WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

VERHON POISTAMINEN - KENRAALIHARJOITUS


Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
14.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Silloin kun oivalsin, että muuttaisin "Think With Your Heart" -sivuston NET:stä COM:ksi, sivuston suunta oli aluksi melko epäselvä. Minulla oli hyvin vähän hajua siitä, mitä kehkeytyisi - ohimennen sanottuna, selvitän sitä edelleen - mutta muistan ajatelleeni, että kirjoittaisin melkein mistä vaan, kunhan ei tarvitsisi puhua yhdestäkään-ylösnousemusoireesta-enää. (Ajattelin myös, että jos tilanne olisi niin, katselisin mieluummin vaikka maalin kuivumista.)

Kun kysyin alussa galaktiselta ryhmältäni, mikä tämän uuden sivuston tarkoitus oli, he selittivät, että vuosi 2012 oli (universaali 5-)vuosi, jolloin alkaisimme hallita kykymme "puhua henkistä totuuttamme" - ilmaista jumaluuttamme kaikessa, mitä olemme ja teemme.

Minulle tehtiin selväksi, että COM olisi yksi online-koontumispaikka niille, jotka opettelevat olemaan KOKO itsensä, niille jotka sopeutuvat uuteen kykyymme ihmisinä "elää viidennen ulottuvuuden elämää 3D-maailmassa".

Se kuulosti melko riittävältä, joten tein niin kuin aina: teeskentelin, että tiesin tarkkaan, mitä se merkitsi, ja rukoilin helvetisti, että informaatiota ilmestyisi, silloin kun tarvitsin sitä. Tässä sitä nyt ollaan, lähestymässä sitä käsittämättömän vuoden ja galaktisen ja kosmisen syklin loppua, mikä on kirjoitettu tähtiin ennenkuulumattomimmaksi muutokseksi ihmishistoriassa - minkä oli määrä vapauttaa koko ihmiskunta kaksinaisuuden raskaudesta. Ja vaikka monista meistä ehkä tuntuu täsmälleen samalta kuin tämän vuoden alkaessa (lue: enimmäkseen kamalalta), meistä tuntuu myös hyvin erilaiselta (lue: enimmäkseen todelta).

Lokakuun fokus on tässä ilmentyneessä totuudenmukaisuudessa. Teemme harjoitusliikkeitä tässä kuussa ja esitämme täyden kenraaliharjoituksen valmisteluna suureen näytökseen, vuoden 2012 jälkeiseen aikaan. Tässä kuussa opimme konkreettisesti, miten ollaan muutos tehokkaasti "totuutena toiminnassa", kun alamme (varovasti) tuoda suuremman itsemme enemmän maailman näyttämölle.

KAIKKIEN sopeutumattomien kutsuminen
Näkymättömät sanovat, että lokakuu on vähän ennakkonäytäntö vuodesta 2013 siinä mielessä, että käytämme tämän (universaalin 6-)kuukauden tuodaksemme sisäisen itsemme ulkoiseen maailmaamme - oppiaksemme, miten ollaan rennommin uudessa ihmisnahkassamme siinä määrin, että sallimme itsemme tulla nähdyksi ja kuulluksi paljon enemmän sellaisena, kuka todellisuudessa olemme.

"Silloin kun olette kehittäneet kyvyn "puhua totuuttanne" rakkaudella selvästi ja esteettä - tavalla mikä ei ole uhkaavaa ja on yksinkertaistettu ymmärrettäväksi - kaikki muut olla resonanssissa sanojenne kanssa." -Plejadien korkea neuvosto

Meidän täytyy tulla tehokkaaksi soveltamaan kaikkea, mitä keräsimme vuodesta 2012, jotta vuoteen 2013 mennessä olemme valmiita lähtemään liikkeelle - meillähän on kokonainen planeetta uudelleenrakennettavana.

Mutta älä huoli, meidän ei tarvitse hallita tätä yhdessä kuussa - meillä on aikaa tämän vuoden loppuosa ja luultavammin 2013 maaliskuun päiväntasaukseen saakka, ennen kuin meidän tarvitsee olla täysin jalkeilla uudessa ihmiskulkuneuvossamme, mikä muuten tulee varustettuna modifioidulla nollapistetasapainolla, niin että mukava itseilmaisu- ja turvallisuus(tunne)taso on standardi.

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]
Koruton totuus on, että meidän täytyy RAKASTAA itseämme tämän mahdollisesti epämukavan ajan läpi ja antaa anteeksi itsellemme ne monet nolostuttavat hetket, joita epäilemättä kohtaamme yrittäessämme löytää oman keskuksemme ja - no - vain olla taas (uusi) ihminen. Hyvä uutinen on, että sitten kun olemme tiukasti ankkuroituneet tähän 5D-lihapukuun, integroitumisemme maailmaan on enimmäkseen vaivatonta, koska meitä suojellaan omassa rakkausvoimakentässämme. Mutta siihen päästäksemme meidän täytyy vielä mennä läpi melko voimakkaista loppuunsaattamisportaaleista, mitkä varmistavat, että meidän on kohdattava ja selvitettävä kaikki pelkojäämät, jotka liittyvät esiin astumiseen ja/tai suoraan puhumiseen.

Ja siltä varalta, että ajattelet kiemurtelevasi näin myöhään vielä pois tästä pelistä, niin olen tässä vakuuttamassa, että se ei ole vaihtoehto. Olemme kaikki tässä yhdessä ja tarvitsemme ehdottomasti kaikki tosiamme tullaksemme esiin, löytääksemme rohkeutta olla aito ja kulkeaksemme nämä viime kilometrit yhtenä.

Jumalainen nuhteettomuus
Onneksi ja valitettavasti meillä ei ole nyt juuri muuta vaihtoehtoa kuin olla suurempi, silloinkaan jos ja erityisesti kun emme halua. Tämä merkitsee, että tienviitoittajana meidän on nieltävä se (järkyttyen) ja ahkerasti työstettävä läpi monista epävarmuuksista siihen liittyen, että meidät nähdään sellaisena, kuka oikeasti olemme - viittoineen päivineen. Ja jos työstät edelleen polariteetin läpi - karvoineen päivineen.

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]
Tämä on aggressiivinen lähestymistapa ja takaan sinulle, että isä/äiti jumala viis veisaa tunteistasi - tai oikeastaan mistään paitsi siitä, onko korkeampi ja alempi itsemme harmoniassa, olemmeko peloton ja olemmeko uskollinen ytimellemme, jotta RAKKAUS voi astua sisään. Siitä puheen ollen, millainen sinulla oli äskettäinen Saturnuksen siirtyminen Skorpioniin yhdessä 10:10-tähtiportin kanssa? (Auts …) Jos näit jotain katalaa tulevan ulos itsestäsi, et ollut ehdottomasti yksin siinä - voin vakuuttaa.

Tämän pelin nimi on ja on aina ollut: aitous ja nuhteettomuus.

Sillä ei ole merkitystä, millä joogatunnilla parhaillaan käyt, millä vegaani- tai raakaravintodieetillä olet, mitä kirjoja olet lukenut, meditoitko tai sanotko päivittäiset affirmaatiosi, minkä kanavoijan tai spiritualistin uutiskirjeen olet tilannut, ajatteletko positiivisesti, tutkitko haitilaisia henkiä, poltatko suitsukkeita, halaatko puita, taivutatko lusikoita, matkustatko astraalissa vai omistatko vain oikeita kristalleja - silläkään ei ole merkitystä, miten monia ihmisiä olet auttanut.

Loppupeleissä ylösnousemuksessamme 5D:hen on ainoastaan merkitystä sillä, olemmeko tehneet henkilökohtaisen työmme. TODELLISEN työn. Kovan työn. Sisäisen työn. Kaikki nuo muut asiat ovat vain pysäkkejä matkalla totuuteen - ja liian monissa tapauksissa häiritseviä tekijöitä.

Black Eyed Peas -yhtyettä siteeratakseni … "sieluja ei myydä kaupassa". Ja se voi olla petollista, erityisesti joissain "valoyhteisöissä", missä ihmiset omaksuvat kaikki "henkisen" elämän ulkoiset merkit, koska se tuntuu väliaikaisesti hyvältä - mutta kohtaamatta ja puhdistamatta sisäistä mönjäänsä. Tämä ovat vain eskapismin ja välttelemisen yhdet kasvot - ja usein suuren oikeamielisyyden kera - mutta tämäkin paljastuu nyt uuden auringon valossa, missä kaikki nähdään sellaisena, kuka hän todellisuudessa on - tai ei ole.

Asian ydin on: maailma on meidän kaikkien sisällä - jos emme ole ehjä, sekään ei ole.
[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]
VERHON POISTAMINEN - KENRAALIHARJOITUSViestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: