WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 13. marraskuuta 2012

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLEHenkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
30.10. - 6.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Kysymys:
Mestarit, mitä suojelua on tämän maailman kansalaisille, joihin on yhdistynyt demonisia henkiä ja joita pidetään laittomasti vankina ja kidutetaan? Silloin kun tämän maailman kansalaisilla on ihmisoikeudet ja vapauksia rikotaan vakavasti, ketä kutsumme ja kuka takaa oikeudenmukaisuuden? -Alma, Kanada
 
Vastaus:
Negatiiviset henget eivät voi tässä maailmassa vain ilmestyä elämäänne ja ottaa teitä panttivangiksi. Inkarnoitumaton - sielu joka on hylännyt kuolleen kehonsa - leijailee ympäriinsä jostain syystä eikä se vain halua palata Kotiin ehdottomaan rakkauteen. Se haluaa ehkä kostaa joitain tekoja, joiden se uskoi kohdistuneen itseään vastaan, tai kokea kontrollin tunnetta, mitä sillä ei koskaan ollut inkarnoituneena fyysiseen kehoon.
 
Elävien sielujen kehossa on annettava lupa näille inkarnoitumattomille, ennen kuin ne voivat tulla henkilön kehoon. Tämä sopimus voi olla jotain niin yksinkertaista kuin, että henki sanoo: "Lyön vetoa, ettet pysty tuntemaan minua, jos tulen kehoosi", ja henkilö vastaa: "Varmasti voin tuntea." Tämä antaa hengelle luvan tulla sisään. Usein yksinäisiä ihmisiä ensin "kosiskellaan" ja sitten heidän ilmaistessaan rakkautta tai kiitollisuutta, demoni tulee sisään ja ottaa hallinnan.
 
Sielut tulevat maan päälle elääkseen negatiivis-positiivisessa kaksinaisuudessa. Henkitasolla ei ole mitään laitonta tai epäreilua missään kokemuksessa, mihin sielu ryhtyy. Se mihin viittaat ihmisoikeuksina ja vapauksina, ovat egon tuomitsemiseen perustuvia, kolmannen ulottuvuuden yhteiskunnallisia uskomusjärjestelmiä. Mikään ihmisiä valvova elin ei edes tunnusta mahdollista ihmisen ja hengen välistä vuorovaikutusta. Kolmannen ulottuvuuden ihmiset eivät usko ei-fyysisiin olentoihin.
 
Henget positiivisina sieluina, perusolotilassaan, eivät tuomitse mitään toimintaa. Sielut pelkästään tarkkailevat tapahtumaa ja arvioivat, onko tuo toiminta jotain sellaista, minkä he haluavat kokea, vai ei. 
 
Vuorovaikutusta mitä ihmisellä on kolmannen ulottuvuuden jokapäiväisessä maailmassa, hallitsee tuon toiminnan yhteiskuntanormit. Tämä ei liity mitenkään henkisyyteen, mutta kaikin tavoin sielun elämäoppituntien kokemiseen - mikä sen syy ylipäätään olla maan päällä. Sielu on ehkä päättänyt inkarnoitua alueelle, missä ihmisoikeuksista ei piitata, oppiakseen, miltä se tuntuu. 
 
Kysymys:
Mestarit, vuosia olen tehnyt kovasti työtä itseni ja pelkojeni kanssa. Se on johtanut suuriin muutoksiin - elämä (tai minä) näyttää vaativan, että päästän irti kaikesta, minkä tunnen ja mitä rakastan. Yritän ottaa vastuun teoistani, ajatuksistani ja onnellisuudestani. En näe itseäni kovin riippuvaisena ihmisenä, mutta vuosia olen tyynnyttänyt pientä eksynyttä lasta itsessäni marihuanalla päivittäin ja tuomitsen itseni siitä. Näytän pitävän kiinni siitä, ikään kuin se toisi minulle tarvitsemaani turvaa, vaikka tiedän, etten itse asiassa tarvitse tuota kamaa. Olen hämmentynyt. Tunnen olevani oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mutta olen hyvin väsynyt ja yksinäinen. -Tanja, Australia
 
Vastaus:
Ketä yrität huijata? Kaikki mitä teet päivittäin, on tapa, ja silloin kun kyse on savukkeista, alkoholista tai huumeista - jostain mikä muuntaa kehon kemiaa tai vaikuttaa psyykkiseen mielialaan - olet riippuvainen. Mitä olet työstänyt? Oikeuttanut itsellesi, että olet hyvä ihminen, ja hyväksynyt vastuun piiloutumisesta elämältäsi "pöllyssä"? Asiat näyttävät erittäin suotuisilta ja ei-uhkaavilta, kun on huumaantunut. Tästä eteenpäin et tarvitse tuota kamaa, koska pelkäät olla ilman sitä ja kohdata todellisuuden. 
 
Voit aina tyynnyttää itseäsi, hiljentää sisäisen lapsesi tai myllerryksesi ja käsitellä pelkojasi valitsemalla vain positiivisia ajatuksia ja kokemuksia. Silloin kun turrutat itsesi, olet kyvytön aistimaan, mitä tunnet tai mitä toimintasi tulokset ovat elämäsi ja kehosi kannalta. Sinun on oltava tietoinen toiminnasta ympärilläsi reagoidaksesi tavalla, millä opit oppituntejasi. "Turvallisuus" mitä väität marihuanan tuovan, antaa sinulle vääränlaisen turvallisuustunteen. Se ei ole todellinen, koska et osallistu todelliseen maailmaan.
 
Sinulle ei aseteta mitään vaatimuksia. Sinulla on valinnanvapaus päättää, miten haluat viettää elämääsi. Voit jatkaa nykypolullasi tai päättää herätä ja käsitellä epämukavuuden, mikä vastaa kysymyksiisi siitä, minne mennä ja mitä voit ja mitä sinun tarvitsee oppia.
 
On aika tutustua itseesi sellaisena, kuin oikeasti olet, turruttamatta aisteja ja irrallisena jokapäiväisestä toiminnasta. Sanot, että matkasi haluaa sinun luopuvan kaikesta, minkä tiedät ja mitä rakastat - tavallaan se on totta. Kasvaaksesi tiedostamaan uusia asioita, sinun on päästettävä irti vanhasta. Et voisi mennä peruskouluun, lukioon ja sitten yliopistoon, ellet päästäisi irti jokaisesta vanhasta paikasta, mikä on tullut mukavaksi sinulle. Et kadota muistoja noista vanhoista ajoista, mutta sinusta kasvaa hienostuneempi ihminen jokaisen kypsemmän teon myötä, jonka sallit itsellesi. Mutta valinta on täysin sinun.
 
Kysymys:
Mestarit, olin syvän unen ja heräämisen välillä, kun tunsin koko sänkyni tärisevän. Tämä tapahtui kaksi kertaa ja se oli hyvin pelottavaa. Mitä se oli ja miksi sitä tapahtuu? Minulla oli myös elävä uni ex-poikaystäväni edesmenneestä tyttöystävästä. Tässä unessa hän kertoi minulle, etten koskaan ota hänen paikkaansa. Oliko tämä vain unta? Tunnen olevan hyvin henkinen ihminen, mutten näytä pystyvän löytämään kumppania elämääni, Mikä minua estää? En tiedä, kuka henkioppaani on. Miten voin tutustua siihen, jotta voin saada sen neuvoja? -Natasha, USA
 
Vastaus:
Rentoudu ensin ja vedä syvään henkeä. Koet ei-fyysisen sielusi vuorovaikutusta fyysisen kehosi kanssa. Sielun ei tarvitse levätä, mutta kehon tarvitsee. Silloin kun keho nukkuu, sielu menee muualle tutkimaan, oppimaan, katsomaan vanhoja ystäviä jne. Se pysyy aina kiinnittyneenä fyysiseen kehoon, mutta tietoisuus menee matkustavan osan mukana. Silloin kun heräät lepojaksosta, tietoisuus palaa joskus fyysiseen kehoon, ennen kuin koko sielu on takaisin. Liikkeen tunne on keho eikä sänky tai joskus keho liikuttaa sänkyä integroituessaan. Se on täysin normaalia eikä mitään pelättävää tai huolestuttavaa.
 
Unia tulee monista eri lähteistä. Yleensä ne ovat jatkoa ajatuksille tai toimille, joissa olet ollut mukana ennen nukkumaanmenoa. Niihin voidaan lisätä faktoja elokuvista, kirjoista, tv-ohjelmista tai päivittäisestä elämästä. Ne ovat usein jonkin sellaisen tunnustamista itsellesi, minkä olet kieltänyt.
 
Henkisyys ja suhteet eivät ole yhteydessä toisiinsa. Kaikkiin elämiin ei ole rakennettu suhdetta oleelliseksi tekijäksi. Ensinnäkin, voit rakastaa toista vain siinä määrin, kuin rakastat itseäsi. Negatiivisuutta itseäsi kohtaan lähetetään ulospäin ennen kenenkään tapaamista eivätkä uudet ihmiset halua tulla myrkylliseltä näyttävälle alueelle.
 
Sinulla on erityisodotuksia elämästä ja haluat niiden täyttyvän. Odotukset ovat huono asia, koska ne rajoittavat mahdollisuuksiasi. Jos haluat vain blondin kosijan, se rajaa pois 98% mahdollisista kandidaateista. Ole joustavampi elämässäsi. Mene sinua ympäröivien asioiden virran mukaan sen sijaan, että yrität kontrolloida kaikkea.
 
Oppaasi ovat maisemissa, mutta ne sanovat, että sinä "ohjelmoit" hyvin kiireisenä, mitä haluat, ja puhut melkein tauotta, eivätkä ne saa suunvuoroa. Rentoudu, elämää on tarkoitus kokea, maistella, oppia siitä - ja kyllä, nauttia siitä, silloin kun mahdollista. 
 
Kysymys 1:
Mestarit, mikä on teorianne siitä, että syntymämerkit ovat arpia haavoista, joihin kuolit menneissä elämissä, ja miten opit niistä? -Michelle, USA
 
Kysymys 2:
Mestarit, kehoni sopeutuu enemmän henkisiin kykyihin maatasolla, koska henkiset esteet murtuvat, mikä saa henkienergian nousemaan ja tulemaan voimakkaammaksi. Mikä on tämän syynä? Miksi se yhdistyy minuun - tietäen, että sitä tapahtuu? -Rager, USA
 
Kysymys 3:
Mestarit, mitä ovat näkemyksenne meedioista tai selvänäkijöistä? "Puhuvatko" he neljännessä ulottuvuudessa kuolleiden sielujen kanssa, jotka normaalisti eläisivät viidennessä tai kuudennessa ulottuvuudessa? "Selvänäkijä Sally" Iso-Britanniassa näyttää ehdottoman aidolta, joten mielipiteenne olisi valaiseva! -Jeannie, Iso-Britannia
 
Vastaus:
1) Joissain tapauksissa syntymämerkki on muistutus mennen elämän kokemuksesta, missä oppituntia ei täysin opittu. Toisissa tapauksissa se voi olla haavasta. Syntymämerkki voi olla myös jonkin tapahtuman symboli. On mahdollista käydä tuossa tapahtumassa hypnoottisessa menneiden elämien regressiossa, spontaanissa uudelleenkäynnissä, syvässä meditaatio- tai unitilassa tai viestinä ei-fyysiseltä olennolta, jolla on tietoa.
 
2) Planeetta-asetelma mikä saattaa loppuun reilun 26000 vuoden syklin, päättyy 21.-22.12.2012. Kun planeetat lähestyvät suoraa linjaa galaksin poikki, auringon ollessa keskellä, erittäin vähän staattista sähköä muodosuu energian sinkoillessa kiinteistä kohteista, mikä sallii fyysisen tulla tietoisemmaksi ei-fyysisyydestä. Kun tämä tapahtuu, se on ilmeistä vain niille, jotka hyväksyvät sen mahdollisuuden ja ovat avoimia tuloksille. Avoimuus tuntea energiaa saa sinut tuntemaan värähtelyjä, joita on ympärilläsi.
 
3) Monet ihmiset kutsuvat itseään selvänäköiseksi tai uskovat olevansa sitä. On niitä, jotka yhdistyvät yhteen sieluun, joka muodostaa kaikki ei-fyysiset yhteydet. Näitä kutsutaan yleensä meedioiksi/välittäjiksi. Sisällytämme myös kanavoijat tähän ryhmään. He vastaanottavat värähtelyjä ulkomaailmasta ja kääntävät viestit puheeksi. Suuri osa näistä "lukijoista" on yhteydessä sieluihin, jotka ovat äskettäin jättäneet fyysisen kehonsa ja joilla on erittäin raskas energia, koska ne eivät tavallisesti katkaise kaikkia yhteyksiä maapallon energiaan. Nämä sielut ovat ehkä neljännessä ulottuvuudessa (ei-fyysinen muttei täysin palannut ehdottomaan rakkauteen) tai viidennessä ulottuvuudessa (täysin Kotona ehdottomassa rakkaudessa). (Meille on vain 3., 4. ja 5. ulottuvuus: fyysinen, fyysisen ja ei-fyysisen sekoitus ja ei-fyysinen.)
 
Todelliset selvänäkijät, meediot ja kanavoijat ovat pelkästään henkien tulkkeja. He ovat vain niin hyviä ja tarkkoja kuin heidän informaatiolähteensä ja oma kykynsä pidättäytyä puuttumasta informaatioon, mitä vastaanotetaan. Heidän on kyettävä saamaan oma egonsa ja omat kiinnostuksensa pois tieltä. Hengen tai valon mestari ei koskaan sano ihmiselle, mitä tehdä, koska tämä puuttuu valinnanvapauteen. Katso, resonoiko toimitettu viesti kanssasi. Jos tunnet siinä totuuden, niin anna se tulla osaksi uskomusjärjestelmääsi.
 
Kysymys:
Mestarit, sain tyttövauvan 14 kuukautta sitten ja raskauden aikana sairastuin. Minulla diagnosoitiin ahdistus/paniikkihäiriö, minkä kaikki oireet minulla oli, mutta tiesin ja tiedän, että se on pahempaa tai jotain muuta, joten aloin pitää parempaa huolta itsestäni ja tuntea oloni paremmaksi - siinä määrin, että ahdistusoireeni loppuivat (otettuani masennuslääkkeitä ja saatuani pahan reaktion, minun oli jätettävä ne, mutta nyt minulla ei ole mitään ahdistusoireita). Minulla ei ole lainkaan energiaa, kun heräilen yöllä - ei yhtään - ja voisin maata sängyssä koko päivän, mutten voi. Minulla on kaksi pientä lasta hoidettavana enkä saa mitään apua lääkäreiltä. He eivät löydä mitään. Auttakaa minua tietämään, onko se jotain pahempaa tai mitä tahansa, jotta voin toivottavasti korjata sen ja huolehtia paremmin lapsistani. -Michelle, Kanada
 
[USA:n laki ei anna meidän diagnosoida tai hoitaa sairaustiloja. Ymmärtäkää, että kommenttimme ovat ainoastaan valistustarkoitukseen.]
 
Vastaus: 
Silloin kun toisen ihmisen keho on yhteydessä sinuun, sillä on monia vaikutuksia kehoosi. Erityisesti raskauden aikana kehoon tulee stressitekijöitä, jotka saavat sisäeritysjärjestelmän - ne elimet jotka tuottavat hormoneja kehoon - toimimaan hullunlailla. Näin on tapahtunut sinun tapauksessasi.
 
Masennuslääkkeet joita sinulle määrättiin, toivat hormonisi taas harmoniaan ja oireet hävisivät. Tietoisuus kehosta ja siitä huolehtiminen, että saat kunnon ravintoa, lepoa ja liikuntaa, auttaa myös kehon tasapainottamisessa. Vieroitusta tapahtuu, silloin kun poistetaan keinotekoinen apu ja pakotetaan keho takaisin tuotantoon ja tasapainoon. 
 
Energiattomuuden tunteesi tulee negatiivisista ajatuksista, joita olet sallinut tulla maailmaasi, koska olet varma, että jotain pahempaa on tekeillä kuin raskauden aiheuttama hormoniepätasapaino. Mitään muuta ei ole. 
 
Rakasta itseäsi sinä fantastisena ihmisenä, joka olet. Näe ne upeat lapset, jotka sinulla on. Lakkaa etsimästä rajoituksia ja näe maailmasi upeana, rakastavana ja hauskana paikkana. Joka kerta kun negatiivisuutta tulee elämääsi, näe kauneus ympärilläsi ja karkota se positiivisella rakkausenergialla. Älä anna negatiivisten tunteiden jäädä.
 
Kysymys:
Mestarit, minusta tuntuu todella kummalliselta, kun ajattelen tulevaisuutta. Saimme juuri vauvan ja minun pitäisi palata hyvin pian työhöni rahoitus/vakuutusyritykseen. Minusta tuntuu surulliselta sen vuoksi. Minusta tuntuu, ettei "rahamaailma" ole minua varten, mutta perheemme taloudellisessa tilanteessa on hyvä, että minulla on tuo työpaikka. Minulle on kerrottu, että minulla on voimakas parantava energia, ja haluaisin todella löytää paremmin tuon osan itsestäni. Olen myös tavallaan taiteellinen ja rakastaisin käyttää myös sitä puoltani. Saanko pian tilaisuuden ilmaista itseäni sydämeni tavalla vai täytyykö minun pitkään ajatella ensin taloudellista puolta? -Piia, Suomi
 
Vastaus:
Ensimmäistä kertaa todella ymmärrät ehdottoman rakkauden - äidin rakkauden lasta kohtaan. Tämä jättää varjoonsa kaikki muut tunteet maailmassa. Se voittaa negatiivisuuden ja egopohjaisen tuomitsemisen. Ei mikään ihme, ettet halua palata kolmannen ulottuvuuden maailmaan, missä kaikessa on kyse siitä, kuka on parempi tai omistaa enemmän kuin kukaan toinen.
 
Valitsit olla siinä asemassa, missä olet nyt, jotta saisit niitä ajatuksia ja kamppailuja, joita sinulla on. Koska päätit saada lapsen, sinulla on vastuu siitä, kunnes se pystyy huolehtimaan itse itsestään. Tässä maailmassa se merkitsee riittävän rahamäärän ansaitsemista ruuan, asunnon ja koulutuksen hankkimiseen. Tämä olisi helpompaa, jos palaisit yritykseesi siihen saakka, kunnes voit korvata sen jollain muulla tulolähteellä.
 
Olet parantaja, mutta sinulla ei ole koulutusta ja itseluottamusta. Tätä voit työstää vapaa-ajallasi. Etsi opettaja, jotka voi auttaa sinua tuntemaan olosi rennoksi parannusammatissa. Tämä antaisi sinulle mahdollisuuden työskennellä omassa liiketoiminnassa.
 
Taide on upea tapa auttaa ihmisiä parantumaan laittamalla energiaasi töihisi, niin että toiset voivat vastaanottaa ja tuntea sen. Tätäkin voisit alkaa tehdä pienimuotoisesti samalla, kun palaat työpaikkaasi. Tarvitaan pikkuaskeleita näihin uusiin suuntiin. Siihen ei tarvitse mennä kovin pitkään - vain siihen saakka, että tunnet olosi rennoksi. 
KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: