WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 5. marraskuuta 2012

OLETTE KYYRISTYNEET FYYSISEEN KEHOON, MIKÄ RAJOITTAA TEITÄ


Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
2.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olette valtavan voimakkaita ja luovia aistivia energiaolentoja, jotka ovat päättäneet rajoittaa vakavasti itseään lyhyeksi aikaa siihen kuvitteellisessa ympäristössä, missä parhaillaan koette elämää.

Teillä on kyky ilmentää olemuksenne minne tahansa ja olette siellä heti, kun teette tuon valinnan. Se missä olette nyt, on tulosta tekemästänne valinnastanne, mitä noudatatte edelleen. Teillä on aina vapaus muuttaa mieltänne ja pian päätätte herätä todellisuuteen ja jättää harhan ja kaikki psyykkinen ja tunnekuorma, mitä olette keränneet ollessanne siinä, haihtuu pois, unohtuen vaivihkaa.

Kun siirrytte tätä hyvin merkittävää ja hämmästyttää tapahtumaa kohti - merkittävää ja hämmästyttävää, koska sitä ei voi kerrassaan kuvitella nykyisessä, epämiellyttävien ja häiritsevien unien epätodellisessa maailmassa - päästätte irti siteistä, jotka pitävät teitä nykyisessä rajoittuneessa tietoisuudessa.

Nämä siteet ovat kaikkia asenteita ja uskomuksia, jotka ovat ristiriidassa ehdottoman rakkauden kanssa. Olette niin tottuneet tuomitsemaan toisten olevan väärässä ja yrittämään todistaa itsenne olevan oikeassa, että teidän on erittäin vaikea sivuuttaa noita egoistisia häiriötekijöitä, puhumattakaan niiden hylkäämisestä. Mutta ne ovat siteitä, jotka on katkaistava ja jotka katkaistaan teidän vapauttamiseksenne kärsimyksestä ja rajoittuneisuudesta.

Koska olette jumalaisia olentoja, yhtä isänne kanssa, olette harmoniassa hänen tahtonsa kanssa, ja hänen tahtonsa on, että heräätte täysin tietoiseen ja luonnolliseen tilaanne. Siksi näin tapahtuu. Tällä hetkellä teidän on äärimmäisen vaikeaa ajatella todellisuutta ja sitä, mitä se merkitsee, koska olette kyyristyneet fyysiseen kehoon, mikä rajoittaa teitä kammottavasti myriadein tavoin.

Todellinen sinä, se itse joka on yhtä Jumalan kanssa, pysyy täysin yhdistyneenä Lähteeseen, mutta egoistinen ja ruumiillistunut sinä on aivan liian pieni sisältääkseen tietoisuuden tuosta jumalaisesta tilasta ja siksi se kokee vain harhaa ja kaikkia ongelmia, mitä teille esitellään joka hetki. Niin epätodellisia kuin ovatkin, ne tuovat teille kuitenkin hyvin vakuuttavia ja todelliselta näyttäviä kuvia, ja teidän on vaikea irrottautua niistä ja keskittyä täysin kuolemattomaan henkiolemukseenne - todelliseen sinuun.

Silloin kun meditoitte tai rukoilette, sallitte opastuksen todellisesta itsestänne tunkeutua ihmistajuntaanne - enemmän tai vähemmän riippuen siitä, miten hyvin onnistutte hiljentämään ihmismielenne. Sitä tulee intuitiivisina ehdotuksina, jotka osoittautuvat päteviksi, ja tunteina mielen kohoamisesta, itseluottamuksesta, uskosta, optimismista ja rakkaudesta kaikkea kohtaan.

Se voi olla kuin lämmin lohdun ja turvallisuuden tunne, mihin ei vaikuta mitenkään tapahtumat ympärillänne. Fyysisessä ruumiissanne ette kykene säilyttämään tuota tunnetta, koska sen sisältämä valo on liian voimakasta kehonne käsiteltäväksi hetkeäkään. Säilytätte muiston siitä ja se vahvistaa uskoanne ja auttaa teitä jatkamaan sen vähentyneen valoilmentymän kantamista ja jakamista, minkä isänne laittoi teihin luomishetkellänne.

Tuo ilmentymä on kanssanne pysyvästi, kun vaellatte epätietoisena harhan läpi etsien ulospääsyä, ja sen intuitiivisen opastuksen tai niiden ideoiden joita se esittelee teille, on tarkoitus auttaa teitä löytämään tienne kotiin - itseenne. Löytämällä oman polkunne (jokainen polku sopii täsmälleen sille, joka sitä seuraa, eikä kenellekään muulle) autatte niitä tekemään saman, joiden kanssa olette jonkinlaisessa kontaktissa. Tämä on tehtävänne ja jokainen rakastava ajatuksenne, sananne tai tekonne vie teitä pidemmälle polulla ja siksi lähemmäs heräämistänne.

Te ette voi palata, koska teitte kauan sitten lopullisen päätöksen palata todellisuuteen. Siitä seuraava apu, mitä saatte isältänne oppaiden ja enkelien kautta, varmistaa, ettei teille voi sattua mitään vahinkoa, mikä ohjaa teidät pois polultanne. Olkaa siis vakuuttuneita, että teitä suojellaan kaikelta, mikä voisi aiheuttaa teille haittaa.

"Haitta" olisi heräämisen epäonnistuminen ja sitä ei voi tapahtua.

Rakastava veljenne, Jeesus

OLETTE KYYRISTYNEET FYYSISEEN KEHOON, MIKÄ RAJOITTAA TEITÄ
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: