WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 19. marraskuuta 2012

Haluan siirtyä eteenpäin, mutta mies pidättelee


ELÄMÄÄ VALAISTEN 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 14.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Kysymyksiä ja vastauksia
Haluan siirtyä eteenpäin, mutta mies pidättelee
 
Kysymys:
Rakas Jennifer, olen ollut suhteessa kymmenen vuotta. Rakastavana ja tukevana alkanut kumppanuus on muuttunut kahden viime vuoden aikana. Mieheni on usein ilkeä, kriittinen eikä hän anna tukea. Hän ei ole tehnyt töitä kahteen vuoteen ja minä olen huushollin elättäjä. Minulle tarjottiin äskettäin uutta työpaikkaa, mikä merkitsee muuttamista toiseen paikkaan eikä kumppanin halua lähteä mukaan. Hän sanoo myös, etten voi lähteä, ennen kuin hän saa elämänsä raiteilleen, ja hän haluaa minun odottavan puoli vuotta. Jos teen sen, minulta menee tämä tilaisuus, ja se on unelmatyöni. Miten voi siirtyä eteenpäin, kun hän pidättelee minua? 
 
Jenniferin vastaus:
Miten kauan uskoisit kumppanisi pidättelevän hengitystään, jos kyse olisi elämästä ja kuolemasta? Ei luultavasti kovinkaan pitkään. Mutta hän tekee näin omassa elämässään ja saa sinut tuntemaan vastuuta omista valinnoistaan. Sinä haluat kehittyä ja siirtyä eteenpäin, hän haluaa asioiden jäävän entiselleen, koska niin kauan kun elätät hänet ja sallit hänen ns. pidätellä hengitystään, hänen ei tarvitse muuttua. Hän antaa sinulle tilaisuuden vastustaa elämänmuutoksiasi ja sinä sallit pelkojesi tehdä päätökset.
 
Mitä siis pelkäät elämässäsi? Pelkäätkö olla yksin, tämän suhteen loppuvan etkä näe positiivista tulosta niistä kymmenestä vuodesta, jotka olet sitoutunut siihen? Pelkäätkö, että hän ei onnistu ja olet vastuussa siitä, mitä tahansa tapahtuu hänelle? Teidän välillänne on monia menneen elämän kysymyksiä ja se ohjaa sinun ja hänen käyttäytymistä. Tässä tilanteessa olet ehkä menneessä elämässä ollut vastuussa hänen epäonnistumistaan, joko suoraan tai epäsuorasti, ja nyt annat hänelle kaikki tilaisuudet onnistua tukemalla kaikin tavoin. Hän ei kuitenkaan ponnistele millään tavalla tai tee muutosaloitetta. Hän ei ole luultavasti tehnyt sitä muissakaan elämissä.
 
Sinulla voi olla myös menestymisen pelkoa, sen pelkoa, ettet saavuta omia tavoitteitasi ja odotuksiasi ja miehesi hyödyntää tuota pelkoa pitääkseen sinut suhteessa. Lähtemisesi voi tehdä hänen elämästään vaikeampaa, koska hänen on elätettävä itsensä, mutta hän oppii selviytymään ja hengittämään itse, kun sinä olet lakannut tekemästä sen. Sinun on muistutettava itsellesi, ettet ole vastuussa hänen valinnoistaan, vaan olet vastuussa omistasi. 
 
On umpikuja: hän haluaa tekevän sen, mikä on parasta hänelle ja sinä haluat hänen suostuvan siihen, mikä on parasta sinulle. Mutta tilaisuus muuttaa elämäsi merkitsee myös sen muuttamista, miten tuet unelmiasi ja laajennut korkeampaan potentiaaliisi. Ja vaikka ehkä pidät häntä voimattomana, hän on riittävän voimakas pyörittämään sinun elämääsi ja vaikuttamaan sinun valintoihisi. Hän ei ole heikko, hän on riittävän voimakas saamaan sinut epäilemään kykyjäsi. Ja hän tekee sen, kunnes lakkaat sallimasta sen.
 
Sinulle on annettu tilaisuus, jonka voit käyttää tai olla käyttämättä, mutta sinun on valittava joka tapauksessa. Mitä suurempi muutostarve, sitä tärkeämpiä ja pakottavampia valinnat ovat. Valintasi voi keskittyä hänen parhaaseensa tai omaan parhaaseesi. Ehdotan, että ilmaiset aikomuksen laajentua korkeimpaan ja suurimpaan potentiaaliisi, että valitset sen, mikä on oikein ja parasta sinulle. Silloin kun päästät irti vastustuksesta, sydämesi haluama polku on kristallinkirkas, et pelkää enää valita parasta ja oikeaa itsellesi eikä sinua huoleta se, että sallit jonkun pidätellä itseäsi.Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: