WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 10. marraskuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 220Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
8.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Päivät lyhenevät ja lyhenevät teidän osassanne maailmaa ja sen myötä yöt pitenevät. Tämä lisääntynyt pimeys näyttää olevan monille raskasta kestää tänä talvena, kun se tuo mukanaan myös paljon työtä. Selitetäänpä.

Kuten olemme sanoneet useita kertoja aiemmin, olette kaikki enemmän ja enemmän mukana nyt toteutettavassa työssä ja paljon tästä työstä tapahtuu ns. kulissien takana. Toisin sanoen, viittamme kaikkeen siihen raadantaan, mitä parhaillaan tapahtuu muissa ulottuvuuksissa kuin siinä, minkä näette ympärillänne aina "hereillä" ollessanne. Tällä tarkoitamme, että se mitä tapahtuu ns. valvetuntienne aikana, on vain murto-osa siitä, mitä teette yön peittämänä, kun kehonne on hiljaa levossa sängyssä, mutta henkenne tekee kiireisenä töitä muualla. Nimittäin vastoin monien ihmisten havaintoa, te ette ole rajattu fyysiseen kehoonne - kaukana siitä - ja heti kun pystytte jättämään sen taakse yöllisillä vierailuillanne toisille tietoisuustasoille, tehostatte myös toimintaa monin tavoin. Selitetäänpä, mitä tarkoitamme tällä.

Kuten ehkä tiedätte, tästä maailmanne tasapainottamistaistelusta on tullut intensiivistä, ja vaikka valo on sinällään voittanut taistelun, on edelleen paljon työtä tehtävänä sen tasapainottomuuden korjaamiseksi, mikä on jättänyt monia jälkiä kolmannen tiheyden tietoisuuskerrokseenne, mutta myös näkymättömämpiin ulottuvuuksiin. Ja yöllä, silloin kun muu maailma luulee, että kaikki jotka ovat unessa sängyssään, näkevät korkeintaan vain suloista unta, olette itse asiassa kiireisempiä kuin koskaan. Siis kyllä, kuvat ja aistimukset jotka viipyilevät kehossanne aamulla palattuanne fyysiseen kehoon, tulevat aina vain itsepintaisemmiksi, ja oikeutetusti niin, koska raja näiden kahden tilan välillä ohenee nopeasti. Näin ollen tulee lisääntyvä määrä informaatiota pintaan yöllisten vierailujenne jälkeen verhon taakse.

Kuvat ovat vielä vähän epämääräisiä eivätkä anna yksityiskohtaista kuvausta siitä, mihin olette osallistuneet ollessanne "unessa", ja syy siihen on todella yksinkertainen. Muistakaa, että kuilu siinä välissä on valtava, mitä olette pitäneet todellisuutena ja mitä se oikeasti on, sitten kun alatte päästä taas eri kerroksiin, jotka on pidetty piilossa teiltä hyvin pitkään, eikä yksikään sielu tällä planeetalla kykene tänä päivänä tekemään siltaa tuon kuilun ylle hetkessä. Toisin sanoen, teemme parhaamme teidän hivuttamisessa uuteen todellisuuteenne ja varmistamme, että te ette saa minkäänlaista "oikosulkua" siirtymässä näiden kahden välillä.

Mutta silti tämä on jatkuvasti haastavaa monin tavoin ja monista se toisinaan tuntuu siltä, että he menettävät kirjaimellisesti järkensä ja kenties myös terveytensä. Varmistakaa siis, että lähestytte toisianne tämän aikana, jotta te ette lankea siihen ansaan, että luulette tulevanne hulluksi. Sillä tämä ei ole arkajaloille ja vaikka te kaikki olette sydämenne ytimessä kaivanneet sitä hetkeä, jolloin vihdoinkin näette ja koette kaiken, mistä olette uneksineet "toisella puolella", tietäkää, että se on enemmän kuin pakahduttavaa. Ja tarkoitamme sitä todella sanan joka merkityksessä, sillä vaikka teillä kaikilla onkin joitain ajatuksia siitä, mitä verhon takana on piilossa, niin se on tällä hetkellä enemmän, kuin pysytte sulattamaan yhdeltä istumalta.

Mutta älkää hermoilko, saatte sen kaikki ja enemmän, mutta teille tarjoillaan se annoksina, jotka ovat vähän maittavampia, vaikka kuitenkin tiedämme, että monet teistä voivat jo vahvistaa sen, että jotkut näistä herkkupaloista ovat vähän vaikeita niellä. Nimittäin olette alkaneet astua tähän valtavaan informaatiomereen ja uiminen siinä on paljon haastavampaa, kuin pelkkä varpaiden kastaminen pysyen turvallisesti rannalla. Tämä melkein hukkumisen tunne voi olla liikaa monille teistä, joten taaskin anomme teitä etsimään jotain kanssauimareitanne, koska antaa paljon lohtua, jos pystytte menemään näille (teidän kannaltanne) kartoittamattomille vesille joidenkin samanmielisten sielujen seurassa.

Tiedämme, että tämä kuulostaa vähän holhoavalta joistakin, mutta tämä on muistutus, että se minkä koette täysin hyvin lyhyen ajan kuluttua, on vaativaa olemuksenne jokaiselle hiukkaselle. Tiedämme, että kykenette omaksumaan sen kaiken, mutta ette pysty siihen aivan vielä. Muistakaa, että se tietoisuustaso mistä puhumme, on kielletty teiltä monta elämää, ja näin teillä ei ole aavistustakaan siitä, miten monimutkaista ja kaikenkattavaa tämä kaikki on. "Elämää muuttava" ei alkuunkaan kuvaa tätä prosessia, kun se kirjaimellisesti kääntää nurinpäin ja ylösalaisin kaiken teissä, mutta myös kaikessa, mistä olette koskaan tienneet.

Pysykää siis tyynenä pysymällä lähellä tosianne ja tietäkää, että vaikka tämä tuntuukin pelottavalta, te ette huku riippumatta siitä, miten syvältä tämä valtava energiameri tuntuu teistä nyt, kun teidän on annettu kokeilla sitä täydemmin. Synnyittehän kirmaamaan näissä vesissä aivan kuten me, mutta vie vielä vähän aikaa, ennen kun saatte takaisin uintitaitonne. Sillä välin teemme parhaamme tehdäksemme harjoittelujaksostanne mahdollisimman siedettävän, mutta älkää yllätytkö, jos huomaatte sen olevan haastavampaa, kuin kuvittelitte. Haluammehan teidän olevan täysin pätevä uimari heti kun mahdollista, joten emme kaihda rajojenne haastamista edessä olevina päivinä ja viikkoina.
 

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 220
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: