WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 18. lokakuuta 2012

MITEN VOIMME AUTTAA TOISIA PARANTUMAAN?Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
Uutiskirjeestä 16.10.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi lukijamme esitti äskettäin tämän kysymyksen:


"Kun ryhmä meditoi ja lähettää Rakkautta, Valoa ja Positiivista Energiaa paikkaan tai ihmisille tai tilanteeseen, voiko tämä auttaa parantumisessa?"
 

Hän esitti myös useita aiheeseen liittyviä kysymyksiä:
 
* ryhmän ihanteellinen koko
* erityismeditaatiot tai -tekniikat
* voiko pieni ryhmä vaikuttaa positiivisesti koko yhteiskuntaan
* tarvittavien toistojen määrä
* ja miten parannetaan yleisesti ryhmän parantamistehokuutta.
 
Tässä on Hengen ajatuksia:
 
Paras tapa auttaa toisia, on parantaa ensin itsenne. Emme voi korostaa liikaa sen merkitystä. Parantumaton parantaja ei ole yhtä tehokas kuin parantunut ja kokonainen.
 
Ryhmäparannusmeditaatiot voivat olla erittäin voimallisia, jos ryhmä "on samalla aaltopituudella", kuten sanotaan. Silloin kun ryhmällä on eroavia näkemyksiä parantamisesta, ryhmä ei ole synkronissa toistensa kanssa eikä parantaminen ole tehokasta.
 
On myös tärkeää tietää, ettei kukaan yksilö tai mikään ryhmä voi parantaa toista yksilöä tai ryhmää. Tämä voi kuulostaa kummalliselta toteamukselta. Mutta kaikki parantaminen on itsensä parantamista. Parantajina voitte ainoastaan ylläpitää tilaa, rakkausvärähtelyä, mikä mahdollistaa toisten yhdistymisen omiin sisäisiin parannusvoimiinsa.
 
Jos joku ei jostain syystä ole täysin avoin parantumaan, häntä ei voi parantaa. Tietenkään ette parantajana voi todellisuudessa tietää toisen ihmisen tai sielun aikomuksia. Kuten olemme sanoneet, parasta on parantaa itsenne ensin ja sitten pitää parantavaa tilaa toiselle tai ryhmälle.
 
Vastauksena ystävämme muihin huoliin:
 
* Parannusryhmällä ei ole mitään ihannekokoa. Yleisesti ottaen useampi ihminen saa aikaan enemmän parantavaa energiaa, jos he ovat virittyneet toisiinsa parannusryhmässä.
 
* Ei tarvita mitään erityismeditaatioita tai -tekniikkoja. Se on ok, minkä ryhmä tuntee mukavaksi. Tekniikkaa paljon tärkeämpi on aikomus - ryhmän aikomus auttaa toisia parantumaan.
 
* Pieni omistautunut ryhmä voi tietysti vaikuttaa koko yhteiskuntaanne. Mutta niin voi myös yksittäinen ihminen. Kautta historian olette nähneet monia esimerkkejä yksilöparantajista, jotka olivat hyvin tehokkaita ja voimallisia.
 
* Toistaminen on vähemmän tärkeää kuin aikomus. Jos ryhmä tuntee opastusta toistuviin parannussessioihin, niin ok. Usein tarvitaan vain yksi sessio.
 
* Lopuksi, miten parantaa ryhmän parannustehokkuutta? Toistamme itseämme, mutta ensisijainen tapa on parantaa itsenne ensin ja sitten ylläpitää selkeää aikomusta, että kaikki joihin ryhmä keskittyy, parantuvat sillä tavalla ja ajoituksella, mikä on heidän korkeimmaksi ja suurimmaksi hyväkseen.
MITEN VOIMME AUTTAA TOISIA PARANTUMAAN?

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: