WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 16. marraskuuta 2012

Marraskuun kuukausivisioita SUPERLATAUTUNUT JA LAAJENTUNUT TIEDOSTAMINEN


 
Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
13.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Tässä kuussa näemme sen jatkuvaa kiihtymistä ja lisääntyvää intensiivisyyttä, mitä olemme nähneet ja kokeneet koko vuoden - äärimmäiset teot, tunteet, reaktiot ja paljastukset. Korkeamman taajuuden energia mitä tulvii planeetallemme ja soluihimme, laukaisee ja tuo sisältämme pintaan kaiken, mikä on harmoniassa tuon energian kanssa. Näemme tätä lisääntyneenä määränä ihmisiä, joilla on suurempi yhteisöllisyyden tunne, suurempi halu rauhaan ja ykseyteen, suurempi tarve tyydyttäviin suhteisiin ja merkitykselliseen työhön ja suurempi motiivi totuuteen, reiluuteen, oikeudenmukaisuuteen ja tasavertaisuuteen. Energia tuo sisältämme pintaan myös kaiken, mikä ei ole harmoniassa sen kanssa. Näemme tätä leimahduksina vanhoista tunteista, jotka luulimme jo käsitelleemme, ja kyvyttömyytenä sietää tilanteita, jotka hyväksyimme ennen. Näemme merkittäviä mullistuksia yhteiskunnallisissa, uskonnollisissa ja poliittisissa rakenteissa, kun niitä kasassa pitäneiden kulmakivien vaatimaa energiaa ei ole enää käytettävissä.
 
Näemme myös yksilöitä ja ryhmiä, jotka vastaustavat kovasti tätä muutosta. Jotkut näistä ihmisistä liikkuvat eteenpäin potkien ja huutaen, ovat hyvin vihaisia tapahtuvista muutoksista ja näkevät ne hyökkäyksenä kaikkea sitä vastaan, minkä he uskovat olevan oikein. Toiset ovat kyvyttömiä voimakkaiden pelkojen vuoksi siirtymään eteenpäin ja muuttumaan niin, kuin heitä sisäisesti opastetaan. Kuitenkin on mahdotonta pysyä vanhoissa energioissa tällä hetkellä kokematta suurta epämukavuutta. Niinpä nämä ihmiset kokevat vaihteleva-asteista "jumiin jähmettymistä", mikä ilmentyy masennuksena tai fyysisenä sairautena monilla. 
 
Seuraavassa vaiheessamme on kyse siirtymisestä eteenpäin tietoisena ja heränneenä ihmisenä, joka on todella vapaa ja voimaantunut kanssaluomaan luovasti maailmaamme. Kun siirrymme ihmisevoluution seuraavaan vaiheeseen, koemme massiivisen kvanttihypyn laajentuneeseen tiedostamiseen, kun hyvin paljon sellaista, mistä olemme olleet tietämättömiä, tulee nyt tietoiseen tajuntaamme. Enemmän korkeammasta itsestämme - osastamme jolla on korkeampi värähtely- ja tietoisuustila - laskeutuu parhaillaan fyysiseen kehoomme, niin että meistä tulee enemmän ja enemmän elävä ruumiillistuma siitä, kuka olemme tuolla korkeammalla tasolla. On keskitytty paljon ylösnousemukseen, kun fyysinen maailmamme siirtyy ylöspäin seuraavaan värähtelyyn, mutta tämä laskeutumisprosessi tapahtuu samanaikaisesti, kun korkeampi tietoisuutemme maadoittuu kehoomme ja fyysiseen todellisuuteemme. 
 
Sitä tosiasiaa, että tämä korkeampi tietoisuus on korkeampaa värähtelyä kuin se, mihin olemme tottuneet, ei voi liioitella, ja siksi on hyvin tärkeää puhdistaa vanhat juttumme. Siksi olemme kaikki saaneet samaa sisäistä viestiä jo vuosia: herää, puhdista juttusi, paranna ongelmasi ja muuta ajatuksiasi ja kuvioitasi. Niille jotka eivät ole tehneet tätä, se on kuin korkeajännitteisen laitteen kytkemistä matalajännitteiseen pistorasiaan - laitteeseen tulee oikosulku tai sulake palaa, mitä näemme tapahtuvan tunteellisesti ja fyysisesti ihmisissä monin tavoin. Vanhat toimintamallit, vanhat ajattelutavat ja vanhat käyttäytymistavat polttavat ja romahduttavat itseä monilla alueilla.
 
Tämä laajentunut tiedostaminen antaa meille ahaa-elämyksen toisensa jälkeen ja lisää palapelin palasia siihen, mikä tukee todellisuutemme luomista - henkilökohtaisella, perheen, yhteisön, maan ja maailman tasolla. Tähän laajentuneeseen tiedostamiseen sisältyy kaikkea mahdollista - merkittäviä oivalluksia sisäisistä uskomuksista, malleista, solutarinoista ja sielupotentiaalista ja lisätotuuksia politiikan ja tiedustelupalvelun peittelystä, lasten seksuaalisen hyväksikäytön peittelystä, yritysten rikkomuksista ja siitä, mitä valta-asemassa olevat oikeasti uskovat ja sanovat suljettujen ovien takana (ei enää suljettujen - kiitos kamerakännyköiden ja nopeiden YouTube-latausten).
 
Saamme tietää päivittäin hyvin paljon valtapeleistä, joita pelaavat ne, jotka laittavat omat agendansa toisten ihmisten tarpeiden ja oikeuksien edelle. On sanottu, että maapallo on vapaan tahdon planeetta. No, se kuulostaa ihanalta leikkikenttäajatukselta, mutta on aika kasvaa aikuiseksi, astua seuraavalle tietoisuustasollemme ja käsittää pari asiaa tästä vapaan tahdon tilanteesta. 
 
Itse asiassa meillä ei ole ollut todellista vapaata tahtoa ja monet ovat maan päällä käyttäneet täysin väärin sitä määrää, mikä meille on annettu. Vapaa tahto on vapautta tehdä rajoituksetta, mitä haluaa. Kuitenkin meillä on ollut paljon rajoituksia. Meitä on rajoitettu tietämästä ja ilmentämästä valtaosaa siitä, kuka oikeasti olemme, mistä oikeasti tulemme, miksi oikeasti olemme täällä ja mitä kykyjä meillä oikeasti on. Se mitä me kaikki tiedämme korkeammalla tasolla, on ollut piilotettuna tietoiselta tajunnaltamme koko elämän ajan! On ollut uskomattoman rajoittavaa, että on tarvinnut elää tietämättömänä siitä, että elämämme on sitä, mitä on, pääasiassa niiden ei-fyysisten aspektiemme vuoksi, joita meitä ei ole koskaan opetettu tarkastelemaan tai tunnistamaan. Jos meillä on kymmenen mahdollista ovea edessämme, mutta olemme tietoinen vain kolmesta ja meillä on "vapaus valita" vain joku niistä, niin onko se oikeasti vapaata tahtoa?
 
Useimmat ihmiset elävät viattomasti elämäänsä, tehden parhaansa perheensä kasvattamisessa ja hyvänä kansalaisena olemisessa, tietämättömänä siitä, että joukko hämäräperäisiä hahmoja pyörittää maailmaa niin, miten näkevät sopivaksi, saastuttaen maapalloa, korruptoiden poliittisia ja taloudellisia järjestelmiä, aiheuttaen sotaa sinne tänne henkilökohtaisen voiton vuoksi ja osallistuen runsaasti myrkkyihin, epäoikeudenmukaisuuksiin ja hyväksikäyttöön. Kaiken aikaa pitäen itsellään kätkettyjä tietoja ja resursseja, mitkä voisivat auttaa ihmisiä humanitaarisissa kriiseissä. 
 
Tämä ei ole Hollywood-elokuvaa. Tämä ei ole science fictionia. Tämä ei ole salaliittoteoriaa. Tämä on maailmaamme. Onneksi näiden hämäräperäisten hahmojen toimintatavan aika on ohi (ja henkisesti "poliittisesti korrekteille" ihmisille - kyllä, olemme oppineet paljon näistä rajoituksista, kyllä, valitsimme tämän kaiken ja kyllä, olemme yhtä suurta ja onnellista perhettä galaktisen päivän lopussa). Olemme kuitenkin siirtymässä nyt uuteen aikaan, uusien toimintatapojen kera. 
 
Laajentunut tiedostaminen on varsinainen käännekohta evoluutiossamme. Lisääntyneessä tietoisuudessa ei ole kyse olemisesta zen-mäisempi ja autuaampi, vaikka se on ihana lisäbonus. Siinä on kyse elämisestä hereillä ja tietoisena - tietäen, mitä todella tapahtuu sisällämme ja ympärillämme ja mitkä tekijät tukevat sitä todellisuutta, missä elämme. Siinä on kyse tuon laajentuneen tiedostamisen tietoisesta käyttämisestä todellisuutemme luomiseen. Tietoisuutemme kvanttihyppy tulee olemaan hyvin maadoittava kokemus niille - ja monille jo on - jotka päättävät käyttää tätä hyppyä luodakseen uusia elämäntyylejä, uusia kotien rakennustapoja, uusia mediatarkoituksia, uusia terveyden kanssa työskentelytapoja, uusia hallintatyylejä, uusia koulutusmalleja jne.
 
Vanhan ajan ja uuden ajan välillä on siirtymäaika ja olemme siinä nyt. Siirtymä on aika, jolloin kaikki mikä on ollut kätkössä, paljastuu. Sen on paljastuttava samalla tavalla, kuin kaiken maton alla olevan on tultava esiin mennessäsi kunnostamaan huonetta. Aivan kuten "kaikki maton alla", se mitä näet ja löydät, ei ole aina kaunista, mutta luojan kiitos katsoit, koska nyt voit lakaista sen pois ja saada puhtaan ja kiiltävän lattian! Uusi vaiheemme rakentuu uudelle totuuden, laajemman tietoisuuden ja suuremman tiedostamisen perustalle, kunnioittaen kaikkia eläviä olentoja, planeettamme ollessa etusijalla.
 
Paljastuksia ja vallankumouksia tapahtuu nyt monilla tavoilla. Ihmiset elävät parhaillaan Sandy-supermyrskyn jälkiseuraamuksia ja ajatuksemme ja rukouksemme ovat kaikkien niiden kanssa, joihin vaikutettiin Karibialla ja USA:ssa. Edessä olevat päivät, viikot ja kuukaudet paljastavat monia "reikiä" siinä tavassa, miten "auktoriteetit" käsittelevät humanitaarisia kriisejä. Tietysti nämä "reiät" ovat olleet olemassa aiemmissakin tilanteissa, mutta erona on nyt, että hyvin paljon useammat ihmiset tajuavat tietoisesti nämä reiät ja huutavat vastuullisia tilille tai muutosta ihmisten tarpeiden kunnioittamiseksi.
 
USA valitsi juuri uudelleen presidentti Obaman, mikä yllätti monet, kun ottaa huomioon taloustilanteen. Se ei ollut yllätys kenellekään, joka on tietoinen siitä, mihin suuntaan värähtelytuulet puhaltavat näinä aikoina. Vaikka monet ovat pettyneitä Obaman näennäiseen suoritukseen kuluneiden neljän vuoden aikana, vaihtoehto olisi ollut muutos vanhan maailman uskomuksiin, menettelytapoihin ja ajattelutapaan.
 
Tämä ei merkitse, että presidentti Obamalla on ollut valtaisaa kannatusta. Vaikka enemmistö piti häntä parempana vaihtoehtona, he ovat hyvin selkeitä siinä, että seuraavien neljän vuoden on oltava erilaisia. Inspiroivat puheet eivät enää riitä. Vaikka nyt useimmille on selvää, että saadakseen tuollaisen valta-aseman, on "pelattava peliä", ihmiset ovat hyvin äänekkäitä sanoessaan: "Olemme saaneet tarpeeksemme tuosta pelistä!"
 
"JV: Minusta kaikkien politiikkojen pitäisi käyttää NASCAR-kilpailuasua tässä kohtaa.
KR: Minkä vuoksi?
JV: Tiedäthän, miten NASCAR-ajopukuun on ommeltuna ajajan sponsorin mainos? Poliitikkojen pitäisi käyttää sellaista myös, jotta näkisimme, kuka heidät omistaa."
- Kenneth Rapoza, Forbes.Com, "Jesse "The Mind" on Politics, Porsches and Paddleboards" 
 
Näissä vaaleissa ei ollut niinkään kyse uuden presidentin valinnasta. Niissä oli kyse ihmisten yhdistymisestä julistamaan, mitä he halusivat ja mitä he eivät halunneet. Olemme astumassa sydämen aikakauteen ja vaalit päätyivät ehdokkaaseen, mikä resonoi eniten ihmisten kanssa sydäntasolla. Jos nykyinen presidentti, yhdessä hallituksensa kanssa, ei toimi sopusoinnussa sen luottamuksen kanssa, mikä ihmisillä on häneen, ja poliittinen koneisto välttämättä haluaa jatkaa "pelin pelaamista", näemme suoranaista yhteiskunta-anarkiaa ja kapinointia koko systeemin kaatamiseksi. Tämä ei ole tavanomaista asioiden hoitamisaikaa. Kaiken mikä ei ole sopusoinnussa sen korkeamman energiataajuuden kanssa, mihin olemme astumassa, on transformoiduttava tai romahdettava, ja näin juuri on.
 
"Sydän ei korjaa talouttamme tai luo työpaikkoja", monet teistä ehkä sanovat. Tämä on vaikea kuulla, mutta talouden tiettyjä puolia ei ole tarkoitus korjata - ne ovat rikki, koska ne on rakennettu mädälle perustalle. Tiettyjen työpaikkojen ja teollisuusalojen ei ole tarkoitus jatkua. Muutos ei ole henkinen käsite, se on todellinen ja fyysinen prosessi, mikä edesauttaa transformoitumista joka tasolla. Näemme lopulta kehittyvän uuden talousjärjestelmän. Näemme kehittyvän uusia työpaikkoja ja työalueita. Mutta tosiasia on, että olemme siirtymäajassa ja tämän ajan oli aina "tarkoitus" olla kuoppaista. Kukaan presidentti tai pääministeri tai henkilö ei pysty välttämään niitä myllertäviä vesiä, joissa olemme, vaikkakin on valtava ero lopputuloksessa riippuen siitä, miten he päättävät luovia laivaansa.
 
Sydänpohjainen perspektiivi antaa helpomman kulkuväylän nykyisessä energiailmastossa, vaikka mielipohjaisessa perspektiivissä näyttäisi olevan enemmän tolkkua nykyisessä talousilmastossamme. Vanhassa todellisuudessa ihmisillä oli se asenne, että niin kauan kuin talous on ok, kaikki on ok, vaikka se todellisuudessa hyödyttikin vain muutamaa monien kustannuksella. Vanhassa todellisuudessa sydämet olivat ahtaita ja sieluja ajoi pelko, mikä sai aikaan "mikä on parasta minulle" -mentaliteetin.
 
Uudessa todellisuudessa sydämemme avautuu ja sielumme kaipaa rakkautta ja yhteyttä. Pyrimme "mikä on parasta meille kaikille" -ratkaisuihin. Havaitsemme, että pinnalta terveeltä näyttänyt talous peitti paljon korruptiota alleen. Tämän korruption on loputtava. Politiikoilla ja yritystyönantajilla on oltava uusia tapoja toimia ja kohdella kanssaihmisiään. Tällä tavalla sydän luo uuden talouden ja uusia työpaikkoja.
 
Tässä kuussa meitä siunataan kolmella tärkeällä asetelmalla: 13.11. auringonpimennys, 19.11. Plejadi-asetelma ja 28.11. kuunpimennys. Tämä sarja muistuttaa minua prosessista, mikä tapahtuu ajettaessa auton pikapesuun. Pesuainetta ruiskitaan päälle, vettä tulee joka puolelta ja automaattipesurit alkavat "jyskyttää" autoa. Et voi lähteä kesken kaiken, jos alkaa vähän pelottaa. Ilmoittauduit koko käsittelyyn, joten sinun on vain istuttava siinä, kun auto saa kunnon pesun ja huuhtelun. Sitten tulee kuuma ilma ja kuivaajat, mitkä poistavat pisarat, ja sinusta tulee mukavan säteilevä. Odotat vihreää valoa ja sitten menet joulukuuhun puhtaampana, kirkkaampana ja säteilevämpänä versiona aiemmasta itsestäsi.

 
Marraskuun kuukausivisioita
SUPERLATAUTUNUT JA LAAJENTUNUT TIEDOSTAMINEN


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: