WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 30. marraskuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 229


Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
28.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tänään on yksi tärkeä päivä, mikä merkitsee siirtymistä tilasta toiseen, kun maan varjo pimentää kuun. Tätä ei sinällään pidetä minkäänlaisena dramaattisena tapahtumana, mutta energeettisesti tämä muutos täydenkuun loistossa synnyttää muutoksia energiajärjestelmäänne. Selitetäänpä.

Monet pitävät näitä viikkoja osana sitä pyhää "lähtölaskentajaksoa", kunnes saavutatte kalenterissanne merkin nimeltään 21.12.12 tai 12.21.12 riippuen siitä, missä asutte ja miten merkitsette päivämääriä. Kuten olemme sanoneet aiemmin, nämä päivämäärät palvelevat vain ihmisten polttopisteenä, joten emme tutki enempää tuota jaksoa aivan vielä - koska siihen todella palaamme - vaan viittaamme siihen nyt vain merkkinä siitä, mitä tämä päivä tuo teille. Nimittäin kuten olemme jo puhuneet, tämä ns. pääsuunnitelma koostuu monimutkaisesta tapahtumasarjasta, mikä kehittyy tiettyinä aikoina, jotta kaikki menee suunnitelman mukaisesti. Tänään siis on yksi noista tapahtumista.

Kuten tavallista, paljon ei näy pinnalla, sillä viittaamamme muutokset ja vihkimiset tapahtuvat teidän kaikkien sisällä. Ja tällä kertaa kytkimestä väännetään kaikissa ihmisissä, ei ainoastaan niissä, jotka jo tietoisesti avautuvat sisäiselle valolle. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tällainen massiaktivointi on tapahtunut, ja olemme puhuneet tästä aiemmassa epistolassa. Mutta nyt kun olette lähestymässä portaalien avaumista, se on merkittävä tapahtuma monin tavoin. koska tämä laukaisee kaikki nuo päättämättömät sielut. Siis ihmiset jotka ovat jollain tapaa alkaneet avautua vapaaehtoisesti näille elämää parantaville energioille, mutta jotka eivät ole vielä päättäneet, toimivatko he tämän impulssin mukaan vai eivät. Odottakaa siis näkevänne mielenkiintoisia tuloksia tästä kaikesta edessä olevalla jaksolla.

Voitte nyt kaikki tuntea tuon viimeisen "työnnön vetovoiman", päästäksenne läpi neulansilmästä, kuten jotkut sitä kutsuvat. Tämän ei ole mitenkään tarkoitus ilmaista, että vain harvat ja valitut päästetään toiselle puolelle. Sen sijaan se on tapa ilmaista, että saattaaksenne loppuun tämän tehtävän, teidän on oltava ilman kaikkea sitä vanhaa ja massiivista kuormaa, mitä olette keränneet matkallanne. Jotkut ovat jo täysin heittäneet sen pois, mutta toisille - noille "harhailijoille" joihin viittasimme aiemmin - on tullut aika päättää, vapauttavatko he itsensä kaikesta, mikä estää heitä astumasta tästä portaalista täysillä. Nimittäin tätä ei voi tehdä ponnettomasti. Se tehdään täysillä tai ei lainkaan. Ja kaikille niille jotka edelleen istuvat aidalla eivätkä ole varmoja, kummalle puolelle haluavat hypätä, tämän päivän energiaräjähdys on tavallaan viimeinen merkki päätöksen tekemiseen. Ja päättämättömyys on myös päättämistä, koska se jättää heidät istumaan aidalle eivätkä he pysty liittymään teihin muihin, jotka ylitätte sillan, mikä vie teidät tuolle uudelle rannalle.

Ottakaa siis aikaa istua alas ja ottaa sisään tämä kannustusruiske, mikä tulee tänään. Ajattelette ehkä, että te ette tarvitse sitä, koska olette jo puolivälissä tuota siltaa. Muistakaa vain, että se vaikuttaa myös teihin monin tavoin, koska se vaikuttaa miljooniin muihin. Ja vaikka monet heistä eivät edes tiedosta, että he ovat jo kokeilleet arasti ja ottaneet ensimmäisen haparoivan askeleen ylös tuota kaksi aikajanaa jakavaa aitaa, tänään monia lisää herää siihen tosiasiaan, että heillä on todella vaihtoehto. Koska tähän saakka he eivät edes tienneet, että heillä on, koska he näkivät nykyisen olemassaolonsa ainoana vaihtoehtonaan. Mutta tästä eteenpäin monia lisää alkaa hieroa unta silmistään ja testata sitä, että on jotain muuta - jotain mistä he ovat tienneet tiedostamatta sitä.

Ottakaa siis tämän päivän kuun pimentyminen merkkinä hyvin monien henkien kirkastumisesta ja toivottakaa tervetulleeksi kaikki merkit, mitä näette ilmestyvän kanssaihmisiinne edessä olevina aikoina. Luulemme, että teille kaikille on yllätyksiä varastossa, kun näette valon alkavan kirkastua mitä odottamattomimmissa paikoissa.


-----------
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 229
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: