, Kauris kohtaa ylpeyden ja maallisen kunnianhimonsa. Krokotiilin kunnianhimo perustuu illuusioon, jonka mukaan hänellä on valtaa ja voimaa, jota muut kunnioittavat. Hän voittaa tämän oivaltamalla, että kaikki ihmiset kaikkialla ovat arvokkaita ja kauniita ja näin kunnioituksen arvoisia. Hän oppii asettamaan itsensä suureen kokonaisuuteen ja vaihtaa ylpeyden nöyryydeksi. Tämä mahdollistaa edelleen kasvun ja kehityksen.

5. Viimeinen tämän vaiheen testi on kestävyyslaji eli Kauriin on opittava ylläpitämään korkeaa henkistä värähtelytasoa koko ajan. Tämä on testeistä ehdottomasti vaikein, koska se vaatii johdonmukaista ja herkeämätöntä henkistä työskentelyä. Kun Kauris saavuttaa universaalin rakkauden ja korkean ymmärryksen, hänen tulee pystyä ylläpitämään sitä, eikä vajota takaisn elämän sumuiseen viidakkoon. Vain muutos, joka muuttaa Kauris-ihmisen juuriaan myöten, pystyy tähän.

Kun nämä testit on voitettu, Kauris muuttuu Yksisarviseksi, joka on kolmannen asteen vihityn symbooli. Tämä vihkimys tapahtuu aina korkealla vuorella. Yksisarvinen kiipeää vuoren huipulle suunnattomalla päättäväisyydellä. Tahdonvoimallaan hän voittaa kaikki vastukset. Hän on muuttunut ja kirkastunut taistelija, jonka otsassa voi nähdä merkin - hengen soturin merkin. Hänen suuntansa on selvä, eikä hän enää siitä poikkea. Tähän voimaan Kristus viittasi, kun Hän sanoi: "että taivas valloitetaan väkivalloin." Tässä yhteydessä tämä väkivalta tarkoittaa vihityn äärimmäistä pyrkimystä ja henkistä ponnistusta. Näin Kauris ylittää itsensä ja hänestä tulee suuri soturi ja ihmiskunnan palvelija.

Kirkastus ja puhdistus vaikuttaa merkittävästi miten ja missä palvelumme ilmenee. Kun käyttövälineemme puhdistuvat - kaikki tekomme virittyvät korkeammalle taajuudelle ja aiheuttavat muissa ihmisissä myös muutoksia ja inspiraatiota.

Kauriin tähtikuvio kanavoi seuraavia energiota: Sen monadinen säde on ykkös-säde eli jumalallisen Tahdon / Voiman säde. Sielun säde on Aktiivisen Älykkyyden eli kolmas säde ja persoonan säde on 7. eli Valkosen magian ja rituaalisuuden säde.

Kauriin eksoteerinen hallitsija on Saturnus.
Saturnus hallitsijana astuu kuvaan ainoastaan, kun ihminen on kävellyt maallista taivaltaan jo suurimman osan ja on jo oppilaan tiellä - on kokenut toisen vihkimyksen. Saturnus on kaikista hallitsijoista perääantamattomin ja lahjomattomin. Saturnus rajaa toimintapiirimme. Se seisoo aineen maailman opettajista vanhimpana. Sen läksyjä vastaan ihminen taistelee - mutta ei loputtomiin - sillä Saturnuksen rakkaus voittaa ennen pitkään puolelleen, kun ihmisen tärkeä ominaisuus - nöyryys - kehittyy. Kauris hallitsee polvia. Opimme polvistumaan Kauriissa ja antamaan periksi korkeimman lain edessä.

Saturnuksen kanssa voidaan ainoastaan olla yhteistyössä. On sulaa typeryyttä koettaa vääntää elämänsä oppiläksyjä helpommiksi tai luistella karkuun, sillä Saturnusta ei kukaan voi petkuttaa. Hän rajaa aineellisen ja aineettoman. Hän rajaa persoonallisuuden ja persoonattoman.

Miksi sitten Kauris on se merkki, joka kestää tällaisen tiukan koulutuksen? Siksi, että Kauris on kovan työnteon merkki. Kehittyneiden ja edistyneitten oppilaitten merkki. Tällöin ei tietoisuus enää haraa itseään vastaan, vaan ennen pitkää tulee elinehdoksi kurinalaistaa alemman luonnon kovin ottein, jos mikään muu ei auta.

Vuori voi olla nöyryyden vuori tai itsekkyyden vuori. Koska on kyse vuoresta ja vuoren korkeuksissa on kylmää - Kauris on yleensä viileä, etäinen, persoonaton - ja jopa "kylmä". Nämä laadut voivat olla myös oppilaan tasolla. Silloin on kyse sielun persoonattomuudesta johtuvasta viileydestä.

Kauriin esoteerinen hällitsija on myös Saturnus.
Sanotaan, että Kauriissa on eläinradan mysteeri. Tämä siksi, että Kauriiseen kätkeytyy persoonallisuuden mysteeri. Sitä kuvataan krokotiilina, joka pelastuu aineen syöveristä uhraamalla itsensä. Krokotiilit asuvat sekä maalla että vedessä - siis fyysisessä-, astraalisessa ja menttaalisessa maailmassa.

Kauriin mysteeri liittyy sen symbooliin. Sitä kutsutaan "Jumalan allekirjoitukseksi" ja se liittyy edelleen Sanaan. Sana on esoteerisesti tekemisissä kurkkutsakran kanssa, jota Saturnus hallitsee. Tämä kuuluu oppilaan tasoon.

Oppilas on nyt pidemmälle edennyt. Hänen haltuunsa uskotaan Sanan Voima, magian perusvaline. Kauris-oppilas opettelee Valkoista Magiaa käyttämällä oikein Sanaa. Kauriin kautta kulkee 7. säde, joka on magian säde. Oppilaan haastavin työsarka on nyt Sanan hallinta.

Koska Saturnukseen liittyy Lain ja velvotteitten täyttäminen - alkaa toteutua eri tasoisten lakien ja velvotteitten täyttäminen. Oppilas oppii, että on olemassa ihmisten lait ja alueet ja henkisten olentojen lait ja alueet. Tähän oppiin opastaa Saturnus, Ajan ja Paikan/ tilan herra. Oppilaalle tulee elintärkeäksi noudattaa kaikkia lakeja, niin ulkoisia kuin sisäisiä, sillä hän oppii sen, ettei mitään hyvää saavuteta pahan kautta. Hän oppii täydellisesti Lain kirjaimen ja hengen merkityksen kaikilla tasoilla. Hän oppii noudattamaan "okkulttista kuuliaisuutta".

Yritys, rasitus, pyrkimys, tarkoitus ja taistelu voimien kanssa, joiden alkuperä on alamaailmassa ovat tunnusmerkillistä Kaurismasissa kokemuksissa. Herkules laskeutuu alamaailmaan, helvettiin, Kauriin teoissa. Nämä raskaat, haastavat ja raastavat ja äärimmäiset olosuhteet ovat oppilaiden ja vihittävien testejä, joista vain Kauris-oppilas tietää. Vain toinen Kauris-oppilas tietää, kuinka todellista kaikki on. Joka pyytää Kauris-kandidaattia ottamaan rennommin - ei teidä, mistä puhuu, sillä Saturnuksen kanssa ei oteta rennosti. Jos "helvetin portit ovat jo auki", ts. taistelu oman kynnyksenvartijan kanssa on alkanut - silloin ei oteta rennosti - on kyse henkien taistelusta.

Kauriin hierarkinen hallitsija on Venus.
Saturnuksen ja Venuksen kautta Kauris on liittynyt kolmeen merkkiin, joita yhdessä sanotaan "Neljän Salaisuuden Vartijoiksi". Nämä merkit ovat Vaaka, Kaksonen ja Härkä.

Kauris on yksi "sarvipäiden" merkeistä Oinaan ja Härän ohella. Tähän sarvisuuteen liittyy myös oma symboliikkansa. Kauriissa kaksi sarvea yhdistyy yhdeksi, Yksisarvisen Pyhän Hengen Runsauden sarveksi. Kaksi sarvea kertoo dualistisesta maailmasta, yksisarvisuus kaksinaisesta maailmasta saadusta voitosta, vihityksi tulemisesta eli yksisilmäiseksi valaistuneeksi tulemisesta. Kauris-vihitty pystyy loihtimaan runsautta. Hän vaikuttaa rikkaamalta kuin on. Hänestä virtaa runsaus, koska "Yksisarvisen Runauden Sarvi" ts. sielurikkauksien energia virtaa ja manifestoituu maan päälle.

Kauris on synteesin merkki, jossa muutkin merkit yhdistyvät.

Kauriin oppiläksy on kytkettynä mysteereihin. Mysteeri tässä tarkoittaa kätkettyä, piilossa olevaa ja sen paljastumiseen tarvitaan tiettyjä ominaisuuksia. Tarvitaan ymmärrystä ja siksi Kauriin kohdalla puhutaan "vihityn tietoisuudesta", joka viittaa korkeampaan taivaalliseen tietoisuuteen.

Kun puhutaan Venusmaisesta tietoisuudesta, tarkoitetaan, että Venus hallitsijana valaisee vuorenhuipulla olevaa mieltä. Kauris kiipeää ilmaan vedestä ja maasta ylös ja valloittaa ilman elementin. Mutta koska Kauris on maata, ilmentyy tämä tietoisuus käytännöllisenä tietona, itse- ja omakohtaisesti koettuna. Ihmisestä tulee vihitty, koska tieto ei ole varastettua, vaan saavutettua. Tässä on yksi Kauriin vihityksi tulemisen suurista salaisuuksista. Vihityksi tullaan ainoastaan työtä tekemällä ja velvollisuudet suorittaamalla.

Kun puhumme Kauriista ja Venuksesta, emme voi unohtaa Joulua ja Talvipäivän Seisausta. Kaikki Aurinkojumalat ovat syntyneet Kauriin merkissä. Jeesuskin syntyi Kauriissa eli okkulttisesti planetaarinen Kristusprinsiippi syntyy joka vuosi Talvipäivän Seisauksessa. Oinaasta, Kevätpäivän tasauksesta, jolloin siittäminen tapahtui, on kuljettu yhdeksän kuukautta ja näin Kristus-kipinä, siemen, on kehkeytynyt syntyneeksi olennoksi -
ja niin maailmaan syntyy joka vuosi henkinen valo, poika, joka on Jumalan symbooli.

Kauriin mantra on: ”Kadonnut olen yliluonnolliseen Valoon, kuitenkin tuolle Valolle käännän selkäni.”

Lähde: Aslak Larjo Teosofien verkosto

KAURIIN TÄYSIKUU

Varma ja vankkumaton

kulkuni lie

ja keveämmin vie tie,

jos vain höyhenhahtuvaisen

mukaani vien...

Sirosti loikin,

iloni on taikaa!

Oi, jospa palata voisin

nuoruuteni aikaan....

Vaan ylemmäs kun nousen ja

luon katseen alas -

todeta vain voin,

näin on paras.
- Anneli Leivo -

Ei kommentteja: