WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 15. tammikuuta 2011

Kuka minä olen? / osa 2.


Chakrani on ympyrän muotoisia ja niillä on erityinen keskus. Chakrani sijaitsevat ruumiissani, mutta ei karkean ruumiini osana vaan yliaineellisessa voimamuodossa.

Chakrani sinänsä eivät ole henkisiä, vaan ne ovat yksinkertaisesti osa näkymätönsä ruumistani. 

Chakrani ottavat energiaa minua kaikkialla ympäröivästä unversaalisesta kentästä voidakseen ravita minua, fyysisesti, henkisesti sekä tunne-elämän tasolla. Oman rakenteeni voiman johdosta ne kuitenkin myös säteilevät ( tai uudelleensäteilevät) energiaa. 
Mentaaliset ja fyysiset sairaudet ilmaantuvat, kun erilaiset chakrat antavat ja vastaanottavat ristiriitaisia viestejä ja kuvioita.
Normaali tietoisuuden muotoni on pohjimmiltaan fyysinen. 
Minussa on seitsemän päächakraa, joilla on erilaisia ominaisuuksia ja tietoisuuden tasoja. Kaikkien chakrojeni on toimittava sopusoinnussa. Ilman alempia chakroja en voisi käytännöllisesti katsoen edes elää tässä maailmassa. Avaintekijä on niiden luova käyttö ja ymmärtäminen.
Ensimmäinen chakra eli Juurichakra.

Se sijaitsee peräaukon ja sukuelinten väläissä olevassa välilihassa.

Chakra edustaa fyysistä ruumistani ja fyysisen maailman vaatimuksia - hengissä pysymistäni.
Juurichakralla on neljä terälehteä, joiden värit vaihtelevat eri koulukuntien mukaan. Ne ovat loistavan punaisia ja kullankeltaisia tai kullanvärisiä, tai punaisia kuten jawakukka.
Lootus, on chakrojen yksi symboli. Lootus on kukka, jonka juuret ovat mudassa (aineellinen maaima), varsi kasvaa vedessä (atsraali tai tunnemaailma) ja kukka nousee vedenpinnan yläpuolelle ilmaan ( mielen maailma).


Chakra antaa ulkoisen muodon lisämunuaisilleni ja säätelee selkärankani ja munuaisiani. Se myös vaikuttaa kaikkiin ruumiini soluihin. 
Psykologisella tasolla juurichakrani on tekemisissä inkarnoitumisen kanssa.  Ennen kuin voin tulla lihalliseksi ruumiiksi täytyy minun hyväksyä tilanteeni ja sitten maadoittua tai juurtua. Tämän vuoksi leikkiminen oli tärkeää varhaislapsuudessani. Leikkiminen tuki käsitteellistä ajatteluani ja myöhemmässä elämässäni ihmissuhteissani ja sosiaalista toimintaani. 
Chakraan liittyvät negatiiviset ja psykologiset tilat kuten stressi, ahdistuneisuus, epävarmuus tai yliaktiivisuus.

Myönteisiin puoliin kuuluvat rauhallisuus ja kyky poistaa jännitystä sekä tulla energiseksi ja voimakkaaksi.

Iso muutos elämässäni näkyy juurichakrassa. 
" En näe metsää puilta" . 

Pelko on tärkeä tunniste - minun on mentävä pelkoa kohti ei pois siitä - kohdattava pelkoni. Näin saan oman voimani käyttööni.

Minun tulisi osata olla NYT HETKESSÄ. Mitä paremmin osaan olla NYT HETKESSÄ sitä suurempi on Juurichakrani koko.

Toinen chakra eli Sakraalichakra.
Se sijaitsee häntäluun tasolla. Tämä chakra liittyy sukupuoli- ja lisääntymistoimintoihin ollen täysin henkilökohtainen aspekti.

Chakrani ollessa avoin ovat syvälliset ystävyys- ja ihmissuhteeni mahdollisia. 

Chakrani ollessa sulkeutunut pysyvät tunteeni ja seksuaalisuuteni erillisinä. Sulkeutunut chakrani on este, suljettu ovi keskinäiselle jakamiselle, läheisyydelle ja todelliselle halulleni tuntea toinen ihminen.

Tämä chakra ei edusta seksuaalisuutta sinänsä, vaan läheisyyden ja hienovaraisten energioiden jakamista, joka parantaa ja ravitsee. 

Chakraan liittyvät negatiiviset psykologiset tilat kuten
turhaantuneisuus, viha, aggressio, heikko omanarvonto, seksuaalisen energian tukahduttaminen, tunne-elämän patoutumat ja masennus. 

Positiiviset tilat ovat luovuus, aloitekyky, tunteiden eheys ja kyky tuntea läheisyyttä muiden kanssa.

Kohtaamattomat pelkoni löytyvät tästä chakrasta.

Seksuaalisuus naiseus-/mieheys energia onko tässä tasapaino vai epätasapaino. 

Naiseus/mieheys energiasta kun ne ovat tasapainossa syntyy minun elämäniloni se miten ilmennän tätä naiseusenergiaani. 

Kolmas chakra eli Solar Plexus (Jalokivikaupunki tai täynnä jalokiviä)

Se on kaikkien tunteitteni ja mielialojeni keskus ja lisää elämäni arvoa. 

Ilmaisen itseäni nauramalla ja itkemällä - asioita, joita eläimet eivät voi tehdä. 

Negatiiviset tilat ovat suru, masennus, tunne-elämän ongelmat ja häiriöt sekä kyvyttömyys poistaa stressi.

Positiivisia tiloja ovat kyky saavuttaa tasapainoinen tunne-elämä sekä turvallisuuden tunne.

Nämä kolme chakraa liittävät minut fyysiseen elämään. Näiden kolmen chakran välillä on vallittava sopusointu, jotta voisin saavuttaa tietoisuuden korkeammat tasot. 

Minun on oltava tietoinen karkeasta, aineellisesta ruumiistani, sillä ilman sitä en voi myöskään olla tietoinen näkymättömästä, hienovaraisesta ruumiistani. Minun tulee kunnioittaa fyysisen ruumiini toimintoja tukeakseni elämääni ja antaakseni sielulleni tilaisuuden edetä matkallaan.

Vihan kielteiset tunteet on minun tunnistettava. Viha syntyy mielessäni, mutta ilmenee fyysisellä tasolla. Vihan vallassa rauhaseni erittävät hormoneja ja sydämeni syke kiihtyy. Siten on olemassa sekä itse viha että vihan ilmenemismuoto. Voin yrittää hallita vihan oireita tukahduttamalla ne, mutta valitettavasti vihan alkulähde jää jäljelle saattuttamaan muita chakrojani. Olen usein tietoinen rakkauden, pelon ja vihan olemassaolosta vasta sitten kun ne ovat edenneet jo pitkälle ja joskus vasta silloin, kun olen ilmaissut tunteeni ulkopuoliselle maailmalle. Aggressiivinen tekoni alkaa eetteriruumiissani, ja on kehittyneen ihmisen merkki käyttää herkkyyttään tunnistamaan tämä vääränlaisten ja vahingollisten tunteiden alkuperä ennen sen ilmenemistä. Jos elän olosuhteissa, jotka tekevät eetteriruumiini kirkkaaksi, seuraa siitä mitä todennäköisimmin sopusointu. Jos taas elän olosuhteissa, jotka tekevät eetteriruumiini vääristyneeksi, vallitsee epäsointu. Tämä saa lopulta aikaan vankilan, josta minun on vaikea paeta.

Neljäs chakra eli Sydänkeskus.

Sydän on keskellä ja sen ylä- ja alapuolella on kolme keskusta. Sydän on äänettömän "äänen" keskus. Sydämessä ei ole sanoja - se on sanaton. Tämä chakrani symboloi matearialismin ja henkisyyden kohtaamisaluetta eli alemman ja korkeamman tietoisuuden välistä porttia. 
Sydän ei ole fyysinen. Se on paikka, mistä rakkaus syntyy. Sydän ei ole myöskään tunteellinen. Tunteet ovat hetkellisiä. 

Olen tällä planeetalla pääasiassa oppiakseni, miten rakastaa ja muuntaa kokemukseni rakkauteni muuttavan voiman kanssa. 

Rakastamisella ja antamalla anteeksi sekä itselleni että muille on perinpohjainen vaikutus elämääni: fyysiseen terveyteeni, tunne-elämääni ja mentaaliseen tilaani ja henkisyyteeni. 

Sydän on todellinen sulatusastia, muuntamisen välikappale, joka pystyy osoittamaan myötätuntoa ihmisen tilaa kohtaan ja käsittelemään energiaa, joka kulkee sen kautta uuteen ja korkeampaan taajuuteen. Tämä korkeampitaajuinen energia vastaa korkeampaa tietoisuutta. 
Tämän vuoksi sydänchakraa kutsutaan sillaksi kolmen alemmanchakran välillä, sekä kolmen ylemmän chakran välillä, joiden energioilla on korkeampi värähtely ja jotka ovat tekemisissä hengen maailman kanssa.

Jos sydänchakrani on sulkeutunut tai epätasapainossa, kiertää tapahtuman energia yhä uudelleen kolmen alemman chakrani läpi. 

Jos sydänchakrani on sulkeutunut, ei minulla ole pääsyä "anteeksi antavaan energiaani" ja kieltäydyn joko tietoisesti tai tiedostamattomasti lakata ajattelemasta loukkaavia tapahtumia. Sen seurauksena ongelmaan ei ole mitään ratkaisua ja kokemus jää energiakenttääni ja elämääni loputtomiin. 

Sanoessani, etten voi antaa anteeksi, saan maksaa siitä kalliisti sekä solukudoksillani että mielenrauhallani.

Avoimella sydänchakralla taas on päinvastainen eli puhdistava vaikutus sen kautta kulkevaan energiaan, joka kulkee siten vapaasti kolmeen ylempään chakraan.

Viides chakra eli kurkkuchakra.

Tämä chakra tuo minulle yhä lisääntyvää tietoisuutta itsestäni. Tämä chakra edellyttää, että puhun totta ja osa tuosta totuuden puhumisesta on omien asioitteni, negatiivisten käyttäytymiseni ja ulkomaailmalle esittämieni naamioiden tunnustamista. Sitä symboloi puhtaus ja parhaimmillaan se on inhimillisen vaikutuksen huippukohta, rakkauden, myötätunnon ja kaiken aravokkaan huipentuma ja ovi itsettömyyden alueelle.

Viides ruumiini on ei-kaksinainen.Kehittääkseni itsessäni tätä aluetta on minun siihen vain  astuttava.

Chakraan liittyvät negatiiviset psykologiset piirteet ovat sisäänpäinkääntyneisyys, kyvyttömyys ilmaista itseään ja tunteitaan sekä itseluottamuksen puute. 

Myönteisiä piirteitä ovat hyvä itseilmaisukyky ja voimakas kiinnostus henkisiin asioihin. Ystävyyssuhteet voimistuvat, koska jokainen näkee itsensä luovuuden lähteenä eikä turvaudu toiseen ihmiseen tuen saamiseksi.

Kuudes chakra eli kolmas silmä

Kun kurkkuchakrani puhuu totta, alkaa kuudes chakrani, jota myös kutsutaan kolmanneksi silmäksi, nähdä totuuden.

Fyysisellä tasolla kuudes chakrani säätelee näkökykyäni, silmiäni. Se myös tekemisissä sisäisen näkemykseni kanssa, tapahtumien symbolisen eikä pelkästään todellisen näkemiseni kanssa. Tapahtumien tulkinta saa minut ymmärtämään niitä syvemmällä, piilotajuisemmalla tasolla. 

On kuin astuisin ulos elämästäni ja ymmärtäisin, että eteeni tulevat kokemukset ovat juuri sellaisia kuin minä tarvitsen kehittyäkseni. Löydän elämälleni merkityksen ja syvän ymmärryksen. Tehtäväni täällä on ymmärtää tilanne niin selvästi, että kykenen pelkällä omalla läsnäolollani lohduttamaan ja parantamaan muiden asemaa niin, että he voivat siten auttaa itse itseään.

Kuudes chakrani on yhteydessä kosmiseen ruumiiseeni. Sen ilmentymä on havaintokyky eli tietoisuus, joka ei ole "minusta".
Se on pelkästään tietoisuus - ei "meidän" olemassaolomme vaan pelkästään olemassaolo.

Silmällä pidettäviä asioita ovat pakeneminen todellisuudesta haavemaailmaan sekä henkiset häiriöt ja ongelmat, jotka syntyvät hyödyttömien ulkoisten ajatusmallien arvostelukyvyttömästä vastaanottamisesta. 

Myönteiseltä kannalta katsoen henkilöllä on kyky luovaan visualisointiin, sisäiseen näkemykseen, ymmärrykseen, inspiraatioon, intuitioon j selkeään ajatteluun.

Seitsemäs chakra eli Kruunuchakra Tuhatlehtinen Lootus

Se on ylivertainen, koska nyt on ylitetty jopa syiden maailma ja tultu Alkulähteelle. 

Tässä chakrassa asenteeni kuolemaa kohtaan on myönteinen. Minulla on tunne siitä, että tiedän kaiken tietämisen arvoisen, ja että olen arvokas tarvitsematta tuntea olevani mitään erityistä muiden silmissä. Tunnen luontaista myötätuntoa kaikkia eläviä olentoja kohtaan. Minun ei tarvitse "yrittää" olla rakastava - minä olen sitä. 

Aika on äärimmäisen merkityksellinen juurichakrassa, kun taas kruunuchakrassa sillä ei ole mitään merkitystä. Tätä merkitsee ylevyys. Se on siellä, missä ei ole aikaa eikä paikkaa. 


Kausaalichakra


Kruunuchakrani yläpuolella n. 8 -10 cm takaraivostani taaksepäin.


Tämä chakrani pystyy suodattamaan Sieluni vimaa mentaalikehooni edellyttäen sitä, että mieleni on avoin.

Tähtiportti 

sijaitsee noin 30 cm pääni yläpuolella. Portti Korkeampiin ulottuvuuksiin.

Yhdistävä tekijä Kruunuchakrani, Kausaalichakrani ja Tähtiportin välillä. Kuljettaa energiaa.

Tämä chakra aktivoituu kahden peruselementin kanssa. Toinen niistä on suuresta keskusauringosta virtaavaa kosmista säteilyä, jota planeettamme ja olemuksemme saavat osakseen. 

Toinen ratkaiseva elementti tähtiportin avaamiseen on tietoiseen aikomukseen keskittynyt inhimillinen tahdonvoima. Näiden molempien osatekijöiden vallitessa kykenee ihminen henkisesti ravitsemaan kaikkia minuutensa olemuspuolia ylläpitämällä suoran yhteyden Jumalalliseen Persoonattomuuteen.

Chakrani eivät sinänsä ole henkisiä. Ne ilmentävät kuolevaisten, väliaikaisten olemuspuolieni ja ikuisten, todellisten olemuspuolieni välistä symmetriaa. 

Chakroillani on kaksi päätehtävää. Ensinnäkin ne rekisteröivät minun fyysisen, älyllisen, henkisen ja tunne-elämään liittyvän terveydetilani.

Toiseksi, ne ilmaisevat ja resenoivat muiden elävien olentojen chakrojen kanssa. 

Maatähti
n. 30 cm jalkapohjieni alapuolella.


Maatähti sekä kaksi sivuchakraa jalkapohjissani luovat kolmion, joka kanavoi Jumalallista Energiaa fyysisen kehoni läpi itse maahan luoden yhteyttä maapallon (Äiti- Maan)kanssa. 


Ylimmät chakrani voivat ilmentää Kirkkainta Valoaan vain kun Maatähti on aktiivinen. 

Atlantis-kirjassa mainitaan 12 chakraa, jotka ovat

1. Tähtiportti. (nyk. n. 30 cm pään yläpuolella)
2. Sielutähti (nyk. n. 15 cm pään yläpuolella)
3. Kausaalichakra (nyk. n. 8-10 cm takaraivosta taaksepäin)
4. Kruunuchakra (päälaella)
5. Kolmas silmä (silmien välissä, otsan keskellä)
6. Kurkkuchakra
7. Sydänchakra
8. Solar pleksus
9. Napachakra
10. Sakraalichakra
11. Juurichakra
12. Maatähti (n. 15 cm jalkapohjien alapuolella)


Sydänchakran avaaminen

Rakas ystäväni,

Sydän on säteilevä tähti, kun katsotaan korkeammista ulottuvuuksista. Aarre, lahja ja ystävä ihmisille. Se on lahja omalta tietoisuudeltasi, se on lahja Jumalalta. Ole ylpeä sydämestäsi, ole ylpeä kaikista kauniista kokemuksista, mitä sydämesi on antanut sinulle. Avaudu nähdäksesi tämän, sillä vaikka näet tuskaa ympärilläsi, sydän näkee vain rakkautta. Anna sydämesi olla tämän maailman suodatin, sillä se merkitsee maailman tarkastelemista ilman mitään suodattimia. Sydän kertoo sinulle aina totuuden, se kertoo sinulle kaikki upeat asiat, joita tällä luomakunnalla on tarjottavana sinulle - ilman tuomitsemista, ilman hyvän ja huonon määrittelemistä ja ilman mitään nimikkeitä.

Sydänchakra on olemuksesi varsinainen henkinen keskus, se on "suppilo", mikä säteilee rinnastasi. Silloin kun tämä chakra avautuu, se tasapainottaa riitasointuiset energiat ympärilläsi, se muuntaa kaksinaisuuden ehdottomaksi rakkaudeksi. Tämä on sydänchakran tehtävä. Salli itsesi hyväksyä tämä maailma sellaisena, kuin se on, sillä näin avaat sydänchakrasi. Ole ylpeä rakkauden näkemisestä ympärilläsi, ole ylpeä rakkauden soturina olemisesta ja ole ylpeä itsesi rakastamisesta. Tee tämä ja henkinen keskuksesi kasvaa.

Anna sydämen kirjoittaa muistosi uudestaan rakkaudeksi. Anna sydämen muuntaa tuskasi ja satuttavat tunteesi. Avaudu noille haavoille ja pyydä sydäntä tuomaan ne kotiin. Salli sydämen kirjoittaa ne uudestaan kauniiksi ilmaisumuodoiksi, jotka luotiin hyvin pyhästä tilasta. Tämä planeetan pyhästä tilasta ja olemuksesi, sydämesi ja todellisen kotisi pyhästä tilasta.

Koti ei meidän näkemyksemme mukaan liity mitenkään siihen, missä asut ja mitä ympärilläsi tapahtuu. Koti on sisälläsi. Salli rauhan ja rakkauden astua olemukseesi ja olemuksestasi tulee upein koti, mistä voisit koskaan uneksia.

Kotoasi löydät todelliset ystäväsi, todelliset enkelisi ja todellisen sielusi ja henkesi. Sisältä löydät kaikki hyvät asiat elämässä, kaiken intohimon, luovuuden ja ilon. Mene kotiin, mene sisään - sinne kuulut. Mene sydämeesi ja havaitset, että maailma seuraa sinua sinne. Maailma seuraa sinua ja maailma on silloin rakastunut sinuun. Rakasta itseäsi, rakasta maailmaa ja rakasta kaikkea, mitä voit ajatella rakastavasi. Tee tämä ja sydämesi näyttää sinulle maailman, missä kannattaa elää.

Sinua rakastetaan, niin kuin sinä rakastat.

Enkelisi

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Vapaasti suomentanut Pirjo Laine



Enkelichakra

Vauvan pään päällä on kaksi pehmeää aluetta, jossa kallon luut eivät ole vielä kasvaneet yhteen. 
 
Enkelichakra on energiakeskus, joka sijaitsee päässä kolmannen silmän ja kruunuchakran välissä. Se sijaitsee aukileen, pikkulapsen kallon pehmeän aukon kohdalla ja sen tehtävä on tuoda enemmän henkeä ja valoa kehoon. Tämä valo voidaan ymmärtää sekä energiaksi että tiedoksi, ja siksi oppaat ja enkelit voivat olla ihmiseen yhteydessä tämän enkelichakran kautta. Enkelichakran välityksellä saatu tieto liittyy ihmissen tämänkertaiseen ruumillistuman tehtävään. Enkelichakran tehtävänä on auttaa korkeampien aivotoimintojen suorittamisessa ja se liittyy eritoten aivojen otsalohkoihin. Chakran aktivointi saattaa kasvattaa ykislön kykyä käyttää aivokapasiteettiaan lisäämään moniuloitteista tietoisuuttaan - telepaattista kykyä sekä monia muita näennäisesti ihmeellisiä kykyjä, kuten ajatusten ilmentämistä fyysiselle tasolle.

Enkelichakra voidaan aktivoida käyttämällä nuurrr - äännettä ja tiettyjä mielikuvia, mutta on olemassa muitakin tapoja sen aktivoimiseksi. Chakran aktivoiminen tapahtuu kuitenkin vasta, kun ihminen on siihen valmis.

Lähde: Jonathan Goldman ÄÄNI Avain värähtelytaajuuden muutokseen

Enkelichakra on uusi chakra, jonka ilmentäminen liittyy maapallolla tapahtuviin muutoksiin, eritoten suuremman herkkyyden ja ohjauksen tarpeeseen. Sen avulla voi olla suoremmin yhteydessä oppaisiin ja syvempään viisauteen. Oppaat kommunikoivat nimenomaan tämän chakran välityksellä eikä siis ole sama chakra, jota käytetään kun halutaan tuoda tietoa ihmisille yleensä. Sen kautta yksilö saa suoremmin henkilökohtaista ohjausta, joka on tarkoitettu vain hänelle. Sitä kautta tulevaa tietoa ei ole tarkoitettu jaettavaksi muille vaan se on tarkoitettu ainoastaan tiedon vastaanottajalle tätä elämää varten. Se on ihmisen ainoa suora yhteydenpitolinkki tässä elämässä. Aina kun opastusta tarvitaan, sitä myös saadaan, ja opastus on henkilökohtaista, ei yleistä tietoa. On tärkeää, että ihmisen sydän on täysin avoin, jotta tämän chakran kautta saatua opastusta voitaisiin täysin tulkita. 
Lähde: Christina Wings of Songista
Kuka Sinä Todella Olet 

Ei kommentteja: