WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 9. marraskuuta 2012

VAPAUDEN ÄÄNI


Vapaus-sarja, shoud 2
VAPAUDEN ÄÄNI

Adamusta kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre) (www.crimsoncircle.com)
3.11.2012 Crimson Circlen kuukausitapaaminen
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Huom.: Katsoaksesi valokuvia tilaisuudesta lataa pdf-tiedosto tai käy Crimson Circlen valokuva-albumissa.

Minä olen mitä olen, Adamus Saint Germain, palveluksessanne. (Hän taputtaa kätensä yhteen, vähän taputuksia) Oi, en taputtanut itselleni. (Adamus naureskelee)

Aa! Hyvä olla taas täällä Coal Creek Canyonissa, Coloradossa, monien hymyjen, onnellisten henkien ja yltäkylläisten ihmisten kera. Mmm. Vaikka täällä haiseekin - sniif-sniif - huonolta pizzalta (naurua) ja halvalta suklaalta! (Hän tarkistaa ruokatilanteen huoneen takaosassa) Mmm, katsokaa tätä runsasta ateriaa. Pipareita, karkkeja, huonoa pizzaa. (Adamus naureskelee) Ei, ei, ei.

Niin shaumbra, tänään on monia uusia tyyppejä katselemassa. No, on aina muutamia uusia, mutta tänään heitä on paljon. Ja sinä jotka katselet ensimmäistä kertaa - varoitan sinua: nämä ovat shaumbroja. (Vähän naurua) He ovat erilaisia. Hyvin erilaisia. He ovat kapinallisia. He ovat henkisiä terroristeja. (Naurua ja Adamus naureskelee) Jos odotit katselevasi viestintuojaani, kanavoijaani, joka istuu tuolissaan silmät suljettuna - ei. Ei, ei. Ei. Kävelemme ympäri. Meillä on silmät apposen auki, koska niin jokaisen teistä pitäisi elää - silmät apposen auki. (Naurua, kun hän tuo kasvonsa lähelle kameraa) Siinäpä vasta energiaisku! Pelotin puolet heistä pois. (Lisää naurua)

Ei, shaumbra tekee asiat vähän eri tavalla. Heihin eivät vanhat standardit päde. He eivät seuraa ketään hemmetin gurua. Eivät lainkaan. He eivät kunnioita ketään, eivät edes itseään … eivätkä he naura, silloin kun pitäisi. (Naurua) Pyydän jatkuvasti naurukylttejä, taputuskylttejä.

Ei, shaumbra on erilainen. Jos odotit kuulevasi soinnutusta tässä ohjelmassa, no, näytämme sinulle. Shaumbra, soinnutetaanpa. (Yleisö ulvoo ja huutaa) Nyt ymmärrät. (Naurua) Jos odotit saavasi hiljaisuutta ja paikallaan olemista (naurua, kun hän tekee rukouseleen), niin tätä saat, naurua, koska tämä on uutta energiaa, uutta tietoisuutta. Tämä on myös todellisen vapauden alkua.

Jos siis katselet ensimmäistä kertaa, vedä vain syvään henkeä, koska koet kohta jotain erilaista - etkä vain shaumbrojen kanssa. Itsesi kanssa. Jotain mikä sanoo: "Vanhojen sääntöjen on mentävä." Jotain mikä sanoo, että vanhojen kuvioiden on hajottava nyt. Jotain mikä sanoo: "On vapautesi aika."

Vapaus - tuo suuri kysymys: oletko valmis siihen? Se kuulostaa hyvin houkuttelevalta. Vapaus! Voi kyllä! Vapaus tuosta huonosta työpaikasta, tuosta huonosta kumppanista, lapsistasi, mitä se sattuukin olemaan - vapaus. Mutta se ei ole todellista vapautta. Ei. Todellinen vapaus tulee sisältäsi. Vapaus sinusta. Vapaus sinulle. Todellinen vapaus. Hyvin, hyvin harvoilla olennoilla on koskaan ollut sitä. He ajattelevat sitä. Jotkut he itse asiassa ajattelevat, että heillä on se, koska he elävät "vapaassa maassa" ja heille on kerrottu, että heillä on vapaus. Mutta se ei merkitse, että he ovat vapaita. Se merkitsee vain, että heillä on vapauden harha.

Pysähdytäänpä hetkeksi. Kaikki pysähtyvät. Oletteko todella vapaita? Oletteko todella vapaita? Hmm. Kun sitä ajattelee, on vähän siellä ja täällä. Vapaa valitsemaan, mitä huonoa pizzaa syö. (Naurua) Mutta onko todellista vapautta … todellista vapautta. Puhumme siitä tänään, mutta puhutaanpa ennen sitä maailmasta, maapallosta, mitä tapahtuu. Hmm, vähän "maallista" puhetta.

Olemme tietysti vuoden 2012 lopussa. Monien suurten syklien lopussa tällä planeetalla ja yksi niistä koskee vapautta. Menemistä henkilökohtaisesta orjuudesta - itsenne orjuudesta, toisten orjuudesta - omaan vapauteenne.

Olette kuulleet minun sanovan aiemmin: "Ainoastaan mestarit voi olla palveluksessa. Kaikki muut ovat vain palvelijoita." Se on totta. Ainostaan mestari voi olla täysin myötätuntoisena palveluksessa, koska aidolla mestarilla ei ole tavoitteita lopputuloksesta. Mestari tekee sen vain "siksi". Mestari ei oikeastaan välitä, valmistuuko oppilas, koska mestari ymmärtää, että se riippuu oppilaasta. Mestari on pelkästä olemisen ilosta läsnä oppilaan oppimiskokemusten aikana.

Mestari ei ole kertomassa oppilaalle, mitä tehdä, vaan mestari on siinä - kuten monet teistä tekivät taannoin Halloween-dremawalkin* aikana - ollakseen läsnä, ollakseen "minä olen".

*Adamus johti 31.10. dreamwalkin maasidonnaisiin ulottuvuuksiin, mikä lähetettiin Awakening Zonessa.

Usein oppilas ei edes näe mestaria, ei halua nähdä, vaikka mestari on paikalla. Usein oppilas yrittää matkia mestaria, olla kuin mestari, kopioida mestaria ja kun näin tapahtuu, todellinen mestari lähtee. Hän astuu sivuun, koska hän käsittää, ettei hän ensinnäkään halua kenenkään olevan kaltaisensa. Itsenäisyys on täysivaltaisuutta, piste. Toiseksi mestari ei halua oppilaan kiintyvän, joten hän lähtee. Voi, oppilas pettyy ja tyrmistyy suuresti. Mutta hän lähtee. Voi, sitten oppilas tuntee taas kerran tulleensa hylätyksi. Lisäys vain tuohon "Minut on hylätty elämässäni" -luetteloon. Hauskaa. (Muutamia naurahduksia) Vaikea yleisö tänään. Ai, Kuthumi sanoi "Huonoja vitsejä tänään." (Adamus naureskelee)

Mitä tapahtuu?

Siis maailma. Mitä maailmassa tapahtuu tällä hetkellä? Vuoden 2012 lopussa. Monien syklien lopussa. Kaikki menee itse asiassa vähän sujuvammin, kuin olimme ajatelleet. (Helpotuksen ääniä yleisössä) Joo, joo. Hyvin monia energioita yhtyy nyt samassa paikassa. Kyllä, teille iski äskettäin supermyrsky Sandy. Se oli osa valtavaa energiamuutosta. Merkittävä maanjäristys Brittiläisessä Kolumbiassa, toinen osa energiamuutosta. Tulee lisää ennen vuoden loppua. Valtavia energiamuutoksia. Suuria.

Tällä hetkellä, erityisesti tällä planeetalla, tässä koko muutoksessa on kyse vapaudesta. Koko kosmos katselee. Muistakaa, ettei tuolla ole niitä kehittyneitä sivilisaatioita. Niin olisi kenties mukava ajatella, mutta niin ei todellisuudessa ole. Ei todellisuudessa ole. On toisia elämänmuotoja, joita voitaisiin kutsua älykkäiksi elämänmuodoiksi, mutta elämänmuotoja ilman sydäntä, ilman sitä rakkautta mitä ihmisillä on.

Tällä hetkellä siis kosmos on virittynyt siihen, mitä tällä planeetalla tapahtuu - vapauskysymykseen - koska nekään eivät ole vapaita. Itse asiassa niiden on tultava maapallolle tai yhdelle monista uusista maapalloista ylösnousemustaan, perimmäistä vapauttaan varten. Tähän planeettaan siis keskitytään hämmästyttävästi. On valtavaa kiinnostusta. Mitä ihmiset tekevät? Mitä ihmiset tekevät?

Se on hyvä kysymys. En puhu vain teistä, vaan ihmiskunnasta. Tunnetaanpa muutamaa seuraavaa vuotta. Oi, ne voivat mennä hyvin monella tavalla tällä hetkellä. Todella voivat. On tietysti monia mahdollisuuksia, mutta mahdollisuuksia joilla on periaatteessa sama energiadynamiikka, sama potentiaali tulla oivalletuksi. Mielenkiintoista kaikissa näissä energiamuutoksissa on, että ne synnyttävät mahdollisuuksia ja tällä hetkellä on hyvin monia erilaisia skenaarioita rivissä ja ihmiskunta, massatietoisuus, voi valita minkä tahansa niistä. Se ei merkitse, että teidän täytyy valita se, koska teistä tulee vapaa ja täysivaltainen olento.

Te voitte saada minkä tahansa haluamanne todellisuuden, vaikka todellisuus ympärillänne on erilainen. Joo! No, se on mestarina elämistä. Sillä ei ole merkitystä. Kaikki ympärillänne voisivat olla kaksinaisuudessa, mutta teidän ei tarvitse olla. Ympärillänne voi olla … Kyllä, joskus se kiskoo teitä. On massatietoisuuden gravitaatiovoima, kuten sitä kutsun. Tunnette sen joka päivä. Siis vaikka te ette ole kaksinaisuudessa, mutta muu maailma on, tunnette sen vedon. Mutta hyvin pian teistä tulee erittäin virittynyt ja oivallatte, mikä on teidän ja mikä ei, ja lakkaatte omaksumasta noita asioita omiksenne. Siksi gravitaatio - energiagravitaatio - ei toimi samalla tavalla.

Katsaus eteenpäin

Mitä siis tapahtuu vuonna 2013? Minua kiinnostaisi se … ja niin myös kuuntelijoita tänään. Mitä tapahtuu seuraavan vuoden tai parin aikana? Mihin suuntaan ihmiskunta, maapallo menee? Niin, Edith.

EDITH: No, leikin Lindan kanssa. Katsotaanpa, mitä tapahtuu?

LINDA: Etkä leikkinyt! (Naurua) Kuuntelit Adamusta.

EDITH: Kyllä, oikein. Kiitos korjauksesta.

ADAMUS: Edith, otaksu olevan hyvin monia mahdollisuuksia, asioita joita voi tapahtua - ei sinulle, vaan planeetalle, ihmiskunnalle - mihin suuntaan mennään?

EDITH: (hän pitää tauon) No, jos katsotaan massatietoisuutta, ei ehkä ole kovin hyvä tilanne.

ADAMUS: Anna jokin esimerkki.

EDITH: No …

ADAMUS: Maailmanloppu?

EDITH: Sitä jo … Ei!

ADAMUS: Ei.

EDITH: Sitä näkee jo …

ADAMUS: Korkeammat verot?

EDITH: … veden huuhtovan … Ei. Voimme taistella sitä vastaan.

ADAMUS: (naureskellen) Kyllä.

EDITH: Ei, voimme taistella sitä vastaan.

ADAMUS: Pysähdytään tähän. Aa kyllä, suureksi ilokseni: "No, koska olemme vapaita olentoja, voimme alentaa veroja." Niinkö? Milloin niin on koskaan tehty historiassa? Se on vanhaa huijauspeliä. "Kyllä! Alennamme omaisuusverojanne. Sori. Nostimme juuri palkkaverojanne tai jotain muita veroja tai keksitään uusia veroja."

Verot, siinä ei ole vapautta. Veroista ei ole vapautta - paitsi shaumbralla. Se on täysin toinen keskustelu. Linda ei anna minun sanoa sitä tänään. Niinpä …

LINDA: (selvittää kurkkua) Olet täysin oikeassa. Selvänäköistä! (Naurua)

ADAMUS: Kyllä. Siis Edith, mitä tapahtuu ensi vuonna? Mitä? Vedä syvään henkeä.

EDITH: En ole varsinaisesti ennustaja.

ADAMUS: Ole selvänäköinen.

EDITH: Luulen, että samaa mitä on tapahtunut …

ADAMUS: Kyllä! Samaa mitä on tapahtunut. Kyllä! Kyllä! Hyvä, hyvä! Voi, nyt veit kaiken hauskuuden pelistä. (Naurua) Kanavoit minua. Vastasit oikein. Kyllä, samoja asioita. Samoja asioita. Mitä siis on tapahtunut - jatkamme tätä peliä - mitä on tapahtunut?

LINDA: Edithin kanssako?

ADAMUS: Ei, ei. Jatka eteenpäin. Rokkitähti, Edith.

LINDA: Mitä on tapahtunut?

ADAMUS: Mitä on tapahtunut?

SHAUMBRA 1 (nainen): Yritän ajatella sopivaa sanaa siihen, mutta periaatteessa olemme täysin vastakkaissuunnissa. On ihmisiä, jotka ovat hyvin oikealla, hyvin vasemmalla, hyvin mitä tahansa.

ADAMUS: Kyllä. Polarisoituminen!

SHAUMBRA 1: Polarisoituminen. Se on se sana.

ADAMUS: Polarisoituminen, erillisyys. Vielä lisää sitä?

SHAUMBRA 1: Kyllä.

ADAMUS: Luulin, että yhdistymme kaikki maailman yhteisöksi …

SHAUMBRA 1: Luoja, toivottavasti.

ADAMUS: … ja laulamme kumbajaa.

SHAUMBRA 1: Toivottavasti! (Naurua ja Adamus naureskelee)

ADAMUS: Erillisyyttä. Ehdottomasti, ehdottomasti.

No niin, sanon näin tarkoituksella tänään, koska kurkistamme vähän ensi vuoteen. Voitte jokainen kirjoittaa sanomalehtikolumnin tai kirjan tai jotain ja teitä pidetään selvänäköisenä, koska olette oikeassa. Sitä tapahtuu ensi vuonna, mitä on tapahtunut tänä vuonna, mitä on tapahtunut vuotta aiemmin. Ellei, vain ellei jotain tapahdu. Mutta todennäköisyys tällä hetkellä on, että ensi vuosi näyttää samanlaiselta kuin tämä vuosi. Kenties vähän intensiivisemmältä. (Yleisö murisee)

Ei, pysähtykää. Pysähtykää, shaumbra. Uusille kuuntelijoille - teemme aina tätä. Pysähtykää siihen paikkaan. En sanonut "teillä"! Sanoin "maailmalla". Kysymys on, haluatteko jatkaa elämistä tässä maailmassa? (Muutama sanoo "kyllä") Kyllä, kiitos! Voi! (Naurua, kun Adamus on hyvin helpottunut) Huh!

Siis ensi vuonna voi olla enemmän maanmuutoksia, maapallon lämpenemistä, maapallon kylmenemistä, maailmanlaajuisia ongelmia. Se voi jatkua ja tällä hetkellä mahdollisuus on, että se luultavasti jatkuu. Ei vaadita selvänäkijää. Ei vaadita kanavoijaa. Ei vaadita edes trendiennustajaa tämän selvittämiseen. Massatietoisuus on kuin sää. Se on huomenna sama kuin tänään, 2/3 ajasta. Se on melko hyvä todennäköisyys kelle tahnansa selvänäkijälle. Joo.

Siis erillisyys, missä olimmekaan? Seuraava.

LINDA: Ei, polarisoituminen.

ADAMUS: Erillisyys.

LINDA: Ok, ihan sama.

ADAMUS: Käytän "erillisyyttä" myöhemmin puheessani.

LINDA: (kuiskaten) Okei, okei.

ADAMUS: Tämä on … En voi käyttää sanaa "polarisoituminen", koska se ei rimmaa toisten sanojen kanssa, joita käytän.

LINDA: Tajusin! Tajusin! Lopetan. Okei.

ADAMUS: Se on erill- … erill- …

LINDA: (kuiskaten) Tajusin.

ADAMUS: Kyllä.

PETE: Okei, näen …

ADAMUS: Haluan käyttää hetken. Tämä kaikki oli matriisissa. Tämä kaikki oli ennalta tallennettu, ennen kuin tulimme tänne. Linda häiritsi juuri pientä ennalta nauhoitettua matriisitilaisuutta. (Linda huokaa) Kaikki mitä piti sanoa, oli sanottu, ennen kuin tulitte tänne. Sitten Linda häiritsi sitä!

LINDA: (huokaa taas) Voi hyvä luoja! (Naurua ja taputuksia)

ADAMUS: Ennen kuin aloitimme, tiesin täsmälleen, mitä sanoisitte, ennen kuin sanoitte sen, ja tiesin täsmälleen, mitä minä sanoisin - kunnes Linda häiritsi shaumbra-tietoisuutta. (Linda huokaisee, yleisö on samaa mieltä) Pitäkää se mielessä. Tämä on erittäin tärkeää myöhemmin. Kiitos. Me todella nauhoitimme sen ennakkoon.

LINDA: Voi!

ADAMUS: Hyvä. Pete, mitä tapahtuu ensi vuonna?

PETE: No, aloitin … Katson vain sitä, mitä tapahtui Sandyn, suuren myrskyn kanssa.

ADAMUS: Kyllä.

PETE: Okei. Se tuhosi tuon alueen ja miksi tuo alue tuhoutui?

ADAMUS: Miksi?

PETE: Siellä on kylmimpiä ihmisiä, joita tunnen. Asuin New Jerseyssä 17 vuotta. Kukaan ei katsonut toisia, he kulkivat vain toistensa ohi.

ADAMUS: Kyllä, aivan.

PETE: Nyt heidän on pyydettävä apua ja ihmiset reagoivat mukavasti.

ADAMUS: Kyllä.

PETE: Siellä tapahtui 911 ja se saa heidät muuttumaan, muuten he kuolevat. Okei. He pyytävät apua ja sen voi nähdä televisiosta.

ADAMUS: Niinkö. Muuttuvatko he? Miten kauan se kestää?

PETE: Miten kauan se kestää?

ADAMUS: Niin.

PETE: Joo, tämä vain nostaa sen esiin ja sitä tapahtuu ehkä toisissa paikoissa, mutta luulen tämän olevan … Voin nähdä sitä tapahtuvan myös omassa perheessäni. En ole koskaan pystynyt puhumaan näin omalle perheelleni viimeiseen 17 vuoteen.

LINDA: Tervetuloa kerhooni.

PETE: Ja nyt muutumme.

ADAMUS: Kyllä.

PETE: Pääsemme sydämeemme.

ADAMUS: Kyllä.

PETE: Ja näemme ihmiset ihmisinä.

ADAMUS: Kyllä!

PETE: Ja kohtelemme heitä sen mukaisesti.

ADAMUS: Kyllä! Kyllä, kyllä!

PETE: Joo.

ADAMUS: Valitettavasti se vaatii tuollaisen katastrofin.

PETE: Niin.

ADAMUS: Joo, mutta … Ja sitten on valitettavasti se mahdollisuus, että kaikki palaa vanhaan tapaan. He korjaavat talot. He tekevät sitä taas seuraavaan katastrofiin saakka. Sanoit sen aiemmin: 911 samalla alueella. Miksi? Kaikki vetävät syvään henkeä. Mitä tuolla alueella on? (Yleisö antaa monia eri vastauksia)

PETE: Ahneutta. Rahakeskus.

ADAMUS: Rahoitussektori.

PETE: Wall Street, joo.

ADAMUS: Ja monia muita asioita, mutta rahoitussektori synnyttää paljon muita energioita, kaikkia samaan aikaan. Niinpä saadaan ahneutta. Saadaan sydämen puutetta. Saadaan …

PETE: Pelkoa.

ADAMUS: … energioiden sulkeutumista.

LINDA: Pelkoa.

PETE: Pelkoa.

ADAMUS: Pelkoa, kyllä. Ihmiset käyttävät toisiaan hyväksi. Ja politiikka, siihen sekoittuu paljon politiikkaa. Se on myös kansainvälinen keskus. Ei ole mikään ihme, että myrsky menee sinne. Ja taaskaan ei tarvitse olla selvänäkijä. Ei ole mitään suurta syvää ja kätkettyä merkitystä. Katsokaa ylätason merkitystä - rahoitussektori. Ehdottomasti. Ja se on myös energiakeskus.

PETE: Kyllä.

ADAMUS: Se on energiakeskus, mukava energiakeskus, mutta sitä on vain käytetty väärin. Kyllä. Ehdottomasti. Niinpä myrsky löytää tiensä sinne.

Sitä voidaan tarkastella hyvin symbolisesti tai hyvin yksinkertaisesti. Miksei se ollut tulta tai maanjäristys? Miksi se oli vettä ja tuulta? (Useat ihmiset sanovat "puhdistaminen") Puhdistaminen. Vaikka tuli puhdistaakin, se on erityyppistä.

Muuten - ja menemme siihen ensi kuussa tai parin kuukauden päästä, mutta haluan kertoa teille jotain nyt. Tuli, alkemia - tulen ei tarvitse olla kuumaa. Sanon "tuli" ja näette liekkejä ja ajattelette "kuumaa". Opimme muutaman kuukauden kuluessa, ettei se ole. Itse asiassa se on harhaa. Voi, kävelemme kuumilla hiilillä! (Adamus naureskelee)

Siis kyllä, myrsky. Se veti puoleensa myrskyn. Siellä on energiareikä ja se tarvitsi puhdistamista. Se tarvitsi siivoamista.

Kun uudelleenrakentamista tapahtuu, kysymys kuuluu: miten se ottaa muodon? Oppivatko ihmiset jotain? Onko tietoisuus muuttunut tässä paikassa? Ja tavallaan, hyvin mielenkiintoisella tavalla, sillä ei ole merkitystä teille henkilökohtaisesti, ellei teillä ole sukua siellä.

Tavallaan - ja puhumme tästä enemmän tänään ja menemme eteenpäin - mutta haluan teidän katsovan sitä mestarina, ei enää oppilaana, koska koulu on loppu. (Adamus naureskelee, joku sanoo "jee") Jee. (Vähän naurua) Menemme koko oppilas- ja oppituntijutusta mestaruuteen.

Mutta tavallaan sillä ei ole merkitystä, koska jos ihmiset päättävät olla tuolla alueella ja käydä läpi näitä katastrofeja, se on heidän valintansa. Se todella on. Jos kuitenkin joku rakastava ja tasapainoinen mestari, joka on "minä olen" -energiassaan, sattuu haluamaan mennä sinne - energeettisesti tai lentokoneella - haluaa mennä sinne ja seistä vain kadunkulmassa hengittäen ja säteillen olemustaan, niin koska hänen olemuksensa on hyvin tasapainoinen, se valaisee mahdollisuuksia. Mahdollisuuksia. Ja yksi asia jonka haluan saada todella perille tänään, on mahdollisuudet.

Olemme puhuneet siitä aiemmin, mutta joskus se menee aivoihinne eikä sydämeenne. Tänään ahdamme sen sydämeenne. (Naurua) Sanon sen uusille ihmisille linjoilla. Yritän todella ärsyttää heitä tänään. Haluan heidän menevän ystäviensä luo sanoen: "Oletko kuullut tästä Crimson Circlestä?" Olen mestarimarkkinoija. (Adamus naureskelee) Linda, totta vai ei?

LINDA: (epäröiden) Tietysti. (Naurua)

ADAMUS: "Tietysti." Se oli todella vakuuttava vastaus, Linda. Oletko varma?

LINDA: (intohimoisesti) Kyllä! Kyllä! Kyllä! (Naurua)

ADAMUS: Ja laitoin Cauldren pukeutumaan tänään ohjelmaa varten.

Missä olimmekaan? Mahdollisuudet. Mahdollisuudet.

EDITH: Linda harrastaa seksiä tuolla takana. (Paljon naurua)

ADAMUS: Edith sanoi sen! (Adamus naureskelee) Ja yksi juttu. Me … Voi hyvänen aika! Tulkoon kameroihin valo! (Jokaiseen kameraan on asennettu pieni valo ilmaisemaan, milloin se kuvaa lähetykseen)

LINDA: Tiedän! Olen niin innostunut!

ADAMUS: No niin, tiedät, milloin "vainukoira" loistaa sinuun, sen vuoksi.

LINDA: Eikö ole siistiä?!

SART: Jee! (Adamus läpsäyttää kämmenensä yhteen saadakseen kameran takaisin itseensä, paljon naurua)

LINDA: Niin siistiä.

ADAMUS: Edith, häpeä!

EDITH: Mitä vikaa siinä on?

ADAMUS: Ei mitään. Ei mitään. Yritän vain saada … lisätä katsojia tälle ohjelmalle. (Naurua)

Siis avainkohta tässä, yksi tämän päivän avainkohta, on mahdollisuudet. Sanomme, että ensi vuonna on luultavasti samanlaista kuin tänä vuonna, koska mitä ihmiset näkevät? Saman mahdollisuuden uudestaan ja uudestaan. He eivät näe muutosmahdollisuutta ja joskus nähdessään sen he juoksevat karkuun. He eivät näe mahdollisuutta, mikä on sen ulkopuolella ja mikä sanoo: "Muutoksen ei tarvitse olla vaikea. Muutos voi olla todellinen ilo. Muutos voi olla hauskaa", kuten teillä on tänään täällä. Muututte siis tällä hetkellä ja katsokaa, miten hauskaa teillä on. (Naurua)

Mitä muuta tapahtuu ensi vuonna? Mitä muuta?

SHAUMBRA 2 (nainen): Tuulet liikkuvat ja shaumbrat liikkuvat.

ADAMUS: Kyllä! Ehdottomasti. Puhun tuulesta hetken kuluttua. Juuri niin. Kyllä! Suuria tuulia. Vau!! Hyvä. Hyvä. Hyvä.

Seuraava. Mitä tapahtuu ensi vuonna?

SHAUMBRA 3 (nainen): Saan uuden talon.

ADAMUS: Saat uuden talon. Hyvä. Beibi saa uudet kengät!

SHAUMBRA 3: Juuri niin! (Hän kikattaa)

ADAMUS: Ehdottomasti. Entä planeetalla?

SHAUMBRA 3: Ai. No, jos minä pystyn siihen, niin toisetkin ihmiset pystyvät.

ADAMUS: Hyvä. Hyvä. Asumistilanteen tarvitsee päästä todella liikkeelle, kuulemani mukaan.

SHAUMBRA 3: Joo, ja omastani tulee upea. Siitä tulee loistava. Siitä tulee kaunis.

ADAMUS: Ilmaistaanpa se näin: maailma saa uuden talon.

SHAUMBRA 3: Se voisi saada. Miksi ei?

ADAMUS: Se saa! Se itse asiassa saa.

SHAUMBRA 3: Monta uutta taloa itse asiassa. Sen ei tarvitse rajoittua yhteen.

ADAMUS: Kyllä, ehdottomasti.

SHAUMBRA 3: Mm hmm.

ADAMUS: Koska tällä hetkellä kun minä puhun ja toivottavasti te kuuntelette - näin muutaman teistä torkahtavan - on uusi talo ja se on yksi uusi mahdollisuus tälle planeetalle. On monia uusia maapalloja.

SHAUMBRA 3: Kyllä.

ADAMUS: Ja näille uusille maapalloille menevät ensikertalaiset, jotka eivät ole koskaan ruumiillistunet tähän - tähän (osoittaen Cauldren kättä). Mutta se on myös yksi mahdollisuus, minne te voitte mennä tarvitsematta jättää fyysistä kehoanne, ja voitte alkaa … alkaa todella kokea tätä moniulotteista elämistä.

Sanotte: "Mutta miksi? Mitä hyötyä siitä on, jos olen vain jossain unitilassa toisissa ulottuvuuksissa? Mitä hyötyä siitä on täällä?" No, kaikenlaista, koska yksi asia uudella maapallolla on, ettei siellä ole kaksinaisuuden raskautta, fyysisyyden raskautta. Niinpä voitte mennä sinne harjoittelemaan ja leikkimään, ennen kuin teette sen täällä. Toisin sanoen, voitte saada tunteen siitä, millaista on olla todella vapaa, todella vapautunut. Voitte saada tunteen siitä, millaista on olla yltäkylläinen, hurjan yltäkylläinen, ja menette leikkimään sinne ja sitten tuotte sen tänne. Aah! Se on yksi mahtavista asioista uudella maapallolla, minkä olette auttaneet luomaan. Ehdottomasti.

Muutama vielä. Ensi vuosi, 2013.

LINDA: Okei, okei.

ADAMUS: Ja sitten pääsemme tämän päivän keskustelun ytimeen.

LINDA: Okei. Mitäs sinä?

SHAUMBRA 4: (nainen). Ai, minulla ei ole aavistustakaan.

ADAMUS: Kyllä. Ensi vuosi, 2013.

SHAUMBRA 4: (hän pitää tauon) En katsele uutisia.

ADAMUS: Ei lainkaan huono asia.

LINDA: Se on hyvä asia. Joo.

ADAMUS: Joo, joo.

SHAUMBRA 4: En todellisuudessa tiedä, mitä maailmassa tapahtuu.

ADAMUS: Rikoksia, murhia.

SHAUMBRA 4: Tiedän, että on paljon …

ADAMUS: Ahneutta, sotia, myrskyjä, köyhyyttä.

SHAUMBRA 4: Televisiossa on paljon ihmisiä, jotka ovat huolissaan rahasta, ja he menettävät työpaikkansa eivätkä he voi löytää uutta. Työttömyys on suurta.

ADAMUS: Kyllä.

SHAUMBRA 4: Ja he kamppailevat …

ADAMUS: Hyvä! Kyllä.

SHAUMBRA 4: … ajatellakseen, että muutos on mahdollinen.

ADAMUS: Kyllä, paljon työttömiä ihmisiä tällä hetkellä. Miksi?

SHAUMBRA 4: No, heidän täytyy käydä muutos läpi. Heidän täytyy …

ADAMUS: Joo.

SHAUMBRA 4: He ovat ilmentäneet sen.

ADAMUS: Kyllä.

SHAUMBRA 4: Ja heidän täytyy kuulla, mitä he sanovat itselleen.

ADAMUS: No, he toteuttavat sen. Kyllä.

SHAUMBRA 4: Joo, he toteuttavat sen.

ADAMUS: Kyllä.

SHAUMBRA 4: Mutta se on erittäin rankkaa. Tarkoitan, että minulla on ystäviä, jotka … Tarkoitan, että he ovat rankassa tilanteessa, eivätkä he pysty näkemään lopputulosta.

ADAMUS: Kyllä. Ja yksi asia mikä tapahtuu tällä planeetalla tuloksena siirtymisestä vapauteen - tai sitten ei - on, että koko tämä vapausdynamiikka liittyy rahaan. Se on yksi suuri ongelma, yksi ote mikä tällä vapauden puutteella on tietoisuuteen. Se menee suoraan rahan läpi. Ei vapautta, ei rahaa. Niinpä se vaikuttaa talouteen. Lisäksi markkinat - tuntemanne rahoitusmarkkinat - ovat noin 500 vuotta vanhat. Se on vanha. Se on vanha. Tällä hetkellä niiden täytyy käydä läpi muutos. Ihmisten jotka pitävät kiinni vanhoista tavoista, ei ainoastaan ahneuden vuoksi, vaan myös vanhojen tapojen vuoksi, koska he haluavat huomisen olevan samanlainen kuin tämä päivä, koska heillä on rahaa. Teillä ei ole. Niinpä he haluavat olevan samanlaista kuin tänään. (Vähän kikatusta)

Tällä hetkellä on siis valtavaa hankausta. Olen sanonut aiemmin, että rahoitusjärjestelmät ovat jo tavallaan romahtaneet. Toisin sanoen, niiden taustalla ei ole enää samaa luottamusta kuin ennen. Luotatteko te rahaan? Luotatteko te ihmisiin, jotka käsittelevät rahojanne? (Yleisö sanoo "ei") Eivät he ole pahoja, mutta he eivät ole samassa tietoisuudessa kuin te. Kyllä.

Ja jos teillä on kysymyksiä ja haluatte saada lisänäkemyksiä - pieni mainos - hankkikaa Patrician kirja "Consious Money". Kyllä. (Viitataan Patricia Aburdeneen, joka oli Shaumbra-laukaisualustalla aiemmin päivällä)

LINDA: Ehdottomasti.

ADAMUS: Kyllä.

LINDA: Ehdottomasti. (Vähän taputuksia)

ADAMUS: Siis rahoitusjärjestelmät - voi, se on kammottavaa. Se on todella kammottavaa. Jos tietäisitte, miten kammottavaa se on, te … (Joku sanoo "itkisitte") Joo, te itkisitte. Te Itkisitte. Niitä tuetaan nyt purkukumilla ja siteillä, mutta rahoitusjärjestelmien on käytävä läpi tämä muutos, koska ne ovat yksi suurimmista asioista, joka estää ihmisiltä vapauden. Tämän päivän rahoitusjärjestelmissä on hyvin erityksiä polkuja tai menetelmiä ja sellaisille on erittäin vaikeaa osallistua niihin, jotka eivät ole niiden sisällä.

Kuten olemme puhuneet aiemmin, ei ole mitään salaliittoa. Olkaa kilttejä, olkaa kilttejä. Kaikki te jotka tällä hetkellä - vetäkää syvään henkeä - haluatte olla omassa vapaudessanne, pääskää yli salaliitoista. Aah! Voisimme väitellä koko päivän ja koko yön. Sanotte: "Mutta, mutta! On tämä ryhmä, joka …"

Kerron teille nyt. Ainoa salaliitto on typeryys. (Naurua) Ehdottomasti totta. (Vähän taputuksia) Ei ole mitään salaliittoja! Jotkut teistä väittävät, että hallituksessa on salaliitto. Pysähtykää hetkeksi. Tuntekaa hallituksen energiaa. Ajatelkaa kaikkia hallituksen työntekijöitä, jotka olette tavanneet. Ajatelkaa politiikkoja. Ajatelkaa kaikkia mainoksia, joita te täällä Amerikassa saatte. He eivät ole riittävän älykkäitä salaliittoon! (Yksi ihminen taputtaa) Kiitos. He eivät ole. He eivät ole.

He ovat ihastuneet valtaan tietysti, mutta kuka ei ole, paitsi muutama mestari. Jos menette johonkin toiseen ulottuvuuteen ja maailmaan, siellä ei ole joukkoa todella kivoja ja "pörröisiä" olentoja. Niillä on samat valtataistelut. Valta tulkitaan maan päällä yleensä rahaksi. Rahaksi. Jos sinulla on rahaa, sinulla on valtaa. Mutta kosmos perustuu tällä hetkellä valtataisteluun. Siksi on niin paljon kiinnostusta maapallon tapahtumiin. Sallivatko ihmiset tällä planeetalla itsensä viimeinkin olla vapaa? Ja se on todella mielenkiintoista, hämmästyttävän mielenkiintoista.

Vaalinne täällä USA:ssa - se ei ole mielenkiintoinen asia, se on mautonta, tiedän (vähän naureskelua). Mutta sanoin, että toisissa ulottuvuuksissa on vapauskysymys ja he katselevat tätä planeettaa. Eivätkä he ole mitään superkehittyneitä olentoja ja sivilisaatioita, jotka ovat selvittäneet sen kauan sitten. Muuten he olisivat täällä auttamassa teitä. He käyvät omilla galaksien välisillä tavoillaan läpi samoja ongelmia kun te. Mutta oikeasti te olette etulinjassa, uskokaa tai älkää.

Kun sanon, myöskään kosmoksessa päätöstä ei ole vielä tehty. Hyväksyvätkö ihmiset viimein vapautensa vai jatkavatko ihmiset matriisissa? Onko heidän huomisensa samanlainen kuin tämä päivä? Se on kuitenkin kiinnostavaa, koska tilanne on kuin tulevat vaalinne täällä USA:ssa, se on lähellä. Se on todella lähellä. Se on todella lähellä.

Kyse ei ole siitä, kuka vaalit voittaa, ja kerron teille nyt, ettei tavallaan sillä ole vähääkään merkitystä. Ei vähääkään. Miksi? Koska kyse on alla olevasta mekanismista. Kyse on eilisen ihmisistä, jotka ovat täällä tänään ja jotka ovat täällä huomenna ja jotka toimivat hallituksessa ja antavat teille ajokorttinne tai sitten ei. Kyse on noista ihmisistä ja he ovat ihmisiä, jotka todella uskovat, että huominen on samanlainen kuin tämä päivä. Etsimme siis sellaista, joka ymmärtää, että huominen voi olla mitä tahansa, mitä haluatte sen olevan.

Siitä on vaikea murtautua ulos. Se on kuitenkin vapautta. Siitä on vaikea murtautua ulos, koska minä sanon nyt nuo sanat ja te sanotte: "Oi, se kuulostaa hyvältä." Mutta todennäköisesti teillä on huomenna samanlaista kuin tänään.

Huominen on jokseenkin samanlainen. Heräätte suurin piirtein samaan aikaan, syötte samaa ruokaa, teillä on sama aikataulu samojen ihmisten kanssa, samojen ongelmien kera. Kaikessa on kyse samasta ja suurin asia on, että ajatuksenne ovat samoja. Heräätte aamulla tuntien olonne vähän väsyneeksi, tuntien olonne vähän hyväksi, vähän huonoksi ja ihmettelette, mitä helvettiä seuraavaksi tapahtuu, mikä saa aikaan muutoksen elämässänne - ja sitten odotatte sitä, ikään kuin se tulisi ulkopuolelta. Huominen on jokseenkin samanlainen kuin tämä päivä, ellette sano: "Ei helvetissä." Mutta ennen kuin sanotte, tietäkää, että tulee seuraamuksia, ja nuo seuraamukset joista puhumme hetken kuluttua, ovat juuri samoja asioita, jotka luultavasti estävät teitä saamasta tämän todellisen vapauden.

Vedetäänpä siis syvään henkeä.

Vaalit ovat merkitsevät. Se on hyvin lähellä, hyvin lähellä, ja kuten sanoin aiemmin, sillä ei ole merkitystä, kuka valitaan, koska ensi vuosi on jokseenkin samanlaista. Riidellään uudesta laista, mutta se ei mene kuitenkaan läpi. Riidellään ehkä oikeuksista ja moraalista, mutta mikään ei muutu. Jatketaan saman polun kulkemista päivästä toiseen. Se on massatietoisuuden luonne. Se on vapaudettomuuden luonne. Vapaudettomuuden.

Ja valitettavasti useimmat ihmiset - valtava … no 99.9% ihmisistä - tuntee, että he voivat tehdä hyvin vähän tälle asialle. Heistä tuntuu, ettei heillä ole todellista vaikutusvaltaa omassa elämässään. Se on surullinen tosiasia. Niinpä he seuraavat sitä. He kapinoivat aina silloin tällöin. He saattavat kirjoittaa artikkelin paikallistoimitukseen sanomalehdessä, mitä ihmiset eivät enää kuitenkaan lue. Silloin tällöin he sanovat: "Meidän on tehtävä jotain tälle" ja sitten he heräävät seuraavana aamuna ja samat kuviot jatkuvat.

Todellinen vapaus sanoo: "Ei enää". Todellinen vapaus sanoo: "Aion muuttua. En välitä massatietoisuudesta. En enää usko kohtaloon tai osaani elämässä. En aio olla enää samaa mieltä tuon Miehen* tai Naisen kanssa. Minä olen mitä olen." Suuri askel. Valtava askel.

*"Mies" on slangisanonta, mikä viittaa yleensä hallitukseen tai johonkin muuhun auktoriteettiin valta-asemassa.

Vedetään syvään henkeä.

Dreamwalkista

Haluan puhua tässä hetken, ennen kuin aloitamme tämän päivän aiheen. Meillä oli yhtenä päivänä upea dreamwalk maasidonnaisiin ulottuvuuksiin. Nämä ovat ulottuvuuksia, mihin ne ovat jääneet, jotka ovat lähteneet kehosta traumaattisella tai surullisella tavalla. Ne eivät mene kuoleman ovesta, koska ne eivät halua myöntää kuolleensa. Ne ovat niin vihaisia, että ne ovat edelleen yhdistyneet tähän maapalloon, muihin ihmisiin, rakennuksiin, asioihin joita ne tekivät aiemmin.

Nimittäin maasidonnaisena ne oikeasti jatkavat eilisen elämistä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Niillä ei edes ole huomista, vaikka niiden huominen olisi luultavasti hyvin erilainen kuin tämä päivä, kuten useimmilla ihmisillä. Ne ovat jumissa eilisessä ja ne ovat sidottuja maahan. Ne eivät ole huonoja. Ne eivät ole pahojakaan. Ne eivät ole pahojakaan. Ne tekevät salakavalia asioita, mutta ne eivät ole oikeasti pahoja. Ne vain toistavat joka päivä uudestaan ja uudestaan.

Teillä oli elokuva "Päiväni murmelina". Joka päivä samanlainen. Sitä maasidonnaiset ulottuvuudet todellisuudessa ovat. No, tietysti ne huutavat. Tietysti ne yrittävät terrorisoida. Tietysti ne yrittävät saada huomionne. Ne yrittävät saada energiaa, koska energia on ruokaa ja energiaa tulee niille pelon kaltaisten asioiden kautta. Niinpä tietysti ne narisuttavat kattoparruja ja pelästyttävät paskat housuun pikkumuksuilta kellarissa. Voi, ne rakastavat lapsia. Miksi? Koska pikkulapset voivat vielä tuntea ne ja nähdä ne. Ne eivät välitä, pelästyttävätkö ne jonkun pikkutenavan pahapäiväisesti, koska se on ruokaa ja ne ovat nälkäisiä, koska ne elävät eilistä uudestaan ja uudestaan.

Se on hyvin samanlaista kuin hyvin monien ihmisten elämä, joilla on vielä keho, jotka eivät ajattele olevansa tällä "ei kenenkään maalla" ja jotka luulevat itsellään olevan vaihtoehtoja. Mutta on erittäin monia ihmisiä, jotka kulkevat joka päivän läpi aivan samalla tavalla. Se ei ole vapautta. Ei koskaan tarkoitettu olevan niin. Ei koskaan tarkoitettu toistamaan joka päivä. Sillä ei ole merkitystä, onko 3.11. vai 15.4., koska ihmiset elävät kalenteriin katsomisesta huolimatta samaa päivää uudestaan ja uudestaan.

Kuulostaa aika masentavalta, eikö vain? (Yleisö on samaa mieltä) Voi! Energia laski todella täällä! Voi! Mutta on toivoa! (Adamus naureskelee) Tiesitte, että minun oli sanottava se. On toivoa.

Kutsun sitä tänään "mitä unelmista voi tulla" (elokuva What dreams may come/Taivaan tuolla puolen). Joo, mitä unelmista voi tulla. Se on toivoa. Tällä planeetalla on paljon toivoa tällä hetkellä eikä itse asiassa tarvitsisi olla, erityisesti kun useimmat ihmiset saavat vain riittävästi. Silloin ei tarvitse olla paljon toivoa. Teillä on periaatteessa riittävästi syötävää. Haluaisitte saada uuden talon, mutta teillä on riittävästi syötävää ja teillä on auto ja voitte kulkea jonnekin. Teillä on katto pään päällä. Vain riittävästi. Haluaisitte enemmän, mutta teillä on vain riittävästi. Ja se pitää ihmiset poissa unelmistaan.

Tilanne on itse asiassa parempi, silloin kun menetätte työpaikkanne, asiat menevät päin helvettiä ja luulette, että teillä on ehkä tappava sairaus. Silloin alatte uneksia. Silloin: "Voi pojat, on parasta saada "piip" yhteen ja uneksia nopeasti! Nopeasti!" Mitä unelmista voi tulla päästäksenne ulos siitä, että huominen on vain samanlainen kuin tämä päivä? Mitä unelmista voi tulla? Kyllä, se on myös kirja ja elokuva kuolemisesta, mutta mitä sitten. (Tauko) Se oli hauskaa.

LINDA: Hah-hah. (Vähän naureskelua)

ADAMUS: Jos katselet tänään ensimmäistä kertaa, niin tämä on erityisen vaikea porukka tänään. (Adamus naureskelee) Mitä unelmista voi tulla.

Niin, haluan puhua Halloween-dreamwalkista maasidonnaisiin ulottuvuuksiin. Oliko se vain jokin ulottuvuus, ei oikeasti täällä fyysisellä tasolla? Oliko se oikeasti ulottuvuus, oliko se vain kuolleiden, kummitusten ja haamujen ulottuvuus? Sanoin sen olleen "maasidonnainen". Kenties se oli myös elävien kuolleiden ulottuvuus. Hmm. Niiden jotka toistavat joka päivä uudestaan ja uudestaan. Vähän toivoa: "Kenties huomenna jotain tapahtuu. Kenties huomenna kohtaloni selviää. Kenties huomenna jokin mahtava enkeli ilmestyy." Koiranpaskan sijasta etupihallenne. (Vähän naureskelua)

SART: Se oli hauskaa.

ADAMUS: Se oli hauskaa. (Naurua ja Adamus naureskelee)

Menimme siis ulottuvuuksiin ja kyllä, menimme myös niihin ulottuvuuksiin, mihin inkarnoitumattomat jäävät.

Rakkaat ystäväni, tein toteamuksen. Kenties te ette kuunnelleet. Tein toteamuksen ollessamme siellä. Sanoin, että monia olentoja oli kerääntynyt ympärillemme, kun kuljimme hyvin kauniisti, hyvin juhlavasti, suuressa mestaruudessa yrittämättä parantaa mitään, yrittämättä rasittaa itseämme - kuljimme vain myötätuntoisena. Sanoin, että siellä oli ryhmä katselemassa - kyllä, se on mielenkiintoista. Miten monia siellä oli, sanoinko? (Joku sanoo "22000") Mielenkiintoista. Miten moni kuuntelija nyt on kuunnellut tuota ohjelmaa? (Toinen sanoo henkilö "22000") Kiitos. Mielenkiintoista. Joo-o, tajuaako joku jo sen? Mielenkiintoista. Minä otan kulauksen litkua, kun te ajattelette asiaa. (Joku naureskelee) Aah! Ei voi saada edes lasia hyvää viiniä. Miten olisi kahvi kermalla? Öhöm - ei mitään kiirettä. (Naurua, kun Linda menee hakemaan kahvia hänelle)

Kyllä, siis 22000. Kaksikymmentäkaksituhatta maasidonnaista olentoa tuli hyvin lähelle katsomaan, mitä teimme. Tuolloin ei ollut kirjaimellisesti 22000 shaumbraa tai ns. valotyöntekijää, mutta nyt on. Toisin sanoen, he liittyivät seuraamme. He tulivat tavallaan ajan ja avaruuden läpi. On siis yli 1000. On yli 3000. Energeettisesti meitä oli 22000 tuossa ulottuvuudessa, mikä veti puoleensa 22000 katselijaa.

Ketkä katselivat? (Yleisö sanoo "me katselimme") Juuri niin. Mikä osanne? Rakastan tätä. Olette niin fiksuja. Se oli maasidonnainen osa.

No niin, en kertonut teille, että monia muitakin olentoja katseli - todella niitä jotka ovat jumissa tuossa ulottuvuudessa ja jotka ovat jättäneet fyysisen kehonsa, mutta sillä oli myös 22000 teitä. Osianne … (Linda tuo hänelle kahvia, joku sanoo "voitko sanoa "kiitos"?") Joo, kiitos. (Adamus naureskelee)

Siellä oli osianne, jotka olivat jumissa ja jotka toistavat uudestaan ja uudestaan samaa päivää. Joo, olivat tuossa maasidonnaisessa ulottuvuudessa jumissa ja menitte sinne itsenne vuoksi säteilemään huomisen valoa teihin, jotta voisitte alkaa olla vapaa, jotta voisitte aloittaa oman vapautenne. Menitte sinne ja osanne oli siellä. Ehdottomasti. Ja se oli kaunista. Ja oli monia muita myös.

Siis ensimmäinen asia, mitä tehtiin: säteilitte huomisen valoa, unelmia joita voi tulla, itseenne, mikä on täällä tänään. Kaunista. (Joku sanoo "suloista") Suloista! Ja te luulitte meidän kävelleen vain puistossa.

SUE: Voi, minä nukahdin!

ADAMUS: Maailmanparantajana oleminen … Ai, sinä nukahdit. Luulin sinun sanoneen "suloista".

SUE: Sanoin! Sanoin sen. Mutta minä nukahdin.

ADAMUS: Miten moni nukahti? Voi, voitte myöntää sen. Joo, kädet menevät nopeasti alas. Tietysti. No, miksi?

SUE: Koska olimme mielen tuolla puolen, luulisin.

ADAMUS: Mielen tuolla puolen, kiitos. Ja silloin kun olette mielen tuolla puolen, yhtäkkiä mieli ja keho ei oikein tiedä, miten käsitellä tilannetta, koska ne ovat hyvin tottuneita olemaan mielessä ja yhtäkkiä mieli voi pitää pikkutauon, joten luulette nukahtavanne. Te ette nukahda. Kuulitte joka sanan. Saitte kaiken energian. Olitte siellä.

Siis sen lisäksi, mitä teitte itsellenne … Olen yllättynyt, ettei kukaan tajunnut sitä. Kaksikymmentäkaksituhatta. Annoin tuon lukumäärän suorassa lähetyksessä. Kaksikymmentäkaksituhatta kuuntelijaa. Niinkö?!

Teen tämän uusia tulokkaita varten. (Joku naureskelee)

Dreamwalkin vaikutus

Sitten seuraava. Sinne meneminen teki syvällisen vaikutuksen moniin teistä, koska menitte tosiaan maasidonnaisiin ulottuvuuksiin, mitkä sisältävät massatietoisuuden, haamuja, kummituksia ja kaikkea muuta, mutta myös ihmistietoisuuden. Se sisältää sen matriisin, minkä tunnette matriisiksi. Toisin sanoen, nykyolosuhteet, hypnoosin, mikä estää ihmisiä ja teitä olemasta vapaa.

Kaksikymmentäkaksituhatta on käynyt siellä ja lukumäärä luultavasti kasvaa. Kaksikymmentäkaksituhatta. Minkä vaikutuksen se teki noihin ulottuvuuksiin ja mitä ovat maamuutokset, fyysiset muutokset, joita tapahtuu? Koska tavallisesti silloin kun tapahtuu energiamuutos, planeetalla tapahtuu vastaava fyysinen muutos. Hmm. Joo. Fyysinen muutos ei tule ensin ja sitten tietoisuus - ensin tietoisuus ja sitten fyysinen, aina. Aina, aina.

Mikä siis oli vaikutus siitä, että te kaikki menitte sinne … Voi, ja jos olisitte menneet sinne ja yrittäneet tehdä Reikiä tai jotain vastaavaa tai parannusta tai säälinyt heitä, se ei olisi toiminut. Mutta menitte sinne myötätuntoisena. Jos et ole kuunnellut sitä, se löytyy awakeningzone.com-sivuilta. Etsi Adamusta. Se tulee esiin ensimmäisenä. (Joku sanoo "jee")

LINDA: Jee! (Vähän taputuksia) Mikä päivä se oli?

ADAMUS: Lokakuun 31. päivä. Lokakuun 31. päivä. Jos et siis ole kuunnellut, niin se on mahtava kokemus.

Mitä siis tapahtuu seuraavaksi? Saimme aikaan valtavan vaikutuksen, koska pystyitte menemään sinne myötätuntoisena mestarina - siinä tapahtui se vaikutus: myötätuntoisena. Ette menneet sinne yrittäen olla Matti Maailmanparantaja, koska se ei toimi. Koska silloin teillä on agenda ja se vaikuttaa toisella puolella.

Menitte sinne "minä olen" -olemuksessa, joten se muuttaa maasidonnaisten ulottuvuuksien tietoisuutta. Se vapauttaa monet, jotka ovat olleet siellä vuosia, satoja vuosia, tuhansia vuosia, lopultakin menemään maan lähiulottuvuuksiin, kenties jopa takaisin enkeliperheensä luo, ennen kuin palaavat takaisin uuteen inkarnaatioon.

Sillä oli valtava vaikutus siihen, mitä kutsuisin verkoksi tai matriisiksi. Tämä on ihmistietoisuus. Se voitaisiin melkein hassulla tavalla digitalisoida ja rakentaa digitaaliseksi verkostoksi - melkein, ei aivan - ja se kehittää rakenteita ja malleja. Se on kuin valtava ohjelmisto ja sitä on erittäin vaikea muuttaa. Erittäin vaikea muuttaa. Tätä huonoa analogiaa käyttäen, ei ole ketään ohjelmoijaa, joka oikeasti osaa muuttaa sitä. Eikä ole enää tietoisuusohjelmoijatiimiä, joka osaa muuttaa sitä. Se on niin monimutkainen. Se on sekaisin mennyt ohjelmisto. Ohjelmisto joka suojelee nyt itseään ja siihen on ohjelmoitu puolustusmekanismeja, jotka estävät muuttamisen.

Tuo ohjelma tuolla jossain on suunniteltu pitämään huominen samanlaisena kuin tämä päivä. Joo. Ei salaliittoa. Ei hallitusta. Ei avaruusolentoja. Ei mitään. Ihmisten valinnat ja ajatukset jotka ovat jatkuneet tuhansia, kymmeniätuhansia ja satojatuhansia vuosia, ovat luoneet tämän ohjelmiston. Ja siihen on erittäin helppoa joutua jumiin ja ajatella, ettei siitä ole tietä ulos, ja sitten elää tuossa sisäisessä kurjuudessa, tuossa toivon puutteessa ja tuossa turhautumisessa "Mitä teen päästäkseni ulos tästä?" Ja silloin tällöin teette jonkin laimean yrityksen päästä ulos ja sitten teidät imetään suoraan takaisin.

Ajatelkaa viime kertaa, kun teillä oli joku innostava ajatus tai idea. Ajatelkaa sitä, kun saitte yhtäkkiä pienen läpimurron: "Voi hyvä luoja! Tajuan sen nyt! Voi! Tunnen olevani niin vapaa ja avoin!", ja se kesti kuinka pitkään? Kymmenen sekuntia, kymmenen minuuttia, en välitä, vaikka kymmenen päivää ja sitten teidät imettiin taas takaisin, koska tämä massatietoisuuden gravitaatiovaikutus vetää teidät suoraan takaisin.

Mutta se mitä me teemme, se mitä te teette juuri nyt - luuletteko kuuntelevanne jotain todella viisasta? Ei. (Joku kikattaa) Ei tarvitse olla niin kovasti kanssani samaa mieltä! (Naurua ja Adamus naureskelee) Tällä kerta olisit voinut pysyä hiljaa! (Lisää naurua)

Kuten olen kertonut teille monta kertaa, annan pelkästään teille muuta ajateltavaa tällä hetkellä, jotta tietoisuutenne, henkenne, liekkinne ilman kuumuutta, voi tehdä muutoksia teissä. Hassu juttu on, ettei teidän tarvitse tehdä paljon muuta kuin seurata itseänne tai olla itsenne kanssa samaa mieltä. Teidän ei todellakaan tarvitse tehdä paljon. Minä annan ajanvietettä. Te istutte siellä ja sallitte muutoksen. Pahinta mitä voitte tehdä, on sanoa: "Voi hyvä luoja, mitä minun tarvitsee tehdä? Adamus antaa meille kaikkea tätä informaatiota ja se on hyvin syvällistä. Mitä minun … (naurua) Mitä minun täytyy tehdä sillä ja miten voin käyttää sitä? Mitä minun pitäisi tehdä huomenna? Pitäisikö minun huomenna herättyäni tehdä jotain eri tavalla?" Ei, ei, ei, ei, ei, ei. Olette jo pyytäneet muutosta. Olette jo pyytäneet ohjelmoinnin purkamista. Antakaa sen vain tapahtua nyt. Antakaa minun viihdyttää teitä vielä 52 minuuttia ja antakaa sen tapahtua. Siinä kaikki.

Vetäkää syvään henkeä, koska sitä tapahtuu juuri nyt. Se on ainoa syy, miksi puhun siitä. Puhun siitä, mitä sisällänne tapahtuu. Mitä unelmista voi tulla? Mitä mahdollisuuksia teillä on? Ja on monia. Monia, monia.

Teimme siis dreamwalkin. Huomaatte, miten teen tämän muutoksen. Teimme dreamwalkin. Kuvitelkaa hetki seuraamuksia tuohon ohjelmointiin, ohjelmistoon. Mitä se tekee sille? (Joku sanoo "ravistelee sitä") Ravistelee sitä. Ehdottomasti. Ei tungettelevasti, koska emme menneet sinne sillä tavalla. Ei romahduttavasti, koska emme menneet sinne sillä tavalla. Menimme sinne myötätuntoisena. Niinpä sekin, tämä massatietoisuusmatriisi, tasapainottuu luonnostaan. Mitä enemmän intohimoa useammilta ihmisiltä, sitä nopeammin se tekee sen. Se voi viedä 1000 tai 10000 vuotta tai se voi viedä yhden vuoden. Sillä ei ole oikeastaan merkitystä, eihän? Ei, koska te säteilette jo unelmienne valoa itseenne tällä hetkellä.

Siis tällä on rinnakkais- tai maavaikutus, koska loimme jotain tuonne jonnekin, eikä se ole oikeastaan "tuolla jossakin". Se on jo täällä, mutta keskustelun vuoksi "tuolla". Valaisimme siis uusia mahdollisuuksia. Ne tulivat etualalle ja on hyvä mahdollisuus, että muutamat tai monet valitsevat sen. Mitä tapahtuu tällä planeetalla, maapallolla, Gaialla, miksi sitä halutaankin kutsua? Mitä tulee … koska muutos luo sen. (Joku sanoo "säätila") Säätila, tietysti.

Tässä siis säteilimme tai loistimme mahdollisuutta, mikä vapautti monia olentoja, mukaan luettuna teidät itse, antoi niiden mennä toiselle puolelle tai antoi niiden palata inkarnaatioon. Kun teimme sen, siis ainakin 22000 muuttui yhtäkkiä - ja sitten paljon lisää. Paljon, paljon lisää, mutta ainakin 22000. Se luo eräänlaisen tyhjiön, koska tuossa ulottuvuudessa, tuossa tilassa - maasidonnaisissa ulottuvuuksissa - oli vähän tietoisuutta ja paljon energiaa. Se on nyt liikkunut. Mitä siis tapahtuu seuraavaksi? Kerron teille. (Joku naureskelee)

Tässä tapauksessa tuulta. Tuulta. Paljon tuulta. Voi, paljon tuulta. Eikä kyse ole siitä, että Jumala on vihainen, eikä kyse ole siitä, että ihmiset tekivät jotain pahaa. Se johtuu siitä, että luotiin imu, silloin kun kaikki energia lähti pois noista toisista ulottuvuuksista. Mitä tapahtuu, kun luodaan tyhjiö ja sitten se hajoaa? Viuh! Jokin syöksyy sisään. Tässä tapauksessa tuuli. Odottakaa siis tuulia. Minne? Mistä tämä säteili? Täältä! Coloradosta! Coal Creek Canyonista! Miten moni teistä asuu täällä? (Naurua)

SART: Olemme niin fiksuja!

ADAMUS: No niin, lasketaanpa 2 ja 5 yhteen ja saadaan 22. Mitä teillä oli aiemmin tänä vuonna? (Yleisö vastaa "tulta") Oikein. Ja mitä tuli tekee? Polttaa taloja ja muuntaa. Se saa aikaan esipuhdistuksen. Ja mitä sanoin aiemmin? Tulen ei tarvitse olla kuumaa. Toisin sanoen, alkemian ei tarvitse olla tuhoavaa. Tuli voi olla viileää. Teille tulee tuulia ja tuulet voivat muuttaa asioita eikä niiden tarvitse tuhota asioita. Itse asiassa suuri osa tuhoamisesta tehtiin ennen tätä, niillä tulipaloilla joita oli tässä osavaltioissa aiemmin tänä kesänä. Nyt tuulet voivat tulla ja niitä tulee eikä niiden tarvitse olla kamalan tuhoisia. Mutta ne ovat ärsyttäviä. Ne ovat ärsyttäviä. Sori.

Mitä siis teette?

EDITH: Kaadetaan isot puut.

ADAMUS: Kaadetaan isot puut?

LINDA: Matkustetaan.

ADAMUS: Matkustetaan! Niin sitä pitää! (Naurua) Matkustetaan. (Yleisö antaa eri vastauksia, joku sanoo "hengitetään") Vedätte syvään henkeä. Vedätte syvään henkeä. Sen ei tarvitse vaikuttaa teihin. Tota, se puhaltaa vähän lehtiä ympäriinsä, pitää teitä valveilla vielä enemmän kuin minä, mutta sen ei tarvitse olla tuhoisaa. Muistakaa tämä. Muistakaa. Pitäkää mielessä, että tulipalot tuhosivat jo, joten tuulten ei tarvitse tehdä sitä, mutta tuulia tulee. Hyvä. Ennen ensi tapaamistamme. (Joku yleisössä sanoo "ooo")

Syvään henkeä. Syvään henkeä. He rakastavat sitä. Hyvä.

Seuraava. Vedetäänpä syvään henkeä.

Anteeksianto ja vapaus

Viime kuussa puhuimme vapaudesta. Voi, puhumme vain vapaudesta, kunnes olette vapaita, hitto soikoon! (Adamus naureskelee)

SART: Joo!

ADAMUS: Kyllä. Puhuimme vapaudesta ja annoin kommentin kävellessäni pois näyttämöltä - jos tätä kutsutaan näyttämöksi. Annoin kommentin. Mitä sanoin? Mitä sanoin vapaudesta? (Yleisö sanoo "anteeksianto") Anteeksianto. Ja monet teistä raapivat päätään tai menivät foorumille puhumaan älyllistä hevonpaskaa … makyoa. Olen pahoillani. Tarkoitin sanoa, oikeasti tarkoitin sanoa "makyoa", en "hevonpaskaa". Te sanotte "hevonpaskaa", minä sanon "makyoa". Menitte puhumaan älyllistä makyoa siitä: "Mitä tämä merkitsee? Ja mitä tämä koko anteeksiantojuttu on?" Sanoin sen tarkoituksella ärsyttääkseni teitä, uskokaa tai älkää. (Vähän naurua)

EDITH: Uskomme sen.

ADAMUS: Anteeksianto. Mutta siinä oli paljon totuutta. Anteeksianto.

Ollakseen vapaa on tärkeä antaa anteeksi itselleen. Ei vanhalla katolilaisella tai seurakunnallisella tavalla, sori vaan paavi. Ei vanhalla uskonnollisella tavalla, missä juoksette pää kolmantena jalkana kärsien anteeksiantoanne. Ei lainkaan. Todellinen anteeksianto sanoo: "Se en ollut minä. Sori. Se näytti minulta ja kuulosti minulta. Itse asiassa se en ollut minä, usko tai älä! Minä en tehnyt sitä. Minä en ollut loukkaava, väkivaltainen tai mitä tahansa. Minä en pelannut talolainamme lyhennyksiä. Se en todellakaan ollut minä. En oikeasti ollut minä." Tämä on anteeksiantoa.

Voi, saan tuon katseen Lindalta. Tuon katseen "Hmm". Tässä tulemme nyt energiayhteentörmäykseen, koska useimmat teistä ovat hyviä tässä, mutta jotkut eivät ole. Sanotte: "Mitä?! Nyt hän on mennyt liian pitkälle sanoessaan: 'Se en ollut minä.' Tietysti se olin minä ja minun on kärsittävä siitä, minun on sovitettava se, minun on opittava, miksi tämä oli paha asia, ja minun on tehtävä kaikki tämä karman vuoksi."

Niinkö? Okei. Pidä hauskaa. Hei sitten. On toinen henkinen ryhmä, se mihin en mennyt. Voit mennä siihen, koska tässä ryhmässä anteeksianto on yhtä helppoa kuin sanoa: "Se en ollut minä" ja sitten se on tehty. Voitteko tehdä sen? (Muutama yleisössä sanoo "kyllä") Kysytäänpä uudestaan. Minun on kysyttävä kolme kertaa. Voitteko tehdä sen? (Yleisö huutaa "kyllä!") Vau! Vau! Hmm. Luulin, että se olisi muminaa, kun sanoitte toisen kerran.

Kysytäänpä kolmannen kerran. Voitteko tehdä sen? (Yleisö huutaa vielä kovempaa "kyllä!") Vau! Olen hämmästynyt. Vau. Obama voi sittenkin voittaa. (Adamus naureskelee, yleisö nauraa ja taputtaa) Mutta sillä ei ole merkitystä, eihän? Huominen on ehkä erilainen kuin tämä päivä! (Joku sanoo "vooou!")

Siis tarinan pointti, opetus on - mikä on anteeksiannon yksinkertaistettu versio - "Se en ollut minä. Se oli aspekti. Se oli eilinen. En aio kanniskella enää noita vanhoja matkatavaroita - tunne-, fyysisiä, tuskallisia matkatavaroita."

Tässä laukaistaan jotain, vanha ohjelmointi - se on matriisissa, se on ohjelmoitu sisään - "En voi tehdä sitä. Ei. Koska jos teen sen, jos olen hyvin vastuuton, mitä jos alan taas ryypätä? Mitä jos alan taas käyttää ihmisiä hyväksi? Vannoin itselleni valan 'Ei enää koskaan'. Mitä jos olen niin piittaamaton, että sanon vain 'Se en ollut minä.' Petänkö itseäni? Olenko vastuuton, kun voin vain kutistaa sen tuolla tavalla, ilman sen syvää tuntemista, ilman katumusharjoituksia, ilman mitään muuta kuin antamalla Adamukselle vähän rahaa?" Kymmenen dollaria. (Adamus naureskelee) "Voinko tehdä sen?"

Se on vapautta. Se on vaikea kohta ja useimmat teistä eivät tee sitä. Ajattelette sitä. Nauratte. Sanotte tavallaan: "Voi, miten upea ajatus" ja puhutte tänä iltana ystävienne kanssa: "Voi kyllä …"

LINDA: Minulla on kysymys.

ADAMUS: En uskonut vielä olevan kysymysten aika!

LINDA: Minulla on kysymys. Sanoit kaikki sanat paitsi "vastuun". Entä vastuu?

ADAMUS: Mitä siitä?

LINDA: Sopiiko se siihen lainkaan? Jotkut ihmiset vain ottavat vastuuta. Kyse ei ole siitä, että he tuntevat tarvetta tehdä katumusharjoituksia, he vain ottavat vastuuta.

ADAMUS: Itse asiassa tämä kaikki on osa ennalta kirjoitettua keskustelua. Hän keskeyttää minut ja näyttelen vähän loukkaantunutta. (Naurua) Keskeyttää nyt Adamus! Olen mestari, jolla on oma puhujakoroke! Et voi keskeyttää minua! Kestä se! (Naurua kun Adamus "ampuu" energiaa Lindaan ja tämä kavahtaa)

Te jotka katsotte ensimmäistä kertaa ja olette vielä mukana (naurua), tämä on Crimson Circle -erikoisohjelma.

Vastuu. On mielenkiintoinen kysymys ja aion palauttaa sen teille kaikille. Mikä on vastuullisempaa?

Mikä on vastuullisempaa - kulkea eilistä täynnä oleva reppu selässä? Niinkö? Onko oikeasti vastuullista kuljeskella sen kera, kuka olitte ennen? (Yleisö sanoo "ei") Ei, se on monia asioita, muttei itse asiassa vastuullista. Ja jos aioitte alkaa ottaa vastuuta sielustanne, mitä ette ole tehneet - olette teeskennelleet sen olevan jossain muualla, mistä puhun hetken kuluttua. Jos aiotte ottaa vastuuta sielustanne, väitän - en sano, että teidän on uskottava, mutta väitän - että vastuu alkaa juuri nyt ymmärtämällä se, että se et oikeasti ollut sinä, ja voin todistaa sen. Se oli nettotulos vanhasta ohjelmoinnista - hypnoosista, menneen elämän uskomusjärjestelmistä (tai hevonpaskasta), asioista joita teille tuputtivat opettajat ja vanhemmat, enimmäkseen kuitenkin te itse ja ohjelmointi.

Oliko se siis vastuullisempaa, kysyn. Jatkaa vanhan ohjelmoinnin mukaisesti vai pysähtyä nyt ja sanoa: "Se en ollut oikeasti minä! Se oli monia asioita, mutta se en ollut minä. En aio syyttää siitä salaliittoa, että yhtäkkiä olen hyvin, hyvin pahassa energiadynamiikassa. Ja jos syytän siitä salaliittoa, sallin jonkun toisen saada kontrollin itsestäni."

Sanoisin, että vaikka olisikin salaliitto - ja muutamia pieniä on ollut aikojen kuluessa ja edelleen on Roomassa. Vaikka olisikin … (paljon naurua) En sanonut, mikä se oli, joten älkää muodostako mitään ennakkokäsityksiä - kirkko - mutta, hmm … (lisää naurua). Älkää koskaan antako voimaanne salaliitolle ja sillä hetkellä kun teette sen, olette tuossa kaksinaisuudessa ja olette tuossa dynamiikassa. Ette voi olla enää täysivaltainen olento. Olette nyt osa salaliittoa, koska se tarvitsee uhrinsa ja te tarvitsette hyväksikäyttäjänne.

LINDA: Suurta.

ADAMUS: Päästäkää irti kaikista salaliitosta, jos olette täysivaltainen. Tai jos pidätte tuosta pelistä - se on hauskaa peliä jonkin aikaa - jos pidätte tuosta pelistä, menkää siihen.

Missä olimmekaan? Puhuimme vastuusta. Kiitos, että esitit tuon ennalta määrätyn kysymyksen. (Adamus naureskelee) Meidän oli tehtävä jotain energian läimäyttämiseksi vähän täällä. Se oli kuitenkin hyvä kysymys. Vastuu.

Onko vastuullisempaa kanniskella menneisyyttänne? Mikä ei oikeasti ole teidän menneisyyttänne - tulette näkemään - koska menneisyytenne ei ole sitä, mitä luulette sen olevan. Menneisyytenne on sarja mahdollisuuksia, joista useimpia ei ole koskaan oivallettu tai ymmärretty. Mikään niistä tai hyvin harvat niistä ilmentyivät, mutta uskotte sen olevan menneisyyttänne ohjelmoinnin vuoksi. Mutta menneisyytenne voidaan muuttaa sillä hetkellä, kun sanotte: "Se ei ollut menneisyyttäni." Yhtäkkiä menneisyytenne ei olekaan sarja kronologisia, lineaarisia tapahtumia. Yhtäkkiä menneisyytenne ei ole enää historiaa tai "hänen tarinaansa". Yhtäkkiä menneisyys on vain yksi monista mahdollisuuksista tai vaihtoehdoista, joita olisi voinut tapahtua. Ja nyt, kirjaimellisesti sillä hetkellä kun vapaudutte menneisyydestänne, käsitätte yhtäkkiä, miten voitte muuttaa asioita myös huomenna. Se oli merkittävää. (Adamus naureskelee)

Anteeksianto. Siksi heitin tämän. Anteeksianto. Mennään niin pitkälle, että sanotaan: "Se en ollut minä." Se on anteeksiantoa. Ei sellaista anteeksiantoa kuin "Olen hyvin pahoillani, että tein tämän sinulle, ja se oli kamalaa, ja olin varsinainen vetelys ja olin huono aviomies. Olin huono äiti." Tämä on kärsimistä. Tämä on karmaa. Tämä on oikeasti suurta huonon energian syöttämistä ja se piiskaa teitä. Todellinen anteeksianto sanoo: "Mitä! En se minä ollut. Näytä minulle kuvia. En välitä, mitä todisteita sinulla on - se en ollut minä! Se en oikeasti ollut!" Ja sitten pysähdytte hetkeksi ja sanotte: "Tämä olen minä. Katso tätä." (Adamus sulkee silmänsä, hengittää syvään ja säteilee)

Ja sitten he alkavat tietysti nauraa. (Joku naureskelee) Vou-vou! (Adamus naureskelee) Mutta sillä ei ole merkitystä. Sillä ei ole merkitystä, koska sanotte sen itsellenne, ette heille.

Aivan kuten dreamwalkissamme yhtenä päivänä: "Tämä olen minä. Tämä on olemukseni, säteilyni, minä olen mitä olen. Tämä olen minä. Olen itse asiassa aina ollut minä tämä. Olen aina ollut tämä. Se on ollut vain saastunut monilla muilla jutuilla, jotka eivät todellisuudessa olleet minä. Paljon vanhoja ideoita, paljon vanhentuneita ja ummehtuneita unelmia, paljon menemistä massatietoisuuden mukaan. En oikeasti halunnut niitä. Se en ollut minä. Tämä olen minä. Minä olen mitä olen."

Siis kokemuksessamme toisiin ulottuvuuksiin menemisestä keräsimme ryhmän, koska luulitte meidän, teidän menneen tekemään jotain pelastuspaskaa. Mutta … (naurua) Kutsutaan sitä lapioksi, lapioksi. Se oli hauskaa, mutta rakkaat ystäväni, oikeasti teimme jotain hyvin erilaista. Harjoittelimme omassa säteilyssämme olemista. Harjoittelimme äärimmäisissä olosuhteissa, maasidonnaisissa ulottuvuuksissa Halloween-päivänä. Harjoittelimme olemista "minä olen mitä olen". Veditte huomisesta osianne, jotka olivat samoja kuin tänään, katsomaan uutta säteilevää valoa. Uutta vapautta.

Vedetäänpä syvään henkeä … syvään henkeä tälle. Olen saanut Cauldren täysin mykistymään. Syvään henkeä.

Ja menen askeleen pidemmälle. Te teette tämän, en minä. Te todellisuudessa teette tämän. Muuten ette istuisi täällä kuuntelemassa, ottamassa osaa, nauramassa, taputtamassa (yleisö taputtaa), koska kyse on todella teistä.

Anteeksiannon neljä S:ää

(Suom. huom. seuraavat neljä kohtaa alkavat englanniksi S:llä. Niitä ei saa "rimmattua" suomeksi samaan alkukirjaimeen, joten käännän tämän kohdan suoraan)

No niin, mennäänpä anteeksiantoon. Neljä asiaa, koska teillä on aina oltava … ihmiset pitävät luetteloista. Meillä on siis neljä S:ää. Siksi emme voineet aiemmin sanoa "polarisoitumista", koska se ei sovi mukaan. Linda, voisitko kirjoittaa taululle. Anteeksiannon neljä S:ää, erityisesti. Haluan teidän todella tuntevan tätä. Tämä on teille, mutta myös toisille, jotka tulevat mukaan.

* Erillisyys/eroaminen

Ennen kaikkea kohta, mikä todella pätee teihin. Ensimmäinen anteeksiannon kohde on "erillisyys" - ei polarisoituminen, koska nämä kaikki alkavat S:llä. Erillisyys. Ja nämä ovat anteeksiannon neljä S:ää.

Erillisyys. Kannatte sitä syyllisyyttä, häpeää - ja olette kantaneet pitkään - että teitte jotain väärin tulemalla erilliseksi. Se olisi sama asia, jos olisitte ajaneet tietä pitkin ja yhtäkkiä eksyneet ja se oli teistä kamalaa. Ja ensimmäisenä sanotte: "Aa! Mitä tein väärin? Minun olisi pitänyt ottaa kartta. Minun olisi pitänyt ottaa GPS. Poikakaverini sanoi, että minun pitäisi tehdä niin, enkä kuunnellut ja minusta tuntuu kamalalta ja olen nyt eksynyt." Pysähtykää hetkeksi. Eksyittekö oikeasti? Vai menittekö vain pois tieltä saadaksenne erilaisen kokemuksen?

Erositteko oikeasti Hengestä? Ei. Teillä on erittäin syvä haava siitä - se palaa kauas taaksepäin siihen, kun kuljitte tulimuurin läpi kauan sitten, mutta se on myös hyvin ajankohtainen, hyvin nykyinen - ja jatkatte eroamisen toistamista uudestaan ja uudestaan, yrittäen oppia jotain uutta. Ja Linda, mikä onkaan yksi suosikkisanontasi? Mikä on määritelmä …

LINDA: Hulluudesta.

ADAMUS: … hulluudesta, Linda? Hulluuden määritelmä on?

LINDA: Tehdä samaa asiaa uudestaan ja uudestaan …

ADAMUS: Kamera. Siinä on nyt valo.

LINDA: (hän katsoo kameraan) Tehdä samaa asiaa uudestaan ja uudestaan ja odottaa eri lopputulosta.

ADAMUS: Kyllä. Kyllä. Niinpä jatkatte eroamiskokemusten järjestämistä elämäänne - eroaminen perheestä, puolisosta, työpaikasta ja itsestänne tietysti. Koette erillisyyttä uudestaan ja uudestaan ja yritätte tajuta sitä. Oletteko tajunneet? Ei, älkää vastatko. Vastaan puolestanne. (Adamus naureskelee) Oletteko tajunneet? Ei. Niinpä on tätä ahdistusta erillisyydestä ja se on itse asiassa yksi suuri ahdistuksen aihe kuolemassa, koska luulette käyvänne läpi uuden eroamistason, minkä käyttekin, mutta se on mukava.

Teillä on siis tätä ahdistusta ja ensimmäinen asia anteeksiannossa on päästää irti tuosta erillisyydestä. Te ette eksyneet. Te ette oikeasti joutuneet erilleen. Valitsitte vain erilaisen polun saadaksenne erilaisia kokemuksia.

Ja sitten saitte päähänne näitä nauhoja: "Minun olisi pitänyt kuunnella. Eikö yksi noista enkeleistä ylhäällä sanonut 'Älä mene maan päälle. Älä mene maan päälle.' Minun olisi pitänyt kuunnella. Minun olisi pitänyt kuunnella. Eikö ympärilleni kerääntynyt enkeleitä 'Ai, menet maan päälle? Ooo, minä en menisi.'" Ja sarja tuollaisia asioita on tapahtunut elämä toisensa jälkeen.

Tehdäänpä nyt vähän anteeksiantoa. Muistakaa, että anteeksianto sanoo: "Mmm, se en ollut minä. Enkä oikeasti eksynyt enkä oikeasti joutunut erilleen." Et koskaan oikeasti joutunut.

Vedetäänpä syvään henkeä erillisyyden anteeksiantamiselle … erillisyyden.

Te ette joutuneet erilleen! Valitsitte vain vähän erilaisen polun hyvästä syystä.

Oikeasti? Oikeasti? Haluaisitteko olla kuin kuka tahnansa ihminen nyt? Kuulin muutamien teistä sanovan: "Kyllä. Mitä tahansa, ole kiltti! (Naurua) Tästä syystä minä olen täällä! Adamus, ole kiltti!"

Yleisesti ottaen ei. Oikeasti? Haluaisitteko olla joku noista muista planetaarisista tai galaktisista järjestelmistä, joka vain odottaa tilaisuutta päästä tänne maan päälle ottamaan kehon, jotta voisi oppia ylösnousemuksesta minulta? (Yleisö sanoo "ei", Adamus naureskelee) Ei! Valitsitte siis eri polun, missä kutsutte nyt itseänne shaumbraksi, henkiseksi pioneeriksi tai muutamilla muilla nimillä (joku naureskelee) - polun mikä ei ollut ainoastaan vähän kuljettu, vaan itse asiassa koskaan kulkematon! (Adamus naureskelee)

Siis erillisyys. Vedetäänpä syvään henkeä anteeksiannolle tai "Mitä?! Se en ollut minä! Minä en joutunut erilleen. En tehnyt sitä. Se en ollut minä."

Ja sillä hetkellä kun teette sen, kun vedätte syvään henkeä omassa säteilyssänne, se muuttaa yhtäkkiä dynamiikkaa, niin että huominen ei ole toinen tämä päivä. Kun vedätte syvään henkeä, oivallatte, ettei todellisuudessa ole koskaan ollut erillisyyttä. Miten voisi olla? Yritätte mielessänne erottaa sielun ja ihmisen ja kehon ja kaikki muut jutut ja chakranne ja kaiken muun. Te ette ole erillään. Te olette tietoisuuskeho. Jumalan keho.

* Synti

Toinen anteeksianto ja perinteisempi - synti.

LINDA: Ooo. (Yleisö sanoo "ooo") Ooo.

ADAMUS: Minun oli keksittävä S:iä tänään, jotta muistaisitte sanoa, sitten kun meillä on ensi kuussa kokeet: "Mitä hän sanoi? Se alkoi S.llä. Ai niin, seksi!" Ei.

Synti, karma, kohtalo ja elämän osa - ne ovat kaikki samaa. Eri sanoja täsmälleen samasta energiadynamiikasta. Ei ole mitään syntejä. Ei mitään. Voi, älkää filosofisesti väitelkö kanssani sanoen: "Mutta eikö murha ole syntiä?" En aio edes mennä siihen kanssanne, koska te ette tee sitä. Se ei päde teihin. Jos puhuisin ryhmälle vankilassa, meillä olisi ehkä jotain muuta puhuttavaa. (Naurua) Mutta huomaatteko, että olen täällä.

Se on nimittäin yksi juttu. Olen pahoillani, mutta olen ollut vankilassa. En sellaisessa, vaan suuressa kristallissa.

SART: Emme ole kuulleet tätä! (Naurua)

ADAMUS: Ette siis koskaan löydä minua noiden kalterien takaa. En aio mennä sinne. Olen ulkopuolella: "Vapaus! Vapaus! Minä tajusin sen. Te ette."

Pidetään vähän hauskaa vankien kustannuksella! Hyvä luoja, älkää olko niin vakavia sen suhteen. Höh, energiaa ja pum! - energia vain törmäsi. Niinkö? Ajakaa vankiloiden ohi: "Minulla on vapaus!" (Naurua) Miksi ei?! Saakaa heidät pois eilisestään, koska vankilassa eilinen on todella samanlainen kuin tämä päivä. Tarkoitan, että se on oikeasti! Luulette, että teillä oli kurjaa - menkää vankilaan. Jotkut teistä ovat olleet. (Adamus naureskelee)

Oikeasti. Ihan oikeasti. Pieni "Minulla on vapaus, teillä ei" suututtaa heidät. Ja mitä tapahtuu, kun suututte? (Joku sanoo "muutos") Te muututte. Säteilette uusia mahdoll- … Kenties pikkuvihaa siihen pääsemiseksi, mutta mitä sitten? Muutos on muutos. "Minulla on vapaus. Katso itseäsi! Sinulla on vielä 30 vuotta!" (Yksi ihminen purskahtaa nauruun "Voi paska!", Adamus nauraa) Rakastan sinua! Kiitos! (Adamus halaa naista ja jatkaa nauramista) Voi, olen niin onnellinen, kun joku tajuaa! Muut täällä ovat epävarmoja, oliko sopivaa nauraa. Yhteiskunnallisesti sopivaa? Poliittisesti korrektia? Henkisesti korrektia? Se on pahempaa kuin poliittisesti korrekti. "Onko se henkisesti korrektia?" Sillä ei ole merkitystä!! Ei! Ja vaikka olisikin, sanoisitte: "Ai, en se ollut minä!" (Naurua)

Synti, synti, synti.

Vedetäänpä syvään henkeä. Syvään henkeä.

Ei ole syntiä, ei ole karmaa - ellette halua olevan. Voi, se on taottu teihin, se on porattu teihin. Se on mielenkiintoinen ajatus, mutta se ei vain ole totta. Synti synnyttää syntiä. Käsitättekö sen? Synti. Ja teille on kerrottu, monille teistä on kerrottu, että teillä on perisynti. Voi! Ja jos synti synnyttää syntiä, saatte kuormakaupalla vaikeuksia! Koska silloin kun ajattelette olleenne syntinen, tapahtuu mielenkiintoinen ihmistietoisuusilmiö. "No, olen tehnyt jo syntiä. Menen jo helvettiin. Voisin yhtä hyvin tavoitella sitä nyt. Mitä sillä on merkitystä? Olen syntinen, annan vaan palaa!" Ja syntiset eivät ole todellisuudessa koskaan tavanneet ketään, joka on täysin pelastunut. Se on huono juttu. Ei ole mitään standardia. He tapaavat vain toisia syntisiä. Heidän maailmansa on täynnä syntisiä (joku nauraa) ja ihmiset yrittävät pelast- … kiitos. Onko sinulla Adamus-palkintoa näille kahdelle naurajalle? Kiitos.

LINDA: Minulla on heille "olen sinulle yhden velkaa".

ADAMUS: (naureskelee) Olen sinulle yhden velkaa. Ottaisitko sen mieluummin? "Olen sinulle yhden velkaa" vai aidon Adamus-palkinnon?

SHAUMBRA 6 (nainen): Aidon palkinnon.

ADAMUS: Aidon Adamus-palkinnon. Joo. "Olen sinulle yhden velkaa"?! Aah!

LINDA: Haen autonavaimet …

ADAMUS: Meidän on parempi ilmentää tässä vähän.

LINDA: Minun on mentävä kotiin.

ADAMUS: Ota heiltä osoite.

LINDA: Ai, okei.

ADAMUS: Kyllä. Anna heille siksi aikaa pikkupoletti. Mitä teillä ei ole? Mitä haluatte? Haluatteko vähän rahaa? Meillä on rahaa täällä. (Hän menee myyntipöydän luo) Voi helvetti, meillähän on rahaa aivan tässä! (Yleisö huutaa, kun hän vetää seteleitä Cauldren taskusta) Täällä on rahaa! Voi hyvä luoja! Vaivoistanne! (Adamus alkaa heitellä rahaa yleisölle, paljon hurraamista ja naurua) Ottakaa rahaa vaivoistanne, kiitos! Voi hyvä luoja! Kiitos. (Paljon naurua)

Linda, Linda, Linda. Sinun täytyy tarkistaa hänen taskunsa. Se auttaa teitä eteenpäin siihen saakka, kun Adamus-palkinto tulee, koska se on arvokkaampaa kuin kulta, himotumpaa kuin raha.

Missä olimmekaan? Synti. Syntiset.

Vedetäänpä kunnon huumorihengitys synnin anteeksiantamiselle. Ei oikeasti ole mitään syntiä. Joo, jotkut teistä sanovat: "Voi kyllä, mutta …" Siis ellette halua olevan. Siinä ei ole mitään "muttia". Ei ole syntiä, ellet halua uskoa siihen, nuija (naurua) - oikeasti, siteeratkaa minua siinä - koska sinun on oltava nuija ostaaksesi tuon vanhan järjestelmän. Sinun on oikeasti oltava.

Nimittäin on yksi asia sanoa: "Kyllä, opin ja on tiettyjä asioita, jotka tuntuvat energeettisesti paremmilta. Luultavasti en tee sitä uudestaan, koska se ei tuntunut energeettisesti hyvältä." Mutta heti kun nimeätte sen synniksi, teistä tulee nuija. Ja tarkoitan sitä, en ilkeänä sanana. Olette nyt energian imijä (suom. huom. sama sana on mm. "nuija" ja "imijä"), koska syntisestä tuntuu pahalta. Hän on uhri ja hän imee energiaa toisista imisistä: "Olen syntinen." Hän joko varastaa heiltä tai tekee taas jotain pahaa tai sanoo tavallaan: "Voi, auttaisitko minua. Olen niin syntinen. Voi isä, auta … Tarkoitan, voi, mitä tahansa." (Adamus nauraa) "Olen tehnyt syntiä, ole kiltti." Nyt imette energiaa. Joo, tarkoitan, että syntiset ovat imijöitä/nuijia.

Upea puskuritarra. (Paljon naurua) "Syntiset ovat nuijia." Kokeilkaa ajaa vankilaan tuon puskuritarran kanssa! (Lisää naurua) Kokeilkaa pysäköidä kirkon eteen sunnuntaina sen kanssa! (Naurua, joku sanoo "se en ollut minä") Joo, joo. "Ei ole minun autoni. Mikä auto?" Pum. Se olisi pettämätön tapa saada uusi auto.

Seuraavana luettelossamme. Missä olimmekaan? Anteeksianto.

* Itsekkyys

Itsekkyys. Itsekkyys. Kuka sanoi, että itsekäs on paha? Äitinne! Isänne, pappinne, kirkko, kuka tahansa, kaikki - veljenne, sisarenne, rakastajanne, opettajanne. Luettelo jatkuu ja jatkuu. He sanoivat niin. Itsekkyydessä ei ole mitään väärää, ellette usko syntiin ja erillisyyteen.

Nimittäin tarkoitan, että ottakaa pois siitä kaikki nämä tekijät, joita pitäisitte huonona energiana. Itsekäs. Mitä sitten? Ehdottomasti. Pidättekö minua hulluna?! En huolehdi itsestäni?! Oikeasti?!! Et ole itsekäs? Oikeasti? Sinun pitäisi olla. Se pyyhkisi tuon typerän virneen kasvoiltasi, jos olisit. Se saisi sinut ulos kurjasta talosta. On hyvä olla keskittynyt itseensä, itseään täynnä, itseään rakastava, itsessään iloinen, itsessään yltäkylläinen, itsekäs. Itsekäs. Mutta tässä sanassa on sellainen vaikutelma: "Voi, hän on niin itsekäs. Hän …" Siitä on tehty paha. Tehty paha.

Kyllä, ja ihmiset antavat teille esimerkkejä: "No, hän on niin itsekäs, hän ei välittänyt kenestäkään muusta." Mitä sitten! Seuraava! (Adamus naureskelee) Siinä ei tarvitse olla pahaa kierrettä. Se on standardi. Se on standardi. Kun olimme tuon yhtenä päivänä maasidonnaisissa astraaliulottuvuuksissa Halloween-dreamwalkissa, olitte kamalan itsekäs. Kamalan itsekäs. Koska olitte vain oma itsenne, säteilitte, kun ette yrittäneet muuttaa ketään. Ette tuoneet hyväntahdonpipareita kenellekään siellä. Ette tuoneet Gideonin raamattua kaikille noille kadotetuille sieluille. Olitte hyvin itsekäs. Tulitte sinne vain itsenne vuoksi, läsnä olevassa olemuksessanne.

Se on suurenmoista. Muotoilen sitä vähän uudestaan. Olitte kerrankin uskomattomasti "minä olen" -olemuksessanne. Olitte säteilevä. Olitte valoa. Olitte oma itsenne. Annoitte valonne säteillä ilman kaikkia kuorikerroksia, ilman kaikkea muuta kamaa sen päällä. Olitte oma itsenne ja itse on kaunis asia. Itse, minä olen, muutti noita ulottuvuuksia. Ette menneet sinne välttämättä yrittäen muuttaa, mutta se muuttui, koska olitte oma itsenne.

Annetaan siis anteeksi kaikki vanha energia "itsekkääseen" liittyen ja tästä hetkestä lähtien laitetaan hyvää energiaa siihen, miellyttävää ja iloista itsestänne huolehtimisen ja itsenne rakastamisen energiaa. Vaikein asia minkä ihminen koskaan tekee ja upein asia minkä ihminen koskaan tekee, on rakastaa itseään. On tietysti helpompaa rakastaa jotain toista. Helpompaa antaa itselleen sata syytä olla rakastamatta itseään, koska tietysti, olette ollut syntinen ja erottaneet itsenne Jumalasta. Voi, voi, voi - hän on vihainen. (Joku kikattaa)

Mutta kun annatte anteeksi ja periaatteessa sanotte: "Se en ollut minä. Oikeasti, se en ollut minä. Se ei ollut "minä olen". Se oli yksi ilmaisumuoto - todella kieroutunut, vanha ilmaisumuoto, mutta se ei ollut "minä olen"."

Siis itsekäs. Itseä täynnä. Jos haluatte muuttaa sanaa vähän tehdäksenne siitä vähän miellyttävämmän - itseä täynnä. Olkaa ylpeä siitä. Hiton ylpeä siitä. Ja jos teillä on koskaan kokemus, missä tarvitsette sitä, olkaa vain omassa valossanne, olemuksessanne läsnä, kuten olimme tuona yhtenä päivänä. Itseä täynnä, itsetietoinen, itse minä olen. Jumala.

Vedetäänpä siis syvään henkeä ja annetaan anteeksi, vapaudutaan, päästään yli itsekkäästä.

(Tauko)

Hyvä.

* Typerä

Ja viimeisenä luettelossamme, viimeinen neljästä S:stä … typerä. (Naurua) Oikeasti. Tarkoitan, että se on upea asia. Se on ainoa S-sana, minkä voisin ajatella liittyvän itsenne soimaamiseen ns. väärien asioiden tekemisestä. Ja ne voisivat olla pikkuasioita - meneminen väärään kouluun, naimisiinmeno väärän ihmisen kanssa, mitä tahansa. Mutta aivojenne puheesta hyvin paljon on "Voi, olinpa typerä" ja kaikkea mikä menee samaan kategoriaan "Tein väärän asian. Minun ei olisi pitänyt" - ja kaikki tämä on "typerää itseä" eikä "minä olen itseä".

Tehdäänpä siis vähän anteeksiantoa, koska te ette ollut typerä. Te ette ole koskaan typerä. Mutta oikeasti, jos haluaisimme mitata arviotanne omasta typeryydestä, siitä miten typerä ajattelette olleenne asioissa. Voi, voin kuulla sen raksuttavan jo! "Voi, olinpa typerä. Minun olisi pitänyt tehdä näin. Minun ei olisi pitänyt tehdä noin. Olin niin typerä." Se kerääntyy, tiedättehän? Se todella kerääntyy. Tarkoitan, ettei se vain häviä pois. Se kasaantuu. Ja jokaisesta "voi pojat, olinpa typerä" -ajatuksesta tulee energiatukos.

Ettekä te ole typerä. Ei ole mitään typerää. Olette kokemusten keskellä. Alatte ymmärtää, että voitte valita kokemuksenne - miten haluatte saada sen, miten haluatte valaistua. Haluatteko tehdä sen vaikealla tavalla kuten vanhat mestarit vai helpolla tavalla? Älkää vastatko, en halua kuulla. (Adamus naureskelee) (Joku sanoo "helpolla") Helpolla tavalla.

Mutta teissä on osa, joka sanoo - koska tunsin sen energeettisesti - "Voi ei, minun on ansaittava se." Niinkö?! Oikeasti?! On ansaittava se? Ei, ei, ei. Ei. Ensinnäkin mestarina, valaistuneena oleminen on itse itsensä nimittämistä. Ette mene valaistumiscollegeen ja saa arvosanaa. Se on todella itse itsensä nimittämistä. Mikään enkelikomitea ei tuomitse teitä. No, se olisi antivalaistumista. Kyse on itsestänne. Vain itsestänne. Sitten kun olette valmis, kun sanotte: "Olen valaistunut", niin olette. Se muuttaa kaiken.

Haluatte sanoa sen, mutta teillä on menossa kaikkia muita asioita, erityisesti "Voi pojat, olenpa typerä. Miten voin … miten voin olla valaistunut … eivätkö valaistuneet ihmiset ole fiksuja?" Eivät! He ovat yksinkertaisia, mutta he eivät ole fiksuja.

Heidän ei tarvitse olla fiksuja, koska "fiksussa" on kyse ihmisälykkyydestä ja fiksu on tyhmä. Oikeasti on. (Joku naureskelee äänekkäästi) Koska antakaa minun … (naurua) Yrität tavoitella Adamus-palkintoa eikä hänen taskussaan ole enää rahaa.

Ei, koska ihmisen fiksuus tai älykkyys merkitsee, että yritätte tehdä ihmisyydestänne täydellistä, eikä sitä voi koskaan, koskaan tapahtua. Ei oikeasti voi. Yritätte olla fiksu, älyllistää itsenne valaistumiseen tai opiskella oman tienne valaistumiseen - ette voi tehdä sitä. Kaikki mestarit ovat oppineet ja te voitte oppia myös tästä sen, että päästätte siitä kaikesta irti. Kaikki opetukset, kaikki uskomukset, kaikki makyo, kaikki - päästätte siitä irti. Yksinkertaistatte, päästätte irti fiksuna olemisesta ja yhtäkkiä "Voi, olen valaistunut." Fiksuus, yritys tehdä itsestänne täydellistä, yritys tajuta/selvittää sitä - sitä ei koskaan tapahdu! Luopukaa siis yrittämisestä ja antakaa itsellenne paljon vapautta.

Siis typerä. Tehdäänpä … En sano teitä typeriksi. Osoitan taululle. (Adamus naureskelee)

LINDA: Viehättävää.

ADAMUS: Tehdäänpä siis anteeksianto, mikä merkitsee "Se en ollut minä." Tehdään anteeksianto "Voi pojat, olinpa typerä", koska te ette ole. Te ette ole fiksukaan, mutta te ette ole typerä. Te olette "minä olen mitä olen".

Vedetäänpä syvään henkeä.

Ette ole koskaan tehneet mitään typerää. Vastaavasti ette ole tehneet mitään fiksuakaan.

(Tauko)

Oikeasti. Vedetäänpä siis syvään henkeä ja annetaan se anteeksi. Päästetään siitä irti. Se ette ollut te.

Vanhat äänet

Nimittäin se on tämä kummallinen asia, mikä ei ole oikeasti sinä, vaan kummallinen dynamiikka, mikä puhuu korvaanne. Kaikki nämä ovat kummallisia dynamiikkoja, jotka puhuvat korvaanne. Teillä on vanhoja ääniä ohjelmoituna, paljon vanhoja ääniä ohjelmoituna, kiitos massatietoisuuden. Ne on ohjelmoitu syvälle aspekteihinne, menneisiin elämiinne, mitkä eivät oikeasti ole teidän. Ne on itse asiassa ohjelmoitu jo huomiseen. Niiden lonkerot on jo ohjelmoitu huomiseen. Kaikki äänet ovat jo siellä, odottamassa heräämistänne, jotta ne voivat alkaa rupatella taas. Ainoan armonajan saatte silloin tällöin harvoin unitilassa - silloin tällöin - mutta sitten ette muista sitä. Ette muista menemistänne näihin hämmästyttäviin ulottuvuuksiin, missä olette vapaa noista äänistä, koska äänet tulvivat takaisin, ennen kuin pääsitte edes takaisin.

Voi, se on yksi surullisimmista asioista, kun katselen teitä. Menette sinne, joinain öinä pääsette todella korkeisiin maailmoihin. Hämmästyttävää. Ja silloin te oikeasti, oikeasti ilmaisette "sinuna". Ja sitten kun palaatte takaisin, tavallaan kuin avaruussukkula joka tulee takaisin, sanotte itsellenne: "Aion muistaa. Aion muistaa. Aion muist- … Mitä minun piti muistaa?" Ja saatte kaikkia näitä ääniä "Da-da-da-da-da! Mitään ei tapahtunut ollessasi siellä. Da-da-da-da. Keskity. Sinulla on töitä tehtävänä tänään. Olet typerä. Olet syntinen. Itsekäs pikkupaskiainen ja olet erillään! Olet erillään Jumalasta! Sinun on raivattava tiesi takaisin!" Äänet alkavat puhua: "Plaa-plaa-plaa-plaa-plaa." Todella.

Pysähtykää hetkeksi. Kuunnelkaa. Vain kuunnelkaa. Älkää yrittäkö estää. Kuunnelkaa. Kuunnelkaa noita ääniä, mistä ne tulevat, keiden ne ovat.

(Tauko)

Ne eivät ole teidän. Oikeasti. Voi, joskus haluatte ajatella niiden olevan, koska olette syntinen, mutta ne eivät ole teidän. Ne on ohjelmoitu sinne. Ne vain ovat siellä ja ne toistuvat uudestaan ja uudestaan. Ja ne aiheuttavat tämän kamalan asian nimeltään "epäily", mikä saa teidät maahan, pitää teidät innostumattomana, saa teidät vain toivomaan asioita. Eikä sitä tapahdu ja se todella masentaa teitä ja sitten se vaikuttaa kehoonne ja da-da-da-da.

Uusi vapauden ääni

Aiomme muuttaa sen. On uusi ääni. Se on jo siellä. On jo siellä. Teidän ei tarvitse ostaa sitä. Teidän ei tarvitse lukea jotain eritystä kirjaa tai kuunnella jotain erityistä ohjelmaa. Se on jo siellä. Se on aina ollut, ette vain ole kuulleet sitä. Ja se on hiljaisempi ääni, koska se on todellisempi. Se on enemmän sinä. Se on tasapainoinen ääni ja ääni mikä puhuu totuutta, ei S:iä. Ei noita muita asioita. Se on ääni, mikä on odottanut turvallista tilaa ja hiljaista hetkeä.

Se on uusi vapauden ääni.

Uusi vapauden ääni. Kuunnelkaa sitä hetki. Se ei kuulosta tai tunnu yhtään miltään vanhalta ääneltä.

Kuunnelkaa sitä hetki.

Ette ehkä kuule edes sanoja, koska se on oikeastaan tunne. Se on resonanssi.

Muistatteko, kun menimme tuona yhtenä päivänä dreamwalkiin - te jotka menitte? Emme puhuneet.

Säteilimme, valaisimme, inspiroimme. Mutta emme puhuneet sanoja.

Kuunnelkaa siis hetki.

Vetäkää kunnolla syvään henkeä. Se on uusi vapauden ääni.

Se on vatsassanne.

Se on käsivarsissanne.

Se on jaloissanne.

Se on sydämessänne.

Se ei ole itse asiassa päässänne.

(Tauko)

Uusi vapauden ääni ei ole kenenkään muun. Ei minun. Ei hengen.

Se on tuo ääni, tuo resonanssi mikä on ollut siellä koko ajan. Aina silloin tällöin saatte vilauksen siitä, mutta sitten muutaman sekunnin tai minuutin tai päivän päästä teidät vedetään takaisin massatietoisuuteen, eiliseen ja tähän päivään.

Ne eivät päästä teitä ulos tästä päivästä. Ne eivät anna teidän tavoitella unelmianne - tämä toiset äänet, vanhat äänet.

Mutta tämä uusi vapauden ääni … se ei ole edes ääni.

Se on vapauden ääni.

(Tauko)

Täydellinen vapaus.

(Tauko)

Pyydän Aandrah'a (Norma Delany) hengittämään kanssanne pehmeästi, lempeästi muutaman minuutin, kun kuuntelette tuota ääntä, kun hengitätte syvään.

(Tauko)

AANDRAH: Salli itsesi nyt antautua, kun asetut tuoliisi, kun asetut kehoosi. Kutsun sinua nyt, hengitä.

Hengitä hyvin syvään. Tunnet virtaavasi alaspäin. Alas syvyyksiisi, missä on hiljaisuus … Hengenveto kerrallaan. Hengenveto kerrallaan.

Hengittäen sisään ja päästäen irti. Hengittäen ulos.

Hengittäen sisään ja päästäen irti … ja hengittäen ulos.

Hengenveto kerrallaan … syvemmälle ja syvemmälle.

Alas … alas. Alas tämän suuren, suuren rakkauslammen poukamiin. Tämän rakkauslammen ytimessäsi.

Hengenveto kerrallaan … hengenveto kerrallaan.

Hengittäen sisään … ja hengittäen ulos …

Hengittäen sisään … ja hengittäen ulos …

Hitaasti, lempeästi … täyttäen itsesi tällä hämmästyttävällä lahjalla.

Tämä myötätuntoisen rakkauden lampi, mikä haluaa ympäröidä sinut. Tunne se. Tunne tämä, kun sallit itsesi vajota … vajota ihastuttavaan myötätunnon rakkauteen.

Hengenveto kerrallaan … hengenveto kerrallaan.

Syvälle … syvälle …

Hengittäen sisään … hengittäen ulos.

On vain vastaanotettavaa. Vastaanota kaikki tämä. Se on syvällä ytimessäsi. Se todella haluaa ympäröidä sinut. Se ihailee sinua juuri sellaisena, kuin olet.

Hengenveto kerrallaan … hengenveto kerrallaan …

Hengittäen sisään … ja hengittäen ulos … ei mitään muutettavaa. Ei mitään korjattavaa. Ota vain vastaan.

Hengenveto kerrallaan … hengenveto kerrallaan …

Ota vastaan … ota vastaan.

Syvälle … syvälle ytimeesi …

Tämä ihailu, mikä rakastaa sinua niin suuresti. Niin suuresti sillä olet luomus, mitä se ihailee.

Olet tätä hengenveto kerrallaan … hengenveto kerrallaan …

ADAMUS: Hyvä. Kiitos, Aandrah.

Vapauden salliminen

Mitä tehdä? Puhuimme uudesta huomisesta, puhuimme siitä, mitä unelmista voi tulla, vapaudesta. Mielenkiintoista: ei pidä tehdä itse asiassa mitään. Ei itse asiassa mitään, paitsi jatkaa hengittämistä ja sallimista. Sallimista.

Koska jos heräätte huomenaamulla ja sanotte: "Voi, minun on tehtävä tämä eri tavalla kuin eilen. Minun on parasta mennä siihen ihmisitselläni, ihmismielelläni ja minun on parasta syödä jugurttia kaurapuuron sijasta" - ikään kuin se todellakin vapauttaisi teidät? (joku naureskelee) - "Minun on todella parasta kävellä raput ylös takaperin huijatakseni Henkeä" - ja sieluanne, mutta niin se ei toimi. Ja jos yritätte murtautua ulos vanhoista vankiloista, vanhoista dynamiikoista, tuollainen pakkodynamiikka voi itse asiassa toimia joskus teitä vastaan. "Aion läksyttää tuon henkilön, koska haluan olla vapaa. Aion siis kertoa hänelle, mitä mielessäni on ollut." Se ei ole vapautta. Se on inhottavana olemista.

Vapaus, täysivaltaisuus - käytän näitä sanoja synonyymeinä - on tietoisuustila. Sitten kun hengitätte sitä ja valitsette sen, kun kuuntelette tuota hiljaista ääntä, niin se muuttaa koko energiadynamiikkaanne. Itse asiassa teidän ei tarvitse tehdä mitään. Seisotte siinä myrskyn keskellä ja kaikki tapahtuu. Se on hyväksymistä. Se on anteeksiantoa. Se on tuon uuden vapauden äänen tuntemista. Teidän ei todellisuudessa tarvitse tehdä mitään. Se on hämmästyttävä osa. Teidän ei tarvitse vaikuttaa muutokseen kaksinaisella, lineaarisella ihmistasolla.

Aivan kuten dreamwalkimme tuona yhtenä päivänä, olette oman huomisenne dreamwalkissa. Olette vain olemuksessanne. Yhtäkkiä kaikki asettuu linjaan vapautenne kanssa. Se merkitsee, että jotkut ihmiset ehkä lähtevät elämästänne, uusia tulee. Merkitsee, että jotkut vanhat uskomusjärjestelmät, jotkut vanhat työpaikat, mitä tahansa, lähtevät. Se liikkuu. Te ette.

Muistatteko, kun Tobias kertoi kauan sitten yhden pitkän tarinansa, että se on kuin polkupyörän päällä olemista. Kun ajattelette pyörän päällä olemista, ajattelette polkemista, liikkumista ja toimintaa. Ei, on uuden energian pyörä. Te olette paikallaan. Te ette liiku. Kaikki muu liikkuu. Maisema, todellisuus muuttuu ja vaihtuu ja teidän täytyy olla vain myötätuntoisessa olemuksessanne läsnä - kuten teimme dreamwalkissa tuolloin. Siinä kaikki. Olkaa myötätuntoisessa olemuksessanne läsnä. Ei taistella sitä. Ei yritetä suunnitella sitä.

Vetäkää syvään henkeä …

Tuntekaa vapaus, täysivaltaisuus. Teidän ei tarvitse tehdä mitään. Kaikki tapahtuu.

Sitten teillä on leveä hymy kasvoillanne, kun joku kysyy teiltä: "Miten teit tämän? Tarkoitan, oikeasti. Tarkoitan, tämä on hämmästyttävää. Tämä on kvanttista. Miten teit tämän? Mitä kirjoja opiskelit? Mitä suuria mestareita seurasit?" (Naurua)

Ja sanotte: "En tehnyt niin. Vedin vain syvään henkeä ja sanoin: 'Kaikki on hyvin koko luomakunnassa.'"

Ja niin se on.

Kiitos, rakas shaumbra. (Taputuksia) Kiitos, rakkaat kuuntelijat. Te jotka olette edelleen mukana ensikertalaisista, nähdään ensi kuussa. Kiitos.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: