WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 4. tammikuuta 2011

Tarjoamme teille kultaista tilaisuutta

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)

Tammikuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat mestarit, taas kerran me, Isä/Äiti Jumalamme viestintuojat ja palvelijat, toitotamme kutsuhuudon kaikille niille mahtaville voimille tulla esiin ja yhdistyä, jotka muodostavat valojoukot. Te jotka olette olleet pirstoutuneena ympäri universumia monien menneiden aikakausien ajan, olette nyt kerääntyneet tänne siunatulle maaplaneetalle auttamaan uuden ajan ja uuden todellisuuden synnytyksessä.
 
Olette luoneet ja rakentaneet erillisyyden tunteen ja antaneet voimanne niille, jotka vahvistuivat jakamalla osiin ja kukistamalla. Se aika on ohi, rakkaat ystävät! On aika ottaa hallita alemmasta luonnostanne ja sitten aloittaa kaikkien myriadien osienne yhdistäminen taas harmoniseksi ja rakastavaksi valoastiaksi. Teidän on muodostettava yhteys mentaalikehonne harmoniaan. Teidän on palattava oivallukseen, että aivorakenteeseenne on tallennettuna täysin toimiva ja täydellinen viisaus- ja voimayksikkö, mitä kutsutaan pyhäksi mieleksi. Teidän on tyynnytettävä ja palautettava tunneluontonne niin, että se keskittyy solaariseen sydänkeskukseenne. Teidän on lakattava katsomasta itsenne ulkopuolelle saadaksenne vahvistusta omalle arvolle, rakkaudelle, menestymiselle ja totuudelle.
 
Teillä on sisällänne kaikki, mitä tarvitaan henkiseen tiedostamiseen, onnellisuuteen, yltäkylläisyyteen ja kyllä, ylösnousemukseen. Teillä on sisällänne oma jumalainen "minä olen" -olemuksenne ja oma yksilöllinen Jumaltietoisuutenne. Se ei ole tuolla jossain, se on sisällänne.
 
Egon halukehon yllytyksestä monet teistä ovat ihastuneet vallan ja omistamisen tunteeseen. Tulitte tosiaan kanssaluojina rakentamaan ja kehittämään aineellista ulottuvuutta ja nauttimaan siitä kauniille maaplaneetalle. Mutta jossain kohtaa matkan varrella jäitte niin kiinni saavutuksiinne - omaisuuteenne ja hamstraamiseen - että tästä tuli rakkautenne ja menestymisenne mitta. Jos olisitte riittävän voimakas ja vaikutusvaltainen, olisitte rakkauden arvoinen tai jos teillä olisi rikkauksien ja omaisuuden suurin varasto, teitä ihailtaisiin ja arvostettaisiin.
 
Kaiken energianne keskittäminen ulkoiseen ilmentämiseen saa aikaan vain hetkellistä tyydytystä sekä jatkuvaa turhautumista ja tyytymättömyyttä. Mitä tapahtuu, jos rikkaudet ja valta otetaan teiltä pois? Mitä tapahtuu, jos menetätte omaisuutenne? Millä sitten identifioitte itsenne? Olette ikään kuin menettäneet kaiken, mikä edustaa sitä, kuka ja mitä olette. Siksi hyvin monet menettävät elämänhalun - jotkut menevät äärimmäisyyteen ja riistävät itseltään hengen - koska heidän näkökulmastaan kaikki mitä he ovat rakastaneet ja arvostaneet, on otettu pois, myös tunne siitä, että on rakkauden ja kunnioituksen arvoinen.
 
Teidän on opittava keskittymään sisäiseen maailmaanne tai sielun turvapaikkaan. Sielulla, fyysisellä astialla ja erityisesti mielellä on omat rytmiset syklinsä ja tavoitteensa. Sielun haluna on keskittyä valaistumiseen. Mieli keskittyy saamaan ja säilyttämään informaatiota. Fyysinen keho keskittyy kokemaan aistien kautta. Ihmiset kokevat jatkuvasti kasvu-, pysähtymis- ja kuihtumissyklejä, mikä tekee tietä uudelle kasvu- ja laajentumissyklille. Mestari kääntyy sisäänpäin ja pyrkii parannettuun elämänlaatuun, kun taas heräämätön sielu etsii ulkoista ärsykettä ja mielihyvää fyysisten nautintoaistimusten ja aineellisen omaisuuden kautta. Rakkaus ulkoisena polttopisteenä tuo aina haavoittuvuuden tunteen ja jatkuvan tarpeen jonkin tai jonkun vahvistuksen saamiseen. Rakkaus sisäisenä polttopisteenä joka heijastetaan ulospäin, on jatkuvaa itsevarmuuden ja itsensä hyväksymisen virtaa ja pyrkimystä yhdistää tämä autuas ykseyden ja harmonian tunne koko luomakunnan kanssa.
 
Rakkaus on koko luomakunnan ydinolemus. Rakkaus sisältyy valon timantinkoviin hiukkasiin, joita virtaa Ylimmän Luojan sydänkeskuksesta, kosmisen elämänvoiman suurina virtoina, sen kyltymättömänä haluna kokea enemmän itsestään. Se on siunattu lahja koko luomakunnan käyttöön - kaikilla tasoilla korkeimmasta ja voimakkaimmasta alimpaan ja heikoimpaan. Siinä on kuitenkin ehtoja. On syntymäoikeutenne tuoda esiin oma ainutlaatuinen itseilmaisunne, rakastavan kanssaluomisen kautta ja harmoniassa jumalaisen suunnitelman kanssa, mikä on aina täysin Luojan suuren suunnitelman mukainen.
 
Miten rakastavia ovat luomuksenne, rakkaat ystävät? Millaisen temppelin olette rakentaneet sielullenne? Samaistutteko vain kehoonne ja sitten jatkuvasti tuomiten, keskittyen puutteisiinne ja verraten muihin taistelette jatkuvaa taistelua - lopulta vakuuttuneena epäonnistumisesta vääristyneen näkökulmanne vahvistamana (rakkaus/vihasuhde itsenne kanssa, mikä pitää teidät turhautuneena ja itse aiheuttamassanne kurjuudessa)? Millaisen maailman olette rakentaneet jatkuvilla ajatusmuodoillanne? Millainen esimerkki olette olleet puolisollenne, lapsillenne ja rakkaillenne? Heijastatteko tunnetta ylpeydestä itseenne ja tietoisuudesta, miten kallisarvoinen lahja elämä on? Näytättekö esimerkkiä pyrkimällä kehittämään myriadeja puolianne?
 
On avoinna polku teidän jokaisen seurattavaksi riippumatta tilanteista tai olosuhteista, joista löydätte ehkä itsenne - kultainen tilaisuus, joka odottaa voimanne omaksumista, yhdistymistä luovuuteenne ja niiden latenttien kykyjen esiintuomista, jotka olette tallentaneet syvälle muistipankkeihinne. Ja nyt enemmän kuin koskaan olemme lähellä, tarkkailemme ja odotamme auttaaksemme, kannustaaksemme, tehdäksemme ihmeitä ja tasoittaaksemme tietä - auttaaksemme teitä siirtymään eteenpäin ja ylöspäin.
 
Urheat valonkantajat, teidän kaikkien on aika murtautua syrjinnän, heikentämisen ja rajoittuneisuuden rajoista. Haastamme teidät, hengennaisina tulemaan majakoiksi ja esimerkeiksi mestarillisina naisina miesten keskuuteen. Anomme teitä, urheina ja rehellisinä miehinä tulemaan myötätuntoisiksi miehiksi naisten keskuuteen. Tällä tarkoitamme esteiden ja rajojen poistamista väliltänne, antaen ja hyväksyen toistenne lahjat ja ominaisuudet, kun yhdistätte nämä kipeästi tarvitut energiat mentaali- ja tunnekehoonne. Totuutenne lepää tietoisuutenne tasolla, Jumaltietoisuuden kosmisen lahjan omaksumisessa.
 
Teidän on yhdistyttävä hankkimaanne tietoon ja sitten havainnollistettava, että teillä on kyky elää uuden viisaustasonne mukaan. Korkeampi itsenne ja jumalainen olemuksenne määrittelee valmiutenne edetä vihkimysspiraalissa. Olemme kertoneet teille, että ylösnousemuspolku on hyvin yksinäinen ja maallinen prosessi. Vihkimyksenne on suunniteltu erityisesti teille ja vain teille, sillä ette ole kenkään toisen kaltainen. Ja kuitenkin kalliit ystävät, jokainen saavutus mikä nostaa teitä piirun verran tai askeleen kapealla mestaruuspolulla, nostaa myös ihmiskuntaa kokonaisuutena. Olette tulossa ainoaksi olemukseltanne, mutta yhtenä kaiken kanssa.
 
Yksi upeimmista lahjoista mikä on ulottuvillanne, silloin kun asutte ylösnousemuspolulle, on yhdistyminen korkeampien ulottuvuuksien autuaaseen tilaan. Kun olette saavuttaneet tämän tavoitteen, etsitte sitä aina uudestaan, sillä olette saaneet välähdyksen todellisesta olotilastanne. Rakkaat, kun yhdistytte lisää Jumaltietoisuuden timantinkoviin hiukkasiin pyhässä sydämessänne, alatte tuntea autuutta enemmän ja enemmän. Tunnette rakkauden voiman täyteyden ja laajuuden ja toisinaan tunnette sydämenne ikään kuin vuotavan ylitse tätä jumalaista rakkauseliksiiriä.
 
Voitte yhdistyä autuusulottuvuuksiin meditoidessa, erityisesti jos meditoitte kristallipyramidissanne. Kuitenkin perimmäisen tavoitteenne pitäisi olla tämän autuustilan saavuttaminen toimiessanne arkielämässä. Tätä kutsutaan olemiseksi maailmassa, muttei maailmasta. Kuvitelkaa suojelusenkelinne istuvan olkapäällänne, kun teette päivittäisiä askareitanne, ja pysykää keskittyneenä pyhään sydämeenne, jotta olette jatkuvasti tietoinen siitä jumalaisen rakkausvalon kipinästä, joka roihuaa sisällänne. Silloin kun voitte tehdä tämän, olette hyvin matkalla luomaan omaa yksityistä taivastanne maan päälle.
 
Ympyränlaki varmistaa, että värähtelymallit joita lähetätte, palaavat teille kumuloituna samanlaisella energialla (tai samojen taajuusmallien värähtelyillä). Olette energiapyörteen keskus, joka on tehty värähtelymalliympyröistä tai -silmukoista, joita olette heijastaneet aineen maailmaan solaarivoimakeskuksenne kautta. Solar plexuksenne on osuvasti nimetty, sillä aivan kuin maa ja ihmiskunta saa kosmista energiaa aurinkokuntanne auringosta, myös jokainen teistä säteilee elämänvoimaenergiaa omasta solaarivoimakeskuksestanne.
 
Kuvitelkaa hetki itsenne oman maailmanne keskukseksi. Olette voimalähde ja ajatuksenne, tekonne ja aikomuksenne säteilevät teistä energiasilmukkoina, jotka yhdistyvät samankaltaiseen energiaan. Tämä energia lisääntyy ja ilmentyy syyn ja seurauksen maailmaan ja sitten palaa teille vahvistaen kuvaanne todellisuudesta. Kehonne imee osan tuota energiaa, mikä luo tuskaa ja kärsimystä tai iloa ja siunauksia riippuen taajuuksista. Loppu virtaa ulos takananne ja tekee äärettömyysmallinne toisen silmukan, samalla kun korkeamman taajuuden energiajäämä virtaa vähitellen henkilökohtaiseen luomispyöräänne. Lisäätte jatkuvasti omaa negatiivista ja vaikutuksille altistunutta energiavankilaanne tai valokulkuneuvoanne ja alati laajentuvaa itsetietoisuuttanne. Emmekö ole kertoneet teille, että tulitte maan päälle kanssaluojiksi Jumalvoiman rinnalle?
 
Jokaisella teistä on kyky antaa jotain henkilökohtaista ja ainutlaatuista siihen jumalaiseen suunnitelmaan, mitä nyt tehdään ihmiskunnan ja maan tulevaisuutta varten. Luoja on antanut teille poikkeuksellisen lahjan, ennenkuulumattoman etuoikeuden osallistua oman kohtalonne luomiseen. Jokaisella teistä on mahdollisuus tulla ihannoiduksi kuolevaiseksi. Teistä on tulossa hengen valelemia kuolevaisia, mikä vahvistaa kuolemattoman asemanne. Olette monipuolisia ja teillä on tietoisuus paljon useammilla tasoilla, mitä voitte ymmärtää tällä hetkellä. Olette kuolematon sielu kera kuolevaisen keho ja mielen. Olette sielun laajentumisen ja valon valelemisen prosessissa.
 
Teidän jokaisen on aika astua esiin, puolustaa näkemystänne ja tulla kuulluksi. Aloittakaa siitä, missä olette korkeimmalla ymmärrystasollanne, ja nähkää rakkaussuodattimellisten silmien kautta, tuntekaa sydän täynnä myötätuntoa ja toimikaa kera mielen, jota ei varjosta syyllisyys, pelko tai tuomitseminen. Tällä tavalla löydätte totuutenne, rakkaat ystävät. Tällä tavalla maailmanne ja todellisuutenne on ylitsevuotaa rakkautta, iloa ja yltäkylläisyyttä. Tämä on mestarin tie, totuuden tie ja tie takaisin kotiin.
 
Rakkaat valomajakat, ette voi ymmärtää, miten voimakkaita teistä on tulossa. Te, uudet maailman palvelijat, luotte aivot, massatietoisuuden, mikä tihkuu vähitellen ulos ja muuttaa vanhan kolmannen/neljännen ulottuvuuden kollektiivitietoisuuden uskomusjärjestelmiä ja näin auttaa toisia vapautumaan syvään juurtuneesta pelostaan, häpeästään, arvottomuudestaan, syyllisyydestään ja köyhtymisestään. Kun laajennatte tietoisuuttanne ja sitten sitoudutte elämään totuuttanne sellaisena, kuin tunnette sen, alatte luoda korkeampien ja jalostuneempien taajuuksien massauskomusrakennetta, mikä liittyy yhteen toisten valon valelemien mallien kanssa ja näin säteilee rakkaus-valovärähtelyjä syyn maailmaan. Ja kun yhdistytte toisten samanmielisten kanssa, luotte synergiaa, mikä laajenee eksponentiaalisesti jalostuneen ryhmätietoisuuden jatkuvasti laajenevana ympyränä.
 
Kunnioitamme teitä urheudestanne. Tiedämme, että matkanne on ollut pitkä ja vaivalloinen. Kuitenkin kerromme teille tämän, suloiset ystävät: tuskan ja kärsimyksen ajastanne on vähitellen tulossa entinen muisto, mikä hitaasti haalistuu pois. Ihmeiden aika on käsillä. Joka päivä eliminoimme lisää rajoittavia energioita väliltämme, kun hävitämme lisää negatiivisuutta, mitä pyörii eetterissä. Vakuutamme teille, että pian saatte vahvistuksen siitä, millainen tuleva suuri aika on. Ja tiedätte yhtään epäilemättä sen oleellisen osan, mitä olette esittäneet.
 
Olin kanssanne, kun astuitte ensi kertaa tälle planeetalle hyvin monia aikakausia sitten, ja pysyn opastamassa, innostamassa ja ylläpitämässä teitä, kunnes olette valmis palaamaan todellisille tiluksillenne Isä/Äiti Jumalamme loistokkaisiin ulottuvuuksiin. Olen ikuisesti ystävänne, suojelijanne ja kumppaninne hengessä.
 
Olen arkkienkeli Mikael.

Ei kommentteja: