WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

MISSÄ ON MAAILMANRAUHA?

Kristityissä maissa maailmanrauhaan on keskitytty aina kuukautena, jolloin juhlitaan Jeesuksen syntymää. Rauha ja rakkaus kaikkien kansojen kesken oli hänen tärkein viestinsä. Tänä päivänä keskittyminen on jatkuvaa, kun sodat rotujen, uskontojen ja maiden välillä haavoittavat maata ja miljoonien ihmisten kehoa lähes päivittäin. Missä on tuo enkelien lupaama rauha?


Se on teillä nyt - on aina ollut. Enkelit eivät välittäneet viestiä rauhasta ihmisten ja kansojen välillä. Enkelit kertoivat sisäisestä rauhasta, mikä yhdistää Jumalan mieleen, ja tämä luo automaattisesti "hyvää tahtoa ihmisille". Miettikää tätä ja nähkää, miten oikealta se tuntuu. Viesti oli ja on aina ollut, että ihmisillä on tuo jumalainen yhteys ja kyse on vain tuo todellisuuden ymmärtämisestä ja hyväksymisestä, jotta voidaan kurkottaa syvälle sisään Jumalan täydelliseen rauhaan pääsemiseksi.


Tämä viesti ei ollut vain Jeesuksen tuleville seuraajille, vaan koko maailmalle. Enkelien sanoja varjeltiin huolella, jotta kaikki ihmiset ymmärtäisivät lopulta niiden merkityksen.


Sana "rauha" merkitsee yleisesti nykyään käytetyssä muodossaan kaikenlaisten vihamielisyyksien puuttumista. Sitten kun maailma pystyy elämään tällaisessa tilassa, kasvattamaan lapset turvallisessa ympäristössä, kasvattamaan ruuan ilman epäreiluja rajoituksia tai määrättyjä menetelmiä, matkustamaan joka paikkaan esteettä, elämään ja työskentelemään toisten kanssa iloisesti ja antamaan ja jakamaan ilossa, maailma kokee todellista rauhaa. Kuitenkin ennen kun mitään tästä voi tapahtua, ennen kuin maailma voi päästä luvattuun ja uuteen rauhan aikakauteen, jokaisen olennon on alettava hyväksyä sisäinen rauha, sisäinen yhteys kaiken olevaisen kanssa.


Kuinka voi ihminen, joka kiehuu katkeruutta, elää rauhassa sisariensa ja veljiensä kanssa, antaen ja ottaen oikeudenmukaisesti ja rehellisesti? Kuinka voi ihminen, joka elää pelossa elämänsä jokainen päivä ja kokee tragediaa joka nurkassa ympärillään, rentoutua ja nauttia siitä, mitä elämä voi oikeasti olla? Kuinka voi ihminen, jonka on tyydytettävä egonsa paremmuusajatukset, työskennellä ja elää niiden kanssa, joita ei pidetä merkittävinä, koska he näyttävät erilaiselta ja ajattelevat ja palvovat eri tavalla? Sisäinen rauha poistaa kaikki tällaiset eroavuudet.


Miten tämä sisäinen rauha saavutetaan?


Päivittäisten huolten, tapaamisten, aikataulujen, autonkorjauksien, tietokoneen hajoamisien, lasten ruodussa pitämisten, suhdeongelmien jne. raskaan pilvet pitävät mielen monissa eri paikoissa kerralla - kaikki yrittävät saada ensisijaisen huomion. Tunteet jotka kumpuavat päivittäisestä ajatuskierrosta, valtaavat hermojärjestelmän, sydämen, lihakset ja ruuansulatusjärjestelmän. Jatkuvat televisiomainokset tekevät tunnetuksi tiettyjä sairauksia, uusia lääkkeitä tai yleisiä vaivoja ja paistuttelevat niitä kannustaakseen mieltä hyväksymään lähtökohdan, että kuuntelija varmasti tarvitsee heidän korkeahintaisia lääkkeitään kärsimyksensä helpottamiseen. Miljoonia dollareita kulutetaan päivittäin lääkkeisiin, joita ei tarvita, ja ne tekevät valtavaa vahinkoa kehoille, joita niiden pitäisi auttaa. Kuunnelkaa hyvin hiljaista ja nopeaa seostusta sivuvaikutuksista näissä lääkemainoksissa. Kuunnelkaa tarkkaan!


Kaikki nämä asiat pitävät mielen ja kehon jännittyneenä, mikä estää tietoista mieltä rentoutumasta ja siirtämästä sivuun muutamaa minuuttia aina silloin tällöin sisäiseen rauhaan yhdistymiseksi. Tosiaankin, miten usein useimmat teistä edes ajattelevat yhdistymistä Luojansa kanssa muutaman rukoushetken avulla päivittäin? Uskoisitteko, että edes lyhyt "hei" kaikkien asioiden henkiselle lähteelle toivotetaan tervetulleeksi tämän todellisuuden tunnistamisena? Myös muutama "kiitos" enkeleillenne asioiden helpottamisesta, on hyvin tervetullut. Jos ette voi tehdä tätä, pääseminen sisäiseen rauhaan on mahdotonta. On tiedettävä, että se on olemassa. On tiedettävä, että teiltä vaaditaan päättäväisyyttä mielen hiljentämiseksi ja tuon rauhan löytämiseksi. Ei tarvitse istua meditaatiossa tuntia sen löytämiseksi, vaikka monet ihmiset pitävät tätä ainoana tapana mielensä kouluttamiseksi olemaan hiljaa.


Sisäinen rauha ei ole vain mielentila, vaan hyvin syvällinen yhteys universaaliin energiaan ja luovaan voimaan. Silloin kun tämä yhteys muodostetaan, vaikka vain muutamaksi minuutiksi, tulee yhtäkkiä selväksi, että kaikki ilkeät ajatukset, kaikki viha, kaikki ihmisten kietoutuneet sotkut eivät ole oikeasti tärkeitä. Vastaukset ongelmiin yksinkertaistuvat, muisti- tai ajatustukokset selviävät yhtäkkiä. Voitte nähdä ja ymmärtää hämmennyksen kaiken tuon pelon ja hävityksen retoriikan takana, mitä tuottavat mielet, joilta on kielletty sisäisen rauha selkeys.


Kansat jotka ovat tappaneet toisiaan esi-isien maiden hankkimiseksi, yrittäen poistaa ne, jotka ajattelevat, puhuvat ja palvovat eri tavalla, jatkavat koston ja vihan ajatuksiaan. Kamalien vääryyksien kostaminen saa aikaa lisää kamalia vääryyksiä. He eivät näe rauhallista maailmaa itselleen ja jälkeläisilleen pitkään, pitkään aikaan. Muutamat valaistuneet taistelevat urheasti tällaisen ajattelun kääntämiseksi, mutta se ei ole helppoa.


Missä ja milloin se loppuu? Vielä pahempia ovat ennakkoluuloisuus ja kiihkoilu, jotka ovat olleet osa ihmisrotua vuosisatojen ajan.


Silloin kun sisäinen rauha saavutetaan, käsitetään ehdoton yhteys kaikkiin ihmisiin. Ymmärretään, että ulkonäkö on vain fasadi, mitä henkiolennot käyttävät kokeakseen elämän aineessa. Kyllä, henkiolentojenkin välillä on eroavuuksia, sillä Luoja katsoo, että jokainen luotu olento on yksilö, jolla on omia ajatuksia ja tavoitteita. Siksi ihmispersoonat eroavat niin dramaattisesti. Kaikki kokemukset joita jokainen olento käy läpi elämänsä ikuisissa vaiheissa - sekä hengessä että aineessa - muokkaavat henkipersoonaa aivan yhtä lailla kuin ihmispersoonaa ja vaikuttavat inkarnoituneen hengen ajatuksiin ja tavoitteisiin.


Sisäinen rauha, tuo yhteys Jumalan mieleen, ohjaa olentoa kohti korkeamman järjestyksen viisautta ja tietoa. Sisäinen rauha antaa polttoainetta jokaisen tapaamanne ihmisen tunnistamiseen osaksi itseänne jollain tavalla. Kaikki ihmisen laadut ja ominaisuudet peilataan ihmisiin, joiden kanssa olette tekemisissä joka päivä. Tämä oivallus on kaunis vapautuminen kaikista pikkumaisista asenteista ja mielipahoista, joita kannetaan sydämessä ja mielessä. Ne pitävät teitä alamaissa ja estävät teiltä haluamanne ilon!


Teidän on käsitettävä, että te ette ole erilainen kuin ne, joita ette ole pitäneet yhtä hyvinä tai joita olette pitäneet parempina! Kaikki elämän ilmaisumuodot ovat erilaisia, koska jokainen yksilö reagoi elämään eri tavalla ja kaiuttaen monien aionien kokemuksia. Sisäinen rauha tuo Luojan kaikki lapset yhteen yksinkertaisessa ja täydellisessä rakkaudessa.


Rauha voi tulla maan päälle omassa kodissanne, kun kumpikin vanhempi tunnistaa harmonian ja selkeyden, mikä tulee, kun rauha on osa ajattelua, osa mikä jää lähelle tietoisen mielen pintaa riippumatta monista ongelmista, joita tulee esiin joka päivä. Erimielisyydet voidaan nopeasti ratkaista, koska selkeä mieli näkee kysymyksen kummankin puolen ilman egon puuttumista asiaan. Negatiiviset ulkopuoliset vaikutukset voidaan selittää lapsille universaalista, henkisestä näkökulmasta sen sijaan, että tunteiden annetaan juosta villinä. Mielen selkeys auttaa välttämään vaarallisia tilanteita ja/tai reagoimaan mielen puuroutumatta. Sisäinen yhteys tuo jatkuvasti käytettynä sellaiseen kohtaan, missä toisten valheet ja väärinkäsitykset nähdään ponnistelematta. Mainoksilla tai muulla mielenhallinnalla ei ole enää vaikutusta. Sisäinen rauha on ajatusten selkeyttäjä ja lempeä ja rakastava kosketus sydämeen ja tunteisiin. Jos ihmiskunta ei olisi koskaan löytänyt tätä, maailmanne ei olisi kestänyt näin pitkään!


Maailmanrauhasta tulee totta, sillä tämä on Jumalan suunnitelma.


Kun on surua, fyysisiä traumoja tai henkistä hämmennystä, keskittyminen sisäiseen rauhaan on kuin painautumista myötätuntoisen äidin pehmeään syliin. Ihmiset ovat vähitellen oppimassa myötätunnon oikean merkityksen, mutta täällä, sisäisessä rauhassa, on kaiken henkisen ja tunneahdistuksen suvereenein parantaja. Jumalan käsivarsilla lepääminen on ulottuvillanne, kun hiljennätte mielenne ja vajoatte tuohon rakastavaan syliin, mikä on aina paikalla parantamassa ja lohduttamassa. Teidän ei tarvitse pyytää ketään toista lähettämään teitä sinne. Nuo käsivarret eivät leiju jossain ulkoavaruudessa. Rakastava myötätunto on henkisen olennon sisäänrakennettu toiminto, mikä on vain mielen askeleen päässä. Hyvin monet ihmiset ahdistuvat masennukseen tai mielisairauteen vain, koska he eivät tiedä tästä sisäistä, parantavasta tilasta tai he kieltäytyvät uskomasta, että he ovat riittävän arvokkaita tullakseen hyväksytyksi sellaiseen tilaan.


Auttakaa toisia ymmärtämään, miten ihmeellinen luomakunnan osa he todellisuudessa ovat - osittain henkiolento jolla on hyppysissään kaikki universumin tieto ja osittain ihmisolento joka yrittää ymmärtää elämää fyysisellä tasolla. Näiden kahden kumppanuus keskittää elämän oikein. Aivan kuin kaksi ihmistä yhdistyy elämään ja auttamaan toisiaan kaikissa elämän ongelmissa, niin hyvin paljon enemmän on sisäinen yhteys, joka tuo yhtäkkistä tietoa, yhtäkkisiä sanoja, yhtäkkisiä varoituksia jotka herättävät käsittämään, että yksilö on paljon enemmän kuin aktivoitunut lihanpala!


Kun tämä vuosi tulee loppuunsa, on selvää, että maailma on nopeasti muuttumassa, mikä tuo uusia kokemuksia ja uusia haasteita, joita ei ole koskaan ennen ajateltu. Sisäisen rauhansa löytäminen antaa oivalluksen, että ihmiskunta itse kehittää maailmanrauhan. Te kaikki jotka etsitte korkeampaa tietoa ja ymmärrystä fyysisen universumin toiminnasta ja sisäisen universumin luovasta voimasta, olette katalyytti, mikä kääntää ihmiskunnan käsityksen elämästä ja elämisestä täysin ympäri. Kun elätte sisäisessä valossa ja Luojan rakastavien lakien mukaisesti, uusi maailma kehittyy aivan suunnitelman mukaisesti. Olette kaikki sen luojia! 

Kanavoinut Ruth Ryden
Joulukuun 2010 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Ei kommentteja: