WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 10. marraskuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTEN


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 5.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Marraskuun energiat

Lokakuun edestakaiset energiat ovat onneksi loppuneet ja astumme suhteellisen rauhalliseen marraskuuhun, vaikka kaksi pimennystä ja useat planeettaperääntymiset - mm. Merkurius koko kuukauden - tukevat tätä hitaampaa liikettä. Meidän on päätettävä, tuntuuko pysähtyneeltä vai hyvin ansaitulta lepojaksolta, ennen kuin siirrymme joulukuuhun ja sitten vuoteen 2013.

Tämä vuosi ei ole ollut helppo, vaan sellainen, missä meidän on tarvinnut pysyä askeleen edellä itseämme, ja olemme oppineet valinnan, aikomuksen ja harmonian voimaa. Kun asetimme uusia aikomuksia, kaikki mikä ei ollut harmoniassa niiden kanssa, tuli uudelleentarkasteluun. Mitä valitsimme - uuden aikomuksemme ja uuden harmonian vai vanhat olemistapamme, mikä merkitsi myös uudesta aikomuksestamme luopumista? Harvemmat vaihtoehdot saattoivat tehdä valinnoista helpompia, mutta tässä tapauksessa meidän oli valittava asioita, jotka usein merkitsivät suurta elämänmuutosta. Ja joskus emme valinneet kumpaakaan, koska emme olleet valmis, se oli liian vaikeaa tai ei ollut oikea aika. Kun siirrymme vuoteen 2013, ajoituksesta tulee vielä tärkeämpää ja opimme toimimaan jumalaisen ajoituksen mukaan. Tämä kuukausi esittelee meille jumalaisen ajoituksen, oikean tarkoituksen, harmonian ja tinkimättömyyn oppimisen.

Kun siirrymme marraskuuhun, Merkuriuksen perääntyminen pyytää meitä tarkastelemaan uudelleen, päästämään irti, harkitsemaan uudelleen ja sitten harmonisoitumaan sen kanssa, mitä on jäljellä, kun olemme päästäneet irti kaikesta, mikä ei ole harmoniassa elämänaikomuksemme kanssa. Mitä se on? Aloita ilosta - ollen onnellinen, tuntien tyydytystä ja ollen turvassa. Tee tilaa universumin työskentelemiselle elämässäsi, luo tilaa aikomuksesi ja unelmiesi täyttymiselle ja ole valmis vastaanottamaan. Olemme mestareita pyytämään, mutta unohdamme, että jossain kohtaa meidän on lakattava pyytämästä ja oltava valmis vastaanottamaan (kaikki jumalaisella ajoituksella tietysti).

Tämä on Merkuriuksen viimeinen perääntyminen 2012 ja normaalien perääntymisvaroitusten lisäksi - kommunikointiyhteyksien ja matkasuunnitelmien tuplatarkistaminen ja tietokoneen varmistaminen - se on tilaisuus tehdä viimeisiä valintoja siitä, mitä on tapahtunut kuluneen vuoden aikana. Mikä on arvokasta sinulle? Mikä ryöstää iloasi, energiaasi, elämänvoimaasi ja sieluasi? Minkä siedät tai hyväksyt, koska pelkäät muutosta? Mikä tuo sinulle iloa? Mikä innostaa sinua, saa sinut nauramaan, täyttää sydämesi ja antaa rauhaa? Mitä syviä sielutason toiveita olet kätkenyt itseltäsi? Onko aika tuoda ne esiin?

Marraskuun energiat opastavat meitä laittamaan itsemme ensimmäiseksi ja pimennykset, mukaan luettuna harvinainen auringon täyspimennys 13.11., ovat samassa asteessa kuin marraskuussa 1993. Muistan sen - se oli myös täydellinen pimennys ja näin sen Houstonissa, Teksasissa. Oli todella kummallista olla pimeässä keskellä päivää. Miten paljon elämäsi on muuttunut vuoden 1993 jälkeen? Teetkö nyt vielä jotain, mitä teit silloin? Mitä haluat muuttaa ja onko sinulla tahtoa muuttaa se? Voimaa, tukea ja opastusta on aina käytettävissä auttamaan sinua noiden ensiaskelten ottamisessa, sinua vaaditaan vain avautumaan ja vastaanottamaan siunauksiasi. Toinen pimennys 28.11. on osittainen kuunpimennys, mille antaa voimaa Merkuriuksen kulkeminen eteenpäin. Kaikki systeemit ovat pakoillaan siirtymiseksi joulukuuhun, minkä luulen todellisuudessa olevan vuoden 2013 energioiden alkamista. Anna marraskuun tuoda esiin kaikki loppumiset ja anna niiden tapahtua, erityisesti jos ne ovat tulleet esiin useamman kerran tänä vuonna. On aika lopultakin antaa noiden ovien sulkeutua, jotta uusia ovia voi avautua.

Ajattelemme elämän olevan maratonia ja elämme sitä niin - kiertäen samoja kokemuksia, kamppaillen samojen rajoitusten kanssa ja yrittäen parhaamme sen kanssa, mitä luulemme meille annetun elämäoppitunneiksemme, joiden avulla oppia, parantua ja transformoitua. Mutta ajattele, että elämä onkin viestijuoksua ja joka käännöksessä ja risteyksessä meillä on tilaisuus antaa kapula jollekin muulle tai johonkin muuhun. Päätös antaa kapula, lakata taistelemasta, ottaa vastaan parantuminen, tunnustaa itsemme voimakkaaksi luojaksi sekä rajattomien, yltäkylläisten ja iloisten siunausten arvoiseksi ja liikuttaa elämäämme toiseen suuntaan, on merkittävin ja voimallisin parantumisvalinta, minkä voimme tehdä. Onko aika antaa kapula eteenpäin elämässäsi? Mitkä taistelut olet valmis lopettamaan (antautumisen todellinen merkitys), alkaen käyttää energiaasi eri tavoin? Kuukausi Merkuriuksen perääntymisen ja kahden pimennyksen kera, antaa varmasti tukea kaiken sen tekemiseen. Kaikki mikä ei virtaa, ei ole menemistä oikeaan suuntaasi.

Ja lopuksi, me joihin Sandy-hurrikaani ei suoraan vaikuttanut, katselemme surullisena ja myötätuntoisena kuvia niistä, jotka ovat menettäneet kaiken ja joiden on rakennettava uudelleen kotinsa ja elämänsä. Samaan aikaan sydäntämme lämmittää tarinat jakamisesta, antamisesta ja välittämisestä, kun alueet vetävät yhtä köyttä uudelleenrakentamisen ja toipumisen aloittamiseksi. Suremme heidän kanssaan rakkaita, joita he ovat menettäneet, ja rukoilemme heidän parantumistaan. Yhdistyneessä maailmassamme se mitä tapahtuu yhdelle, tapahtuu kaikille. Se on tilaisuus meille olla kiitollinen joka hetkestä, muistaa, mikä on tärkeää, ja avata sydämemme kanssamatkustajille, kun olemme kaikki yhdessä tällä matkalla.

Fantastista kuukautta.


ELÄMÄÄ VALAISTEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: