WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 1. joulukuuta 2012

EVOLUUTIO - Vuosi 2222Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 17.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Steveltä:

Tässä Ryhmä puhui nollauksesta, mikä on parhaillaan käynnissä monilla. Perimmiltään siinä on kyse hengen integroitumisesta, mutta se tuntuu enemmän kuin toiselta sielun pimeältä yöltä. He puhuivat vuodesta 2222, mikä saattaa loppuun sen fyysisen evoluutiosyklin, mikä on nyt vasta alkamassa.

Nauttikaa ja upeaa kuukautta.

Isoja haleja,

Steve

Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.

TERVEISIÄ KOTOA
 
Tällä hetkellä tapahtuu ihme. Olemme sanoneet kaksi pikku sanaa "terveisiä Kotoa" ja teiltä meni tuo aika integroituaksenne täysin meidän energiaamme. Kerromme teille, että tämä prosessi nopeutuu. Ihmiskunnan suurempi visio maaplaneetalla alkaa muuttua monin eri tavoin. Siksi haluamme viedä teidät tänään läpi joistain muutoksista, joita on edessänne. Samaan aikaan annamme teille myös suuremman kuvan siitä, miksi näitä asioita tapahtuu ja miksi niitä tarvitaan tällä hetkellä. Selitetäänpä.

Rajallisen olennon tanssi tiheydessä
 
Kaikki teidän puolellanne verhoa on rajallista. Toisin sanoen, kaikki on polariteettikentässä ja ajan ja paikan harhassa. Siksi kaikella on oltava alku, myös itse planeetalla. Inkarnoituessanne ensimmäistä kertaa maaplaneetalle teillä ei ollut fyysistä kehoa. Silti olette olleet Maan kanssa sen syntymästä saakka. Monilla teistä oli samanlainen ei-fyysinen keho, mitä on ns. enkeleillä tai olennoilla, joilla on eetterikeho. Myöhemmin kehititte tämän tiheämmän kehon, koska Maa viileni ja sai tiheyttä tuolloin. Yhteytenne säilyttämiseksi aloitte tanssia tiheydessä ja saada uuden fyysisen kehon, mikä on käynyt läpi monia evoluutioaskelia siinä lyhyessä ajassa, jonka olette olleet täällä.

Lääketieteenne ei tällä hetkellä ajattele ihmiseläimen kehittyvän. Kuitenkin kysymme teiltä: mikä sai teidät ajattelemaan, että se on loppunut? Se on kehittynyt ensimmäisestä hetkestään saakka tällä planeetalla. Tulette näkemään, että tämä kehittyminen tapahtuu enemmän fyysisellä tasolla, sillä planeetta oli rajallinen. Toisin sanoen oli hetki, jota kutsutte suureksi alkuräjähdykseksi, mikä merkitsi tämän ajansuunnan alkua, ja vuosien 2000 ja 2012 välillä olisi aika, jolloin aikataulun mukaan oli maaplaneetan loppu. Tämän planeetan täydellinen purkaminen olisi vienyt noin 12 vuotta, mikä oli alkuperäinen suunnitelma.

Muutoksia värähtelyn vaihtumisen vuoksi
 
Nyt olette muuttaneet sen kaiken päättämällä, että jäätte. Aloitte 11. hetkellä herätä unesta, avata silmänne ja ottaa oman voimanne. Olimme uskomattoman hämmästyneitä, uskomattoman ja ihanan hämmästyneitä. Nyt käytätte tuota voimaa kollektiivitasolla muuttaaksenne ympäristöänne, muuttaaksenne todellisuuttanne ja nostaaksenne ns. värähtelyä maaplaneetalla. Onnistutte sitä tehdessänne. Katselette maailmaanne, järjestelmiänne ja näette niiden alkavan romahtaa. Näette haasteita rahoitusjärjestelmässänne. Panette merkille vaikeuksia, joita uskonnollisilla ja muilla järjestöillänne alkaa olla tuon värähtelymuutoksen vuoksi. Jos jossain on epäharmoniaa ja kohotatte värähtelyänne, niin tämä epäharmonia tulee suoraan pintaan ja etualalle. Monet muutokset joita näette planeetallanne, ovat siis luonnollinen reaktio siihen, mitä olette luoneet tänne maaplaneetalle.

Kaksinaisuudesta kolminaisuuteen fyysisessä kehossa
 
Haluamme puhua fyysisestä ihmiskehosta. Se kehitettiin teille polariteettikenttään. Monet elimet ovat olemuksessanne jollain tapaa polarisoituneita. Sen polariteetilla on negatiivinen ja positiivinen puoli, jotka ovat vastakkain, mikä on luonut ns. kaksinaisuuskentän elämiseen. Ihmiset ovat menestyneet hyvin tässä kentässä. Nyt tämä on muuttumassa ja oma evoluutionne vie teidät kolminaisuuskenttään, kuten sitä kutsumme. Voitte ymmärtää tämän pelkästään kuvittelemalla, että teillä on ollut kaksi käsivartta, joita olette käyttäneet elämänne tasapainottamiseen, kun kuljette sen läpi. Mitä tapahtuisi, jos teillä olisi kolmas käsivarsi? Miten tasapainoton olisitte välittömästi, jos kaikki ei olisi paikoillaan tuon kolmannen käsivarren kantamista varten? Se vaatisi merkittäviä muutoksia. Ei, tämä ei ole yksi tapahtuvista fyysisistä muutoksista. Tiedämme, että jotkut teistä ovat hypänneet asioiden edelle ja alkaneet kirjoittaa sitä muistiin. Ei, ei, ei. Mainitsimme sen vain havainnollistaaksemme.

Seuraava askel evoluutiossa
 
Puhtaanpa fyysisistä muutoksista, mitä tapahtuu. Suuri osa aivoista alkaa toimia eri tavalla, minkä lääketiede näkee aluksi. Ihmiskunta on sellaisen evoluutioprosessin taitekohdassa, minkä loppuun saaminen vie noin 210 vuotta. Ihmiskunnan aikajanan laajemmasta perspektiivistä voitaisiin sanoa, että tämä evoluutio on silmänräpäys. Kuitenkin teille jotka käytte sitä läpi, siitä tulee haastavaa parhaimmillaankin, koska ette pysty näkemään sille loppua. Vuosi 2222 on taianomaista aikaa, sillä tämä merkitsee sen valtavan evoluutiojakson loppumista, mikä vie paljon energiaanne ennen sitä.

Mitä se tarkkaan ottaen merkitsee? Kasvaako kehoonne kolmas käsivarsi? Näytättekö erialaiselta? No, meidän on erittäin vaikeaa ennustaa, minne päädytte, koska kaikki se on teidän sydämessänne. Ahaa, odotatte meidän osoittavan päähän. Selitetäänpä. Löydätte pään ja sydämen välillä tasapainon, mikä antaa teidän kulkea mukavammin tähän evoluutioprosessiin. Tämä tasapaino sallii teidän kasvaa kehossa ja löytää sen uusia osia, ennen kuin ne ovat täysin kehittyneet. Omat käsityksenne ja oma sydänenergianne alkaa luoda ja avata ovia, ennen kuin menette sisään. Se vaikuttaa sen puhelun lopputulokseen, jonka aiotte soittaa, jo ennen kuin tartutte luuriin. Teistä tulee nyt tietoinen siitä, että sydänenergianne edeltää teitä kaikessa, mitä teette. Selitämme, miten käsittelette energiaa, koska henkenne on käyttänyt fyysistä kehoa. Kaunis sekoitus henkiolentoja ja fyysisyyttä mahdollistaa teille ihmisenä olemisen teeskentelemisen. Teette erittäin upeaa työtä siinä.

Astuminen uuteen maailmaan
 
Nyt kun tämä muutos alkaa tapahtua, alatte nähdä muutoksia omassa tunnekehossanne ensin. Maaplaneetan läpi oli tulossa kaiken muuttava energia-aalto, minkä olitte auttaneet luomaan, kuten olemme maininneet aiemmin. Olette juhlineet kaikkia näitä taianomaisia päivämääriä, jotka kulminoituvat nyt 12.12.12. Olette kirjaimellisesti auttaneet laittamaan omat muutoksenne liikkeelle sekä luomaan uuden maailman ympärillenne. Nyt seuraava askeleenne on pelkästään astua tähän uuteen maailmaan, vaatia se omaksenne, tehdä siitä omanne ja tehdä siitä valoilmaisuanne. Kerromme teille, että siihen liittyy tiettyjä haasteita, sillä olette tulleet herkäksi eri energiatasoille, jotka ovat vieraita teille. Tästä syystä olemme pyytäneet teitä olemaan varovainen altistuessanne auringolle tämän kesän aikana. X-luokan auringonpurkauksilla joita nyt tulee, on mahdollisuus ylikuormittaa järjestelmäänne. Normaalisti teillä on oma energiakenttänne, millä torjutte haitalliset osat.

Tapahtuvien fyysisten ja energeettisten muutosten vuoksi osa tuosta puolustuksesta on poistettu. Siksi pyydämme teitä vain käyttämään tervettä järkeä altistumisessanne auringolle tänä kesänä. Seuraavana kesänä se ei ole ongelma, mutta juuri nyt, kaiken tuon magneettienergian tullessa auringosta, on mahdollista kokea asioita, joita ette halua kokea.

Suurempi kuva
 
Entä sitten suurempi kuva? Entä tapa tehdä mukavasti näitä fyysisiä muutoksia? Miten kannustatte kehoa käymään läpi nämä muutokset? No, sitä tapahtuu jo. Monet teistä ovat yhdistäneet sen, mitä tapahtuu teille, fyysiseen muutokseen kehossanne. Selitetäänpä.

Paljon energiasta on tullut aaltona. Helpoin tapa ajatella tuota aaltoa on nähdä se suurena aaltoliikkeenä, minkä nostaa mattoa ja heittää kaikki tuolit sivuun koko matkalta huoneen takaosaan saakka. Kun liike kulkee huoneen takaosaan, se järjestelee huonekalut uudelleen mennessään. Tätä tapahtuu monille teistä tunteellisesti.

Ulkoinen suojakilpi on muuttunut jo ja sen tuloksena valtava energia-aalto kulkee kaikkien ihmisten läpi muuttaen kaiken. Monet teistä upeista opettajista, parantajista ja valon kanavista, jotka ovat auttaneet tätä planeettaa kehittymään, ovat tunteneet yhteydettömyyttä viimeiset puoli vuotta. Jotkut ovat kätkeneet tämän tunteen näkyvistä, koska ette halua puhua yhteydettömyydestänne, koska se tuntuu siltä, kuin olisitte jotenkin kadottaneet taikanne. Silti se on yleistä ympäri planeettaa. Tuli niin suuri energia-aalto, että se poisti osittain sitä verhoa, mitä olitte oppineet käyttämään paikkanne löytämiseen ja itsetuntonne saamiseen. Kun verho alkaa siirtyä, menetätte vähän omasta identiteetistänne. Kuitenkin samaan aikaan saatte harmonisen yhteyden kaikkiin muihin olentoihin ympärillänne. Tämä on suurin asia, mitkä koette kehittyessänne, myös fyysisesti, sillä uusi fyysisyys antaa teidän nähdä ja tietoisesti käyttää yhteyttänne tosiin ihmisiin. Maaplaneetalla on nyt joka päivä näihin tapahtumiin liittyviä tilanteita.

Miksi luulette niin olevan? Se on yksi tavoistamme kylmää siemeniä maaplaneetalle kertomaan teille, että kaikki on mahdollista täällä, jos otatte vain vastuun siitä.

Tämä yhteydettömyyden tunne mitä voitaisiin kutsua toiseksi sielun pimeäksi yöksi, on lopullinen "pala" monille opettajille ja parantajille. Sitä tapahtuu maailmanlaajuisesti. Mielenkiintoinen osa on, että tässä prosessissa kaikki on yhdistetty uudella ja vahvemmalla tavalla. Kun tämä toinen sielun pimeä yö tapahtuu kullekin teistä, teillä on taipumusta ajatella, että olette epäonnistuneet jotenkin tai jotain puuttuu, koska sisäinen rauha, sisäinen itsetunto mitä jokainen teistä on kantanut, menettää vähän uskottavuuttaan. Jos alatte opetella hahmottamaan itsenne ympärillänne olevien silmillä, ette kadota mitään.

Rakkaat ystävät, teillä on hymy kasvoillanne, kun olette onnellinen. Oletteko koskaan ajatelleet jakaa tuon hymyn energeettisesti kaikille tuntemillenne? Oletteko koskaan ajatelleet ylläpitävänne ilon ja intohimon siitä, mikä saa teidät hymyilemään, ja uskaltaneet keskittää koko elämänne tuohon sydänenergiaan sen sijaan, että ajattelette, mitä teidän pitäisi tehdä? Tätä tapahtuu. Olette siirtymässä päästä sydämeen ja opettelette sopeuttamaan elämäänne monin tavoin. Vuonna 2222 on suuri juhla. Sitä ei tiedä, miten moni teistä on siellä.

Monia edistysaskelia ja ymmärryksiä ankkuroituu nyt lääketieteen ja psykologian alueelle. Käytätte nimittäin vain pieniä osia potentiaalistanne. Se on muuttumassa. Järjestelmänne on täydessä latauksessa hyvin pian, jos pyydätte sitä. Se ei vain tule teille. Se ei vain ylikuormita teitä pyytämättänne. Tietäkää, että kun kerran aloitatte tämän prosessin, siirrytte voimaantumisen aikaan, sillä ette ole enää kaksinaisuuskentässä, missä voitte mitata asioita oikeana tai vääränä, hyvänä tai pahana, mustana tai valkoisena, rakkautena tai pelkona. Korkeamman itsen uusi tasapaino sallii teidän alkaa nähdä asiat eri tavalla. Alatte yhdistyä kaikkiin ulottuvuuksiinne ja olla taas yksittäinen valonsäde. Se ei ole helppo siirtymä ja pyydämme teitä auttamaan toisanne saadaksenne tuon prosessin toiminaan, sillä maaplaneetalla on taikaa. Olette tulleet taikaa mukananne. Se on ollut teillä koko elämänne. Käyttäkää sitä nyt. Leikkikää sillä joka päivä. Ei ole mitään odotettavaa. Se aika on nyt.

Nauttikaa tästä matkasta, rakkaat ystävät, ja tietäkää, että olemme takananne kaikin mahdollisin tavoin. Emme auttamassa oikean käännöksen tekemisessä, emme opettamassa mikä tie paras, vaan pelkästään rakastamassa teitä sellaisena, kuka olette. Tuotte valoa Kotoa ja säteilette sitä silmistänne. Muutatte tämän planeetan luodaksenne taivaan maan päälle ja se toimii.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne ja pitkää ovea avoinna aina tilaisuuden tullen, sillä tämä on hyvin erilainen peli, mihin olette astumassa. Muistakaa pelata hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

-----------

EVOLUUTIO - Vuosi 2222


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi

Ei kommentteja: