WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 14. joulukuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTEN Miksi en pysty tekemään tätä päätöstä?


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 12.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Miksi en pysty tekemään tätä päätöstä?
Kysymys:
Rakas Jennifer, minun on tehtävä tärkeä päätös pian enkä tiedä, mitä tehdä. Onko tämä parasta aikaa tehdä päätöksiä muuttuvien energioiden vuoksi, onko jokin parempi aika vai pitäisikö minun odottaa? Tämänkö vuoksi olen niin hämmentynyt vai onko jokin muu syy?

Jenniferin vastaus:
Kaikki ajat ovat hyviä päätöksen tekemiseen, kunhan sinulla on riittävästi informaatiota ja tunnet mukavaksi sen, mitä olet tekemässä. Silloin kun energia on erittäin voimakasta, kuten nyt, se voi saada päätökset tuntumaan ylivoimaisilta, mutta se johtuu energian vaikutuksesta sinuun, ei itse energiasta. Kun muutumme ja avaudumme uusille mahdollisuuksille, päätökset ovat vaikeampia, koska katsomme niitä uudesta perspektiivistä ja on melkein liikaa informaatiota, kun on monia vaihtoehtoja enemmän harkittavana, vaikka voi tuntua siltä, ettei niitä ole riittävästi.

Olet ehkä aiemmin tehnyt tällaisen päätöksen hyvin helposti, ajattelematta sitä paljoakaan. Ja jos tulokset eivät olleet kovin edullisia sinulle, olet ehkä vain sivuuttanut sen ja ajattelut, että se oli normaalia. Mutta uuden energialiikkeen myötä asioiden tekeminen tavallisella tavallasi ei ole enää mahdollista ja silloin kun uusia mahdollisuuksia on ulottuvillasi, sinulla on uusia vaihtoehtoja siinä, miten teet valintasi ja miten laitat itsesi, tarpeesi ja haluamasi lopputulokset päätökseen.

Ja nämä uudet energiat työntävät meitä pois tavastamme kärsiä, olla marttyyri, pelastaja, uhri ja parantaja. Oletko ollut mitään näistä toisten kanssa? Heijastavatko entiset päätöksesi parasta itsellesi vai yritätkö tyydyttää kaikkien muiden tarpeet ja sitten tehdä siitä oman valintasi? Tämä uusi tapa valita ja tehdä päätöksiä ehdottaa, että laitamme itsemme etusijalle, ja jos tämä ei ole meille mukavaa, niin valinnoista tulee hyvin vaikeita. Laajemmasta ja voimallisemmasta perspektiivistä voit harkita kaikkia valintoja ja valita ne, jotka tuntuvat sinusta mukavimmilta ja joiden lopputuloksen tiedät parhaaksi ja oikeaksi sinulle - silloin päätöksestä tulee selkeä. Mieti myös sitä, että kenties päätät, että tämänhetkisten vaihtoehtojen osalta päätös ei ole oikea sinulle ja teet sen joskus toiste, kun sinulla on enemmän ja parempia vaihtoehtoja.

-----------

ELÄMÄÄ VALAISTEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: