WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

JOKO SINÄ ELÄT?

Marraskuun energiaennuste
JOKO SINÄ ELÄT?

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki!


Ajattelin, että marraskuun energiaennusteessa halusin tarjota teille tämän maiseman (Lee osoittaa mäenrinnettä takanaan videolla.) Se on uskomaton. Se on Boulderissa, Coloradossa, missä asun, ja tähän paikkaan tulen kävelemään ja tasapainottumaan. Niinpä halusin jakaa sen parhaan kykyni mukaan teidän kanssanne, jotka ette asu maalla tällä hetkellä tai jotka ette saa kokea tällaista kovin usein.

Nauhoitan tätä viestiä 31.10. ja USA:ssa olemme juuri kokeneet pari päivää Sandy-hurrikaania. Ja oli energeettisesti hyvin, hyvin intensiivistä koko päivän, kun odotimme myrskyn iskevän. Minun oli erittäin vaikeaa irrottautua New Yorkista ja hurrikaanista, vaikka halusinkin yrittää pysyä keskuksessani, jotta voisin pitää yllä mahdollisimman paljon positiivisuutta sille, mitä tapahtuisi. Mutta samaan aikaan tunsin sen vaikuttavan minuun uskomattomasti.

Asun nyt Amerikassa, joten se on helppoa tuntea ollessaan samalla maamassalla. Mutta tiedän myös, että New York oli symboli tietyistä asioista, joita käymme läpi muutaman seuraavan vuoden aikana. Näemme lisää näitä dramaattisia säätapahtumia. Ja minulle rohkaiseva asia oli kaiken valmistelu ja suunnittelu, koska jos ajatellaan aikaa 100 vuotta sitten, ei olisi ollut mitään varoitusta - ei olisi ollut mitään valmistelusuunnitelmia ja ihmiset olisivat vain kokeneet sellaisen myrskyn ilman mitään ennakkovaroitusta.

Toiseksi meille kaikille on elintärkeää yhteisön voima ja yhteisön tuki ja rakkaus tänä hulluna aikana maan päällä. Olen korostanut tätä useita kertoja viime kuukausina. Tuo yhteys toisiin saa meidät läpi muutamasta seuraavasta vuodesta ja niistä haasteista, joita tulee esiin.

Ja Sandy-hurrikaanissa oli mielenkiintoista se, että luonto puhui äänekkäästi, kun taas tuntuu siltä, että useiden kuukausien ajan politiikka, talous ja media ovat puhuneet erittäin äänekkäästi luodakseen pelkoa. Ja tämä oli hyvin luonnollinen kokemus kuolemanpelosta - todellista kuolemanpelkoa eikä talouselämän kuoleman tai sellaisen poliitikon kuoleman pelkoa, jonka haluaisit nähdä vallassa.

Se siis tuo pelon ymmärrettäväksi hyvin alkukantaisella tavalla, kun tällaisia asioita tapahtuu. Olemme puhuneet paljon alkukantaisesta pelosta tänä vuonna ja siinä on todella hyödyllistä, että se on vielä voimakkaampaa pelkoa kuin mielestä tuleva.

Pelko joka tulee mielestä ja pelko mikä voidaan luoda ajatusten ja tunteiden välillä, on usein korkeammalla kehossa eikä se mene juurichakraan saakka. Se on usein sydämessä ja ylempänä, joskus vatsassa. Mutta juurichakrassa on koko elinvoimamme keskus. Ja silloin kun on alkukantaista pelkoa, se huuhtoutuu juuren kautta.

Niinpä alkukantainen pelko voi olla uskomattoman hyödyllistä ja voimakasta. Siksi ihmiset pitävät kauhuelokuvien katsomisesta - itsensä pelotteleminen kunnolla antaa pelkohuuhtelun, niin että olet sitten selkeämpi.

Tiedämme, että tällä asuinplaneetallamme on kaksinaisuus - on pelkoa ja rakkautta, valoa ja pimeyttä ja kaikkea siltä väliltä. Energiatieteen ja -ymmärryksen (mikä on kasvanut enemmän ja enemmän muutamana viime vuotana) kautta tiedämme, että pystymme ohjaamaan energiaa.

Ja tästä tässä kuussa on todellisuudessa kyse. Kun virityin tänä aamuna miettimään tämän kuukausiennusteen teemaa, minulle kerrottiin hyvin selkeästi "johtajuus ja suunta". Ja se tulee meidän jokaisen sisältä.

Silloin kun elämässä on vaikeaa aikaa, voi olla hankala löytää suuntansa ja näin mitä lempeämpi voit olla itsellesi ja vähemmän tuomitseva, sitä nopeammin toivut. Tunnista vain, missä olet - jos tunnet olevasi alakuloinen tai maassa, kysy: "Mitä voin tehdä itseni tukemiseksi?" Kenties minun täytyy pysyä kotona muutaman päivän, kenties tarvitsen jotain ulkopuolista tukea, kenties minun täytyy mennä kävelylle. Kokeile kaikkia "kenties" ja jatka niiden kokeilemista. Älä anna periksi sen tunnistamisessa, että pääset siitä läpi, koska pääset. Me kaikki pääsemme.

Tässä kuussa sinun kannattaa todella antaa johtajuutesi tulla etualalle. Kaikissa tämän vuoden energiaennusteissa olen puhunut niistä johtajuuden useista alueista ja tekijöistä, joihin pääsemme muuttuvana maailmana. Niinpä tämä vaihtelee energeettisestä ja henkisestä käytännölliseen ja inhimilliseen, kuten oman äänensä löytäminen, silloin kun ääni on ollut tukahdutettu.

Tukahduttaminen nousee nyt esiin maailman tasolla ja niin myös kaikki tukahduttaminen, mitä olet kantanut itsessäsi. Muista, ettei kyse ole ainoastaan henkilökohtaisesta kohoamisesta.

Olemme ollut yhteiskunta, mikä on ollut tiettyjen rakenteiden, tiettyjen uskomusten tukahduttama. Ja kun asioista on tullut hullumpia viime vuosina ja asioita räjähtelee ja luhistuu vasemmalla ja oikealla, tämä sallii energian palata kehoon. Joskus se on tulikaste ja monet meistä tietävät sen jo, joskus se on kiduttavaa.

Mutta jos työskentelet mielen kanssa ja yrität tunnistaa sen, kun mieli kertoo sinulle negatiivisia asioita - kuten "asiat tulevat kamaliksi" - niin voit muuttua.

Itse työskentelin tämän kanssa niin, että pari vuotta olin syvässä pelossa siitä, mitä maailmassa tapahtuisi. Menin siinä todella pelkokehooni ja kävin läpi kaikki huonoimmat skenaariot ja lopulta päätin, että no, voisin joko elää pelossa muutaman vuoden ja olla todella elämättä tai jos pahin tapahtuisi muutaman vuoden päästä, niin voin elää nyt ja sanoa, että elin todella elämäni viimeiset vuodet.

Ja se toimi minulla, kun sitten olen polttanut pelkokerroksia toistensa jälkeen.

Enkä tietenkään usko, että maailma loppuu joulukuussa 2012, enkä usko, että maailma loppuu joulukuussa 2015. Uskon, että suurin nyt kohtaamamme haaste on, miten tasapainottaa planeetta ja myös luovia siinä ajassa, mikä on kosmisten tapahtumien ja planeetta-aseman vuoksi haastavaa säätilan ja muun osalta.

Ei ole sattumaa, että asiat hajoavat ihmiskunnan rakenteissa, koska reagoimme paljon enemmän (kuin monet ihmiset haluaisivat uskoa) kaikkeen, mitä tapahtuu planeettatasolla ja tähdissä, koska olemme yhtä yhdistyneitä tähtiin kuin maapalloon - taaskaan monet ihmiset eivät usko tätä ja se on ok. Mutta tiedän teidän jotka katselette tätä ja olette empaattisia tai herkkiä, olevan jo tietoisia siitä.

Näin ollen kylvettäkää tässä kuussa itseänne luonnossa mahdollisimman paljon enkä tarkoita vain päiväsaikaa. Olkaa mahdollisimman paljon kuun ja tähtien alla - se auttaa teitä tasapainottumaan. Ja itseni kaltaisten ihmisten jotka asuvat hyvin avoimessa tilassa, täytyy käydä läpi pelkonsa karhujen ja puumien vierailemisesta, jos istuu ulkona (naurua). Mutta minulle ja egolleni on myös hyödyllistä päästä yli peloistani ja ohjelmoinneistani ja ottaa vastaan myös se fakta, että kenties jokin syö minut ja se on tapani lähteä tällä kertaa. Mutta aionko lakata elämästä sitä ennen? En.

On siis mielenkiintoista, että johtajuus näyttää hyvin, hyvin voimakkaalta viestiltä tässä kuussa. Monet teistä panevat merkille jo hyvin hämmästyttävät ajat. Kyllä, myös kaaoksen keskellä. Itselläni on tässä kuussa ollut luultavasti enemmän laajentuneita ja onnellisia hetkiä, mitä voin koskaan muistaa elämässäni. Ja sitten olen myös jojoillut toiseen suuntaan, mikä on luonnollista.

Olet siis laajentunut ja sitten tulet pienempään paikkaan egossa tai hengessä ja on käsiteltävä se. (Videolla alkaa kuulua konemelua lähistöltä) On täydellinen ajoitus koneella tulla luontoon juuri sillä hetkellä, kun puhun siirtymisestä laajentumisesta porautumiseen, on se sitten mieli tai energia, mikä poraa.

Emme voi käydä tätä historian jaksoa läpi pysyen täysin vakaana ja keskittyneenä entiseen tapaan, kun kaikki se muuttuu, mikä on pitänyt meitä paikallaan. Emme ole erillään ulkomaailmasta.

Niinpä johtajuuteen liittyy valitseminen. Tämä on erittäin tärkeää meille kaikille.

Mutta unohdamme ja meillä on hetkiä, jolloin tietoisesti valitsemme ja ohjaamme energiaa ja ajatuksia, ja meillä on hetkiä, jolloin olemme vanhemmissa osissamme, joita yritämme saattaa ajan tasalle. Mutta jos mielesi alkaa pyöriä, puhu sille. Se on todella hyödyllistä. Jos mielesi sanoo: "Et ole riittävän hyvä tekemään sitä", sano: "Kuka niin sanoo? Mistä se tuli?" Tuo ajatus on tullut ehkä seitsemän vuoden takaa, mutta kuvittele, että voisit olla kuollut jo viikon päästä, etkö siis halua kokeilla tuota asiaa? Etkö halua vain elää?

Ja tämä on upeaa aikaa painaa pelon läpi, mennä tekemään asioita, joita et normaalisti tekisi tai joiden tekemiseen et antaisi itsellesi lupaa. Ja tämän merkitys on siinä, että se luo elämää.

Tarvitsemme elämää planeetalla tällä hetkellä. Kohtaamme niin paljon kuolemaa ja tuhoa ympärillämme - toimia joissa on kuoleman energiaa ja pelkoa missä on kuoleman energiaa - että ne ihmiset jotka ovat elossa ja elävät hengen kera, eivät vala ainoastaan toisiin positiivisuutta ja henkeä, mikä on tärkeää rakentamiselle, vaan on vielä tärkeämpää, että planeettaan vaikutetaan positiivisesti.

Emme ole erillään puista, emme ole erillään maasta - olemme kaikki energiasuhteessa toisiimme. Niin paljon kuin ehkä oletkin halunnut uskoa, että olet ihmisenä erillään kaikesta muusta, energeettisesti homma ei toimi niin. Identiteettisi voi tuntua erilliseltä, mutta et oikeasti ole erillään.

Niinpä mitä enemmän voit tuoda elämää lävitsesi ja olla elossa tällä hetkellä ja tässä prosessissa, niin
a) sitä paremmalta sinusta tuntuu
b) sitä enemmän tulee sinulle elämässäsi ja
c) sitä enemmän tuet planeettaa nyt.

Olen sanonut tämän aiemmin, mutta monet teistä tulevat tien päähän asioissa, mitä olette tehneet. Ja sanotte tai oivallatte: "En halua tehdä tätä enää. En ole täällä tätä varten."

Ja kun astutte siihen, mitä haluatte tehdä, on vähän pelkoa ja sisällänne tuntuu vähän "hui". Se on upeaa, se on upeaa ja osutte nappiin, jos näin tapahtuu, koska uuteen ei usein pääse täysin ilman tätä. Mutta kauneutena on se, että silloin kun menet näiden juttujen läpi, olet tietoinen tästä tanssista ja olet positiivinen sanoen: "Ei, aion kulkea pelkojeni läpi tässä kuussa", niin tulet toiselle puolen suurempana.

Vastakohtana on tukahduttamisen jatkaminen. Ja jos jatkat tukahduttamista, pysyt pelossa. Ja ollaanpa selkeitä. Joillain tätä katselevilla voi olla todella rankkaa nyt jonkin sellaisen vuoksi, minkä olette käyneet läpi. Se on eri tilanne. Jos yrität pelkästään saattaa itsesi takaisin nollapisteeseen, se riittää, joten jatka vain itsesi tuomista takaisin nollapisteeseen ja pääset siihen.

Mutta te muut jotka olette tavallaan keskellä ja tavallaan ok, mutta teissä tai ympärillänne on pelkoa, niin olkaa hyvin tietoinen empatiasta.

Empatia lisääntyy planeetalla koko ajan. Kun pääsemme enemmän ykseyden tilaan, meistä kaikista tulee parempia tuntemaan ja lukemaan toisia ihmisiä ja ottamaan itselleen heidän juttujaan. Jos siis menet ystävän luo ja hän antaa sinulle mielipiteensä ja menit ystävän luo tuntien olosi hyväksi ja lähdet tuntien ikään kuin olevasi hänen mielipiteessään, niin älä tuomitse sitä, koska kenties sinun tarvitsi kokeilla hänen mielipidettään tullaksesi selkeäksi itsesi osalta.

Mutta ole myös tietoinen siitä. Ole tietoinen: "Aa, oloni oli hyvä mennessäni sinne ja nyt lähteissäni olo ei ole enää yhtä hyvä, joten onko tämä minä vai onko tämä hän?" Ja näe, mitä tunnet ja kysy itseltäsi: "Olenko samaa mieltä hänen mielipiteensä kanssa vai omani?"

Ja mielipiteet ovat tällä hetkellä voimakkaampia kuin koskaan ja ne ovat hyvin moninaisia ja ihmiset lähelläsi yllättävät sinut sanomisillaan. Mutta tässä kohtaa sinun on oltava johtaja omalla äänelläsi.

Yhteisö on perustamme. Mutta pisimpään olemme olleet jossain määrin yhteisön kontrolloima. Pelkomme, että ryhmä hylkää tai työntää pois meidät, on saanut monet meistä esittämään ennen roolia, mikä sopi tiettyyn palapeliin. Tuo palapeli on hajonnut, sitä ei ole enää. Nyt on energeettisesti hyvin uusi palapeli.

Sinun on siis luotettava itseesi johtamisessa. Ja yllätyt siitä, kun lävitsesi tulee paljon niitä siemenenergioita, kuka olit lapsena. Jos siis pidit kitaran soittamisesta lapsena etkä ole tehnyt sitä 15 vuoteen, miksi et vain ottaisi sitä taas käteesi ja katsoisi, mitä tapahtuu? Tai siirrät tuon luovuuden johonkin muuhun. Luovuus voidaan energiana siirtää mille tahansa alueelle. Ja ihmisille on tärkeää tehdä uusia asioita tällä hetkellä. Luoda uutta elämää.

Ole siis itsesi johtaja tässä kuussa ja luota, että itsesi johtaminen on juuri sitä, mitä sinun pitäisi tehdä kaikkia muita varten ympärilläsi. Vaikka vähän suututtaisitkin ystävääsi, joka luuli teillä kahdella olleen hyvin samanlaiset mielipiteet, se on silti tärkeää.

Jos ilmaiset jotain, mikä on hyvin paljon totuuttasi, annat ystävällesi tilaisuuden tuntea oman totuutensa sen ympärillä. Ja sitten me kaikki siirrymme eri paikkaan yhdessä. Mutta jos pysyt turvassa, pelaat varman päälle ja sensuroit itseäsi, sinua ja ystävääsi pidätellään.

Tässä oli tämän kuukauden viesti.

Rakkautta kaikille New Yorkissa ja kaikkialla muualla ympäri maailmaa, missä on suuria haasteita. Pidetään rakkautta toisiamme kohtaan sydämessä. Jatkamme eteenpäin, pysymme liikkeessä, jatkamme sopeutumista, jatkamme kulkemista näiden aikojen myötä. Ja kun kullekin meistä paljastuu, mikä henkilökohtainen roolimme on muutaman seuraavan vuoden ajan, aktivoimme nuo roolit.

Jatkamme kulkemista ja näemme, minne voimme mennä planeettana ja kansana. Mutta tärkeintä - riippumatta siitä, oletko kiintynyt tulevaisuuden lopputuloksiin vai et - on elää, todella elää.

Kutsun Sinua tekemään tämän.

Paljon Rakkautta, nähdään ensi kuussa.

Lee


JOKO SINÄ ELÄT?
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: