WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Onko se energiaa vai Energiaa?Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 29.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Onko se energiaa vai Energiaa?
Joskus on vaikeaa tietää, milloin pysyä jonkin kanssa ja odottaa sitä lopullista tulemaa, minkä tiedämme mahdolliseksi, ja milloin päästää irti ja olla tyytyväinen sen tiedon kera, että teimme parhaamme. Voimme tietää, kumman valitsemme, katsomalla omia odotuksiamme. Jos haluamamme lopputulos merkitsee, että jonkun toisen on muututtava tai tehtävä jotain, niin etsimme ehkä päätöstä, vahvistusta, palkkiota panoksestamme hänen elämäänsä tai kiitollisuutta. Tähän liittyy "energia" ja vaikka näin voi tapahtua, sitä ei ehkä tapahdu. Onko meille ok päästää irti ja siirtyä eteenpäin, mikä vaatii "Energiaa"? Voimmeko antaa itse itsellemme päätöksen ja olla katumatta, paheksumatta tai tuntematta tyytymättömyyttä tuloksiin? Vastaus on erossa "energian" ja "Energian" välillä.

Pikku e-energia on energiavirtaa, mitä kontrolloimme ja ohjaamme, sen lähde on energiakehossamme ja se tuntuu hyvin tutulta - kuten pitäisikin, koska se on kierrätysenergiaa. Se mitä teemme tällä energialla, mitä tunnemme, ajattelemme, uskomme ja koemme, on osa hyvin vanhoja malleja, joita olemme toistaneet monta elämää. Jos tuntuu turhauttavalta ja ärsyttävältä ja jos teemme kovasti työtä asian kanssa emmekä saa haluamiamme tuloksia, se johtuu siitä, että olemme jumissa kiertoon eikä ole mitään tapaa ratkaista sitä, ennen kuin olemme valmis hylkäämään sen (energian) ja valitsemaan Energian.

Iso E-energia on universaalia tai Lähde-energiaa. Kutsumme sitä ehdottomaksi rakkaudeksi (mikä on energiaa, ei tunne) - virta mihin olemme yhteydessä koko ajan. Jos näin on, miten pääsemme energiasta Energiaan, ja jos olemme aina yhteydessä tähän voimakkaaseen virtaan, miksi emme pysty kokemaan enemmän iloa elämässämme? Emme voi yhdistyä sellaiseen universaaliin Energiaan, mikä on korkeampaa taajuutta kuin omamme. Vaikka se ilmentää korkeaa taajuutta, sitä on myös kaikissa taajuuksissa. Olemme tietoisia siitä aajuudesta, mikä vastaa omaamme. Periaatteessa emme voi olla tietoinen energiataajuudesta, mikä on korkeampi kuin parhaillaan ruumiillistamamme - muita mahdollisia taajuuksia ei ole ulottuvilla.

Tässä on toinen näkemys energiasta. Jos yritämme parantaa, muuttaa tai transformoida jonkun, olemme hänen energiataajuudessaan, emme omassamme, ja kierrätämme energiaa kutsumatta uusia taajuuksia. Niinpä yritämme muuttaa hänet peilaamalla hänen energiaansa, mikä merkitse, ettemme voi päästä siihen energiaan, mihin pystymme itse yhdistymään, koska hylkäämme oman taajuutemme parantaaksemme jonkun toisen. Siksi päätös lähteä pois jostain tilanteesta voi olla hyvin vaikea, koska olemme uhranneet paljon ollaksemme tuolla polulla. Mutta loppujen lopuksi tässä valinnassa on kyse energiasta ja se taajuus minkä haluamme ruumiillistaa, auttaa meitä harmonisoitumaan sen rakkauden, rauhan, ilon ja yltäkylläisyyden kanssa, mitä haluamme luoda elämäämme. Haluaisitko siis mieluummin energiaa vai Energiaa? Valinta on sinun ja voit muuttaa energiapolkuasi, energiataajuuttasi ja energiavärähtelyäsi koska tahansa. Valitse ilosta, pyri ehdottomaan rakkauteen, ole selkeä aikomuksessa oman elämäsi suhteen ja tarvitsemasi Energia on ulottuvillasi.

Saadaksesi lisäinformaatiota energiasta, sielusopimuksista, harmoniasta, puhdistumisesta, parantumisesta ja irtipäästämisestä ilmoittaudu "Ascend Your Chakras" -energiatransformaatiokurssille, mikä alkaa 1.11.
ELÄMÄÄ VALAISTEN
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: