WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 29. lokakuuta 2012

POISTAKAA YDINPELKONNE - VAATIKAA SUPERVOIMANNEKanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
23.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Rakkaat ystävät,

Muutama seuraava päivä voi olla vaivalloista. Ei siksi, että palaatte vanhan ajan olemiseenne, vaan koska siirrytte uuteen maailmaanne.

Huomaatte joidenkin ongelmien, joita luulitte ratkaistuiksi, tulevan taas kerran etualalle. Teillä on nyt vahvuutta, energiaa ja tarve ratkaista ydinpelkonne. Toimme esiin joitain harjoituksia tämän viikon 15 minuutin kanavoidussa "Creation Energies" -ohjelmassa, BlogTalkRadio.com/brenda-hoffman.

Nyt haluamme tutkia syvemmin tämän ydinpelon poistamisen tunnepuolta. Olette kätkeneet tämän pelon niin syvälle, että teidän on vaikeaa tunnustaa edes itsellenne, että teillä on sellaista pelkoa. Kuitenkin nyt melkein päivittäin ne paljastavat tuota pelkoa, jotka suostuivat rakastavasti tekemään sen ennen astumistaan maan päälle tällä kertaa.

Ihmiset joita pelkäätte tai inhoatte eniten, suostuivat auttamaan teitä tuon ydinongelman tutkimisessa. Tätä teidän on kenties vaikea ymmärtää, silloin kun tärisette pelosta tai vihasta heidän viimeisimmästä "uroteostaan" - teidän ja toisten epäreilusta kohtelemisesta. Todellisuudessa he ravistelevat teitä tietämiseen.

Ennen astumistanne maan päälle tiesitte olemuksenne joka atomissa, että olitte tähtijumalatar tai -jumala, että teillä oli taitoja, joista ihmiset eivät olleet uneksineetkaan.

Mutta miten voisitte sopeutua maan tiheyteen tuon tiedon kanssa? Miten voisitte tuntea pelkoa, tuskaa ja vihaa, jos tietäisitte, että kyse oli pian loppuvasta pelistä? Miten voisitte olla niin kaksinaamainen, jos halusitte kokea maapallon ihmisenä ja auttaa sitä muutoksen tekemisessä sisältä ulospäin? Niinpä suostuitte hyväksymään ainakin yhden ydinpelon - ns. Akilleen kantapäänne - jotta todellinen "sinä" voisi jäädä piiloon maan päällä, myös itseltänne.

Elämänne (ja kaikkien maaelämienne) ajan tuo yksi - joillakin kaksi - ydinongelma toistui. Vaikka olettekin muutaman viime kuukauden aikana vähentäneet ydinpelkoa kovasti kuorimalla monia kerroksia, se nostaa taas rumaa päätään.

Kenties teistä tuntuu vähän sellaiselta, joka on toipunut syövästä, ja se ilmestyy takaisin. Olette uupunut. Teistä tuntuu, että olette tehneet kaiken, mitä teiltä pyydettiin, ja enemmänkin. Ja niin olette. Mutta nyt teillä on tilaisuus, mitä emme tienneet teillä olevan tässä elämässä. Teillä on voimaa ja tukea puhdistaaksenne ydinpelkonne - pelon joka sallii teidän olla ihminen ja kieltää tähtijumalatar tai -jumalan kykyjenne olemassaolon.

Kenties ihmettelette, miksi te ette tähtijumalattarena tai -jumalana käyttäneet voimianne tuon pelon kiertämiseen.

Tavoitteenne maapallolle tulemisessa oli olla ihminen. Tehtävänne oli todistaa itsellenne ja toisille, että voisitte muuttaa maapallon käyttämättä supervoimianne. Ja niin olette tehneet. Nyt teidän on aika keskittyä itseenne.

Teidän ei enää tarvitse kätkeä voimianne tai olla ihminen täynnä vanhan ajan pelkoja ja ahdistusta. Olette saaneet loppuun tuon matkan ihmismuodossa - ihmisrajoitusten kera. Teidän on aika nousta korkeuksiin. Ei ihmisenä, jolla on poikkeuksellisia voimia, vaan tähtijumalattarena tai -jumalana.

Te ette voi nousta korkeuksiin, jos säilytätte sen ydinpelon, mikä salli teidän olla ihminen.

Miten tunnistatte ydinpelkonne? Tarkastelkaa elämäänne ja muistelkaa niitä toimia tai ihmisiä, jotka ovat järkyttäneet teitä eniten. Sitten seulokaa nuo hetket ja löytäkää niitä yhdistävä pelko. Kenties se on vapaus, hyväksikäyttö, puute, turvallisuus, arvottomuus, vastuu tai jokin täysin toinen asia. Vain te tiedätte, mikä ydinpelkonne on.

Te jotka ette ole vielä tutkineet käyttäytymismallejanne, ottakaa muutama hetki ja kirjoittakaa se, mikä suututti teitä eniten viimeisten kolmen viikon aikana. Se on ydinongelmanne.

Taatusti ydinongelma ei ole helposti selvä teille. Mutta lupaamme, että jos teillä on rohkeutta katsoa sitä, annamme teille vihjeitä auttamaan ydinongelmanne ratkaisemisessa.

Miksi emme jouduta prosessia kertomalla teille, mikä ydinongelmanne on? Olemme oppaitanne, emme pelastajianne. Te olette itsenne pelastaja - tämä on uutta aikaa. Vaaditte pelastajia vanhassa ajassa, kun heikensitte voimanne ja hyväksyitte, että toiset voisivat tai toisten pitäisi kontrolloida teitä. Ja teitte sen tutkiaksenne täysillä ihmiskokemuksia.

Uusi aika on saapunut. Teidän on aika vaatia todellinen roolinne tähtijumalattarena tai -jumalana. Se ei ole mahdollista, jos jatkuvasti uskotte tai hyväksytte, että olette voimakas - paitsi silloin kun joku käyttää hyväkseen ydinpelkoanne. Koska tämä on hyvin tärkeä - ja odottamaton, voisimme lisätä - kehityskulku siirtymässänne, osutte Akilleen kantapääjänne tai ydinpelkoonne uudestaan ja uudestaan, kunnes te - ja vain te - rikotte tuon kierteen.

Teette sen lopettamalla sopimuksen sen ihmisen tai niiden ihmisten kanssa, jotka rakastavasti auttavat teitä löytämään ydinongelmanne.

Monet teistä kysyvät, miksi kuulette tästä vasta nyt. Miksi tästä aiheesta ei puhuttu kuukausia sitten?

Teillä ei ollut voimaa tutkia ydinongelmaanne ennen tätä. Olette puhdistaneet niin monia asioita, että ydinongelmanne on valmis kirurgisen puhtaaseen poistamiseen. Ja universumit lähettävät energioita auttamaan teitä sen tekemisessä.

Kyse ei ole siitä, että te ette enää koskaan ole vihainen tälle ihmiselle tai tuolle toiminnalle. Pelkästään sitä, että havaitsette vähemmän tarvetta siihen tai kenties täsmällisemmin sanottuna, että enää välitä tehdä sitä.

Teillä on avautumassa niin monia iloisia alueita, että entinen ydinpelkonne ei näytä kovin tärkeältä, kuten ei myöskään se ihminen, joka toi tuon pelon teillä etualalle. Se on ohi. Olette riittävän voimakas muistaaksenne, kuka olette koko säteilevässä loistossanne. Sallikaa niin olla.

Enää teidän ei tarvitse näyttää ja kuulostaa samalta kuin toiset ja olla kuin toiset. Te ette ole samanlainen kuin kukaan toinen olento universumeissa. Sallikaa niin olla. Ja sitten sallikaa itsenne poistaa tuo ydin, mikä jatkuvasti saa olonne tuntumaan pieneltä tai vähäisemmältä kuin se loistava olento, joka olette. Teidän on aika sanoa ja kokea: "Pois hemmetin veritahra!"* ja vaatia jumalatar- tai jumalaroolinne. Niin olkoon. Aamen.

*Suom. huom. Shakespearen Macbethista


POISTAKAA YDINPELKONNE - VAATIKAA SUPERVOIMANNE
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: