WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 9. marraskuuta 2012

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 219


Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com)
6.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tänään on todella tärkeä päivä, kun se sisältää miljoonien ihmisten toivon ja rukoukset. Emme puhu tässä yhden miehen valinnasta maalliseen virkaan, vaan siitä valinnasta, minkä monet muut tekevät sydämessään tänään. Nimittäin tässä ei ole kyse vain yhden yksilön valinnasta presidentiksi yhteen niistä maista, joihin tämä planeetta on jaettu. Puhumme siitä tosiasiasta, että tästä eteenpäin ne energiat mitkä on muutettu täysin uuteen oktaaviin, alkavat tehdä äänensä kuulluksi monin tavoin.

Nimittäin kaiken tämän vipinän ja vilskeen alla minkä ovat saaneet aikaan vaalit ja monet muut "pinnalliset" tapahtumat samaan aikaan, tämän planeetan energiakerroksen uudistuminen on ollut melkein näkymätöntä. Siis paitsi teidän kaltaisillenne, jotka ovat jo onnistuneet yhdistymään tähän uuteen voimalähteeseen. Ja ne jotka ovat päässeet tämän eliksiirin makuun, tietävät, että suuria muutoksia on tekeillä. Sanomme "eliksiiri", mutta olemme hyvin tietoisia siitä, että tämän sekoituksen maistaminen on saattanut aiheuttaa jo enemmän kuin lieviä reaktioita fyysisessä kehossanne ja myös mentaalikehossanne, koska tämä huumaava keitos on ennen kaikkea hyvin elämää muuttavaa monin tavoin. Selitetäänpä.

Vuosisatoja ihmiskunta on kirjaimellisesti vellonut samanlaisessa energiasopassa, joka on suunniteltu varmistamaan hyvin erityislaatuinen evoluutio. Olette tulleet pitkän matkan näiden vuosisatojen aikana, mutta vain tiettyyn pisteeseen, kun teitä on estetty siirtymästä yhtään pidemmälle mihinkään suuntaan, mikä lopulta tekisi teistä kaikista voimakkaampia. Ja tässä evoluutionne on monin tavoin ollut rampaa. Mutta nyt kun tätä energiasoppaa on hämmennetty kaikkien näiden tulevien informaatioryöppyjen vuoksi, joita säteillään planeetallenne kaukaisista lähteistä, alatte ikään kuin hengittää taas rakasta ilmaa oltuanne teljettynä pieneen kaappiin hyvin pitkän aikaa.

Ja näin kehollanne on ensin vaikea sopeutua, koska sen täytyy säätää kaikkia vipuja, jotka ovat säädelleet ns. sisäänottoanne monin tavoin. Se on melkein kuin sukeltaja, joka selvittyään pitkän sukelluksen ajan minimaalisella happimäärällä voi lopulta poistaa maskinsa ja vetää syvään puhdasta happea. Ja jos hän ei ole varovainen, se aiheuttaa vahinkoa hänen koko elimistölleen. Siis kyllä, tämä "puhdas" happi on tuotu teidän kaikkien ulottuville, mutta varotoimena emme anna teidän saada sitä täysillä välittömästi. Siksi tunnette kehonne sopeutuvan vielä melko kauan, kun se ottaa lisämääriä vähitellen. Näin ollen on vähän pitkittynyttä epämukavuutta tällä kertaa.

Mutta nyt huomaatte, miten ilma tuntuu puhtaammalta ja helpommalta hengittää, kun totutte tähän uuteen ja kohonneeseen energiatasoon. Ja tämän "raikkaan ilman" kera näette, miten asiat alkavat muuttua ympärillänne. Sillä aivan kuten jokainen elävä olento reagoi positiivisesti lisääntyneeseen happimäärään ilmakehässään, niin tekin alatte reagoida näihin lisääntyneisiin energiamääriin. Siis paitsi ne, jotka eivät näe tätä uutta energiaa elämää antavana aineena, aivan päinvastoin. He kyyristyvät yrittäen välttää sitä ja näin tehdessään he alkavat myös käyttäytyä aina vain eriskummallisemmin.

Siis taas kerran, tämän uuden tietoisuustason myötä tulee uusi reaktiopuuska, kun vanhat ja kaatuvat järjestelmät ymmärtävät vaistomaisesti, että kaikki tämä uusi ja raikas on taas naula niiden arkkuun. Älkää siis yllättykö, jos näette lähellä jotain niiden näytöksiä, sillä tietäkää, että se on lyhytaikaista. Sillä ne eivät pysty - meren syvimpien onkaloiden olentojen tapaan - menestymään "raikkaassa ilmassa", mitä ruiskutetaan ilmakehäänne. Ne voivat selviytyä vain vanhoissa ja tiheissä energiakerroksissa, joten ne etsivät niitä automaattisesti. Mutta nämä vanhojen ja pysähtyneiden energioiden kerrokset tulevat pienemmiksi ja pienemmiksi, paljon samaan tapaan kuin pysähtyneet vesilammikot kuivavat auringon voimasta.

Riemuitkaa siis, älkääkä antako näiden epätoivoisten olentojen tekojen synkentää päiväänne mitenkään. Olettehan niitä, jotka voivat juhlia sitä tosiasiaa, että ilmakehä ympärillänne on tullut vielä elinkelpoisemmaksi, ja näin se voitelee unelmienne onnistumista niin, kuin on tarkoitettu. 

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 219


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: