WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Enkeleiltä ja Avaimia selvänäköisyyteen


KYMMENEN OPPITUNTIA ENKELEILTÄ

Kirjoittanut Doreen Virtue (www.angeltherapy.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Mitä enemmän puhun enkeleilleni, sitä enemmän opin. Tässä on kymmenen oppituntia, mitkä he ovat opettaneet minulle ja mitkä ovat muuttaneet elämäni.

1. ELÄ VILPITTÖMÄSTI

Enkeli sanoivat minulle: "Vietä aikasi tehden toimia, jotka sopivat yhteen korkeimpien aikomuksiesi kanssa. Päästä irti asioista, joista intuitiosi kehottaa sinua luopumaan. Nämä asiat ehkä parantuvat, jotta voit nauttia niistä, tai sitten ne putoavat helposti pois."

Enkelit kehottivat minua luottamaan sydämeeni. He vakuuttivat, että olisin turvassa voidakseni kieltäytyä työstä, joka ei sopinut yhteen todellisten kiinnostukseni kohteiden kanssa. Huomasin pian, että enkelit olivat oikeassa!

2. ON VAIN NYT-HETKI

"Olet kokonainen ja eheä nyt. Älä kohdista silmiäsi siihen, mitä huominen ehkä tuo - se on osoitus siitä, että olet epätäydellinen tai sinulta puuttuu jotain nyt ja että olet eheä, kun jotain ulkoista tulee elämääsi tulevaisuudessa."

Kun enkelit sanoivat tämän, käsitin, että olin elänyt tulevaisuutta varten. Keskityin läsnä olevien siunausteni sijasta siihen, mitä huominen toisi minulle. Nyt teen ajatuksissani joka ilta "kiitollisuusluettelon".

3. KAIKKI RISTIRIITA ON MIELESSÄSI

"Kaikki ristiriita, jonka näet tai koet ulkoisessa maailmassa, on heijastusta omasta egostasi. Todellisuudessa maailma on täydellisessä rauhassa ja heijastat rauhan pelkosi maailmaan. Et halua ratkaista sisäistä ristiriitaasi, mutta haluat kyllä saada sen pois itsestäsi. Niinpä heijastat sen toisiin ihmisiin ja ajattelet, että he aiheuttavat epämukavan olosi. Toiset ihmiset ovat neutraaleja, tyhjiä tauluja ja sinä värität heidät omilla merkityksilläsi ja määritelmilläsi. Sitten reagoit heihin, ikään kuin nuo väritykset ja määritelmät olisivat todellisia. Toiset ihmiset vuorostaan kohtelevat sinua odottamallasi tavalla - se on itsensä toteuttava ennuste."

Kun enkelit selittivät tätä, käsitin, miten usein olin sallinut pelon luoda minulle kurjia aikoja. Mutta minulla oli aina voima valita ne ajatukset ja tunteet, jotka liitän kaikkiin tilanteisiin.

4. PUHDISTA RUOKAVALIOSI

"Kaikella ruualla on värähtely, ja haluat värähdellä niin korkealla ja hienojakoisesti, mihin tunnet virittyneesi. Syö tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, pähkinöitä ja kokojyväviljoja, joilla on korkeimmat värähtelytaajuudet. Vältä lihaa, maitotaloustuotteita, alkoholia, sokeria, suklaata ja kofeiinia, joilla on matalimmat värähtelyt. Ja muista, että kaikkien syömisesi ruoka-aineiden värähtelyt vaikuttavat sinuun kauan sen jälkeen, kun ruoka on sulatettu ja poissa."

Silloin kun enkelit opettivat minulle oppitunnin neljä, ruokavalioni oli jo melko terveellinen. Olin luopunut lihasta, linnusta ja alkoholista. Kuitenkin tilanteen parantamiselle oli vielä tilaa, joten noudatin suojelusenkelieni ruokavalioneuvoja ja omaksuin vegaaninäkemyksen syömiseen. Energiani ja ulkoinen olemukseni paranivat dramaattisesti ja välittömästi! Ilman tunnetta siitä, että minulta riistettiin jotain, terveellisten ruoka-aineiden valitseminen tuntui helpolta ja luonnolliselta.

5. ÄLÄ ANNA SAADAKSESI

"Päästä irti niiden tulosten hahmottelemisesta, mitä odotat antaessasi. Saat tuloksia antamisestasi. Se on universaali laki. Mutta ei ole sinun tehtäväsi määritellä, miten syy ja seuraus kiertävät Lisäksi jos odotat jotain vastineeksi, et ole todellisuudessa antanut mitään. Sen sijaan pidät sitä tietoisuudessasi odottaen saavasi jotain, ennen kuin päästät siitä täysin irti."

Taas kerran minua nolotti, kun enkelit näkivät sieluni syvyyksiin. He tiesivät, että olin antelias ihminen. Kuitenkin minun oli myönnettävä, että joskus annoin odottaen saavani jotain vastineeksi. Täysin luottaen suojelusenkeleihini päätin päästää irti kaikista toisille antamiini lahjoihin kiinnitetyistä säikeistä. Melkein välittömästi aloin saada yllättäviä palkkioita, kuten uusia bisnestilaisuuksia ja upeita kokemuksia ystävien kanssa.

6. VIETÄ YKSIN AIKAA LUONNOSSA

"Luonnon äänet ja tuoksut ovat näkymättömiä, joten ne vievät mielesi hengen näkymättömään maailmaan, missä asiat värähtelevät korkeammalla ja nopeammin kuin aine. Luonnossa on parantavia ominaisuuksia. Siellä on myös hyvin todellisia luonnon enkeleitä. Voit pyytää niitä parantamaan sinua. Luonnossa oleminen auttaa sinua omaksumaan maapallon luonnollisen rytmin, ja koska ajoitus ja syklit ovat osa kaikkea, olet enemmän synkronissa elämän rytmin kanssa."

Enkelien kehotuksesta lähdin pois pöytäni äärestä useammin ja aloin viettää lounastaukoni ulkona. Raitis ilma, auringonpaiste ja kukkien tuoksu auttoivat minua meditoimaan syvemmillä tasoilla. Istuin ulkona ja pyysin luonnon enkeleitä ympäröimään minut.

7. IRROTTAUDU AINEESTA

"Kun olet ajatuksissasi kiinni aineessa, pysyt kiinni egomielen tuotteissa ja näin egossa. Ei ole mitään tapaa paeta tätä lakia. Aineessa kiinni oleva mieli on egomieli."

Suojelusenkelini tekivät selväksi, ettei aineellisissa asioissa ole mitään väärää. Aine on heidän mukaansa neutraalia. He myös käsittävät, että meillä ihmisillä on aineellisia tarpeita, kuten ruoka, vaatteet ja suoja. Kuitenkin silloin kun mietimme liikaa aineellisia asioita - kuten jatkuvasti rahaa tai omaisuutta - olemme keskittyneenä alempaan itseemme, korkeamman itsen sijasta.

8. ÄLÄ TUOMITSE

"Tuomitset muut tapana suojella itseäsi, pitääksesi heidät pois luotasi, jottet joudu heidän luokseen ja tule loukatuksi. Mutta olemme kertoneet sinulle, että sinun ei tarvitse ajatella turvallisuuttasi. Olet turvassa, ja ylenmääräinen huolehtiminen turvallisuudestasi voi tuoda pelkäämäsi asian elämään."

Enkelit selittivät, että vedämme puoleemme sitä, mitä ajattelemme. Jos ajattelen pakkomielteisesti fyysistä ja tunnepuolen vaaraa, luon ilmapiirin, missä suurimmat pelkoni toteutuvat. Harjoituksen avulla aloin huomata hetket, jolloin tuomitsin muita ihmisiä. Aloin vapauttaa pelkojani enkeleille ja tunsin, että tapani tuomita hävisi vähitellen.

9. ELÄT SIELLÄ, MIHIN TIETOISUUTESI ON KESKITTYNYT

"Jos ajattelet rakkaudettoman ajatuksen - kilpailemista, kateutta, huolta - tunnet tuskaa. Olet tietoisuutesi ja tunnet sen vaikutukset, minne tietoisuutesi on keskittynyt. Et halua tuskaa. Päätä siksi antaa rakkaudettomat ajatuksesi valoon."

Aluksi tämän oppitunnin kohtaaminen oli minulle tuskallista. Olin aina ajatellut, että ulkoiset olosuhteeni vaikuttivat onnellisuuteeni. Kuitenkin enkeli olivat itsepintaisesti sitä mieltä, että tilanne oli päinvastoin ja että ajatukseni värittivät maailmaani. He kertoivat minulle, että onnellisuuteni ei kääntynyt sen mukaan, mitä minulla oli, vaan sen mukaan, mitä ajattelin.

10. ANNA KAIKISTA ASIOISTA KUNNIA JUMALALLE

"Älä etsi kunniaa itsellesi. Käytännössä kuitenkin silloin, kun annat kunnian Jumalalle, annat kunnian sille osallesi, joka on yhtä Jumalan kanssa. Antamalla kunnian Jumalalle, pysyt poissa egotilastasi ja keskittyneenä korkeamman itsesi tietoisuuteen."

Aluksi oppituntini nöyryytti minua. Mutta ennen kuin ehdin vajota häpeän tunteisiin, enkelini kannustivat minua muistuttaen, että koska todellinen itseni oli yhtä Jumalan kanssa, ylistin todellista minua joka kerta antaessani kunnian Jumalalle.

Nämä kymmenen oppituntia ovat nyt juurtuneet pysyväksi osaksi päivittäistä elämääni. Kun asiakkaani kiittävät minua sen jumalaisen opastuksen selkeydestä, mitä saan istuntojemme aikana, sanon: "Kiitos, mutta kaikki kunnia kuuluu Jumalalle ja enkeleille. He opettivat minulle, miten otetaan vastaan jumalaista opastusta. Ansaitsen kunniaa pelkästään tuon opastuksen noudattamisesta, koska - kiitos heidän - olen nyt erittäin hyvä kuuntelija."

 ******************************

ENKELIEN PYYTÄMINEN UNIISI

Kirjoittanut Doreen Virtue ( www.angeltherapy.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Uniaikamme on usein tuottoisinta tapa saavuttaa uutta henkistä kasvua ja ymmärrystä. Monilla ihmisillä on selvänäköisiä unia, jotka kertovat tulevaisuudesta tai antavat opastusta urasta, kodista ja perheestä.

Voit saada johdonmukaista ja selkeää opastusta nukkuessasi kutsumalla enkeliä uniisi. Tämä on erittäin hyvä tapa saada uutta ymmärrystä ja luovia ajatuksia, kun päiväajattelutila on lukkiintunut mustavalkoisiin näkökulmiin. Nukkuessa päästämme irti tiukoista ajattelumalleista. Jumala ja enkelit voivat helpommin siirtää jumalaisia ajatuksia meille, kun olemme mieli avoimena.

Meditoi hetki ennen nukkumaan menemistä. Sano sitten ajatuksissasi tai ääneen vahvistus: "Rakas Jumala ja enkelit, tulkaa uniini tänä yönä ja antakaa minulle opastusta ja uusia ideoita xxx tilanteesta. Pyydän teitä auttamaan minua muistamaan nämä ajatukset selkeästi herätessäni. Kiitos ja aamen."

Vaikka et normaalisti muistaisikaan uniasi, tämä voimakas affirmaatio muuttaa tietoisuuttasi niin, että sinulla on hyvin eläviä ja unohtumattomia unia viimeisen tunnin aikana ennen heräämistä. Kutsumme näitä "selväuniksi". Ne ovat kuin olisit elokuvissa, missä samalla kun katsot itseäsi, olet siinä osallisena. Näitä unia on vaikeaa unohtaa. Jopa ihminen, joka vannoo "En näe unta", muistaa selväunien juonen ja viestin.

Monet suuret keksinnöt, kirjat ja ratkaisut saatiin unista. Olet luultavasti kuullut tarinoita kirjailijoista, liike-elämän ihmisistä ja keksijöistä, joiden päässä herätessä "syttyi lamppu". Jokaisella on pääsy tähän informaatiolampeen, koska jokaisen mieli on ikuisesti kiinni Jumalan äärettömässä viisaudessa. Sinäkin voit luoda unissasi vain ilmaisemalla aikomuksesi ennen nukkumaan menemistä.

Enkelit voivat myös parantaa rajoittavia ajatuksia, uskomuksia ja tunteita nukkuessamme. Luemme usein, että luottamus on ilmentämisen ja ihmeiden "ainetta". Ihmeiden oppikirjassa sanotaan: "Missään tilanteessa ei ole ongelmaa, mitä luottamus ei voi ratkaista." Ja uusissa tieteellisissä tutkimuksissa on havaittu, että ihmiset, jotka uskovat "yliluonnollisiin" ilmiöihin, kokevat todennäköisemmin tarkkaa, selvänäköistä opastusta verrattuna skeptikkoihin.

Uniaika on erinomaista luottamuksemme lisäämiseen maailmankaikkeuden erehtymättömään järjestykseen. Yksi helpoin tapa tämän luottamustason nostamiseksi on avun pyytäminen Jumalalta ja enkeleiltä. Skeptisimmät pragmaatikotkin huomaavat, että tämä menetelmä luo hyvin vakuuttavia kokemuksia. Helpoin tapa tämän tekemiseen on juuri ennen nukahtamista illalla. Sano tämä affirmaatio ajatuksissasi tai ääneen: "Rakas Jumala ja suojelusenkelit, pyydän teitä tulemaan tänä yönä uniini ja selvittämään pelot, jotka estävät minua ymmärtämästä ja seuraamasta jumalaista opastustani sekä luottamasta siihen. Jos on jokin viesti, jonka haluatte antaa minulle, auttakaa minua ymmärtämään se selvästi ja muistamaan aamulla. Aamen."

Taivas korvaa epäluottamuksesi luottamuksella, ja olet luottavampi oman tietosi seuraamiseen. Olemme paljon vuorovaikutuksissa enkelikunnan kanssa unissamme. Lisäät enkeliviestiesi määrää ja nopeutat puhdistumistyötä vain kutsumalla enkelit uniisi.

Esim. jos et ole päättänyt urasi suuntaa, sano ajatuksissasi tätä vastaava rukous, kun laitat pääsi tyynylle: "Enkelit, tulkaa uniini tänä yönä ja antakaa minulle selkeitä viestejä, jotka muistan, auttamaan minua tietämään, minkä suunnan otan urallani."

He täyttävät tämän pyynnön aina, ja näet luultavasti viimeisen nukkumistuntisi aikana selväunen, jonka muistat helposti. Tai enkelit voivat auttaa sinua unessasi niin, ettet muista unesi sisältöä. Kuitenkin herättyäsi tiedät, että sinussa on muuttunut jotain yön aikana. Olet onnellisempi, positiivisempi ja paljon selkeämpi ottamasi suunnan osalta. Tämä on merkki, että enkelit ovat järjestelleet ajatuksiasi ja uskomuksiasi uudelleen auttaakseen sinua päästämään irti niistä peloista, jotka estävät sinua päättämästä urastasi.

Jos tunnet olevasi jumissa jollain elämäsi alueella, kirjoita tämä viesti paperille ja laita se tyynysi alle. Toista lause ajatuksissasi kolme kertaa, kun olet nukahtamassa: "Rakkaimmat enkelit, pyydän teitä työskentelemään kanssani tänä yönä ja selvittämään pois ne tukokset, jota estävät minua nauttimasta täysin elämässäni. Joko kutsukaa nämä tukokset huomioni piiriin tai poistakaa ne täysin mielestäni, tunteistani ja kehostani nukkuessani tänä yönä. Kiitos."

Aamulla heräät virkistyneenä mutta tietoisena siitä, että olet tehnyt töitä yön aikana. Et ehkä muista enkelien yöllisen työn yksityiskohtia, mutta tunnet sen syvällä. Pääsi saattaa tuntua hassulta yöllä tapahtuneen uudelleenjäsentelyn vuoksi. Kuitenkin kaikki ne tukokset, jotka enkelit veivät pois, olivat raskaita taakkoja, jotka uhkasivat elämäsi suunnitelmaa ja tarkoitusta. Tunnet kiitollisuutta siitä, että pyysit tätä puhdistusta, ja kenties haluat pyytää enkeleitä uniisi joka yö.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
INKARNOITUNEET ENKELIT JA TÄHTI-IHMISET

Kirjoittanut Doreen Virtue (www.angeltherapy.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Ihmisiä on tullut kaikkialta maailmankaikkeudesta elämään maan päällä. Yksityisvastaanotollani olen oppinut tuntemaan monia ihmisiä, joiden alkuperä ei ole täällä maapallolla. Olen oppinut, että tällä hetkellä on monia avaruusolentoja, enkeleitä ja "vaihdokkaita".

Hätkähdin ensimmäisellä kerralla työskennellessäni inkarnoituneen avaruusolennon kanssa, jota kutsun tähti-ihmiseksi. Hän haastoi kaikki stereotyyppini heistä. Hän näytti tavalliselta ihmiseltä (vaikka on muutamia hienoisia, mutta selviä fyysisiä eroja, joita olen luetellut alla). Minulla ei kuitenkaan ollut aavistustakaan siitä, ettei hän ollut maan päältä, ennen kuin selvänäköisesti erotin hän työskentelevän avaruusaluksen kanssa.

Kun kerroin asiakkaalleni, että näin hänen työskentelevän ja kulkevan suurella avaruusaluksella, hän oli välittömästi samaa mieltä. Hän - toisin kuin monet myöhemmät tähti-ihmisasiakkaat - oli täysin selvillä alkuperästään. Tämän ensimmäisen tähti-ihmisen jälkeen minulla on ollut tilaisuus työskennellä monien muiden kanssa, ja olen huomannut heidän joukossaan mielenkiintoista kaavamaisuutta:

1. Tähti-ihmisten silmät ovat muodoltaan kuin puolikuut, joissa on kärjet alaspäin, niin kuin "n"-kirjaimessa. Ajattele Bette Midlerin silmiä ja saat kuvan. Useimmilla inkarnoituneilla tähti-ihmisillä on pienet luut ja he ovat hoikkia ja lyhyitä ruumiinrakenteeltaan. Heillä on usein hyvin yksinkertaiset/tavalliset kasvonpiirteet ja useimmat heistä pukeutuvat hyvin rennosti. Heidän aurassaan on sateenkaaren värisiä raitoja, jotka osoittavat kehosta poispäin.

2. Heidän elämäntarkoituksensa on "auttaa tarvittaessa". Heillä ei tavallisesti ole mitään erityistä elämäntarkoitusta, vaan sen sijaan he ovat suostuneet auttamaan niitä, jotka tarvitsevat apua. Heillä on siis usein tavallinen työpaikka, missä he voivat saavuttaa monia ihmisiä kannustavien sanojensa ja kohottavan asenteensa avulla.

3. Heillä on hyvin matala epärehellisyyden ja väkivallan sietokyky. He tulivat planeetoilta, joilla näitä piirteitä ei ole, joten he eivät tiedä, miten tullaan toimeen sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat epäaitoja, manipuloivia tai väkivaltaisia. Koska heiltä puutuu nämä "selviytymistaidot" yleisten maan ongelmien osalta, inkarnoituneet avaruusolennot luokitellaan usein väärin psyykkisesti ongelmaisiksi, mukaan luettuna ADD.

4. Koska heidän planeetoillaan on erilaiset tavat perhe-elämään, lapsien hankkimiseen, lisääntymiseen ja seksiin liittyen, monien tähti-ihmisten sopimuksiin ei kuulu maalista avioliittoa tai lapsia. He eivät ole linjassa tyypillisten, amerikkalaisten, romanttisten kuvien kanssa, koska tämä ei ole heidän tyylinsä. Lisäksi he tietävät, että perhe-elämä sekoittaisi sitä valotyötä, jonka he ovat sopineet tekevänsä tässä elämässä. Hyvin usein naispuoliset tähti-ihmiset rakastuvat paljon nuorempaan mieheen, joka on sielunkumppani hänen tähtiryhmästään.

5. Tähti-ihmiset tietävät syvällä sisällään, että he eivät ole maan päältä. He viettävät usein elämänsä tuntien, etteivät he sovi mukaan tai kuulu tänne. Yksi tähti-ihminen sanoi: "Minulla on aina ollut tunne, että minut on pudotettu tälle planeetalla, ja olen odottanut jonkun palaavan hakemaan minua kotiin." Tällaiset tunteet tuovat tähti-ihmisillä esiin hylkäämiskysymyksiä.

Olen oppinut yksityisvastaanotollani tietämään myös inkarnoituneista enkeleistä. Heilläkin on erottuvia ominaisuuksia:

1. Inkarnoituneilla enkelillä on suloiset kasvonpiirteet, tavallisesti sydämenmuotoiset kasvot ja lapsenomaiset piirteet.

2. Heillä on ollut riippuvuussuhteita ihmisiin, koska heillä on taipumusta antaa ja hoivata muita. He voivat myös nähdä parhaat puolet jokaisessa, joten he usein pysyvät hyväksikäyttävässä suhteessa pidempään, kuin mitä keskiverto ihminen kestäisi.

3. Inkarnoituneilla enkelillä on usein ollut pakollista ylensyöntiä tai muita riippuvuuksia. Tämä on totta erityisesti enkeleillä, jotka ovat irti henkisyydestään.

4. He ovat luontaisia parantajia ja auttajia ja heillä on usein parannus/hoitoammatti, kuten lastenhoito, hieronta, sosiaalityö tai opettaminen. Vieraat ihmiset purkavat sydäntään heille ja sanovat usein: "En tiedä, miksi kerron sinulle tällaisia yksityisasioita itsestäni. Tunnen vain sinussa jotain luotettavaa."

5. Inkarnoituneet enkelit ovat hyvin anteliaita ihmisiä, joilla on joskus vaikeuksia vastaanottamisessa. Sen seurauksena he voivat ilmentää puutetta tukkimalla rahan, rakkauden, energian ja muiden luonnollisten resurssien virtaamisen elämäänsä.

Molemmat ryhmät ovat hyvin intuitiivisia. Kuitenkin heillä on usein vaikeuksia luottaa intuitioonsa. Osittain tämä tulee siitä, että he ovat vuosia yrittäneet sopeutua maan elämään. Perimmiltään täkäläiset tavat ovat niin vieraita heidän luontaisille taipumuksilleen, että he oppivat lopulta vähättelemään sisäisiä tunteitaan.

Jos mietit, kuulutko näihin ryhmiin, niin sisäinen opastuksesi kertoo lisää. Sano ennen nukahtamisestasi tämä affirmaatio korkeammalle itsellesi ja henkiselle ryhmällesi: "Antakaa minulle uni, jossa on selkeä viesti alkuperästäni ja jonka muistan helposti herätessäni." Voit myös kirjoittaa tämän lauseen paperille ja laittaa sen tyynysi alle. Sitten kun alitajuntasi on tunteiltaan valmis, saat elävän unen, joka auttaa sinua ymmärtämään enemmän itseäsi.

Tähti-ihmisillä ja inkarnoituneilla enkeleillä on monia lahjoja annettavana maailmalle, esim. rakkautta, valoa ja oppitunteja. Rukoilen sitä, että jos olet näistä ryhmistä, niin sallit itsesi nauttia ajastasi tällä planeetalla. Toivon, että avaat sydämesi vastaanottamaan niitä lahjoja, joita maapallo ja sen väestö voivat antaa myös sinulle.

-----------

AVAIMIA SELVÄNÄKÖISYYTEEN

Kirjoittanut Doreen Virtue (www.angeltherapy.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ajatellessaan selvänäkijää useimmat ihmiset luultavasti kuvittelevat eksoottisen näköisen naisen tuijottamassa kristallipalloa. Tällä on valtavat korvarenkaat ja pitkä, laskeutuva hame. Mystisellä, vierasmaalaisella aksentilla hän paljastaa, mitä hän näkee tulevaisuudessasi - tavallisesti kohtuutonta palkkiota vastaan.

Kuitenkin voit olla oma selvänäkijäsi kehittämällä omia luontaisia voimiasi nähdä tulevaisuuteen. Sana "selvänäköisyys" merkitsee "selvää näkemistä". Toisin sanoen selvänäkijä näkee selvästi totuuden menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Olet luultavasti kokenut selvänäköisyyttä itsekin, et ole ehkä vain tiennyt sitä. Yleisiä selvänäkötilanteita ovat:

* Sinulla on elävä uni, joka toteutuu myöhemmin.
* Kadotat avaimesi tai lompakkosi. Sitten mieleesi välähtää kuva paikasta, johon jätit ne.
* Kun ajat autoa, näet ajatuksissasi kuvan, jossa edellä ajava auto kääntyy vasemmalle. Pari minuuttia myöhemmin tuo auto kääntyy vasemmalle juuri kuvittelemallasi tavalla.
* Yhtäkkiä näet sielusi silmissä kuvan jostain ihmisestä. Myöhemmin tuona päivänä saat puhelun tai kirjeen häneltä.

Nämä selvänäkökokemukset ovat täysin normaaleja ja usein hyvin hyödyllisiä. Voit myös oppia lisäämään selvänäkövoimaasi, jotta siitä tulee luotettava työkalu jokapäiväiseen elämään.

Parannamme ja kehitämme selvänäköisyyttä opettelemalla ja harjoittelemalla kuin mitä tahansa käyttäytymistapaa. Jos seuraat alla lueteltuja seitsemää askelta ja teet niitä seitsemänä päivänä peräkkäin, näet johdonmukaisempia ja luotettavampia selvänäköisiä kuvia.

ASKEL 1: PÄÄSTÄ IRTI PELOSTA KATSOA TULEVAISUUTEEN

"Yliluonnollisia" kykyjään kehittävät oppilaani tavallisesti muistelevat, että heitä on kutsuttu selvänäköisiksi lapsina. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että nuorissa ihmisissä on suhteellisesti enemmän selvänäköisyyttä kuin muissa ikäryhmissä.

Lapset usein "sulkevat" pelosta selvänäköisyytensä. Tämä pelko saattaa syntyä aikuisten ajattelemattomasta huomautuksesta, että lapsen näkymätön ystävä on hänen mielikuvitustaan (kun todellisuudessa lapsi näkee enkeleitä ja henkioppaita). Joskus vanhemmat sanovat lapsilleen, että yliluonnolliset näyt ovat pahuutta. Tai lapsi saattaa nähdä pelottavan kuvan vanhempien uhkaavasta avioerosta tai jostain muusta tuskallisesta tulevaisuuden tapahtumasta. Hän sulkee sitten selvänäköisyytensä, koska ei halua nähdä tulevaisuuttaan.

Mikä tahansa pelon lähde onkin, meidän on päästettävä irti tästä tunteesta saavuttaaksemme täydellisen selvänäkövoimamme. Yksi parhaista tavoista päästä eroon pelkotukoksista on sanoa vahvistuslause. Istu mukavassa asennossa ja vedä hitaasti pari, kolme kertaa syvään henkeä. Kun hengität sisään ja ulos, sano näitä sanoja joko hiljaa tai ääneen: "Olen valmis päästämään irti kaikista tulevaisuuteni näkemiseen liittyvistä peloista."

ASKEL 2: MUOTOILE KYSYMYKSESI TARKASTI

Tarkat selvänäköiset vastaukset vaativat tarkasti asetettuja kysymyksiä.

Aseta huolellisesti kysymyksesi, jotta saat vastauksen, joka todella tyydyttää tarpeesi. Parasta on olla rehellinen itsellesi perimmäisten, aitojen halujesi osalta.

Esim. saatat kysyä: "Tapaanko jonkun tänään tansseissa?" ja sitten näet selvänäköisen kuvan itsestäsi puhumassa jonkun uuden ihmisen kanssa, joka ei ole romanttisesti sinun tyyppiäsi. Parempi kysymys olisi: "Tapaanko seuraavan romanttisen kumppanini tänään tansseissa?" Kysymyksessäsi voi olla niin monia yksityiskohtia kuin haluat.

ASKEL 3: HENGITÄ JA KESKITY "KOLMANTEEN SILMÄÄSI"

Esitettyäsi kysymyksen, hengitä hitaasti ja syvään kolme kertaa. Keskitä huomiosi silmiesi väliselle alueelle. Tämä on energiakeskus, joka tunnetaan selvänäköä aktivoivana chakrana. Tällä chakra-alueella on "kolmas silmä", mikä antaa selvänäköisiä kuvia vastauksena kysymyksiisi.

Kun hengität, etsi silmiesi välistä ovaalinmuotoa vaakasuorassa. Huomaa, onko "kolmannen silmän" luomi suljettuna, avoimena vai osittain avoimena. Jos luomi on suljettuna tai osittain suljettuna, pyydä sitä avautumaan. Vahvista halukkuutesi päästää irti pelosta nähdä selvästi. Kun silmä on auki, sinut palkitaan lämpimällä autuaan rakkauden tunteella, kun olet yhdistynyt taas kauan sitten kadotettuun osaasi.

ASKEL 4: HUOMAA KAIKKI MIELEESI TULEVAT KUVAT

Selvänäköiset kuvat tulevat yleensä yhdellä seuraavista tavoista: yksittäisenä kuvana sielusi silmiin; yksittäisenä kuvana, jonka näet sielusi silmien ulkopuolella; elokuvana pääsi sisään; elokuvana pääsi ulkopuolelle. Kuvat voivat olla mustavalkoisia tai täysin värillisiä. Joskus ne voivat ilmestyä maalauksena tai sarjakuvana.

ASKEL 5: LISÄÄ KUVIEN KOKOA JA SELKEYTTÄ

Ajattele vain tätä lausetta: "Kuvat, pyydän, että kokonne ja voimakkuutenne kasvaa NYT!" Voimakkaan aikomuksesi ja päätöksesi myötä selvänäköisistä kuvista tulee välittömästi suurempia, kirkkaampia ja selvempiä.

Suurempia ja värikkäämpiä kuvia on helpompi tulkita. Jos tämä askel tuntuu aiheuttavan sinulle vaikeuksia, toista askel 1.

ASKEL 6: PYYDÄ TULKINTAA JA SELKEYTTÄMISTÄ

Sinun täytyy tietää selvänäköisten kuviesi merkitys voidaksesi tulkita niitä ja saadaksesi ne hyvään käyttöön. Jos olet epävarma siitä, mitä kuvasi yrittää kertoa sinulle, kysy joko ajatuksissasi tai ääneen: "Mitä nämä kuvat merkitsevät?" Saat vastauksen tunteena, ajatuksena tai äänenä. Jos vastaus on epäselvä, pyydä, että se toistetaan tai toimitetaan sinulle eri tavalla. Henkimaailma haluaa auttaa sinua vastaanottamaan selvänäköistä informaatiota ja se työskentelee kanssasi, kunnes ymmärrät selvästi vastukset kysymyksiisi.

ASKEL 7: LUOTA NÄKEMÄÄSI

Tämä viimeinen askel on oleellinen, koska jos vähättelet selvänäköisiä kuviasi tai mitätöit ne pelkkänä mielikuvituksena, ne ovat menetettyjä tilaisuuksia. Saat lisää luottamusta "yliluonnollisiin" kykyihisi, jos pidät kirjaa selvänäköisistä kuvistasi. Varmista, että olet selvillä jokaisesta toteutuneesta kuvasta. Tällä tavalla opit, miten luotettavaa selvänäköisyytesi todella on. Ymmärrät myös henkilökohtaista symbolismiasi, koska jokaisen ihmisen selvänäköinen psyyke käyttää ainutlaatuisia kuvia symboloimaan eri merkityksiä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

http://www.angelintuitive.com.au/ 

Ei kommentteja: