WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

2012-PORTAALI JA UUSI ALKUArkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Marras-joulukuun energiat 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, miten iloinen hetki onkaan valon lapsille, kun lähestymme viime hetkiä maan siirtymisessä ja transformoitumisessa moniulotteiseen ympäristöön! Maanhoitajaneuvosto ja Vanhimpain neuvosto ovat valmiina aloittamaan työnsä Solaarineuvoston ja Galaktisen neuvoston kanssa, kun 2012-tähtiportti avautuu …
 

Rakkaat Ystävät, tämä on suuren juhlan ja saavutuksen aikaa. Kaikki minkä hyväksi olette tehneet työtä, ilmentyy kohta silmienne eteen! Tiedämme, miten kovasti olette tehneet työtä tällä siirtymäjaksolla ja miten olette ylläpitäneet rauhan ja tasapainon energioita omassa elämässänne, niin että nämä voisivat myös ilmentyä maan päälle. Olette luoneet Jumalan liekin kristallitemppelin omaan sydämeenne ja tämä pyhä tila, mikä teillä on sisällä, on nyt valmis aloittamaan ilmentymisen myös aineelliseen maailmaan. Sanoisimme teille taas, että on erittäin tärkeää, että ylläpidätte tätä tasapainoenergiaa omassa sydämessänne ja että olette taivaan ja maan sekä jumalaisten maskuliini- ja feminiinienergioiden keskipiste. Kun pidätte näitä energioita sydämessänne, teistä tulee valokoodien välittäjiä uutta moniulotteista maata varten!

Tänä aikana energiat ovat intensiivisiä ja voitte kuvitella maapallon olevan kuin avaruusalus ja kun se kulkee tämän tähtiportin läpi - "hyperavaruusjatkumolla" on suurta turbulenssia. Tunnette tämän turbulenssin energiahäiriönä elämässänne, mutta jos pidätte tuon valo- ja tasapainokeskuksen sydämessänne, niin harmonisoidutte jumalaiseen rakkauteen ja myötätuntoon ja teistä tulee hiljainen piste kaiken keskellä. Toiset arvostavat sitä tyyneyttä ja seesteisyyttä, mitä pystytte tuomaan heidän elämäänsä tänä aikana.

Kun valmistaudutte huipentumis- ja valmistumishetkeen, pyydämme teitä olemaan tietoinen tunteistanne, ajatuksistanne ja teoistanne. Pitäkää aina sisällänne valon ja rauhan korkeimpia taajuuksia ja tietäkää, että autatte pitämään jumalaisen rakkauden, rauhan ja myötätunnon kenttää maapallolle, kun se kulkee 2012-portaalin läpi, mikä vie sen kohtalopaikkaansa uudessa kultaisessa Ruusugalaksissa sekä galaktisessa ja solaarineuvostossa!

11-11-tähtiportti ja Athena Solara ja Apollo Solaris -valokoodien vihkiminen

Rakas valoperhe, meille oli myös ilo ja etuoikeus työskennellä kanssanne 11-11-portaalissa 11.11. ja auringonpimennyksessä 13.11. Tuolloin maapallo teki viime linjauksensa 2012-portaalisiirtymää varten ja myös valokehonne muodosti uusia yhteyksiä, jotka auttaisivat sitä työskentelemään 2012-portaalienergioiden kanssa.

Tuolloin Athenan ja Apollon energiat vihittiin uuden aikakauden rooliinsa niiden maa-solaariportaalien suojelijoina ja valvojina, jotka yhdistävät maapallon kaksoisliekkitähteensä, aurinkoon tai Solarikseen.

Athena oli aiemmin viisauden ja vahvuuden arkkityyppinen feminiinienergia ja myös sodan Jumalatar. Nyt kun uusi maa nousee, se uudestisyntyy jumalaisen feminiinisyyden solaarivalojumalattareksi, joka ilmentää viisautta, vahvuutta, myötätuntoa, voimaa ja rauhaa. Uudella maapallolla ei ole enää sotaa ja siellä missä Athena Solara esiintyy, se suitsuttaa jumalaisen myötätunnon ja viisauden kultaista energiaa. Kun se oli aktivoitu maan harmoniakenttään auringonpimennyksessä 13.11., se meni välittömästi auttamaan myötätunnon ja voiman solaarivalokoodien avulla rauhan tuomisessa niille alueille, missä sitä eniten tarvittiin. Voitte kutsua sen läsnäoloa ja energiaa aina, kun haluatte tuoda esiin rauhaa ja myötätuntoa ja Athena Solaran valotietoisuuden syvää lempeyttä ja voimaa.

Vastaavasti sen kumppani Apollo Solaris ilmentää jumalaisen solaarimaskuliinisuuden valokoodeja. Apollo oli aina solaariarkkityyppi, mutta uudessa arkkityyppiroolissaan siitä tulee valon, voiman, luovuuden, ilmentämisen ja ilon ilmentymä. Siellä minne Athena tuo rauhaa ja tasapainoa, Apollo mahdollistaa luovuuden ja ilmentämisen, mikä luo niitä rauhan rakenteita, jotka muodostavat uuden maan.

Rakkaat ystävät, voitte päättää työskennellä näiden uusien energioiden kanssa eri tavoin, mutta ne tukevat teitä halussanne ilmaista rauhaa ja luoda uuden maan yhteiskunta, sitten kun olette kulkeneet 2012-tähtiportin läpi.

2012-portaali, tähtiverkkoenergiat ja moniulotteiset valokoodit

Rakkain valoperhe, puhuisimme kanssanne myös siitä työstä, mitä olemme yhdessä tehneet valoperheen kanssa 2012. Olemme luoneet geometristen tähtien tai merkabojen verkkojärjestelmän, mikä koodaa ja välittää korkeampia taajuuksia ja rauhan aikomuksia. Nämä tähdet suunniteltiin yhteisluomiseksi valoperheen kanssa ja niiden tarkoitus on vahvistaa rauhan kenttää, kun maa siirtyy 2012-portaalin läpi moniulotteiselle uudelle maapallolle.

Ensimmäinen tähti luotiin yhdessä valoperheen kanssa huhtikuussa 2012 Riikassa, Latviassa, metsämaailman deevojen ja elementaalien läsnä ollessa. Valoperhe oli kokoontunut sinne jakamaan monissa seremonioissa - aktivoimaan kuudennen ulottuvuuden ja metsämaailman elementaalienergiat ja yhdistymään niiden kanssa sekä yhdistymään siihen korkeampiin ulottuvuuksiin johtavaan sateenkaarisiltaan, mikä oli aktivoitu Pohjois-Norjassa ja Suomessa 2011 ja 2012. Silta oli taas luotu ja energiat virtasivat vapaasti ja näin Riikan tähti kanssaluotiin voimakkaassa seremoniassa ja sitä juhlittiin laulaen ja tanssien.

Tätä seurasi Moskovan tähden luominen heinäkuussa. Valoperhe kokoontui sinne - mukaan luettuna joitain Riikassa olleita - luomaan Moskovan tähden. Sitten elokuussa valoperhe yhdistyi Turkissa luomaan meidän kanssamme Istanbulin, Izmirin ja Damascuksen tähden. Tätä seurasi lokakuussa Berliinin tähden luominen Saksan pohjoisosassa ja Bodenseen tähden luominen Saksan eteläosassa, Sveitsin, Itävallan ja Saksan rajalla.

Jokainen näistä tähdistä on pyhän geometrian ikosa-dodekaedri valokristalli, mikä pyörii korkealla taajuudella ja välittää luojiensa aikomusta tuomaan rauhaa ja rakkautta uudelle maapallolle ja kaupunkeihin, missä ne sijaitsevat. Ne toimivat vapaasta tahdosta ja valinnasta ja tuovat valokoodit niiden saataville, jotka avaavat sydämensä ja vastaanottavat. Tähdet on myös linkitetty yhteen tähtiverkoksi, mikä auttaa maan ylösnousemusta 2012-portaalissa.

Viimeinen näistä 2012-tähtiverkon tähdistä kanssaluodaan New Yorkissa joulukuussa 2012. Olemme siellä paikan päällä työskentelemässä taas kerran valoperheen kanssa ja kanssaluomme New Yorkin tähden, mikä välittää rauhan ja rakkauden energiaa kaupungille. Tuolla hetkellä idän tähdet linkittyvät lännen tähtiin ja luovat sillan USA:n, Euroopan ja Lähi-idän välille, aktivointipisteeksi ylösnousseen maan energioille.

Mutta vihimme myös ensimmäisen moniulotteisen kultaisen valokaupungin New Yorkissa!

Rakkaat ystävät, tietäkää, että kun uusi maa on syntynyt, ne paratiisikoodit jotka aktivoitiin 2005, muuttuvat aktiivisemmiksi ja alkavat myös työskennellä planeetan suurten kaupunkien kanssa. Kaupungeissa tarvitaan eniten transformaatiota ja kultaiset moniulotteiset kaupungit ovat polttopisteitä uusien energioiden kylvämiselle ja uusille elämistavoille harmoniassa maan ja kaikkien sen olentojen kanssa.

2012-portaalissa tähtiverkko auttaa uuden maan valokoodien aktivointia kaikissa kaupungeissa, mihin tähtiä luotiin, ja näiden koodien välittämistä niihin kaupunkeihin, jotka päättävät tehdä muutoksen moniulotteiseksi kultaiseksi valokaupungiksi!

Kutsumme sinut - missä tahansa oletkin - liittymään seuraamme energioiden ylläpitämisessä tulevaisuuden uuden maan moniulotteisille kultaisille valokaupungeille.

Rakkaat ystävät, on todella mitä ihmeellisintä ja jännittävintä aikaa kaikille maaplaneetalla!

Mitä voitte odottaa 2012-portaalissa

Rakas valoperhe, toisin kuin monet muut ovat sanoneet, olemme aina kertoneet teille, että 2012-prosessi toteutettaisiin rauhan ja armon aikomuksella ja ilman maailmanlaajuista tuhoa ja katastrofia. Ja niin se tosiaan on!

Te, herännyt valoperhe, tulitte tänne palvelemaan juuri tätä tarkoitusta ja pitämään rauhan ja rakkauden pyhää tilaa, niin että maapallo voisi astua uuden maan uuteen uneen tarvitsematta käydä läpi hävityksen mullistuksia ja traumoja.

Mutta pyydämme teitä tiedostamaan, että on monia profetioita ja "unia", jotka viittaavat kaaokseen ja pelkoon, ja on välttämätöntä, että te ette salli näiden aiheuttaa ahdistuksen ja stressin energiaa tänä aikana. Pyydämme teitä kääntymään poispäin pelosta ja kaikista, jotka pyrkivät luomaan pelkoa, ja sen sijaan juhlimaan sitä, mitä on saavutettu maapallollanne ja galaksissanne!

Kuljette 2012-portaalin läpi minimihäiriöin ja ilolla!

Ne jotka ovat kokeneita valotyöntekijöitä ja jotka ovat 2012-ylösnousemustiimeissä, voivat olla todella väsyneitä, aina uupumukseen saakka. Ylläpidätte energiaa suurta muutosta varten valokehossanne ja kehossanne. Välitätte valokoodeja yötä päivää, joten kyllä, saatatte olla hyvin väsyneitä, mutta se menee ohi, kun ilmestytte portaalin toiselle puolelle. Kuvitelkaa, että pidätte avaruusalusta vakaana, kun se kulkee tähtiportista, ja se on kovaa työtä, mutta kyllä, rakkaat, se on todella sen arvoista!

Koette ehkä kaaosta jollain tavalla - kenties kaoottisia unia - kun kollektiivitietoisuus yrittää käsitellä siirtymistä moniulotteiseen toimintaan. Teillä on ehkä unettomuutta ja ahdistusta ja myös pientä masennusta ja surua, kun käsittelette näitä energioita, mutta keskittykää olemaan sydämenne kristallitemppelissä, mikä on oma pyhä tilanne, ja kaikki on hyvin!

Kyllä, on "Loppu"! Loppu matalamman taajuuden vanhalle maapallolle, mikä hitaasti hajoaa kuin vanha ja kulunut uni. Ja on uuden maan uusi alku - uuden rauhan, rakkauden ja yltäkylläisyyden unen!

Siihen saakka kunnes tapaamme taas "toisella puolella", toivotamme teille iloista 2012-portaalijuhlaa ja tervetuloa moniulotteiselle uudelle maapallolle!
 

-----------
2012-PORTAALI JA UUSI ALKU
 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: