WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 13. marraskuuta 2012

Olen katkaissut siteet ja kaikki ovat poissa tolaltaan!


 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 7.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymyksiä ja vastauksia
Olen katkaissut siteet ja kaikki ovat poissa tolaltaan! 
Kysymys: 
Rakas Jennifer, käytin "Siteiden irrottamis- ja parantumismeditaatiota" siteiden katkaisemiseen ihmisten kanssa elämässäni ja vaikka sanoit, ettei tämän tekeminen loukkaa ketään, niin miksi kaikki ihmiset elämässäni ovat poissa tolaltaan? Voin tuntea heidän tuskansa ja hylkäämisentunteensa ja minusta tuntuu pahalta, koska ajattelen aiheuttaneeni sen. Teinkö tämän väärin ja loukkasinko heitä?
 
Jenniferin vastaus:
Et loukannut ketään, mutta muutit kyllä paljon energiaa ja energiayhteyksiä. Irrottautumisprosessi vain vapauttaa sen, miten yhdistyt toisiin ja miten he yhdistyvät sinuun. Tämä saa aikaan järkytystä ihmisissä, jotka ovat tottuneet siihen, että energiasi on heidän käytössään tietyllä tavalla, ja he toimivat sen mukaisesti. Nyt heidän on luotettava omaan voimaansa ja he voivat tuntea vähän eksyneensä. Heillä on kyllä vaihtoehto: sopeutua uuteen yhteyteen kanssasi tai löytää joku muu, johon yhdistyä vanhalla tavalla.
 
Jos tätä on jatkunut pitkään, he menevät tolaltaan ja tuntevat tulleensa hylätyksi, mutta osittain se johtuu siitä, että olet tukenut heitä energeettisesti ja he tuntevat tyhjiön. Heidän hylkäämistunteensa on myös tapa vetää sinut takaisin tukemaan itseään energeettisesti. Haluatko tehdä sen? Koska on toinenkin tapa auttaa heitä voittamaan tämä tilapäinen menetyksen ja hylkäämisen tunne ja yhdistymään omaan voimaansa, sinun voimasi sijasta. Ja voit tehdä niin myötätuntoisesti, ei säälien.
 
Se voima- ja energiatyhjiö mikä nyt on heidän elämässään (koska olet irrottanut heidät voimavarastostasi), voidaan täyttää sinulla ja energiallasi, jos yhdistät siteet takaisin. Tai voit opettaa heitä tunnistamaan oman voimansa ja luomaan yhteyksiä sisältä, jottei heidän tarvitse käyttää toisten voimaa ja energiaa. Teet tämän näkemällä heidät voimakkaana ja olemalla tuntematta syyllisyyttä siitä, minkä ajattelet olevan heidän tyytymättömyytensä syy.
 
Ajattele, että olet tukenut heitä energeettisesti pitkän aikaa. Miten paljon kauemmin haluat tehdä sitä ja mitä vaihtoehtoja sinulla ja heillä on? Sitä voimaa minkä annat heille tai minkä sallit heidän saada tai ottaa, et voi käyttää omassa elämässäsi, oman aikomuksesi, unelmasi ja tarkoituksesi toteuttamiseen. Ja se energiatila mitä he pitävät sinulle ollen riippuvaisia sinusta, luo elämääsi tarkoituksen, mikä ei tue ketään teistä.
 
Tunnista heidän hylkäämisensä auttamalla heitä löytämään sisältään uusi voimalähde ja uusi tapa olla voimakas, muodostamatta uudestaan niitä siteitä, jotka sallivat heidän kuluttaa voimaasi. Jos olet pahoillasi heidän puolestaan, ilmaiset sääliä, ja se on heikentävää energiaa. Silloin kun tunnistat heidän voimansa, ilmaiset myötätuntoa, ja se voimaannuttaa heitä ja sinua. Ja sitten myös voit löytää tapoja olla voimakas, joihin ei sisälly toisten energialähteenä oleminen, koska olet tuntenut itsesi voimakkaaksi tuossa roolissa ja on aika saada uusi tarkoitus tuolle voimalle elämässäsi. Siis sinunkin täytyy löytää uusia tapoja käyttää energiaasi ja yhdistyä toisiin.
Olen katkaissut siteet ja kaikki ovat poissa tolaltaan!

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: