WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 17. joulukuuta 2012

MAAILMAN VAIHTUMISEN SIIRTYMÄALUEELLAOte Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com)
Joulukuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Yhdestoista ja viimeinen 11:11-porttiaktivointi oli kerrassaan suurenmoinen. Mestarisylinteriseremoniamme Perussa alkoi 21.11. iltapäivällä ja jatkui yön yli iltapäivään 22.11. Hyväenteisiä merkkejä oli runsaasti. Kun aloitimme seremoniamme, taivaalla oli kaksi sateenkaarta suoraan yläpuolellamme, auringon ollessa toisella puolella ja kuun toisella. AN oli läsnä! Pian kondorikotka siunasi meitä ilmestymisellään. Tämä on erittäin harvinaista, koska kondorikotkia nähdään enää harvoin Pyhässä laaksossa. Ensimmäisenä iltapäivänä auringon ympärillä oli laaja halo. Yöllä ilmestyi laaja halo kuun ympärille ja seuraavana päivänä taas auringon ympärille.

Mutta vasta iltapäivällä 22.11. klo 1.11 aktivointi tapahtui täysin. Voimallisessa tanssissa Elementtilohikäärmeet sulautuivat yhteen Valkoisten lohikäärmeiden kanssa ja tulivat yhdeksi suureksi lohikäärmeeksi. Sitten Valkoinen lootus tuli pyhän piirimme keskelle. Me muut teimme Yhdennentoista portin Mudraa uudestaan ja uudestaan. Yhtäkkiä Yhdennentoista portin energioita alkoi virrata sisään. Wayra, tuuli, kulki seremoniapaikkamme läpi mahtavasti ulvoen ja Yhdestoista portti avautui enemmän ja enemmän. Tätä jatkui noin 40 minuuttia voimakkaan ja todella uuden energian kera ja tuulen ulvoessa kovaa.

Yhdennentoista portin aktivointi avasi ovet uuteen maailmaan, mitä emme voi vielä täysin nähdä, mutta minkä voimme voimakkaasti tuntea. Sillä on jo voimakas vaikutus meihin, koska tämä merkittävä hetki sisältää sekä lopun että alun, kun evoluutiospiraalimme tulee täyden ympyrän. Tämä tärkeän loppuunsaattamisen tunne joka on höystetty massiivisella uudella alulla, on hyvin kirvelevä. Olemme niin lähellä aikakauden loppua. Lähestymme pitkän kaksinaisuusmatkamme loppua.

Kun Yhdestoista portti alkoi aktivoitua 22.11., aloimme siirtyä Näkymättömän timantin laajentuneisiin ulottuvuuksiin. Näin alkoi dramaattinen maailman vaihtuminen. Tunnettu maailmamme on edelleen olemassa, mutta siitä on tullut äärettömästi pienempi. Sitten sukelsimme siirtymäalueelle vanhan kaksinaisuuteen perustuvan maailman ja kovasti laajentuneen uuden maailman välillä. Joulukuussa kuljemme tämän siirtymäalueen läpi Näkymättömän timantin vastikään näkyviksi tulleisiin ulottuvuuksiin.

Monet meistä kirjoittavat nyt vanhan tarinansa viimeistä kappaletta. Viimeistellessämme vanhaa tarinaamme, voimme odottaa vanhojen tunnejäämäaaltojen nousevan pintaan, niin että loputkin rippeet voidaan vihdoinkin päästää irti. Kun tätä tapahtuu, on tärkeää tuntea tunteemme ja samalla olla joutumatta takaisin niihin. Tunne ne ja vapauta ne sitten tuuleen. Jos et ole sulkenut vanhan tarinasi kirjaa, se on tehtävä nyt, jotta voimme olla esteetön menneisyyden taakoista ja rajoituksista.

Kuljemme nyt kädet tyhjinä ja sydän avoimena "tiineen" tyhjyyden siirtymäalueella. Tämä on pyhä paussi vanhan ja uuden tarinamme välillä. Meidän on aika elää ilman tarinaa jonkin aikaa. Tänä aikana meistä voi tuntua tyhjältä, neutraalilta ja tunteettomalta. Ilma on täynnä sumua ja siinä on erilainen rakenne kuin siinä ilmassa, mitä olemme hengittäneet aiemmin. Tämä sumu auttaa meitä tuntemaan varmaa irrallisuutta kaikkeen, mitä ennen oli. Tämä mahdollistaa vanhan tarinamme viimeistelemisen ilman tavanomaista tunnetahmeutta ja ilman vastustusta kaikkien ratkaisemattomien tilanteiden loppuunsaattamista kohtaan.

Monilla meistä on supersyvää väsymystä. Tämä on syvintä väsymystä, mitä olemme koskaan tunteneet. Tämä väsymys tulee kokonaisen elämiensyklin loppuunsaattamisesta. Tarvitsemme valtavan määrän unta ja haluamme olla hiljaa tekemättä mitään. Tiedämme, että olemme käyneet läpi massiivisen ja ennenkuulumattoman maailman vaihtumisen ja haluamme tuntea ja pohtia hiljaa, kuka olemme nyt, missä olemme ja mikä on uusi suhteemme ympäristöön.

Olemme ehkä hämmentyneitä ja tunnemme yhteydettömyyttä tunnettuun maailmaamme. Tiedämme, että tunnettu maailmamme on edelleen täällä, mutta se on tullut pieneksi osaksi kovasti laajentunutta uutta maisemaamme. Tämän vuoksi etsimme uutta sisäänkäyntiä päivittäiseen elämäämme. Uusi sisäänkäyntimme on laajemmalla ja aidommalla asteikolla, minkä pystyimme näkemään aiemmin.

Kaikki on syventynyt ja muuttunut mittaamattomasti. Tämä on aidon sinun, aidon minun, aidon ykseytemme ja aidon uuden maailmamme paljastumisaikaa.

Yhdestoista porttiaktivointi jatkuu edelleen. Harmonisoidumme edelleen yhdeksi ympäri maailmaa, tanssien pyhiä tansseja ja tehden 11:11-Mudria. Yhdennentoista portin aktivoituminen jatkuu vuoden loppuun. Sitten olemme lopultakin valmiita ottamaan kynän käteen ja kirjoittamaan ihmeellisen uuden tarinamme.
 

-----------
MAAILMAN VAIHTUMISEN SIIRTYMÄALUEELLA
 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: