WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

KVANTTIHYPPYNNE HETKI LÄHESTYY NYT HYVIN, HYVIN NOPEASTI

Mikaelia kanavoinut Ron Head (oraclesandhealers.wordpress.com)
4.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Taas kerran löydämme teidät avautuvan portaalin energioista ja tämä on merkittävä 11:11-portaali. Kuulemme vaikerointia kaikkialta. Mutta panemme myös merkille, että tunnistatte nyt suhteellisen helpoksi käsitellä näitä. Tämä on kertomamme mukaista, eikö vain?

Muutoksia joita huomaatte itsessänne - jos kiinnitätte rehellisesti huomiota - tulee tuulenpyörteen lailla. Teillä on luultavasti vaikeuksia pysyä mukana. Älkää huolestuko. Ei tarvitse pitää kirjaa.

Joillakin teistä tapahtuu niin paljon, että teistä tuntuu melkein siltä, että te ette saa lainkaan nukuttua. Tämä johtuu siitä, että teistä tulee kykenevämpi tiedostamaan, mitä laajentuva tietoisuutenne tekee nukkuessanne. Korkeammalle itsellenne ja Luojallenne ilmaistu aikomus voi tuoda sen huomionne piiriin, jos halutaan.

On sanottu uudestaan ja uudestaan "Niin ylhäällä kuin alhaalla". Haluamme lähteä luotanne tänään pienen ennusteen kera. Tiedemiehenne ovat kuvanneet ns. kvanttihyppyä. Virittyneet elektronit nostavat taajuuttaan tiettyyn pisteeseen ja sitten "hyppäävät" uudelle kiertoradalle - teidän ymmärryksenne mukaisesti. No, te olette nostaneet taajuutta melko pitkään. Kvanttihyppynne hetki lähestyy hyvin, hyvin nopeasti nyt. Mikään ei voi valmistella teitä siihen uuteen maailmaan, mihin heräätte. Kaikki mitä olette kuulleet meiltä, on totta, eikä se kuitenkaan kuvaa, mitä koette. Sanotaan, että meidän ilomme on tuolloin yhtä suurta kuin omanne.

Matkaanne tämän olemassaolotason läpi on arvostettu kovasti, mutta teitä kaivataan kipeästi. Rakastamme teitä, sisaret ja veljet. Kiiruhtakaa nyt kotiin.

Kulkekaa Rakkaudessa ja Valossa, kunnes taas puhumme. Hyvää päivän jatkoa.


KVANTTIHYPPYNNE HETKI LÄHESTYY NYT HYVIN, HYVIN NOPEASTI
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: