WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 19. marraskuuta 2012

VIESTI MAASIELULTA


VIESTI MAASIELULTA
Kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
21.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Tervehdys, olen maasielu. Jotkut teistä kutsuvat minua Gaiaksi. Elätte maani päällä, fyysisellä muodollani, pallollani. Tämän universumin Luojajumalan rinnalla loin tämän fyysisen muodon miljoonia vuosia sitten. Olen suuri sielu, samanlainen kuin ne suuret sielut, joista teidän sielunne on yksilöitynyt.
 
Te, ihmisasukkaat, esitätte monia kysymyksiä fyysisen muotoni lähestyvistä muutoksista. Vastaan noihin kysymyksiin. Puhutaanpa ensin fyysisen muotoni magneettinapojen vaihtumisesta. Pohjoisesta tulee etelä, etelästä tulee pohjoinen. Tämä tapahtuu melko odottamatta kosmisesti, vaikka tiedemiehenne ovat tallentaneet magneettinapojeni "kiemurtelua" muutamia vuosia ja teillä on todisteita, että magneettinapamuutos on tapahtunut monta kertaa aiemmin. En ennusta tämän napamuutoksen vaikutusta mekanismeihinne ja sähkölaitteisiinne. Se vaikuttaa varmasti psyykeenne. Aivan kuten monissa aloittamissamme asioissa, emme välttämättä näe ennalta kaikkia seuraamuksia.
 
Siirrytäänpä nyt fyysisen muotoni pyörimisakseliin. Nykyinen vinous antaa fyysiselle muodolleni vuodenajat, kun kierrän tähteäni. Tämä pyörimisakseli vääristyi vinoksi monta vuotta sitten. Se korjataan nyt, jotta fyysinen muotoni pyörii pystysuorassa tähteeni nähden. Tämä muutos on tekeillä ja se saadaan valmiiksi neljässä kierrossa tähteni ympäri. Odotan innolla tätä korjausta, kun se saa aikaan kohtuullisen ilmaston fyysisen muotoni useimmille pinta-alueille. Teille jotka jäätte, on hyötyä tuollaisesta terveellisestä ilmastosta. 
 
Puhutaanpa nyt siitä, mitä merkitsee ylösnousu viidenteen ulottuvuuteen. Silloin kun loin tämän pallon, värähtelin viidennessä ulottuvuudessa. Fyysiseen muotooni tunkeutuneen pimeän energiatoiminnan ja myöhemmin ihmisasukkaideni vuoksi putosin pois viidennestä ulottuvuudesta. Tämä oli hyvin tuskallinen tapahtuma minulle, kun näin fyysisen muotoni rappeutuvan ihmisten keskuudessa vallitsevan pimeyden vaikutuksesta. Olin kyvytön estämään oman ajautumiseni matalampiin taajuuksiin. Monen kierron ajan vaelsin näissä matalammissa taajuuksissa ja yritin nostaa omaa värähtelyäni - puhun tässä maasieluna. 
 
Jäätyäni pimeän energian huolellisesti asetettuun ansaan, huusin apua. Luoja kysyi, halusinko jatkaa tämän pallon sieluna ja palauttaa sen turmeltumattomaan muotoonsa. Vastasin myöntävästi. Silloin pyysin apua. Monet ihmisveljet ja -sisaret toisista tähtijärjestelmistä vastasivat ja antoivat paljon kaivattua valoenergiaa. Kiipeäminen ylöspäin matalammista värähtelyistä on jatkunut siitä lähtien. Tästä kommunikoinnista lähtien olen palautunut täysin aiempaan 5D-loistooni, mutta fyysinen muotoni laahaa perässä.
 
Nyt tulee loppuohjelma fyysisen muotoni palauttamiseksi aiempaan turmeltumattomaan tilaansa. Paljon on tapahtunut ja tapahtuu jatkuvasti maaperälleni, vedelleni ja ilmalleni. Puhun henkilökohtaisesta kokemuksesta, että se on hyvin tuskallista. Kyllä, tuskallista, sillä kaikki fyysisessä muodossani on tietoista - kivet, vesi, kasvit ja eläimet.
 
Ne joilla ympäri universumia on teknologiaa korjata invaasio ja turmeleminen maassani, vedessäni ja ilmassani, ovat valmiita toimimaan. He eivät kuitenkaan voi tehdä sitä, ennen kun pimeyden jäänteet on poistettu fyysisestä kehostani. Sitten kun se on tehty, he astuvat pallolleni jäävien ihmisten rinnalle palauttamaan fyysisen muotoni turmeltumattomaan tilaansa.
 
Näen, että teillä on vielä lisää kysymyksiä fyysisestä muodostani ja siitä, miten se muuttuu tässä prosessissa. Viidenteen ulottuvuuteen ylösnousemisen sijasta puhun viidennen ulottuvuuden tuomisesta fyysiseen muotooni. Tämä merkitsee muutoksia siihen, mikä tällä hetkellä nähdään fyysisenä muotonani - kivet, vesi, kasvit ja eläimet. Se minkä tällä hetkellä näette fyysisenä muotonani, on hyvin tiivis, vaikka se onkin enimmäkseen tilaa. Uusi fyysinen muotoni on vähemmän tiivis ja te, uuden maan viidennen ulottuvuuden ihmiset, näette sen vähemmän tiiviinä, mutta ei ilman muotoa ja kiinteitä ominaisuuksia. Sen lisäksi, että se on vähemmän tiivis, se myös hehkuu, sillä se sisältää enemmän valoa. Muuten, myös teidän fyysinen kehonne on vähemmän tiivis ja säteilee sisäistä hehkua.
 
Olen tietoinen eri kartoista, jotka ennustavat fyysisen muotoni pinnan lopullista muotoa. Kun pohditte näitä, pitäkää mielessä se, mikä on totta kaikessa kommunikoinnissa korkeammista värähtelyistä - myös tässä: kommunikointi on hyvin riippuvainen informaatiota vastaanottavan henkilön taustasta ja luonteesta. Tämä pätee kaikkeen kommunikointiin korkeammista värähtelyistä matalampiin. Viimeaikaisista kokemuksistasi korkeammissa värähtelyissä tiedät, Mark, että korkeammissa värähtelyissä ei ole sanoja tai ajatuksia. Sinulla on ollut vaikeuksia kertoa toisille kokemuksistasi. "Se ylittää sanat", sanot. Näin ollen tullakseen kuviksi tai sanoiksi, jotka voidaan kommunikoida toisille, vastaanottajan on tulkittava vaikutelmat korkeammista ulottuvuuksista.
 
Näin ollen yritykset kommunikoida, miltä fyysisen muotoni pinta lopulta näyttää, ovat vähän sekavia. Lisäksi - kuten olen sanonut aiemmin - kukaan ei täsmälleen tiedä, miten tietty toiminta tapahtuu fyysisessä muodossa. Jos tämä pätee teidän toimintaanne, se pätee varmasti johonkin niin monimutkaiseen kuin fyysinen pallomuotoni.
 
Olen jo alkanut käynnistää muutoksia, jotka ovat linjassa fyysisen muotoni palauttamiseen turmeltumattomaan tilaan. Minussa on myös osa, joka nauttii olla selittämättä tarkkaan, miten kaikki käy. Tarvitsette vähän ihmetystä elämäänne. Olkaa siis varovaisia heijastuksissa fyysisen muotoni lopullisesta ulkonäöstä ja nauttikaa siitä, missä olette ja mitä teette.
 
Kykynne luojina esittävät osa fyysisen muotoni transformaatiossa. Olen hyvin kiitollinen kaikille, jotka ovat kääntyneet pois pelkopohjaista kolmannesta ulottuvuudesta ja toimivat nyt neljännessä ja viidennessä ulottuvuudessa. Valoenergianne mahdollistavat minulle tasaisemman siirtymisen transformaationi läpi. Samat tulokset tapahtuvat, mutta pienemmin traumoin kaikille.
 
Fyysisen muotoni palauttaminen turmeltumattomaan tilaansa vaatii fyysisiä muutoksia. Lemuria ja Atlantis ilmestyvät taas esiin merkittävinä maamassoina. Osia nykymantereistanne häviää merenpinnan alle. Jotkut maa-alueet kohoavat, jotkut vajoavat. Kaikki tämä tapahtuu sitä taustaa vasten, että pallo laajentuu, koska valoa lisätään ja tiivis fyysinen muoto transformoituu kevyemmäksi fyysiseksi muodoksi. Tämän lopputulos on paljon muuttunut pallo maamassojen ja merien osalta, unohtamatta kohtuullista ilmastoa.
 
Mitä fyysisellä muodollani asuviin ihmisiin tulee, niin kaikki jotka jäävät, ovat ns. neljännessä ulottuvuudessa massaylösnousemuksen myötä. Tämä on välivaihe 3D-tiheyden ja 5D-valon välillä. Lopulta kaikki ihmiset jotka jäävät fyysiselle 5D-muodolleni, toimivat välttämättä viidennessä ulottuvuudessa. He tuovat viidennen ulottuvuuden fyysiseen muotoonsa. Siirtyminen 4D-tiheydestä 5D-tiheyteen vaatii jokaisen ihmisen yksilövalintaa. Viidennen ulottuvuuden "valeleminen" fyysiseen muotooni kiihtyy monien valotyöntekijöiden ponnisteluista, kun he antautuvat auttamaan paluussani turmeltumattomaan tilaan ja sitten kehittymisessäni upeaksi, itsensä valaisevaksi palloksi. Tämän tekemällä he auttavat kaikkia tekemään helpommin tämän transformoitumisen. Näiden muutosten aikataulusta sen verran, että odottakaa näkevänne ensimmäisen niistä hyvin pian. Loput vievät useita kierroksia tähteni ympäri.
 
Lisähuomautuksena: äärimmäiset sääolosuhteet, metsäpalot, vulkaaninen aktiivisuus ja maanjäristykset voimistuvat, kun puhdistan fyysistä muotoani. Tämä ei ole tulosta mistään erityiskarmasta, ainoastaan tarvettani selvittää pelkojäämät mahdollisimman vähän tuhoavalla tavalla. Nämä loppuvat muutamassa kierroksessa tähteni ympäri, kun asetumme kaikki korkeampiin värähtelyihin.
 
Lopetan sanomalla, että ihailen suuresti kaikkia ihmisiä, jotka päättivät inkarnoitua maapallolleni (fyysiselle muodolleni). Tiedän, miten vaikeaa aikanne täällä voi olla, mutta muistakaa ne oppitunnit, joita tämä luokkahuoneplaneetta antaa. Fyysisen muotoni transformoitumisen jälkeen niiden, jotka haluavat sellaisia maakokemuksia, täytyy katsoa muualle.
 
Olen maasielu. On ollut suuri ilo kommunikoida kanssanne tänään. Odotan innolla sitä päivää, kun kaikki voivat kutsua fyysistä muotoani valosivilisaation kodiksi. Siunausta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: