WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 16. marraskuuta 2012

TÄSTÄ VIIKOSTA LÄHTIEN 3D-OLENNOT EIVÄT OLE HALLINNASSA

TÄSTÄ VIIKOSTA LÄHTIEN 3D-OLENNOT EIVÄT OLE HALLINNASSA 
Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
13.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Rakkaat ystävät,
 
Teistä on tullut hyvin taitavia hyppelemään energiakuurojen välissä ja sopeuttamaan fyysisen, tunne- ja henkisen olemuksenne vastaavasti. Olette nyt valmis seuraavaan vaiheeseen - auringonpimennys.
 
Kerroimme eilisessä "Creation Energies" -ohjelmassa, että te luotte ne energiamuutokset, joihin jatkuvasti sopeudutte. Tänään haluamme muistuttaa teille, että vaikka luottekin energiamuutokset, olette tehneet sen alitajuisella tasolla - ainakin tähän saakka. Joku ilmoittaa päivämäärän, kuten eilinen 11.11., ja toiset yhtyvät kutsuun ja luovat informaatiota siitä, mitä tapahtuu ja miksi. Olette yhdistyneet yhdeksi tällä alueella.
 
Tämän viikon muutos on erilainen. Vaikka loittekin sen siinä mielessä, että kannustatte energioita virtaamaan olemuksenne läpi, niin tämä energiakuuro muuttaa tuntemaanne maailmaa.
 
Ennen tätä muutosta te ja maailmanne muutuitte vähitellen. Puhdistitte nurkan sieltä, saitte tietopalasia tai jaoitte ilokokemuksia. Olette nyt riittävän voimakas - kuten maapallokin - tähän merkittävään muutokseen pienen tauon kera tai täysin ilman sitä. 
 
Tämän viikon loppuun mennessä koette luultavasti muutoksen, minkä panette paljon enemmän merkille kuin minkään aiemman muutoksen. Vähän kuin niiskutus verrattuna flunssaan.
 
Miten tämä muutos vaikuttaa teihin? Tätä emme voi kertoa, sillä muututte kaikki omaa tahtianne. Mutta olette erilainen. Vaikka ette huomaisikaan eroa välittömästi, pian huomaatte ajattelevanne ja käyttäytyvänne eri tavalla.
 
Ette enää halua olla ihmisten lähellä, jotka tekevät olostanne epämukavan. Kenties pidätte sellaisia ihmisiä peilinä peloistanne.
 
Olette puhdistaneet pelkonne - sekä henkilökohtaiset että maailmanlaajuiset.
 
Olette työskennelleet ahkerasti valmistautuaksenne tähän muutokseen. Loitte vuoden 2012 siirtymäksenne kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen ja sen yli. Ensimmäiset 10 1/2 kuukautta olivat valmistautumista tähän viikkoon. Joulukuun loppuun mennessä olette ylösnousseet (kuten jotkut nimittävät sitä, vaikka pysyttekin maan päällä) ja uusi maa on tiukasti paikoillaan.
 
Ajatelkaa tätä viikkoa uuden kovalevynne asennuksena. Olette menneet niin pitkälle, kuin voitte, vanhan tietokoneenne tai vanhan ajan olemuksenne kanssa. Siirtyäksenne vanhasta ajasta uuteen aikaan fyysisessä muodossa, teidän tarvitsi olla varma, että kolmannessa ulottuvuudessa oli vain vähän mitään mukavaa teille. Niinpä siirryitte pelkojenne läpi ja kyllästyitte elämään maan päällä sellaisena, mitä se on ollut aionien ajan. 
 
Ette ole kyllästynyt tämän viikon lopussa. Sillä paljastatte kipinän, uuden innostuksen, joka vetää teitä kauemmas ja kauemmas tarpeesta olla vanhan ajan huolehtija, uhri tai ulkoa ohjatun voiman lietsoja.
 
Olette valotyöntekijöinä kokeneet tämän melkein pakahduttavan siirtymän aiemmin kuin ne, jotka pysyvät vankkumatta tarpeessaan olla kolmatta ulottuvuutta. Teille ei ole suurta kiinnostusta heidän vihaansa, surkutteluunsa tai pelkoonsa. Ikään kuin taikasauvaa olisi heilautettu olemuksenne päällä ja kaikki mistä olette uneksineet, toteutuu iloisessa paketissa.
 
Voitatteko lotossa, löydättekö uuden kumppanin tai muutatteko täydelliseen taloon? Kenties. Mutta houkuttelevampaa on se tieto, että te ette ole enää kolmatta ulottuvuutta. Sädehditte ja loistatte sisäisesti ja ulkoisesti. Ja pelotatte niitä ihmisiä, jotka eivät voi tai halua ymmärtää, että te ette ole kolmatta ulottuvuutta.
 
He yrittävät määritellä, miten olette erilainen, eivätkä he ymmärrä. Vähän kuin jotkut teistä näkisivät kauniin sateenkaaren ja toiset sademyrskyä seuraavan sotkun. Vaikka kolmannessa ulottuvuudessa vakaasti olevat eivät näekään sateenkaartanne, käyttäytymisenne tekee heidän olostaan epämukavan.
 
Mitä tämä muutos merkitsee niille, jotka ovat vasta astumassa uuteen aikaan? He ovat hyvin rentoja kanssanne, mutteivät välttämättä tiedä miksi. Tämän viikon jälkeen koko skaala on: te - sateenkaari, toiset siirtymässä kohti teitä ja vielä toiset näkemässä vain sademyrskyn sotkun.
 
Miten maapallo muuttuu yleisesti? On enemmän erimielisyyttä kuin ennen. Ei välttämättä poliittisessa mielessä, sillä monet poliitikot ovat sateenkaarijoukkoa ja toiset ovat ihastuksissaan niistä, jotka ovat. Sen sijaan eri ryhmät eivät enää tunne mukavaksi vuorovaikututusta toistensa kanssa. Ne jotka haluavat jatkaa tuskassa, eivät halua olla uuden ajan sateenkaarien lähellä, sillä näiden ilo ja innostus tekee kolmannen ulottuvuuden olentojen olon hyvin epämukavaksi.
 
Jotkut teistä sateenkaarijoukossa ovat huolissaan, että tiukasti kolmanteen ulottuvuuteen jäävät vahingoittavat teitä fyysisesti, tunteellisesti tai henkisesti. Pelkästään vanhan ajan ajattelua ja muistoja. Muutaman viime aionin olette tosiaan antaneet kolmannen ulottuvuuden olennoille vallan vähentää iloanne. Tilanne ei ole enää näin.
 
Tämän viikon siirtymä muuttaa valtakuvioita yli kaiken sen, mitä voitte kuvitella.
 
Valotyöntekijänä yrität ehkä olla ärtyisä, surullinen tai tuskainen, mutta tällaiset tunteet eivät enää kestä, kun ne eivät kiinnosta sinua. Sisälläsi on liian monia valokipinöitä säilyttääksesi "pilvisen" käyttäytymisen. Tanssit ilosta vain saadaksesi nuo tiukasti kolmannessa ulottuvuudessa pysyvät kurtistamaan kulmiaan ja yrittämään innostuksesi vähentämistä. He käskevät sinun olla hiljaa, seurata sääntöjä, olla huolellinen ja jatkaa tuskassa ja surussa - kokea kaikkea muuta kuin iloa.
 
Tällä viikolla vaaka kallistuu. Kolmannen ulottuvuuden olennot eivät kontrolloi teitä tai maapalloa.
 
Aiemmin säilytitte uuden ajan ja uuden maan uskomuksenne niiden iskuista huolimatta, jotka ovat kolmannessa ulottuvuudessa tai ulkoa ohjatussa voimassa. Tämän viikon jälkeen teidän ei tarvitse vähentää rakkauttanne elämää kohtaa, iloanne tai innostustanne, koska olette nyt ajatusten, tunteiden ja toiminnan johtajia.
 
Kenties jotkut teistä muistavat, miten tyrmistyneitä monet olivat, kun 60-luvun rokkitähdet alkoivat käyttää epätavallisia vaatteita ja antaa hiustensa kasvaa pidemmäksi, kuin oli hyväksyttyä. Hitaasti sellaisesta ulkonäöstä tuli normaalia rokkitähdille ja myös monille aikuisille.
 
Olette hitaasti (omasta mielestänne) siirtyneet tähän ilmiömäisen tärkeään viikkoon tässä uuden ajan muutoksessa. Olette tämän päivän rokkitähtiä ja suunnannäyttäjiä. Olette niitä, joita toiset matkivat ja ihailevat.
 
Tervetuloa uuteen aikaan sen koko komeudessa ja teidän koko sädehtimisessä. Kolmannen ulottuvuuden edustajat ovat vanhanaikaisia ja vanhentuneita.
 
Mitä kolmannen ulottuvuuden edustajista tulee? Ei mitään, heidän merkityksensä vain lakaistaan sivuun tästä viikosta lähtien. Niin olkoon. Aamen.

 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: