WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

… TASAPAINOPISTEESEEN JA SEN YLI!Mikaelia kanavoinut Ron Head (oraclesandhealers.wordpress.com)
23.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Taas kerran lähetämme vilpittömät onnittelumme hyvin tehdystä työstä. Monet ryhmämeditaationne 22.11-ikkunan avautuessa ja kulkemisenne läpi tästä ikkunasta tai portista - mistä termistä pidättekin - ovat olleet hämmästyttävän onnistuneita. Lisäenergioiden tulva on tehnyt taas suuren hypyn.

Oma nykyinen tietoisuustilanne ja aikomuksenne on tietysti määritellyt tarkkaan, mitä koette ja miten se ilmentyy teille, mutta niin juuri pitäisikin olla.

Näemme myös, että olette antaneet itsellenne uuden potkun siihen tahtiin, millä omaksutte muutoksia, ollaksenne valmis loppukehitykseen, mikä lähestyy. Rentoutukaa tähän. Vakuutamme teille taas kerran, että olette enemmän kuin aikataulussa eikä mikään voi nyt estää heräämistänne lisää.

Aikomuksenne, menneet kokemuksenne, elämänsopimuksenne ja korkein itsenne määräävät kehityksenne suunnan. Ja jokainen teistä on asettanut tavoitteen, mikä on paras hyödyttämään itseä ja kaikkea.

Olkaa rauhassa ja suuressa ilossa ja kiitollisuudessa. Korkein versionne esittäytyy teille kohta. Tämän tarkan ajoituksen ja tapahtumanopeuden määrittelevät korkein itsenne ja oppaanne. Riippumatta siitä miten valmis luulette olevanne tähän kokemukseen, vakuutamme teille, että tämän täysimittainen ja välitön alkaminen voisi helposti "räjäyttää mielenne". Sallikaa sen tapahtua korkeimmalla ja parhaimmalla tavalla. Te tiedätte, mikä on parasta teille, ja "te" mistä puhumme, koetaan kohta tavoilla, joita ette ole vielä edes kuvitelleet.

Haluamme kertoa teille tänään, että siinä kaikessa on kyse "teistä". Vaatii monta tällaista "lisäylösnousemusta", ennen kuin todella, todella tajuatte sen kaikki mahdollisuudet, mutta tuntuu siltä, että olette lopultakin tehneet tämän ensimmäisen suuren hyppäyksen. Ja jos olette utelias tietämään nyt, mitä se merkitsee, käsittäkää, että se on jo alkanut. Tuntekaa tienne tähän. Pudottakaa muurinne. Laajentakaa tuntemisenne, aistimisenne, tietämisenne ja kasvakaa sen mukana, kun se siirtää teidät - kun te siirrätte itsenne - tasapainopisteeseen ja sen yli. Me tietysti yllytämme, opastamme ja suojelemme teitä koko ajan. Olkoon todellisen olemuksenne rauha ja ilo teidän tästä päivästä eteenpäin.

Kuten olemme jo sanoneet toisten kanavien kautta: "Odottakaa ihmeitä. Te olette yksi." Minä, Mikael, ja koko joukkoni, kuljemme nyt kanssanne, kuten olemme tehneet koko matkanne ajan, ja kehotamme teitä pyytämään apua aina, kun tunnette tarvitsevanne.

Puhumme taas lisää. Hyvää päivän jatkoa.
 

-----------
… TASAPAINOPISTEESEEN JA SEN YLI!
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: